Libidom çok yüksek artık kendimi tutmam zorlaşıyor. Evlenecek aday da yok olsa bile uzun iş. Gençlerin işini kolaylaştırmak yerine zorlaştırıyor zaten herkes. Çözümü nedir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 aybu devirde evlenilcek düzgün pek kız yok zaten erkekler evlenmiyor belki yabanacı bir kadın bulursan şansın yüksek bizim ülke eskort bozuk kızdan geçilmiyor devletin hatalı politikları zaten bu tipler ile evlenneler de aldatılıyor yede geçmişini saklıyor mahkemeler davalar milyonlarca arttı bunlar yüzünden zor gibi yani evlenenlere bak eskort gibi kadınlar ile evlenmiş sonra aldatılıyor boşanıyor birde nafaka veriyor govel :) sorsan çok sevdim aşık oldum masalları o yüzden sokak da erkek den çok kadın var cünki kimse evlenmiyor onlar ile patlak tekerlek oldukları için evli çöpler ile takılırlar zengin erkekleri de anca diziler de görürler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)11 ayBen de bakireyim. Karşıma hiç senin gibi erkekler çıkmadı ya. Evlenmek isteyen gençler de var ama bir türlü birbirimize denk gelemiyoruz. Sorun orada işte.
07 Yorumla
Soran11 ayZaten sorun tanışma kısmında herhalde
Cevap sahibi11 ayEvet ya. Bir erkek tanışmak istiyor kabul ediyorum. Cinsellik istemiyorum diye beni reddediyor. Böyle böyle sogutuyorlar insanı. Evliliği bekleyecek erkekleri bulamiyorum
Cevap sahibi11 ayHa bir de bu sitedeki "Düzgün kız kalmadi" zirvaliklarina inanma. Benim gibi evleneceği insani bekleyen çok fazla kız var emin ol.
Soran11 ayBana yazsana merak ettim
Cevap sahibi11 ayPeki takipleselim
Cevap sahibi11 ayİstek gönderdim mesaj atamiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(18-24)11 ayEvlilik yapan yok sapıklık yapan çok kızların isteği de çok erkeklerde hiçbiri yok bu işin sonu olacak bok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayEvlenecek insan kalmadı, çevremdekiler hep yatma peşinde.
13 Yorumla
Cevap sahibi11 ayMesleğin ne
Gizli Üye(18-24)11 ayEskorta gitme sevgili edin onla yap
13 Yorumla
Soran11 ayKafama göre biri denk gelmiyo ki
Cevap sahibi11 ayKötü yola veya elini kullanacağına kafa dengi olmasın nefes alsın yeter olsun dimi olsun da
Soran11 ayHoşuma giden biri olması lazım ama el sıktı artık
Gizli Üye(18-24)11 ayEvlenmek imkansız artık bu devirde
01 Yorumla
Soran11 ayNapcaz
Oruç tut
00 Yorumla
11 ayyoo var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi