Evet, bu yüzden yatak odasına muhakkak klima şart bence.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
Hayır değil. Klima tüm sorunları çözüyor. Klima olmadığında camları açmak zorunda kalıyoruz. Bu sefer de komşular duymasın diye ne sert yapabiliyoruz ne de inleyebiliyoruz
Yapmadım. ama insanlara değmeyi bile sevmiyorum yaz aylarında seks yapanlar nasıl yapıyor üffff kokusu geldi terin
Cevap sahibi
11 ay
belli zaten yapmadigin knk ksdjfsk bende yapmadim o yuzden bilemem ama seksin kendisi guzel oldugu icin illa ki boyle seyler batmiyordur :D
Cevap sahibi
11 ay
neden cok mu kucuktu yoksa o yuzden mi yapmadin ksdjf
Soran
11 ay
18cm küçük mü aw seninki kaç büyük diye yapmak zorunda miydim sjdjs
Cevap sahibi
11 ay
la yok olsaydi demissin ya hani kucukmuydu o yuzden mi yapmadin kacti anlaminda sordum. Sana kac lazim simdi onu anlamadim ksdjf
Soran
11 ay
17,18 den aşağı tercihim değil
Cevap sahibi
11 ay
knk sen bakire degilmisin nedir bu tercihler sen ilk once bi bozdur zaten ilkte agriyor aciyor diye mizmizlanirsin o yuzden sonrasina dusun bence 18 20yi ksdjf
Soran
11 ay
Açıdığını nereden biliyorsun sanki ne, bir kere acısın ömür boyu zevk alayım ne olmuş
Cevap sahibi
11 ay
oyle deniliyor ya nerden bilecem. Sen ne sunuyorsun peki karsiliginda 17 18 hak edecek neyin var sdjh
Soran
11 ay
Ben beğenilmem, beğenirim Büyük penis daha doyurucu daha estetik duruyor her şekilde doyurur.
Cevap sahibi
11 ay
Knk biraz şimdi bu cümleleri de az ciddi ol da soruya cevap ver. Tabiki büyük daha doyurucudur ama kullanmasını da herkes bilmez ve içine alabilen de herkes değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Klimanın mucidi kimsen eğer seni aklından milyonlarca kez öpüyorum tatlım…
Klima olsun olmasın o beden her türlü nemlidir
Oda işin tuzu biberidir…
klima altında bile terlemiyorsan yaptığın olmuyor demektir.
456 elendin
Beraber duşa girip yapmak zevkli olur islana ıslana
Ilık bir duş alırken de olur. Hem seks hem efor teri aynı anda gider hem de kimine fantezi
Getir klimayı 18'e, oda soğurken duş al, ne ter kalır, ne koku kalır, ne sıcaklık kalır.
Tet olmadan yapılan seks seks değildir ne kadar çok ter o kadar çok zevk
Evet, bu yüzden yatak odasına muhakkak klima şart bence.
Hayır değil. Klima tüm sorunları çözüyor. Klima olmadığında camları açmak zorunda kalıyoruz. Bu sefer de komşular duymasın diye ne sert yapabiliyoruz ne de inleyebiliyoruz
çok daha keyifli ve güzel oluyor bence
Daha iyi değil mi terli terli
Ya bi git aq
Sevdiğimden de tiksinmezsin
Deodorant diye bir şey var
Pis kokudan bahsetmedim ki terrden bahsettim nemli ten ıy aq
Oda normal ama gülünü seven dikenine katlanacak
Klima diye bir şey var soğutuyor
Nerede yaptığınıza bağlı
Klima icat olalı 200 sene
Aseksüel misin a
Klimanın. Altında iyi oluyo ya
Bence güzel diye düşünüyorum
seks yaptin mi daha once knk
Yapmadım. ama insanlara değmeyi bile sevmiyorum yaz aylarında seks yapanlar nasıl yapıyor üffff kokusu geldi terin
belli zaten yapmadigin knk ksdjfsk bende yapmadim o yuzden bilemem ama seksin kendisi guzel oldugu icin illa ki boyle seyler batmiyordur :D
neden cok mu kucuktu yoksa o yuzden mi yapmadin ksdjf
18cm küçük mü aw seninki kaç büyük diye yapmak zorunda miydim sjdjs
la yok olsaydi demissin ya hani kucukmuydu o yuzden mi yapmadin kacti anlaminda sordum. Sana kac lazim simdi onu anlamadim ksdjf
17,18 den aşağı tercihim değil
knk sen bakire degilmisin nedir bu tercihler sen ilk once bi bozdur zaten ilkte agriyor aciyor diye mizmizlanirsin o yuzden sonrasina dusun bence 18 20yi ksdjf
Açıdığını nereden biliyorsun sanki ne, bir kere acısın ömür boyu zevk alayım ne olmuş
oyle deniliyor ya nerden bilecem. Sen ne sunuyorsun peki karsiliginda 17 18 hak edecek neyin var sdjh
Ben beğenilmem, beğenirim
Büyük penis daha doyurucu daha estetik duruyor her şekilde doyurur.
Knk biraz şimdi bu cümleleri de az ciddi ol da soruya cevap ver. Tabiki büyük daha doyurucudur ama kullanmasını da herkes bilmez ve içine alabilen de herkes değil
İstiyorum.
Ne istiyorsun?
Araştırmada daha çok seviliyormuş yaz aylarında.
Evt 💫Peki sen nerelerde isterdin😊
Yapanlar düşünsün
sen yapmiyon mu
Herkes yapmamalı
yapanlar mı yapabilenler mi :P
Bakirim ne bileyim mk 🥹
Guzel duş alinirsa iyi
Demekki azğın değilsin
Harika
Sexs sadece kışın yapılmaz
Değil
Bence çok güzel olur