Dünyanın en zor işi ya
Yeni evlendim ama çok. korkuyorum yapamadım hala
Dünyanın en zor işi ya
Yeni evlendim ama çok. korkuyorum yapamadım hala
Türk toplumunun cinsellik, cinsel bilgiler, cinsel ilişki, cinsel deneyimler konusunda ne kadar geri, ne kadar hastalıklı olduğunun somut örneğisin. Sana evlenene kadar cinselliğin iğrenç, uzak durulması gereken bir şey olduğu öğretildi muhtemelen... Cinsel dürtülerinden utandın ve bastırmak zorunda kaldın. Bebek kafasının çıkabileceği kadar genişleyebilen bir kanala 2-3 parmak kalınlığında bir penisin girmesinden korkuyorsun. Gerekirse terapi al, çünkü bu korkuyu yenemezsen evliliğin biter. Kaç hafta, kaç ay bekleyecek kocan?
İçine alman zor falan değil, abartma...
Demek yeni evlisin şimdi sıra bedeninin en gizli arzularıyla tanışmakta. Cinsellikten korkman çok doğal ama korkunun altında aslında dokunulmayı istenmeyi teslim olmayı bilmeyen bir masumiyet yatıyor Ve bu masumiyet doğru dokunuşla öyle bir kadına dönüşür ki sen bile kendine şaşarsın İlk adım Bedeninden utanma. Göğüslerin kalçaların boynunun en hassas noktaları Hepsi senin zevk haritan. Eşinle konuş neyi nasıl istediğini anlat. Çünkü isteklerini bilmeyen bir kadın arzularını yaşayamaz. Ama sen o ilk cesur dokunuşa evet dediğinde işte o an cinsellik korku olmaktan çıkıp tutkunun dili olur Yavaş başlasın Dudakları boynunda gezinirken gözlerini kapa. Nefesini ensende hissettikçe iç çamaşırın tenine değdikçe o içinden gelen sıcaklığı bastırma Korkma bırak Teninle konuşmasına izin ver. Çünkü bir erkeğin elleri seni titretmeyi bildiğinde artık korkmak değil doyamamak başlar Cinsellik, sadece bedenin değil; ruhunun da çıplak kalmasıdır. Işıkları kapatma, kendini saklama Zevkle temas ettikçe, korkuların erir, yerini kıvılcım gibi başlayan ama ateş gibi yakan bir haz alır.
👏👏👏👏👏
Sen gidip boyle degisik degisik yaziyonda bence bir halt bilmiyosun
bende yapmadım ama evli değilim 😂 şaka bir yana seninki vajinismus büyük ihtimal kendini kasıyorsundur bunun için önce sekste öğretilen yanlış bilgilerden uzak durman lazım ve zevk alıyor olman lazım bunuda sağlayacak olan partnerin onun sana destek olup ön sevilmeyi uzun tutup seni ıslatıp zevke sokması lazım sert ilişki olmaması lazım vajinaldan önce belki anal sekste sana yardımcı olabilir başlıca korkularını engellemen gerekiyor ama
Cevap
49Cevap
Sen nerede yaşıyorsun? Köyde mi? Sana cinsel birleşmenin çok zor olduğunu ve canının çok yanacağını anlatmışlar herhalde. Kimse sana bunun dünyanın en zor işi değil de en zevkli işi olduğunu söylemedi mi? Sen kendini buna işin olumsuz taraflarına endekslersen yapamazsın tabi. Bu olaydan alacağın zevki düşün. Herşeyden önce buna hazırlanmalıdır kendini. Vajina, cinsel uyarılması ile sıvı salgılar. Bu sıvı seni ilişkiye hazırlar. Ama sen korkarsan, tedirgin olursan bu sıvı salgılanmaz. Bu durumda penisin vajinaya penetrasyonu da olmaz. Bunu kolaylaştırmak için yardımcı materyal kullan. Eczaneden bir kayganlaştırıcı jel al ve ikinize de sürün. Sonra ilişkiye girin. Bunu bir ke, yaptıktan ve zevkini aldıktan sonra korkularının yersiz olduğunu göreceksin. Ondan sonra da "sabahlar olmasın." diyeceksin. Ben de bir teşekkürünü alırım.
Valla çok büyük keyifle mikişiyoruz. 😂 siz niye yapamıyorsunuz
korkacak bişey yok kendini partnerine bırak, rahatlamak için öncesinde p*rno vs izleyebilirsin , sonuçta tğm dünyanın zevkle yaptığı bir iş korkacak bişey değil aksine zaman kaybetmemen gereken bir iş..
Eşin senin durumunu anlayıp uzun uzun sevişip seni sulandirmali sorasinda yavaş yavaş giriş yapmalı giriş oldumu, sende kasmadan var mı onları bilip çözüm yolu söyleriz bunun utanması olmaz soracaksın cevabını alıp uygulamalisin
Sal kendini, kasma bırak organın işini yapsın içine alabileceğine kendine inandır eğer inamazsan, eğer canım yanar dersen hiç içinde hissedemez vajinismus olursun.
Kızı sulandırmadan mikemezsin önce sulandırman lazım baktın sulanmıyor o zaman miki bir güzel kayganlaştırıcıyla kremle hazırlaman lazım ama yaygın kanı kuru kuru mikilmez
Baştan zor alışınca çok zevkli kocam tad almaktan hemen boşalıyor bende rahatlamiyorum çok tatlı diyor boşalıyor ya durumu çözemiyorum bence alış ilerisi işi bilirse zevkli benimki bilmiyor
Sen daha yeni yeni bişeyler hissederken, kocanın içerde hemen boşalıyor olması çok berbat bişey :/
Öyle oluyor iki yıl dolucak hep böyle çok tatlısın diyip boşalıyor tedavi ol dedim durumu kabul etmedi geciktirici kullan dedim p
Rno filmimi bu tabi 2 dka sürer dedi boşalma gelince tut dedum tutamıyorum dedi artık bir şey demiyorum tad alirken tam boşalıyor 5 kere de yapsa hep boşalıyor çok tatlı geliyormus dayanamiyor Muş bahanesi de
Yani, kendinizde bişeyler deneyerek çözmeye çalışabilirsiniz ama sana yazık oluyor :/ Geciktirici falan hikaye :))
Tamam, senin tadın bambaşkadır adam haklı olabilir ama madem tatlısın, seks yaparken asıl ödülü sana vermeli, diz kapaklarını zangır zangır titreterek boşaltmalı seni öncelikle <3
2 senedir seks ile hiç mutlu sona ulaşamadın mı sen?
Hayır ya evlenmeden önce birisi ile çok tutku şehvet saatlerce hep yaşadım aileler istemedi evlenmemizi oda bana kaç dedi memleketimiz farklıydı yapamam ben oralarda tek başıma dedim ayrılmak zorunda kaldık şimdi ki eşimi buldum ondan sorna oda 00000
2 senedir orgazm olmadan yaşanans ekslerden dolayı insan kafayı yer! Eşinle artık bi çaresini bulmak zorundasınızz! detay sohbet istersen gel, beklerim!
eşine güvenemiyor musun, yani onu kaba ya da dengesiz mi buluyorsun, yavaş yavaş ilerleyin
Evet aynen böyle
Güvenemiyorum.
Zaten benim rahatlatmak yerine sinirlenip gidiyor
belli zaten, güzel sana değerli hissettirse yüzeysel sevişmeyle seni hazırlasa aslında çok kolay, ama kaba birleşme odaklı olunca korkman çok çok normal
Benim karım da çok korktu 5 ay bekledim sonunda aştık
Nasil aştınız
korkma be neden korkuyorsun her kadın bir gün mikilecek :Dç
Evlenirken hic bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim
Evlenen çiftlerin hepsi hemen yapabiliyor mu
yani çok evlenmiş gibi mi gözüküyorum :d bilemem :d ama takıldığım her kaıdnla okayım
Sevmeyi dene. Yeterince sevmemiş ya da sevilmediğini düşünüyorsun.
Niye ki içine girmiyor mu yoksa hiç mi istemiyorsun yaklaşmasını
Neden kasıyorsun ki kendini? Bence vulva ağzına krem sür öncesinde ;)
Öncelikle seni öpmesi sekse hazırlaması lazim. Ön sevişme oral seks olacak sen hazır olduktan sonra canını acitmadan yavaş yavaş yapsa sende alışırsın
Bilgilenmen gerekli. Korkacağın bir durum yok
yazarın korkusu chükü yiyene kadardır 😂😂 merak etme alışırsın ufaklık😂😂
Az alkol al, uzun, yavaş yavaş girdiğinde hiç bişey olmaz.
Sonrada aşırı zevk alırsın.
Ah ah kocan hakkını verse korkmak ne kölesi olursun
Tavsiye ve fikirler veririm esini seviyorsan her sey olur
Turkiyede öyle bi tabu olmus ki sanki çok önemli bir şey gibi anlam yükleniyor. 18iöden beri yaparım gayet doğal bir şey yemek yemek su içmek gibi neden bu kadar abartılıyor bilmiyorum
eşine çok iş düşüyor
bence o uzansın sen üstte ama bi bacağın yerde olsun, kontrol sende o zaman psikolojik rahat oluyorsun
bir uzman desteği lazım demek ki
Ön sevişmeyi uzun uzun yaşayarak
Korkma çünkü korkulacak bişey yok ortada
örneklem oku öğren yap uygula
Kendini ona bırak o halleder
Bizimde başta öyle oldu ama bir kaç yolu var yaparsan korku kalmaz
Rahat ol be sal kendini
sende sorun ne
Zamana yayın hemen olacak diye bir şey yok
Acı ağrı olur endişesi mi var?
Dumduz girip cikiyoruz
dünyanın en kolay işi
Kan verir gibi yatma adamın altına
Kocanın halletmesi lazım. Sen niye dertleniyorsun?
Çok normal. Bunun bir çok yöntemi var
Sizde çekilmez Çilesiniz ya
Korkulacak bir şey değil ama bilemedim
Ciddi misin sen?
Ciddiyim. yas 31
1 aydir
Neyinden korkuyorsun
Gevşe zevkine bak
Yeni dediğin bi kaç gün sanırım
Korkma kız akisina birak
Korkma
tavsan gıbı herkes