10 aylık evliyiz ve hala regl dönemi hariç hergün beraber oluyoruz adam ilişki esnasında edepsiz konuşmama bayılıyor hadi b*cer beni or... burada işte falan dedikçe daha çok hırslanıyor yapıyorum söylüyorum ama bana çok ilginç ve komik geliyor neden sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
11 ayGençlik yıllarında çok por*no* seyretmiş eşiniz ve jargondan kurtulamamış hâlâ. Bu şekilde belki de egosunu tatmin ediyor olabilir.. Arada ki saygıyı hiç bir zaman kaybetmeyin sakın.. 👍🏻
02 Yorumla
Soran11 aygün içinde asla demez böyle şeyler
- 11 ay
Fantazisi bu demek ki..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)11 ayBu durum oldukça yaygın ve aslında cinselliğin psikolojik yönüyle ilgili; bazı insanlar için cinsel ilişki sırasında sınırları zorlayan veya tabu sayılan ifadeler, kontrolün kaybı, teslimiyet ya da hâkimiyet gibi duyguları tetikleyerek arzu ve heyecanı artırır. Edepsiz konuşmalar, partnerin için cinsel rol oyunlarının bir parçası haline gelmiş olabilir ve bu, onda güçlü bir uyarılma yaratıyor olabilir. Senin bunu ilginç ve komik bulman da çok normal; çünkü herkesin cinselliğe bakışı, rahatlık düzeyi ve duygusal tepkisi farklıdır. Önemli olan bu tarz konuşmaların karşılıklı rızaya ve rahatlığa dayanmasıdır. Eğer ikiniz de eğleniyor ve keyif alıyorsanız, bu ilişki dinamiği içinde zararsız bir ifade biçimi olarak kalabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHayvanlaşmak edepsizleşmek daha da yükseltiyor bu yüzden sürekli yapabiliyorsunuz ve zevk alıyorsunuz normal süreçte böyle konuşmanı asla istemez mesela ama o anda insanın hayvansal iç güdüleri devreye giriyor
04 Yorumla
Soran11 ayevet ya geçen bir şey oldu normal gün içinde dedimki karşılıgında oral seks çekeyim hani edepsizlik yapayım deme öyle şeyler dedi bende bozuldum tabi
Cevap sahibi11 ayYani o istekli hallerde devreye girer hatta karşısında gerçek bir o. ospu olman delirtir aşırı yüksek şekilde sürer ilişkiniz ama normal süreçte alakası olmaz. Tasını çıkarmaya bak 😅
Soran11 ay🤣🤣tamamdır
Cevap sahibi11 ayDaha ne fanteziler çıkar belki ilerleyen süreçte 😂
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bazı kadınlar ve erkekler o şekilde küfürden zevklrniyor dahada arzulu seviniyorlar buda da zevkli ilişki yaşatıyor kişiye göre tahrik unsuru bu hareketler o yüzden yapmakta güzel olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
36Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Seks sırasında neler konuşulduğu, neler yapıldığı sizi ilgilendirir. Başkalarını değil. Kimseye de kulak asma. "Bunun arkasından bu gelir. Şu gelir." diyen arkadaşlar var. Ne gelirse gelsin. Sonuçta yaşayacak olan sizsiniz. Bu sana zevk veriyorsa, eşinin de hoşuna gidiyorsa, cinsel hayatınızı daha zevkli hale getiriyorsa ne güzel işte. Yaşayın ve keyfinize bakın.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Genelde seks hayatı iyi olmayan kişiler böyle sorulara olumsuz cevaplar yazarlar. Yok sonra başka şeyler de ister, yok öyle de olur gibi. Bunlara inanmayın. Zaten cinselliği seviyorsunuz, farklı fantezi ve sohbetler de hoşunuza gidiyor. Aynen devam edin, ne güzel
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Bende severim ama kadını buna hazirlamazsan sonu hüsran olur önce kadını alev alev yapacaksın sonra bu kelimeleri sihirli bir şekilde kulağına fısıldiycaksin sonra sabahlar olmasın
00 Yorumla
11 ayBu tarz fanteziler zamanla hafifler ve daha farklı fantazilere yönelmeye başlarsınız bu işin sonu değişik arayışlara bile gidebilir dikkat et
06 Yorumla
Soran11 ayay abartmaaa
- 11 ay
Abartma değil doğruları söylüyorum başlarda böyle başlar daha sonra farklı bir konuya geçer yanımızda bir erkek daha olsa diye seni azdirmaya çalışır kendi hayal ettikçe daha iyi tatmin olur bu fantezi gerçeğe dönüşür gider
Soran11 aybunu nişanlıyken dedi bir kere o zamanda sevişiyorduk bende keserim çükünü dedin dahada agzına almadı
- 11 ay
Bu konu yeniden gündeme gelecek bunu iliskiye girerken en istekli olduğunuz zaman ona söyleyeceksin bunun zevkiyle daha sert yapacak her gece başka bir erkek fantazisi anlatarak gerçek hayata dönecek
Soran11 ayerkek demez kıskanç kadın diyor
- 11 ay
Tam kıvama geldiği anda iki erkek beni tost yapın desen iyice coşar kötü bir tepki bile vermez aksine hoşuna bile gider senden her gün bu tarz hikayeler bekler 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
11 ayErkek tahrik olmayi sever sen etmeyi sevmiyor musun
11 Yorumla
Soran11 ayseviyorum ama böyle şeyler de komik geliyoe
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sana komik gelen sey kocanı azdırıyorsa devam ama komik degil :D
02 Yorumla
Soran11 ayvalla komik🤣
- 11 ay
sen öyle konuşunca farkı goruyorsundur ama nasıl vuruyodur o an:)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayKomik gelsede adam istiyorsa idare et. Bende istemediğim şeyleri her seferinde mutlu olsun diye yapıyorum.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yakında daha farklı şeyler de isterse şaşırma
02 Yorumla
Soran11 ayne gibi
Gizli Üye(30-35)11 aySenin hoşuna gitmiyorsa fake kötü ya
Sertlik güzel o yüzden tahrik edici şeyler beni de etkiliyor.
Benim koz arkadaşım da o... pu denince çok deliriyordu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. gerçekten or gibi olduğun bir ilişki yaşarsan anlarsın nedenini ;)
10 Yorumla
11 ayazdırıyorsun kocanı D:
32 Yorumla
Soran11 ayay evet
- 11 ay
hosuna gıdıyormu?
Gizli Üye(25-29)11 aycok desmemek lazim zevk
70 YorumlaGidişat iyi değil🤣🤣🤣 çok hızlı tüketiyor, ileride aç kalacak
00 Yorumla
11 ayHer gün yapan adam başka türlü nasıl gaza gelecek
11 Yorumla
Soran11 ay🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)11 ayBen de sevişirken sevgilime o*pum benim diyorum o da küfredince ben daha çok sertleşiyorum sevgilim daha çok kuduruyor
00 Yorumla
11 ayDua et şok reklamını yapmıyor dndndndn
06 Yorumla
Soran11 ayo nasıl
- 11 ay
Bilmiyor musun onu burada sormuslardi kocam ilişkiye girerken şok reklamını söylüyor diye
Soran11 ay🤣🤣🤣ay evet
- 11 ay
Karım görünce olur şok şok şok dndndndndn
Soran11 aybshahahaha
- 11 ay
Jsjsjsjs
neden yapıyorsun peki
06 Yorumla
Soran11 aydaha sert yapıyor
Soran11 ayfazlasıyla veriyor büyük ve kalın cinsel organı var ve geç boşalıyor
Soran11 aykesinlikle
11 ayÇok p*rno izlemiş arkadaş
24 Yorumla
Soran11 ayevet bu dogru
- 11 ay
İyi işte her pozisyonda seni s! ker sende rahatlarsın
Soran11 ayöyle oluyor
- 11 ay
Aferin size
- Cinsel Yaşam konusunda 804 cevap paylaştı.
11 ayBen hoşlanmıyorum itici geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBu gece bosmu geçti
02 Yorumla
Soran11 ayhayır yapınca yazdım
Cevap sahibi11 ayYaparken burada olmanada izin veriyor yani
Gizli Üye(25-29)11 ayGörücü usulüu mu evlendin
04 Yorumla
Soran11 ayyok 3 yıl sevgili kaldık
Cevap sahibi11 ayNe bilim doymamış o zaman 😄🤣
Soran11 aybilmiyorum bizmi azgınız ama hergün yapılıyor regl ve nöbet geceleri dişinda
Cevap sahibi11 ayMaşallah ikimiz de yüksek olunca ne zevkli olur dur
Gizli Üye(30-35)11 ayEtkiliyor insanı dimi
62 Yorumla
Soran11 ayçok hemde
Cevap sahibi11 ayDertlesebilsek keske
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Saçma
00 Yorumla
11 ayBu gece boş geçti galiba
00 Yorumla
11 ayHimm olabilir :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Abartıyor galiba
00 Yorumla
11 ayDeğişik bir şey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Eee nesi var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayo da sana söylerse sen de etkisi ne oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayİyi işte devam edin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYaşlar kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayDemek ki sama göre değil saçma buluyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayBenimkide ayni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayHerkea swver bunu
00 Yorumla
11 ayKaç dk sürüyor
02 Yorumla
Soran11 ay20 oluyor
- 11 ay
Şimdilik böyle istekli olursunuz ama bi zamandan sonra keser ben bodygardım her gün yapıyorum çeşit çeşit kadınla. Doymuyorum ama evlilikte 1 sene oyle gidiyor sonra biter
11 ayDemek hoşuna gidiyo
10 Yorumla
11 ayFantezi iyidir
00 Yorumla
11 ayBende seviyorum bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayEn agirini et
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi