Selam canlar,
Cinsel arzularla duvara yapıştırılan partnere tablo muamelesi yapmakta haksız mıyız? :))

Selam canlar,
Cinsel arzularla duvara yapıştırılan partnere tablo muamelesi yapmakta haksız mıyız? :))

O tutku herkesle yakalanmıyor düşünürken bile insanı heyecanlandıran biri 40 yılda bir anca geliyor. Hayatında kalışı da en az iki taraftan birinin büyük hatalar yapmasına kadar sürüyor maalesef.
Kesinlikle
Ah hanginiz daha tutkulu acaba
Öyle bir anlattın ki aydınlanma yaşadım çok haklısın
Aydınlanma yaşa bence
Bazen bir partner öyle bir duvara yaslanır ki o an bir tabloyu değil arzunun bizzat vücut bulmuş halini izlersin Kalçalarının kıvrımı sırtının gerilimi, gözlerindeki teslimiyet Tüm beden sanatın en vahşi en gerçek haline dönüşür. Kalçaları gerilmiş nefesi hızlanmış parmakların iz bıraktığı bir tuvaldir adeta Her itişin sesi bir ressamın fırça darbesi kadar tutkulu her inilti sanatın en şehvetli notasıdır. Göz göze geldiğinizde ne söylediğiniz değil nasıl baktığınız konuşur. O an beden değil arzular konuşur. O duvar değil seninle birlikte titreyen bir sahnedir. Ve o an bir haz tablosudur...
Bazen öyle anlar oluyor ki tarif etmeye çalışınca bile eksik kalıyor. Ama o anın içinde olmak işte asıl mesele o. Ben sadece soruya odaklandım o sahneyi canladırıp yaşadım ve içimden nasıl geçiyorsa öyle yazdım..
Teşekkür ederim.
Kişisine bağlı sanırım tecrübem yok. Tablo betimlemssini böyle okuyacağım aklımdan geçmezdi. Hahahah 😀
Eser güzelse demek sanatçı eserden ilham almıştır 😀
Eic için teşekkür ederim 🎈🦋😀
Cevap
4Cevap
Başarılı sanatsal çalışma için sanatçı da önemlidir. Ben daha çok sanatçı ile ilgileniyorum, sonrasında şaheser kaçınılmaz.
Nerede öyle tutkulu adam? 🤓 Ani olan ve tutkuyla ilerleyen her şeye okeyim. İkimizde sanat eseri olabiliriz onunla.
herkesin zevki farklıdır bazıları böyle şeylerden hoşlanabilir önemli olan karşılıklı rıza ve saygı
Yatağa atilanda nevresim olsun,😒😏
Sayılır ama nerde öyle tutkulu erkek
Sayılır, güzel benzetme 👌🏻
Karşılıklı görüyorsa evet sayılır
Sayılır çok tutkulu bir hareket.
Yavaş abi kan revan içinde kalacak ortalık
Rönesans tablosu mübarek🤣
Öyle bir erkek yok ama ya da ben karşılaşmadım
Sinek miym ben
Sayılır evet
Evet
Leonardo da Vinci mübarek 😅