Gizli Üye(36-45)11 aymaalesef bizler yasak günah ayıp diye büyütülen bir nesiliz. Evleniyoruz ama 0 bilgi. Birsürü sorun yaşıyoruz. Eşler arasında öğrendiğimiz bu yasakların ne dinde yeri var nede bilimde.
Ben yıllarca sorun yaşamış biri olarak arayış icine girdim ve okudukca öğrendikce cok rahatladım.
Yatak mahrem yerimiz her şey konuşulmalı ve eşler birbirinin gönlünü yapmalı.13 Yorumla
Soran11 aySizin gibi düşünen sayısı az. hep bir sınır tabu aman ayıp aman günah dusuncesi
Soran11 aykaç yıllık evlisiniz?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)11 ayBizim evliliklerde çok klişe bir laf var , evlilikte cinselliğin bitmesi. Bunu yabancı forumlarda sitelerde araştırdım. Onlarda kimse evlilikte cinsel hayatın bitmesinden veya monotonlaşmasından şikayetçi değil , peki niye? Adamlar her fantezilerini karşılıklı olarak birbiriyle paylaşıyor ve uyguluyorlar. Bizlerde ise cinsellik tabu olduğu için millet ne fanzeti biliyor ne de başka bir şey... bizim milletin cinsellik anlayışı sadece vaj*naya gir çık gir çık gir çık tan ibaret , bak daha yazarken bile sıkılmaya başladım. Ee doğal olarak evliliğin 6. 7. Yılında cinsellik monotonlaşmaya başlıyor. O yüzden eşler birbirine nelerden zevk aldığını ne gibi fantezilerinin olduğunu açıklaması gerek. Buna grup yapmak da dahil , tabi eşin reddederse orada konuyu kapat ve bunu bir daha üstleme. İllaki ikimizinde zevk alacağı ortak bir fanteziniz vardır. Bunları keşfedip cinselliğinizi monotonlaşmadan doya doya yaşayın. Elin gevuru 55 yaşına kadar eşiyle ilişkiye giriyor , bizde de 40 yaşında bitiyor cinsellik anasini satayim, sebebini de üstte söyledim. Çünkü milletimiz fantezilere tamamen kapalı.
112 Yorumla
Soran11 aySüper tespit
Soran11 aysiz evli misiniz
Cevap sahibi11 ayEvet , evliyim.
Soran11 aysizde durum nasıl peki? Önerilerin var mı biz şunları denedik diyeceğin
Cevap sahibi11 ayBenim size özel önerebileceğim bir fantezi yok. Siz nelerden zevk aldığınızı zaten biliyorsunuzdur , bunları eşinize dile getirin. şu an gizlideyim zaten o yüzden açık açık yazcam çekinmeden. Benim mesela ayak fetisim var. Söyledim ona ilk başta şaşırdı. Tamam deneyelim dedi , artık kendi de zevk alıyor. Beni footjob yaparak boşaltmaktan çok zevk alıyor. Ayaklarıyla beni bosaltirken aşkım sana ayaklarimla hükmediyorum diyor 😎 . Siz de nelerden zevk alıyorsanız eşinize söyleyin.
Soran11 aySıradışı denediğiniz şeyler oldu mu peki?
Cevap sahibi11 ayArabada yaptık , bir kerede otoparkta yaptık. Başka siradisi bir şey yapmadık.
Soran11 ayDediğiniz grup vb tarz şeyler oldu mu? Konuşuldu mu ya da ?
Soran11 ayArabada ormanda bizde denedik
Cevap sahibi11 ayGrup yapma fikrini söyledim ona kabul etmedi. Ben de bir daha sormadım.
Soran11 aySence o tarz fanteziler soruna sebep olur mu
Cevap sahibi11 ayGrup yapmayı her kadın kabul etmez. Hele tr de çok zor. Tr de grup yapmayı kabul etcek kadın sayısı %3 falandır
11 ayBelli sınırlar olmalı kültürel ve ahlâkî sınırlar bunlar neler diye sorma az çok dediğimi anlamışsınızdır. Onun harici fantezi eş ile olabilir neden olmasın ki
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(45 üstü)11 ayBu tarafların duygu ve beyin yapılarına bağlı fantezi üretmek bir sanattır bunu yapmak içinde duygu ve beyin gerekli
20 Yorumla
11 aySınırlar olmali
33 Yorumla
Soran11 ayNeler o sınırlar mesela
- 11 ay
Evlilik zaten sınırdır
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet monotonlasti ise fantezi şart olur
11 Yorumla
Soran11 ayneler olabilir
Monotonlaşan seks hayatı tartışma kavga getirir. Fantazili bir seks hayatı mutluluk getirir. Kesinlikle yapılmalı sınırsızca.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBirlikte ne isteniyorsa yapılmalı
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBence olmamalı
113 Yorumla
Soran11 aySizde var mı peki
Cevap sahibi11 ayYok
Soran11 ayNe denediniz en uç
Cevap sahibi11 ayAnal
Soran11 ayEvli misiniz
Cevap sahibi11 ayEvet
Soran11 ayBen ikna edemedim ona