Ten uyumu olmadan aşk olur mu?

Selam arkadaşlar. Erkek arkadaşımla 2 yıldır beraberiz ve aynı evde yaşıyoruz. Bazı sebeplerden dolayı aramızda ten uyumu yok diye düşünüyorum, tabi yanlış düşünüyor da olabilirim ama kafam karışık açıkçası. Benim daha önce uzun süreli bir ilişkim oldu, kendisinin uzun ilişkisi olduğu halde cinsel birlikteliği olmamış. Başından beri açıkçası ilişki esnasında çekingen ve utanabiliyor, bu da ereksiyonu etkiliyor haliyle. Bense, tam tersi asıl orada utanmanın saçma olduğunu düşünüyorum. Son zamanlarda ise kendim de artık onunla ilişkiye girmek istemediğimi hissediyorum, yani bazen 1 ay ilişkiye girmediğimiz bile oluyor ama bunu tartışma meselesi haline getirmiyoruz, onun dışında birbirimize sarılmamızda ya da öpmemizde herhangi bir sorun yok gayet samimiyiz, bu zamana kadar cinselliğe uzak ve çekingen oluşu beni de biraz soğuttu gibi hissediyorum ama bu bana iyi gelmiyor, bazı duygularımı da yitiriyorum.. Yani gerçekten birlikteymişiz gibi hissetmiyorum ten uyumumuz yok ya da kaybetmişiz gibi, sanki cinsellik olmadan sadece aşk (ya da alışkanlık) varmış gibi.. Çok garip, sizce bu mümkün müdür yoksa ben mi abartıyorum? 😅
Ten uyumu olmadan aşk olur mu?