En azından benim ki yalamiyor diye sızlamıyorum sizlanan taraf sensin bana temizle diyor sen parfüm felan sıkma en iyi oto bakıma git onlar gereken temizliği yapar ic dis 😂😂
Ayni şekilde bakımlı ama kendi gizliliğim icin bu şekilde fake kullanıyorum bu uygulamayı kullanan kac kişinin kendi fotoğrafı var senin bile yoktur belki ama bu şekilde bana dil uzatman neyse hadi sen git de yalatmaya calis ne de olsa basarisizsin bu konuda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Midesi bulanıyordur
Kokuyor mu
Kararma var mı
Kokuyirdur beğenmiyordur
Kokmuyo
Kararmış felan mı
Hayır
Demek ki kokuyor sen alışmışsın almıyorsundur
Ozm yalamak istemiyor
@AsilVenom kabul etmiyor
Niye etsin ki cok temizmis ya 😂😂
Anlamak istemiyorsunuz galiba bakımlıyım her gün farklı parfümler sıkıyorum diyorum gelmiş kokuyor diyor hala Türkçe hocan kim çocuğum senin
En azından benim ki yalamiyor diye sızlamıyorum sizlanan taraf sensin bana temizle diyor sen parfüm felan sıkma en iyi oto bakıma git onlar gereken temizliği yapar ic dis 😂😂
Fake fotoğraf koyan birine göre fazla özgüvenlisin
Ben kendim de ozguvenliyim ki zten sen kim benim ozguvenime yetişmek kim zirla çocuk 😃😃
O yüzden fake fotoğraflarla geziyorsun değil mi seni gidi seni ne oldu vücudun bakımlı değil galiba?
Ayni şekilde bakımlı ama kendi gizliliğim icin bu şekilde fake kullanıyorum bu uygulamayı kullanan kac kişinin kendi fotoğrafı var senin bile yoktur belki ama bu şekilde bana dil uzatman neyse hadi sen git de yalatmaya calis ne de olsa basarisizsin bu konuda
Ben sana dil uzatmadım sen geldin ilk burada dil uzattın bana
Hadi hodri meydan
Düşüncesiz çünkü
Çok saçlamamış
Kıl var mı ki
Yok
Belki hoşlanmıyordur genel olarak
Aklı yok
Pis misin
Midesi bulanıyodur