3 aydır evliyim hala vajinal orgazm yaşamadım. Kocam erken boşalıyor bana göre erken yani. Nasıl kolay oluyor sanıyordum bu işler evlenince benim için tam bir hayal kırıklığı kendisi bu yüzden ona tavır yapıyorum nasıl bi yol izlemeliyim erkeklik onuru da kırılsın istemiyorum. Dr a gidecekti hala gidecek. Kendi işi bitince içi geçiyor uyukluyor ben daha çok sinir oluyorum. ben yarıda kalıyorum hani penis vajina birlikteliğinden olmadı eliyle bile dokunmuyor uğraşmıyor. Tavır yapmakta haklı mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
11 ayVajinal orgazm zaman, güven ve doğru uyarılma ister. Evlilik sihirli bir anahtar değil; bedenini tanımak ve birlikte öğrenmek en büyük adım.. esini yönlendirmek sana kalmış
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
daha cok erken sizin için yavaş yavaş olur merak etme eşini seviyorsan az sabırlı ol. ama orgazm olamıyorum bahanesiyle sakın aldatma olaylarını felan aklınada getirme. genelde bu tarz şeyleri okuyoruz burada. boşan ama o işlere bulaşma kardeş. genelde sonu hüsranla bitiyor değmez.
02 Yorumla
Soran11 ayYok öyle bi düşüncem yık benim ahlaki değerlerime de ters ama sadece gerçeklerle yüzleşmek zor geldi evlenince hiç böyle hayal etmiyordum
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayGörünen o ki hem acemi hem de sıkıntılı bir eşin var bu konuda karşına alıp oturup konuşman lazım onu biraz daha kendini geliştirirsin diye harekete geçirmen lazım yoksa sıkıntı çekersin Vajinal orgazm yaşaman için ön sevişme süresini biraz uzatmanız lazım
02 Yorumla
Soran11 ayCinsellikle alakalı hiç bişey bilmiyor
- 11 ay
Evet zaten fazlasıyla belli ediyor işte burada sana biraz daha görev düşüyor yani buradan çok detaylara giremiyorum eğer istersen DM’den sana anlatayım ne yapman gerektiğini
Ya ne kadar erken nosalirsa boşalsın en azından böyle bi sorun varsa on sevişmeyi uzatacak seni tamamen uyandıktan sonra gerekirse eliyle diliyle tava getirip sonra girip boşalsa bile sorun olmaz ama on sevişme koysa sadece gir çıka seks demiyoruz
04 Yorumla
Soran11 ayÖn sevişme oluyor ben hazır hissediyorum kendimi ben diyorum girsin bi an önce çok sabırsızlanıyorum merakımdan dolayı. Ama o ben doyuma ulaşmadan boşalıyor sonra hiç benim için çabalamıyor bırakıyor özür dileyip bu seferde olmadı diyor 2 den fazlada yapmıyor zaten acı çekiyormuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
38Cevap
11 ayVajinal orgazm sadece penis girince hop diye olan bir şey değil. Kadının ateşini yakmak gerek dokunmak gerek diliyle, eliyle, sözüyle bakışıyla… Sen daha ısınamadan o işi bitirip uyuyorsa bu seks değil bu sadece boşalma. Tavır yapman sonuna kadar haklı. Çünkü biz de yanarız ıslanırız titreriz Ama tamamlanamazsak içimizde patlar. Vajinanın orgazma geçmesi için önce zihin uyarılır sonra beden. Ön sevişme yoksa dokunuş yoksa seninle ilgilenmiyorsa orgazm gelmez. Seks iki kişilik bir dans biri oynuyor biri uyuyorsa, bu sadece eziyet olur. Erkeklik onuru kırılmaz birlikte zevk almayı öğrenmek onun da görevi.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayHaklısın. Bu yüzden kadınlara söylüyorum evlenmeden önce deneyin diye. Ömrünü geçireceksin performansı iyi mi diye bakmadan alma. Ama olan olmuş. Çözmeye niyeti de olmayan bi hayvan var karşında. Allah yardımcın olsun. Sadece şunu söyleyeyim. Bi gün canına tak ederse aldatma. Haklıyken haksız yere düşme. Boşan, sonra hayatını yaşarsın.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
11 ayYani bunu dillendir cunku evliligin yuzde 90 i ruhen bedenen tatmin iki taraf icinde gecerli bu konu anlik bi noşlukta senin bile kendine yapmak istemyecegin seylerinyapabilirsin ruhen bedenen doymak önemli
02 Yorumla
Soran11 aySöyledim uğraşmıyorsun dedim özür diliyor mahcup mahcup ama cinsellik hiç bilmiyorum zaten herşeyi ben öğrettim
- 11 ay
mahçup olacağına gerekeni yapsın sonuçta çaresi var evlilik bu şakaya gelmez bunu bilsin söyle bence
Tabii ki haklısın ilaç kullanmasını önerebilirsin senin istediğin zevk alacağın pozisyonları önerebilirsin bunları yapmak zorunda açıkçası tek taraflı seks evliliği mahvedebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayVajinal orgazm için ön sevişme çok önemli yani en az 30 dk ön sevişme olmazsa kadın orgazmı çok zor yani hemen sokup çıkarmakla hiç bir kadin tatmin olamaz
02 Yorumla
Soran11 ayBen hazır hissediyorum benim için yeterli oluyor süre
- 11 ay
Erken boşalma problemi var o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayÇok haklısın. Ön sevişme uzun tuttur. Oral yaptır, uzun süre ver ağızına yalasın. Ne sıklıkla ilişki yaşıyorsun? Seni kaçamak yapmaya zorluyor
00 Yorumla
11 ayKocanın işi zor çünkü bence sen masturbasyonla klitoral orgazma alışmışsın
01 Yorumla
Soran11 ayÇok sık yaptığım bişey olmadı asla
11 ayÇok zor bir durum madem erken boşalıyor önsevişmeyi uzun yapsın ve boşalınca seni boşaltmadan uyumasın bş zahmet
00 Yorumla
11 ayBiraz sevişmeyi uzun tutar ve seninle yavaş yavaş sevişse olur ama g noktasıda var tabi detaylı anlatırım ama gizlisin
00 Yorumla
11 ayçok haklısın sen kendin artık yarıdan elle devam edeceksin bu düzelmez çok bencilce
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 aySen evliliği ne sanıyordun arkadaşım. Evlilik sekse en uzak şeydir. Alış buna
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. çözüm belli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aySorunlar bir yana aslında en büyük sorun senin tatminini düşünmemesi, bunu farklı şekillerde de yapabilir çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayKocan olacak şahsın seni sevdiğine ve değer verdiğine emin misin?
02 Yorumla
Soran11 ayNormal ilişkilerimiz çok normal bi yatak odası sıkıntılı bu da diğer ilişkilerimizde etkiliyor doyasıyla değer vermediğini düşünmüyorum ama cinsellik le alakalı hiç bişey bilmiyo
Cevap sahibi11 ayO zaman iyi bir eğitim alması gerekiyor bu konuda
Gizli Üye(25-29)11 ayPeki genelde kac dk da bosalıyo ve kac kez kendisi bosalıyot bir gece?
03 Yorumla
Soran11 ayİlki 1 dk bile sürmüyor içime girmeden bile boşalmışlığı vardır sonra ki biraz uzun 2 den fazlada hiç yapmadık ben istekli davranıyorum doyuma ulaşmadığım için ama o istemiyor acı veriyor boşalırken 3üncü diyo 2 den sonra özür dileyip pes ediyo
Cevap sahibi11 ayKac aylık evlisin? Bide ön sevil cok yapmayın ve oral yapma ona o zaman biraz daha uzun sürer.. ilk yıl normaldir erken gelmesi hergun yapın alışır zamanla... sen cok ıslanıyor musun?
Cevap sahibi11 ayAiz cok ıslanıyor musunuz?
Gizli Üye(45 üstü)11 ayçok bencilce bir yaklaşım bu sen haklısın ben olsam bir daha yaklaşmasına izin vermezdim
00 YorumlaHaklısın sonuna kadar bu konularda bencil olmamak lazım
00 Yorumla
11 ayİlaç kullandır yemeklerine at
110 Yorumla- 11 ay
Ve tabikide haklısın
Soran11 ayNe ilacı mesela nasıl temin edeceğim
- 11 ay
Gel anlatim de icin rahatlasın
Soran11 ayBundan yazın
- 11 ay
Siliniyor sürekli xper gidiyo sıkıldım
- 11 ay
Çekinme, hayatını kurtulur
- 11 ay
Neyse yazım, Hilti diye bi ilaç var büfelerde de satiliyo trendyoldada var, onu al ondan habersiz icini boslt yemeğine karıştır yesin dua edersin bana
Soran11 ayAraştırayım sağlık problemi olmasın
- 11 ay
Ben bi kac kere denedim evli olan çoğu arkadaşım deniyor sürekli hemde, hic bir sorun yaratmadı şimdiye kadar
Soran11 ayTeşekkür ediyorum
11 ayKlitoral uyarmıyor mu bunu onunla konuştun mu
02 Yorumla
Soran11 ayBen kendimi uyarıyorum sevişirken
- 11 ay
Nereye kadar böyle
- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
11 ayÇok çok haklısın eşin tam çörük odun
03 Yorumla- 11 ay
Senin boşalmanı öncelik vermedi gerekirken önce kendini düşünüyor mal la bu valla bak
Soran11 ay2 kez boşalıyor sonra oda mahcup oluyor özür diliyor erken boşalma sorunu var ayrıca tek testis acaba o yüzden de mi olmuyor
- 11 ay
Ya sende biraz saksıyı çalıştır
Başlamadan önce ona deki zeytinyağı sür sende oda
Ondan sonra gör bak bakalım erken boşalıyor mu
Sen rahat etmeden o rahat edemez ☺️
Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı. Birleşmeden önce oral yapıyo mu sana
06 Yorumla
Soran11 ayElini değmiyo diyorum ne orali
- 11 ay
Vajinal orgazm yaşayamamanın sebebi belli oldu, eşin cinselliğin c sini bile bilmiyo birleşme seksin final bölümüdür ön sevişme ve oral seksin asıl bölümüdür eşin ön sevişme oral yapmadığı için seni orgazma hazırlayamıyo, eşinin erken boşalma sorunu yok ön sevişmeyi ve oralı bilmeme sorunu var kafasına vura vura öğretmen lazım
Soran11 ayİlk boşalması 1 dk sürmüyo ikinci uzun oluyor
Soran11 ayBen erken boşalma sorunuda olduğunu düşünüyorum
Sonuna kadar haklısın. Aldat.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. bir doktora gitmeniz gerekir ayıp değil bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ön sevişmeyi uzun tutun
00 YorumlaKocanız biraz ders alması gerekiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayBir erkeği kolay kolay doktora yollayamazsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nasıl olmadın bunca zaman saçmalama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayYeni evlilerin genel sorunu ;)
03 Yorumla
Soran11 ayBöyle mi geneli gerçekten yoksa biraz kendimi motive edeceğim
Cevap sahibi11 ayŞanssız gelinler
Cevap sahibi11 ayUzun sürede düzelmezse evliliğin sıkıntı ihtiyaç çünkü bu iş
Gizli Üye(36-45)11 ayİşi bilmiyordur senin için üzüldük
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Libidosu düşüktür spor yapsın iyi beslensin
02 Yorumla
Soran11 ayEvet libidosu çok düşük yeni evliyiz ve haftada bi kez oluyor
İşin çok zor farklı çözümleri var
02 Yorumla
Soran11 ayEvet maalesef
11 ayparmakları sokması lazim
10 Yorumla
11 ayParmaklari kırıkmı. Soksun içine boşaltsin okşasın
00 YorumlaÜzüldüm sana
00 Yorumla
11 ayGeciktirici hap ya da sprey kullanmalısın
00 YorumlaTitrersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayVibratör al
00 Yorumla
11 ayNe kadar sürüyo eşin
00 YorumlaNe kadar suruyor
00 Yorumla
11 ayGel yanıma
00 Yorumla
11 ayİlaç kullandın eşin
00 Yorumla
11 ayParmaklamasi lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aySüreyi uzat