Gizli Üye(36-45)11 ay
Hoşlandığın kişinin ayak fetişi olması, onu kötü biri yapmaz ve kesinlikle sevgili olunmayacak biri anlamına gelmez. İnsanların cinsel tercihlerinde veya fetişlerinde çeşitlilik çok normaldir ve bu tür tercihler, kişinin karakteri, sevgisi, saygısı ya da ilişkideki duruşu hakkında doğrudan negatif bir şey söylemez.Önemli olan, karşılıklı saygı, anlayış ve sınırların gözetilmesidir. Eğer bu konuda senin rahatsız olduğun ya da sınırlarının aşıldığını hissettiğin bir durum olursa bunu açıkça konuşabilirsin. İlişkide iki tarafın da kendini rahat ve değerli hissetmesi gerekir.
Sonuç olarak, birinin fetişi onun bütün kişiliğini tanımlamaz. Eğer onunla olan iletişimin ve hislerin iyiyse, bu detay ilişkiyi engellememeli. Tabii ki, sınırlarını ve kendini rahat hissettiğin noktaları netleştirmek en sağlıklısı olacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayNeden kötü olsun gayet normal bir durum. Fantezi dünyasının en masum hali. Hala ülkemizde çok abest karşılanıyor ve hor görülüyor. Ben şahsen öyleyim gayette halimden memnunum. Kimsedende saklamıyorum.
05 Yorumla
Soran11 ayçünkü ciplak ayak her yere bastigimiz ayakkabıya koyduğumuz ayak nasil yaşlanma isteği oluşturabilir çok iğrenç özür dilerim ama
Soran11 ayyalama isteği*
- 11 ay
Tabiki pis ayak ve direk ayakkabının içinde uzun süre beklemiş ayağı söylemiyorum. Temiz olacak bakımlı olacak. Bu sadece yalama isteğinden ibaret bir durum değilki.
- 11 ay
Herkesin aşırı hassas olduğu haz aldığı mutlaka bir yer ya da nokta vardır. Hem kendinde hemde partnerinde bu da onlardan birisi.
- 11 ay
Oral seks gayet temiz oluyorsa bu da normal bir şey yani.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
11 ayayakçı erkekler ile aram iyi arkadaşlarım dan biliyorum 😀
32 Yorumla
Soran11 ayNasıl iyi olabilir
- 11 ay
Sana göre kötü bana göre iyi
Gizli Üye(18-24)11 aykötü değil ayak tabanı yalamsk hoşuma gidiyor benim yakışıklı biriyim şimdiye kadar hiçbir kız reddetmedi çünkü yakışıklıysan sorun yok ama çirkinsen ucube oluyorsun bu böyle
15 Yorumla
Soran11 aygöstersene kendini bebek
Cevap sahibi11 ayHayır burada başkalarına karsı kötü ongorum bırakmak istemiyorum sonra ıyyy ayak fetisi ne derler 😃
Soran11 ayburdakilerin düşüncesinin bi önemi olduğunu söyleme bana tüm cekiciligin gider
Cevap sahibi11 ayburada birsuru ucube var milletin derdi hep başka o yüzden böyle birini görseler aynı şeyi düşünecekler ben öyle değilim ve öyle onislenim bırakmak istemiyorum Sagol
Soran11 ayoki
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
11 ayAhahaahh tabii ki yapmaz. Senin vücudunda belirli bir uzvunla (ayak olur, meme olur vs) özel olarak ilgilenilmesi senin de hoşuna gitmeli...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayDeğil herkesin fantazisi farklı iki tarafta rizaliysa gerisi teferruat
10 Yorumla
11 ayBendede göbek fetişi var oturjnca hafiften 2 kat olmasıok iyi
00 Yorumla
11 ayYok be sadece köpek gibi yalayacak ayaklarını😂😂😂😂
01 Yorumla- 11 ay
Açık yazdık işte, delikanlıyız biz😂
Gizli Üye(30-35)11 ayHoşlandiğim erkeğin fetishini nerden biliyosun 😂😂 fetishim var deyip kivirmasan daha iyi
01 Yorumla
Soran11 ayErkek grubunda söylüyormuş
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
11 ayYalat gitsin ya keyfini zevkini ciksr sen 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayHayir yapmaz seni her seyinle sever bu niye kotu olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAbartı bi takıntısı yoksa sıkıntı olmaz ayagına özel ilgisi var sadece sıkıntı olmaz.
Seni baş ucundan ayaklarına kadar öpecek daha ne istiyorsun00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBende sevgilime ayakkabı numarasını soracam da utanıyom ya ayak fetişi zanneder diye
04 Yorumla
Soran11 ayBence de sorma eyeyhwyw
Cevap sahibi11 ay38 gibi geldi de yine de sormak lazım ya yanlış anlar mı bakalım
Soran11 ayAnlar ya sorma ne gerek var
Cevap sahibi11 ayBilmiyorum ayak fetişli bir insanda değilim yani meraktan
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayBenim var ama kimse hoş karşılsmıyo saygı yok
04 Yorumla
Soran11 ayçünkü neden yalamak isteyesin ki çok tuhaf
- 11 ay
Sen o anda şu cümleyi kullan ben cinsiyet değiştiririm
Soran11 ayNasil anlamadım
- 11 ay
Anlamadıysan gerek yok
Ben de ayak fetişiyim bir kötülüğünü görmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAyaklarını yalatmak isteyen erkeklerde var ben öyleyim bir sürü kadına ayaklarımı yalattım
00 Yorumla
11 ayhıc sevmıyorum ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayHayır değil tam tersi sana çok değer verir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBende de var. Fetiş ayıp bir şey değil ki
00 YorumlaSence iyi bir şey mi
01 Yorumla
Soran11 ayBilmiyorum ki cok mide bulandirici bişey
Yalasınlar hemde dibine kadar
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
11 ayıyyyy bu ne yaaaa
00 Yorumla Hayır aksine şanslısın
00 Yorumla
11 ayHiç sevmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBenimde kulak var
02 Yorumla
Soran11 ay🌝
Cevap sahibi11 ayKulaklarımın çekilmesini çok seviyorum
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026