Erkekler kondom kullanmaktan kaçınır çünkü o çıplak tenin tenle buluştuğu anın ateşini yarım bırakmak istemez gerçek tutku korumayla bile alevlenir dudaklar boynunda eller vücutta gezinirken ateş ve arzu daha da yükselir..
Erkeklerin kondom kullanmaktan kaçınmasının asıl sebebi ne sizce?
@WiLD_ANGEEL Elbette alevlenir ama şunu sakın unutma kablodan elektrik geçer ancak kablonun ucu açıksa elektrik çarpar yani dudaklar alevlenir ama penisin oraya değmesi tarifsiz bi alev alır tıpkı sönmek bilmeyen orman yangınları gibi. Yani ten tene değmeden yapılan seks tuzsuz yemek gibidir karnımı doyurur ama tam zevk vermez
kondom vajinayı hissettirmiyor içine girerken oranın sıcaklığı dokusu ıslaklığı kondomla o elektrik olmuyor yatağa sürtünmeye benziyor his olmuyor
Kondom olmadığı zaman damarların atışını hissediyorum kasılışını kadının daha da zevk almaya başladıkça G noktasında idrar birkerek vajina yolunu daraltması doğal olarak bizimde o andan daha çok zevk almamızı sağlıyor kremsi bir sıvı vajinadan sızarken coşku artıyor nefesin kesiliyor
kondomsuz olduğunda et ete değdiği için en derinlerine girmek için sert ve zorlayıcı hamleler yaptırıyor insana bana karı lazım 😃
Çünkü seks yaparken seksin başında cinsel organınıza bir şeyler takmak hoş bir şey değil. O nedenle partnerlerimi doğru seçmeyi tercih ederim. Seks güzel bir şeydir ancak güvenemediğim bir kadınla bir şey yapacak noktaya gelmişsem mutlaka kullanırım.
Yıllardır dile gelen o sözün etkisi aslında bu. Et ete değecek! Fakat yıllardır güvenli seks için geliştirilmiş bir şeye farklı kılıflar uydurmayı da çok seviyoruz. Aslında bahsi geçen "değme" o an çoğu kişi tarafından fark edilmiyor bile. Ama biz erkeklerin bitmek bilmeyen maymun iştahı ve fevriliği, pek çok kadının hayatını ya kararttı ya da batırdı. Kimisi bir hastalıkla kimisi de beklenmeyen bir hamileliğin acısını paylaştı. Ve her zaman olduğu gibi beş dakikalık zevkini yaşayanlar, geride bıraktıkları veya bırakacaklarını düşünmeden birer erkek oldu. Ama adam olamadı.
Pompalayıp coşmayacaksak, vajinadan salgılanan kaygan mukus kıvamlı sıvı penisimin kafasına bulaşıp tüm kafasını Sonra içeri girdikçe tamamını yağlamayacaksa ne diye bir kadınla birlikte olayım ki?
Kondomsuz cinsel ilişkiye girerim çünkü her önüme gelen kadınla birlikte olmuyorum. Kondom sevmiyorum çünkü zevk almıyorum. Gaz maskesi tak sonra gül kokla 😅😂🤣🤣 oldu canım..
Çünkü partnerimin sıcağının bir lateks parçasından denime geçmesini değil de doğrudan tenime geçmesini istiyorum. Onun sıcaklığı, ıslaklığı ve kayganlığını direkt tende hissetmek gibisi yok