"Ateşli" bir seksin süresi kişiden kişiye değişir ama genel olarak 20–45 dakika arası, ön sevişme dahil, hem fiziksel hem duygusal olarak tatmin edici kabul edilir. Önemli olan süreden çok, iki tarafın da haz alması ve bağlantı kurmasıdır. Saatlerce sürmesi şart değil; kalite, nicelikten önemlidir. Peki sizce?
Zamana sıkıştırmayı doğru bulmuyorum, bazen beş dakika bile ateşli geçebilir. Kaldı ki saatlerce seks yapan da ne bileyim ya, gerçek dışı bunlar sjdjs
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
2. fotodaki gibi ateşli bir kadın olsa saatlerce sevişebilirim. Eğer tam kafamdaki gibi bir kadınsa eğer isterse sabaha kadar devam ederiz tabi çok ateşli olduğundan seks süreleri kısa olur ama dinlenip dinlenip yaparım. Bana göre eğer partnerimi ateşli bulmazsam ateşli bir seks olmaz.
En ateşlisi kısa olanıdır. Tadı damağında kalır. Umulmayan bir yerde, umulmayan bir anda, birden bire başlarsın, kısacık bir zamanda tutku, şehvet, ateş, hepsini yaşarsın. bir titrer bir boşalır, damla damla terler sonra terlerini silersin, hiç bitmesini istemez ama bir an önce biteceğini bilerek var gücünle devam edersin. Emin ol, en ateşlisi en kısa olanıdır
Tutku, şehvet, ter olacak kadar sevişme olduysa ateşli sevişme olmuş demektir. O an öyle bir sevişme olur ki zevkin en doruk noktasında hisseder insan kendini. İşte o an ne kadar süre geçtiğinin hiçbir önemi yoktur ☺️
tamamen katılıyorum, kişinin tatmin edebilme yetisi önemli, ayrıca seks de kendini değil partnerini mutlu etmeyi hedeflediğinde ki her iki kişi içinde geçerli daha fazla haz ve tutku oluşacağı kanısındayım.
Saatlerce sürmesi kadının aşırı eksik olduğunu kanıtlar, saniye sürmesi erkeğin aşırı eksik olduğunu kanıtlar. Bu işin piiri olmamakla beraber mantık çerçevesinde minimum 20-30 dk, maksimum 40-45 dk sürmeli (ön sevişme dahil).
Birlikte duş on sevisme oral ve ilişki ucu yarimsar saatten birbucuk saat yarım saat dusu ilave edersek 2 saat zevkli ilişki için yeterli süre sarılıp birazda keyif yapalım dersen 2,5 saat
Rica ederim bilinçli yapılan her şey gibi sekste bilinçli yapıldığında partnerler birbirnin isteklerini bildiğinde sürenin bir önemi olmuyor kısacık süreler de doruğa ulaşmak mümkün oluyor