Cinsel Yaşam Anlaşmalı evlilikte seks konusu geşer mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yani istemezsek olmayabilir dimi bi taraf isterse bi taraf istemezse olmaz dimi? Güncellemeler11 ay Kız istemezse zorlama olmaz diye düşünüyorum Anlaşmalı evlilikte seks konusu geşer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 11 ay Anlaşmalı evliliklerde genelde birlikte yaşama da olmaz, ama birlikte yasiycaksaniz, istememe durumu her iki taraftda değişebilir 0 22 Yorumla Soran 11 ay Nasıl değişebilir aynı evde yaşanacak ama cinsellik istemiyorum Yorumla didakdik 11 ay Aynı evi paylaşırken özel hayatlarıniza şahit olacaksınız, ne kadar anlaşmalı da olsa, kadın ve erkeğin aynı evde yaşarken birbieime karşı uzak durması pek kolay değildir Yorumla Soran 11 ay Onun odası ayrı benim odam ayrı ben iradeli biriyim ama karşıdaki kişiyi bilemem kapımı kitler yatar uyurum Yorumla didakdik 11 ay Odalar ayrı ama banyolar ortak, tuvaletlere giris çıkışlar, ev haliyle dolaşmalar, ister istemez ortak alanları ortak kullanmalar.. Yorumla Soran 11 ay Ya o benim için sorun değil evet evi beraber kullanıncaz aynı evde yaşicaz ama yatağıma alıcam diye bir kaide yok Yorumla didakdik 11 ay Tabiki yatağına alacağın anlamına gelmez, ama bazı durumlar sizi zorlayabilir, Yorumla Soran 11 ay Benlik sıkıntı yok iradeli biriyim anlaşmaya uyarım Yorumla didakdik 11 ay Anlıyorum, illa yaşanacak demiyorum ki diyemem de zaten, yaşlarınız kaç Yorumla Soran 11 ay Ben 23, o 28 Yorumla didakdik 11 ay Ne kadar süre birlikte yaşayacaksiniz Yorumla Soran 11 ay Belli değil Yorumla didakdik 11 ay Neden peki anlaşmalı evlilik? Yorumla Soran 11 ay Ben onun işlerini halledicem oda benim okulum için maddi yardımda bulunacak aileler bunaltıyor biraz o köşesinde brn köşemde aileler bilmicek ztn Yorumla didakdik 11 ay Aileler sizi normal evli bilecek, onların yanında karı koca gibi davranacaksiniz Yorumla Soran 11 ay Evett Yorumla didakdik 11 ay Bunların tamamı sizi duygusal ya da cinsel anlamda yakınlaştırabilecek etkenler işte Yorumla Soran 11 ay Ben ona karşı hiç bişey hissetmiyorum duygusal anlarımda destek oluyormu evt ama öyle anlaştık cinsellik yokk Yorumla didakdik 11 ay Yaşarken beni daha iyi anliycaksin Yorumla Soran 11 ay Birine karşı hiç bişey hissetmeyen biri için söylüyorsun bunu Yorumla didakdik 11 ay Duygusal birşeyler hissetmemek başka bir şey, çekim başka bir şey Yorumla Soran 11 ay Olabilir bunun farkındayım ztn ama o evdeyken yok gbi bişey olacak benim gözümde Yorumla didakdik 11 ay Peki, kendine bu kadar güveniyorsun Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Gerek yokki seks yapmaya hee evlendiğin kişiyi arzuluyorsan o zaman başka 0 10 Yorumla Soran 11 ay Yok arzulamam iradeli biriyim ama karşı taraf içinde bişey diyemem Yorumla Hatırlasevgilim55 11 ay Peki karşı taraf isterse ne yapmayı düşünüyorsun Yorumla Soran 11 ay Asla olmayacak öyle anlaştık kapımı kitler yatar uyurum Yorumla Hatırlasevgilim55 11 ay En güzeli Yorumla Soran 11 ay Öyle işte Yorumla Hatırlasevgilim55 11 ay Neden böyle bi evlilik yapıyorsun Özel bi nedeni yoksa söylermisin Yorumla Soran 11 ay Özel Bi nedeni olmayan ztn böyle bir evlilik yapmaz dimi? Yorumla Hatırlasevgilim55 11 ay Anladım teşekkürler Yorumla Soran 11 ay Rica ederim öyle işte bi süreliğine böyle devam edicek Yorumla Hatırlasevgilim55 11 ay Hayırlısı olsun umarım amacına ulaşırsın Yorumla
DiplomalıHavuç Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 948 cevap paylaştı. Bu anlaşmalı evlilik ne demek birisi bana açıklar mı 0 4 Yorumla Soran 11 ay Kağıt üzerinde evlilik işte Yorumla DiplomalıHavuç 11 ay Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyar Peki insan Yorumla Soran 11 ay Maddi ve manevi konular bende pek bilgi sahibi değilim Yorumla DiplomalıHavuç 11 ay Çevrende anlaşmalı evlilik yapan birileri mi var peki Yorumla
yaralı_gönlüm Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 73% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Anlatmaya yazarsan olmaz ama buna kımın ne kadar uyacağız ne denli ozen göstereceği ınemlı tabı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Sadece formalite evlilik mi. Ateşle barut Aöa bi yerde 😅 0 26 Yorumla Soran 11 ay Neden olmasın 😂 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Olmaz be😂 Yorumla Soran 11 ay Olur olur 😂 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Simule edelim o zaman senle formalite evlilik yaptık diyelim 😂 beklentilerin ne olacak Yorumla Soran 11 ay Kesinlikle seks olmayacak baş ve en önemli maddem bu gerisi önemli değil yemeğini suyunu veririm 😂 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ütü falan😂 Yorumla Soran 11 ay Hepsi dahil 😂 Yorumla Cevap sahibi 11 ay E iyimiş aslında 😂 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ama seksle zorun ne bu kadar senın 😅 Yorumla Soran 11 ay Sadece uyulması gereken madde benim için seks olmaması Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ama sen bu maddeyi kaldırma hakkına da sahipsin dimi 😂 Yorumla Soran 11 ay Yok kaldırmam Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bana uyar😂 yem su daha önemi 😂 Yorumla Soran 11 ay Aaa hayret ben şok 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ya şuanımdan daha bi hayat sonuçta 😂😂 Yorumla Soran 11 ay Erkeğin kalbine giden yol ordan geçer diye biliyordum hayret 😂 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bogazda. Geçer işte😂 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ama evde donla gezerim ona izin ver artık 😂 Yorumla Soran 11 ay Üsturuolu olsan dha iyi 😂 çünkü sen öyle giyinirsen bende çok farklı giyinirim 😂 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Mesela nasıl 😂 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Valla merak ettim😂 Yorumla Soran 11 ay Aklına ne gelirse ama 1 metre bile yaklaşılmazım 😏 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Aklım durdu😂 neymiş be😅 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Formalitem nerdesin 😂 Yorumla Soran 11 ay Burdayım Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ben anca girdim Yorumla
Baydiyeceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı. Aynı evde kalınıyorsa olmama ihtimali var mı 0 14 Yorumla Soran 11 ay Var kapımı kitler yatar uyurum 🤭😂 Yorumla Baydiyeceksiniz 11 ay O kapıya kilit dayanmaz ya sen kırarsın ya o kırar ateş barut misali aynı yerde yanmadan durmaz 😅☺️ Yorumla Soran 11 ay Yok ben kırmam da karşı tarafı bilemem 😂 Yorumla Baydiyeceksiniz 11 ay O kırarsa ne yapacaksın 😄 Yorumla Soran 11 ay Azına s*çarım o zmn işte yapamaz hakkı yok böyle bişeye 😂 Yorumla Baydiyeceksiniz 11 ay Abowwww bana niye kızıyorsun şimdi 😅😁 Yorumla Soran 11 ay Soruna cevap verdim sana kızmadım 😂 Yorumla Baydiyeceksiniz 11 ay Biliyorum öylesine takılıyorum bende ona kızan bana neler yapmaz onu düşündüm bir an 😅😅😅 Yorumla Soran 11 ay 😂😂 Yorumla Soran 11 ay Ayrıca öyle kapı kırma olayı çok saçma öyle bişey olmaz sanıyorum Yorumla Baydiyeceksiniz 11 ay Kapı kırma gibi bir şey olmaz tabiki Yorumla Baydiyeceksiniz 11 ay Peki sen niye böyle bir şey düşünüyorsun Yorumla Soran 11 ay İnan hiç bilmiyorum Yorumla Baydiyeceksiniz 11 ay Böyle bir şey yerine birisiyle evlenmek daha mantıklı değil mi Yorumla
Baleman Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Anlaşmanın şartlarina bağlı 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevgililikte benzer bşe oldu 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Formalite evlilik mi 0 12 Yorumla Soran 11 ay Evet kağıt üstünde Yorumla Cevap sahibi 11 ay Kadın istemeden seks olmaz tabi bu ne şimdi Yorumla Soran 11 ay Bazen öyle olmuyor ama Yorumla Cevap sahibi 11 ay Nasıl olacak ki, kadın istemezse olmaz zaten Yorumla Cevap sahibi 11 ay Niye böyle bir evlilik yapıyorsun Yorumla Soran 11 ay şu an yapmıyorum ama öyle düşüncem var Yorumla Cevap sahibi 11 ay Neden formalite yani onu diyorum Yorumla Soran 11 ay Kimseyi sevemiyorum böyle bi düşüncem var arkaşımla bakalım henüz bişey belli değil Yorumla Cevap sahibi 11 ay Eee öyleyse hiç evlenme kim ne diyebilir yani Yorumla Soran 11 ay Anlamıyorsun işte Yorumla Cevap sahibi 11 ay Neyse iyi günler Yorumla Soran 11 ay Sizede Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Tabii 1 1 Yorumla Soran 11 ay Bazen öyle olmuyor ama erkek anlaşmaya uymayabiliyor Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geçmez merak etme 0 14 Yorumla Soran 11 ay Teşekkür ederim Yorumla Soran 11 ay Ama bazıları anlaşmaya uymayabiliyor Yorumla Fetih2024 11 ay Öyle mi evlenmek Yorumla Soran 11 ay Nasıl? Yorumla Fetih2024 11 ay Sen öyle mi evlenmek Yorumla Soran 11 ay Evt Yorumla Fetih2024 11 ay Hadi ya Sevindim Yorumla Soran 11 ay Sen niye sevindin Yorumla Fetih2024 11 ay Ne güzel işteKendini kullandirmamak Yorumla Soran 11 ay Aynn Yorumla Fetih2024 11 ay Peki seks ile atan neden yok Yorumla Soran 11 ay Seks yok çünkü istemiyorum Yorumla Fetih2024 11 ay Tm neden? Yorumla Soran 11 ay Ya İstemiyorum nedeni yok aynı evde yapabilirz zorundamıyım seks yapamaya Yorumla
Maykılevdeoturuyor Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Olmaz evet 0 1 Yorumla Soran 11 ay Bazen anlaşmaya uymayabiliyor erkekler Yorumla
zenci27 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Olur 0 5 Yorumla zenci27 11 ay Ben zorlardım açıkçası Yorumla Soran 11 ay Aaaaaa Yorumla zenci27 11 ay Anlaşmalı ama 2 gün sonra seni aldatırsa laf çıkar diye mecbur seks olur Yorumla Soran 11 ay Ohaa anlaşmada ztn bu maddede var çiftler birbirine karışmayacak Yorumla zenci27 11 ay Senin bu hayal gücün mü? Anlaşmalı evlilik öyle bir şey değil çünkü Yorumla
Fearless_k Takip Et Yoda Yaş: 34 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Onu da anlasın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Anlaşmalı evliliklerde genelde birlikte yaşama da olmaz, ama birlikte yasiycaksaniz, istememe durumu her iki taraftda değişebilir
Nasıl değişebilir aynı evde yaşanacak ama cinsellik istemiyorum
Aynı evi paylaşırken özel hayatlarıniza şahit olacaksınız, ne kadar anlaşmalı da olsa, kadın ve erkeğin aynı evde yaşarken birbieime karşı uzak durması pek kolay değildir
Onun odası ayrı benim odam ayrı ben iradeli biriyim ama karşıdaki kişiyi bilemem kapımı kitler yatar uyurum
Odalar ayrı ama banyolar ortak, tuvaletlere giris çıkışlar, ev haliyle dolaşmalar, ister istemez ortak alanları ortak kullanmalar..
Ya o benim için sorun değil evet evi beraber kullanıncaz aynı evde yaşicaz ama yatağıma alıcam diye bir kaide yok
Tabiki yatağına alacağın anlamına gelmez, ama bazı durumlar sizi zorlayabilir,
Benlik sıkıntı yok iradeli biriyim anlaşmaya uyarım
Anlıyorum, illa yaşanacak demiyorum ki diyemem de zaten, yaşlarınız kaç
Ben 23, o 28
Ne kadar süre birlikte yaşayacaksiniz
Belli değil
Neden peki anlaşmalı evlilik?
Ben onun işlerini halledicem oda benim okulum için maddi yardımda bulunacak aileler bunaltıyor biraz o köşesinde brn köşemde aileler bilmicek ztn
Aileler sizi normal evli bilecek, onların yanında karı koca gibi davranacaksiniz
Evett
Bunların tamamı sizi duygusal ya da cinsel anlamda yakınlaştırabilecek etkenler işte
Ben ona karşı hiç bişey hissetmiyorum duygusal anlarımda destek oluyormu evt ama öyle anlaştık cinsellik yokk
Yaşarken beni daha iyi anliycaksin
Birine karşı hiç bişey hissetmeyen biri için söylüyorsun bunu
Duygusal birşeyler hissetmemek başka bir şey, çekim başka bir şey
Olabilir bunun farkındayım ztn ama o evdeyken yok gbi bişey olacak benim gözümde
Peki, kendine bu kadar güveniyorsun
Gerek yokki seks yapmaya hee evlendiğin kişiyi arzuluyorsan o zaman başka
Yok arzulamam iradeli biriyim ama karşı taraf içinde bişey diyemem
Peki karşı taraf isterse ne yapmayı düşünüyorsun
Asla olmayacak öyle anlaştık kapımı kitler yatar uyurum
En güzeli
Öyle işte
Neden böyle bi evlilik yapıyorsun
Özel bi nedeni yoksa söylermisin
Özel Bi nedeni olmayan ztn böyle bir evlilik yapmaz dimi?
Anladım teşekkürler
Rica ederim öyle işte bi süreliğine böyle devam edicek
Hayırlısı olsun umarım amacına ulaşırsın
Bu anlaşmalı evlilik ne demek birisi bana açıklar mı
Kağıt üzerinde evlilik işte
Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyar Peki insan
Maddi ve manevi konular bende pek bilgi sahibi değilim
Çevrende anlaşmalı evlilik yapan birileri mi var peki
Anlatmaya yazarsan olmaz ama buna kımın ne kadar uyacağız ne denli ozen göstereceği ınemlı tabı
Sadece formalite evlilik mi. Ateşle barut Aöa bi yerde 😅
Neden olmasın 😂
Olmaz be😂
Olur olur 😂
Simule edelim o zaman senle formalite evlilik yaptık diyelim 😂 beklentilerin ne olacak
Kesinlikle seks olmayacak baş ve en önemli maddem bu gerisi önemli değil yemeğini suyunu veririm 😂
Ütü falan😂
Hepsi dahil 😂
E iyimiş aslında 😂
Ama seksle zorun ne bu kadar senın 😅
Sadece uyulması gereken madde benim için seks olmaması
Ama sen bu maddeyi kaldırma hakkına da sahipsin dimi 😂
Yok kaldırmam
Bana uyar😂 yem su daha önemi 😂
Aaa hayret ben şok 😂😂
Ya şuanımdan daha bi hayat sonuçta 😂😂
Erkeğin kalbine giden yol ordan geçer diye biliyordum hayret 😂
Bogazda. Geçer işte😂
Ama evde donla gezerim ona izin ver artık 😂
Üsturuolu olsan dha iyi 😂 çünkü sen öyle giyinirsen bende çok farklı giyinirim 😂
Mesela nasıl 😂
Valla merak ettim😂
Aklına ne gelirse ama 1 metre bile yaklaşılmazım 😏
Aklım durdu😂 neymiş be😅
Formalitem nerdesin 😂
Burdayım
Ben anca girdim
Aynı evde kalınıyorsa olmama ihtimali var mı
Var kapımı kitler yatar uyurum 🤭😂
O kapıya kilit dayanmaz ya sen kırarsın ya o kırar ateş barut misali aynı yerde yanmadan durmaz 😅☺️
Yok ben kırmam da karşı tarafı bilemem 😂
O kırarsa ne yapacaksın 😄
Azına s*çarım o zmn işte yapamaz hakkı yok böyle bişeye 😂
Abowwww bana niye kızıyorsun şimdi 😅😁
Soruna cevap verdim sana kızmadım 😂
Biliyorum öylesine takılıyorum bende ona kızan bana neler yapmaz onu düşündüm bir an 😅😅😅
😂😂
Ayrıca öyle kapı kırma olayı çok saçma öyle bişey olmaz sanıyorum
Kapı kırma gibi bir şey olmaz tabiki
Peki sen niye böyle bir şey düşünüyorsun
İnan hiç bilmiyorum
Böyle bir şey yerine birisiyle evlenmek daha mantıklı değil mi
Anlaşmanın şartlarina bağlı
Anlaşmali seks olur bu seferde 😊
Sevgililikte benzer bşe oldu 😅
E anlaşmalıysa öyle olmalı tabi
Formalite evlilik mi
Evet kağıt üstünde
Kadın istemeden seks olmaz tabi bu ne şimdi
Bazen öyle olmuyor ama
Nasıl olacak ki, kadın istemezse olmaz zaten
Niye böyle bir evlilik yapıyorsun
şu an yapmıyorum ama öyle düşüncem var
Neden formalite yani onu diyorum
Kimseyi sevemiyorum böyle bi düşüncem var arkaşımla bakalım henüz bişey belli değil
Eee öyleyse hiç evlenme kim ne diyebilir yani
Anlamıyorsun işte
Neyse iyi günler
Sizede
Evlendin mi 😅
Anlasmali evlilik kagit ustudur cinsellik olmaz
Geçmeli ve bence çiftleşme olmalıdır
Tabii
Bazen öyle olmuyor ama erkek anlaşmaya uymayabiliyor
Geçmez merak etme
Teşekkür ederim
Ama bazıları anlaşmaya uymayabiliyor