Cinsel Yaşam Seks esnasında saçımdan öptü şaka mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Aşık oldum🥺🥺🥺 Güncellemeler11 ay Bu hareket beni duygusal olarak çok etkiledi hep bunu düşünüyorum Seks esnasında saçımdan öptü şaka mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Yani erkeklerden her şeyi bekleyebilirsin her an her yerde olmadık bir şey yapma potansiyeline sahiptir 0 0 Yorumla
thepesimist Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Herkes sizin gibi düşünmez, saç dahil olmak üzede öpmediğimiz yer kalmıyor ama aşık olan yok, haksızlık bu. 😌 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Off benimkide gözlerime uzun uzun bakıyordu ağlicam 3 1 Yorumla Soran 11 ay Ya🥹 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Oooo o, daha neler neler var.Sevgi hissetmişsin 0 0 Yorumla
YavuzSelimBey Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 11 ay o anın sıcaklığı ile olabilir böyle şeyler ya :) belki saç seviyordur adam :D 0 0 Yorumla
KaraAteşş Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% 11 ay Sana bahane lazımmış * aşık olmadığında öptü değil mi aşık oldun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay ilk defa mi ilgi gördün 5 5 Yorumla MinyonSvenDev 11 ay Haha kesin Yorumla MinyonSvenDev 11 ay Hahah Yorumla Soran 11 ay Yarın yine vericem ağlayın hadi 😂 Yorumla blnmyorkim 11 ay Sen vermeye devam et az skisin o eleman atacak seni kenara bu sefer hüngür hüngür ağlayan sen olursun ahahaha Yorumla blnmyorkim 11 ay Günü gelecek sende diyeceksin keşke elimi soksaydım diye ama iş işten geçmiş olacak paçavra gibi hissedeceksin kendini 😘 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Ben saçlarından çekip boğazını sıkıyorum. Saçını öpmek ne? S*kerek mutlu edemeyince romantik olmaya mı karar vermiş? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Yine ver diye 4 6 Yorumla MinyonSvenDev 11 ay Helal sana minik sjsj Yorumla Cevap sahibi 11 ay @MinyonSvenDev minik oldugumu nasıl anladin Yorumla MinyonSvenDev 11 ay Boyun kaç Yorumla Cevap sahibi 11 ay @MinyonSvenDev sanane Yorumla MinyonSvenDev 11 ay 150 var mı dalga geçmek için değil ya :( Yorumla MinyonSvenDev 11 ay Korktu minik :( Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olur öpebilir her yer öpülür 0 0 Yorumla
bluezcn Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Şaçtan öpmeyende ne bilim 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Buna neden bu kadar şaşırıyorsun? 1 2 Yorumla Soran 11 ay Duygusalım ondan🥲🥲 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Balık mısın? :) Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ne yaptığının kendidr farkında degildir 0 0 Yorumla
hasanada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Seks yüzünden mi saçından öpmesi yüzünden mi 0 0 Yorumla
KurbişAdam Takip Et Xper 4 Yaş: 33 11 ay Benim pilim bitti romantizme geçelim artık modu 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Yani erkeklerden her şeyi bekleyebilirsin her an her yerde olmadık bir şey yapma potansiyeline sahiptir
Herkes sizin gibi düşünmez, saç dahil olmak üzede öpmediğimiz yer kalmıyor ama aşık olan yok, haksızlık bu. 😌
Off benimkide gözlerime uzun uzun bakıyordu ağlicam
Ya🥹
Oooo o, daha neler neler var.
Sevgi hissetmişsin
o anın sıcaklığı ile olabilir böyle şeyler ya :) belki saç seviyordur adam :D
Sana bahane lazımmış * aşık olmadığında öptü değil mi aşık oldun.
ilk defa mi ilgi gördün
Haha kesin
Hahah
Yarın yine vericem ağlayın hadi 😂
Sen vermeye devam et az skisin o eleman atacak seni kenara bu sefer hüngür hüngür ağlayan sen olursun ahahaha
Günü gelecek sende diyeceksin keşke elimi soksaydım diye ama iş işten geçmiş olacak paçavra gibi hissedeceksin kendini 😘
Ben saçlarından çekip boğazını sıkıyorum. Saçını öpmek ne? S*kerek mutlu edemeyince romantik olmaya mı karar vermiş?
Yine ver diye
Helal sana minik sjsj
@MinyonSvenDev minik oldugumu nasıl anladin
Boyun kaç
@MinyonSvenDev sanane
150 var mı dalga geçmek için değil ya :(
Korktu minik :(
Olur öpebilir her yer öpülür
Ahaha aferin sana
Şaçtan öpmeyende ne bilim 🤣
Buna neden bu kadar şaşırıyorsun?
Duygusalım ondan🥲🥲