İyi anlattığım biri. 4 aydır kankayız. Flortlermizi birbirimize gösterip eleştiririz. Ama bana bı kıyak yapmasını istiyorum nasıl yaptırırım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
penisinin çoook böyyyük ve kalın olduğunu söle...(ama değilse söleme, kız iğrenir bi daha kankada olmaz)
Tutar mı bu?
@Selooooooo7 farkındalık yaratmaya çalış... ama dediğim gibi... küççük ince falansa söleme
Hiç kankana yaptın mı
Ya yalamayı sevmiyorsa
Kız öyle şeylerle ilgilenmiyosa ve siz hiç öyle bi muhabbet etmediyseniz aranızı bozabilirsin eminsen deneyebilirsin bişeyler
Ya cinsel şeyler konuşuruz misal bakire olduğunu bilirim. Donla çok kez. 1 kere de çıplak görmüştür beni. Bende onu banyodan çıkarken görmüşümdür. Kıyafetini iç çamaşırlarını sütyen rengini falan eleştiririm
O zaman konuyu oralden aç seninkinin boyunu söyle eğer büyükse falan baya merak eder zaten ve en sonunda bi yerden tamam der
Nasıl açayım ama ne diyim
Cinsel bişey konuşurken şakasına söyle benimki böyle şöyle diye sonra görmek ister misin gibi şeyler
Alkol almamıza gerek var mıdır sence. hiç kullanmadım ama
Kız alıyosa az bişey olabilir
Sence diğer kızlar dedikodu yapar mı bunun ev arkadaşları
Bı erkekte çok sık kalmasına
E yani derler noluyo diye
Kız kapalı ya kötü bişi düşünmezler bence
Onla alakası yoktur düşünürler
Temiz olması önemli di mi aletin etrafı falan
Evet önemli çoğu kişi için
İlk defa yapacak biri için önemli midir
Önemlidir azıcık bile tiksintisi varsa bu onu rahatsız eder
Temizliğim ozmn
Temizle
Konuşabilirsin nabıcan 2 şişe bira mı içiricen aman ha sakın yapma öyle bişi , konuş oda sana yapmak isterse yapar istemezse saygı duy?
Çok ta bence handjob ile de başlayabilirsiniz
Bira mı o ne alaka
Bazı kişiler kızları öyle kandırıyor kafası güzel ya farkındalıkları azalıyor sarhoş gibi oluyorlar , biranın ne olduğunu bilmiyorsan , Efes malt, Tuborg filan duymussundur tekellerde satılıyor.
Kızlık zarının fotoğrafını iste asagıda okudum. Bakireymiş görmek incelemek istediğini canlı söyle. Tamamen kendini sakınan biri değilse yap
Adeti ağır geçmiyor sa fazla azıyor insan yanarken yapar belki reglini takip et 3.4. Gunu yaptır
Diğer erkeklere kapalı da bana rahat sanırım arkadaş kardeş gibi gördüğü için sanırım
Adetken mi himm. Bak bu mantıklı olabilir.
Turbanlı mı kız
Adetliyken diyo mu ilk gunler şiş olur genelde ağrı vs 3.4 iyidir kanama vardır ama yanma istek te olur
mastürbasyon yapıyo mu kız evinde kimse yoksa vs o an konusma acabilirsin
Mastürbasyon bilmiyorum ki yapıyor mu o kadar konuşmadık ama benim yaptığımı biliyor. Kız kapalı evet
En çok istek kaçıncı günde olur. Bana ilk 31 çekmesini mi istesem sonra ağzına mı alsan acaba diye yoklasam mi
Yaş kaç kızınn çamasırını nasıl gördun
19 çıkarmış hali işte kenarda duruyordu banyoda
Zorla mı kapanmıs. Bak ilgiye aç bir kızsa uzak dur. Sevgisizlik azginlik vs emin ol açlıktan. Yapsanda ifşalama büyük tavsiyesi.
Ne diyosun
Adetliyken konus işte kaç gün oluyor sor 3.4 günü konus aç gece vs istekli olur mastürbasyon yapıyorsa
Bilmiyorum niye kapandığını. Bana bağlansın istemiyorum zaten. Azgınlık iç güdüsel değil mi
Kaç yasında oldun diye de sorabilirsin çamaşır atmış erkeksin onda da var o yolun yolculuğu
Ailesini ilişkilerini biliyosan eğer karakter için yapma seviyorsan bilmem zaten dünya adi yer belli noktada kıza söyle oda istiyoda ihtiyacı giderilsin sıkıntı yok ama bozma kızı
Knk kızla seks düşünmüyorum sadece oral seks
S2ş yok yani
Bakire ama yırtılmamıs sadece sürtmemiş mi hiç
Bakireyse Kocasina sevgilisine ben sadece karşılıklı mastürbasyon veya oral istiyorum. Çamaşırını bırakabilir kenarda rahatız çünkü özelimiz yok
Sen oral yapar mıydın ona
Benden (o da yanlışlıkla) başka kimse görmemiş sanırım ksar kızlardan değil
Yaparım niye yapmayim karşılıklı ağda yapmayı bile teklif edecem
Uyumluysanız evlenin temiz kızı bozma bozarsanda tam boz senden baskası dokunmamıs kız
Ya ben daha fazla açılımlar yapmak istiyorum bı kişiye bağlı kalamam
Sen kaç yaşındasın
Kızı bozma o zaman ileride psikolojik sıkıntı eşine saklıyor belli kendini
25
Ablam bozmayacam diyorum ya zaten sadece yalayıp uyuyacağız
Tavsiyen var mı başka
Arkadan falan deneyim mi kiza
Sen bıraksan tadını alınca verir birine kız. Bırakmayacaksan dokun. S.. de tam s.. tadı aklında kalsın. Vücudunu gördün mü belli eder mi ölçülerini düşündün mü. Mesela tüylerini der mi sana lazerli mi onu düşünerek çektiğin oldu mu kıza söyledin mi zevk alıyor mudur
Surt onden arkadan vermesın
Meme büyük ve sarkık popo fena değil
Tüylerini derken orayı anlamadım
A.. ı tuylu mu memesini nasıl gördun
Hafif tüylüydu 2 3 ay önce duş almıştı bende ozmn gördüm
Sen nereye kadar gördün vajinayı gördun mu
Çıplak işte havlusu yoktu diye bende o çıkınca kazayla gördüm
Siz knk değilsiniz kız kendini gösteriyosa seviyordur erkeklik görmek istiyor
Şimdi nerelerini tam gördyn
Kankayız olm. Kazayla gördüm kardeş gibi baktığımız için önemsemedim çekindi tabi bende kusura bakma dedim gittim salona. Tüm vücut çıplak işte
Çekmedinmi hiç ona
Önemi var mı
Var
Kardes degil kadın o o yuzden erkek gibi yaklas
Donunu banyoda görünce kokladım 1 kere. Düşünüp yaptığım oluyor onu
Şimdi napiyim
Verir o sana uygun ortam kolla bozarsan da orta bırakma
Nasıl yapacağım işte ilk adımı nasıl atacağız. Onu inletmek istiyorum
Bı de bana taşınması için ne yapmalı ailesi haberi olmamalı ama. Bende öğrenciyim kira parası da alayım mı bana taşınırsa
Dokundunmu ona hıç illeriye ne kadar gşttin
Yok dokunmadım maalesef
Adetliyken öğren ilgi ver öp elle masaj bahanesiyle
Başka
Sahip çıkacaksan kadının yap sana acmıs ilk kendini
Adetliyken skym mi kız sorun olmasın
Miden kaldırırsa kanlıykende surt alev alır
Açmadı olm kaza ile oldu. Sevgilisi falan olduğu zamanlarda oluyor onun
Valla mı
Yok temizken kızlığını bozx
Ters hasar falan olmaz di mi
İlla bozmami istiyon yani öyle mi
Sevg bişe yasarmı
Ney?
Bozma boş ver
Karar ver ya
Aklın basında kullanma kızı herşeyi göz önünde kabul ediyorsa gör işini
Kız kapalı ksar değil ama cinsellik konularına yobaz değil her kız kadar utangaç ama bana açık çünkü seks yaptığım kızları falan da anlatıyorum ona. O da yorumluyo kız ayarladığı oluyor.
Kullanma değil ya karşılıklı zevk alma
Sen bakire misin mesela
?
Değilim
Ya sana acıksa sacı bası tam muhafazakar namazlı degilse kapalılık önemi yok yasa ne istiyorsan
Sen kendine belli etmesende kadınlığını görmek istiyorsun onun yasayın baglanırsınız veya aranız açılır hemşeri misiniz kulturunuz benziyor mu
Ama detay sordun ya namaz falan kılmıyor Karım olmayacak o merak etme.
Sayende öyle bı tahrik ettin ki sadece sâkso isterken şimdi kızı deli gibi becermek istiyorum ne yaptın sen ya
Zaten içinde vardı yuzlestırdm
İstiyorsa yap kız erkek arkadaslığı olmaz ergin gençsiniz bunu anlamak gerek benide isteyen oldu bilirim o yolları
Tahrik eden ne
Surtun falan diyince hayal ettim onu sktgmi
Sen pişman mısın peki bakire olmadığına. Bı de ilk yaptığında ne hissettin hâlâ yapan aklında mi
Onun içindeki şeytanı yokla bir ilgi göster veresi varsa gösterir
Evliyim ben sevdiğime verdim
Ha güzel
Arkadan denediniz mi
Kapalı muhafazakar aileyse ve memleketine bağlı dikkat ederler kızlığına ondan da
Yok hak yolu varken bok yoku
Bunu felaket skcem ya hafta sonu gelsin.
Niye hafta sonu
İster mi sence adetini sor olmadan önceyse de istek olur
Hafta sonu adeti galiba denk geliyo en son 3 hafta önce hastaydım diyodu çünkü
Sor ilgilen bişey olursa bana da söyle
Ella da alacam rahat rahat skym
Verecek mi ki😂
Kayganlastirici önerir misin bı prezervatif eşinden yola çıkarak
Verir verir ben biliyorum onu
Ne bileyim aromalı al kondom takmayız
Önden mi vurucan 😂
Çocuk olmaması için ne yapiyonuz peki
Tedavi ilacım var istesemde kalamam aslında çocuk tutsun diye kullanılıyor ama bırakınca adet gibi kan oluyor o sebepten gerek yok
Öndennde arkadan da. Bağlayacam kendimi yine isteyemesini sağlayacam. Ama sevgili olmayacaz
Kızın ailesi çevresi patlak olduğunu bilse nereden biliyorsun verceğini
Niye sevgili istemiyorsun ki senin kadının olacak sonunda
Şanslısıniz bı nevi
Ya 20 yaşındayım daha evlilik düşünecek kadını bu yaşta bulmak istemiyorum
Diktiririz
Kara mı sizinki. Bunun ki hafif kara gibiydi
Öyle düşünme cinsellik bir kenarda kalır. Hayatta dürüst temiz insanda lazım kaybetme olm böyle birini. Herkes veriyor yşaayana saygımız var ama temizini kaybetme. Ksar değil diyosun. Bunu belirt belki duyguya kapılıp verir günahına öyle girme dul olsa vur geç derim
Kara olsa ne olur ne önemi varki havasız genetik türk kadınıysa da normal beyaz olsa bile esmerimsi olması
Seninki kara mı bunu sordum
Bi de kocan hiç arkadan istemiyor mu ya ilginç
O benim mahremim haram ilişki diye istemiyoruz
Benim karım olsan arkanı es geçmezdim haram diyon ama seks tavsiyesi veriyon garip
Niye evliya peygamber ilişki mi yaşamazdı yobaz değiliz.
Arka iğrençtir öğrencilşkte çok yapan oldu doktor doktor geziyorlar
Ben bı çok kıza yaptım temizledikleri sürece rahattılar.
Bakiredir çoğu doğrudur zevki vs ama doltor arkalarımda tavsiye etmiyor vajina gibi esnek ve daralan bir yer değil belli süreden sonra tutamayınca görürler
Bı kere kocana bu zevki yaşat bence darlığın verdiği zevki hissetsin adam
Sen regl oluyon mu ilaç kullanıyorum dedin ya
Östorejen hormonu alıyorum progestan ama gebe kalmak için de kullanılır ben adet kanama düzenli olsun diye alıyorum
Geçmiş olsun
Kocan yetiyor mu peki sana kaç cm
Artıyor bile
Kaç cm onu de hele
22 falan
Kalınlığı yetiyor erekte olunca da şişiyor
23 benimki koymusum 😂😂
Ama çok kalın :)) yedikçe yiyesi geliyo insanın ahahas. Herkesin özeli kendine çükü adamlığınj belli etmez. Herkesin kendine has özelliğidir o
Niye uyumadın peki bu saate kadar
Uzaktayız Şu an uyucam zaten işim var
Sen ya da kocan seni aldatıyor yüzde yüz eminim kendinizde biliyonuz
Ne alaka sadakatsizliğe gelemem mesajlarımı oda okur merak etme. İş güç öğrenci değiliz sevgi var sınır yok evliyiz ya
Seninkini yalıyo mu peki iğreniyor mu
Olm sus uyuyorum uğrasamam koca uzakta işim gucum var git kızı tahrik et
İtiraf et
Vakkumluyor uyumam gerekiyor
Koca uzakta millete çakıyor sen uyu
Ne iş yapıyon
He sen işini bilmiyorsun konusma
istekli bı karım olacak skseler uzağa gitmem ne olursa olsun ama reisin farklı planları vardır
Korunayim mi ben onu söyle öyle git doğum kontrol hapı var mı onerebilecegin
İşimiz var işimiz çok konusma
Evlenmeden bozdu oda beni fantezimiz çok dışarıda bakmaz bu yönümüzü göstermeyiz ki
Ne iş yapıyonuz söylesene
Evlenmeden millete veriyon ne güzel
Adetliyken surt zevk suyunu degdırme. Bozarsan et ete değsin kanat ilk kızlığını hissettir kanlıyken agzına ver bozulduğunu kabullensin. Döllenme olmasın sonra tak kondomu
Sevdiğim adamdı resmen nikahlanmadık. Herkes duyup biline altına yatarsın diğerine başka bişey diyoruz
Kızlığını adetliyken bozma ayrı bir anda boz
Bozunca yazarsın ben uyuyorum
Olm hani evliydi dalga mı geciyob
Bozduktan sonra kanlı ski ağzına mı vereyim bu ne olm
Sırf senin için sert skcém o kızı bütün hafta sonu kocacım diye bağıracak
Bakireyse patlatınca çek. Az kasarsa kanatırsın kızlığını sulanırsa rahat geçer ama bence acıt tadı aklında kalsın et ete değsiin döllü bırakma ama. Akıtma içine dikkat et. Sertte stme yürüyemez anlarlar
O kanı çek ilk kızlığını bozuyorsan. Ve ilkisin unutmaz bağlanadabilir beline kuvvet yazarsın
Canını nasıl yakacam delince yanar mı canı
Kanı çek dediğin nasıl yani yutayım mi resmini mi çekeyim
Çek foto a.. dağılmış halini senin olur zaten ilkisin dagıtans
sekste foto çekmek önemli mi ki
Yok be anısı kalıt
Neyse ben kaçtım dersin olursa
Hee. Bişi Dicem ben sana yukseldim galiba nasıl sakinlesicem genç erkek merak etmez misin 😂
Sakinlestir beni dersim var böyle gitmeyim
Bişiler söyle
Uyumusum kaçtayd dersin
Kıza git sonra yax
Saat 1 de
Kızı bana çağıracam ya onun evinde kızlar vardır denk gelmiyim
Senin ikizlerin bedeni ne meraktan soruyorum
Cevap ver ya hadi çekip duş alıp okula gidecem
Se tng yapmıyorum o kıza dokun
Buyuk buyuk canlı görmüşsün
İlk nasıl adım atayım bana geldi adetli olduğunu biliyorum falan ben ne bahaneyle çağırayım
Ablam seni arkadan çok istiyorum hiç yapmamışsin bı de
Kıvama getiren sensin. Ne hayal ediyorsun ne gerek var görmeden etmeden. Eşim her deliğime girdi orası guzel değil diye yapmıyor ne ustune geldin kızı s.. meyince bana halleniyorsun
Bilmiyorum naptım resmen. Kız yakın arkadaş olunca nasıl yapacağımı bilmiyorum sıkıntı orada
Nedense seni hamile bırakma isteği var içimde
Adetliyken ilgi göster bişeyler al masaj yapmayı teklif et. Torba koy karnına basını acarsa sacıyla oyna memelerin şişmş de adette şişer öp hafifçe a.. na elini koy çok güzelsin de verir
Tecavüzcü diye adım çıkar böyle mi tavsiye veriyon
Düzgün şeyler söyle
Adetlen azar yoksa azdıran bişeyler yap ne tavsiye istiyorsun. O dönemde duygusal şeylerden etkilenir kadın. Sevgi ister alt tarafıda yanar bozmazsın etkileşim olur ya da hiç dokunma adetken ver ilgiyi bitince o yatar altına görmüşsünz zaten
Kazayla oldu diyrorum ya kasıtlı gösterim değildi ama
Azdıran bişi derken ne yapabilirim
Ovv bos yapma oğlmda git yapacaksan yap istiyosun işte basına itmem haddime değil. Oda çok isteyip parmaklamıstır düşünerek seninkini dokunanı yoksa bend n bu ladar dene gör ilgiyi
Adetken girsem nolur ne hissederiz
Girme sürt yüzeysel yaşa önce oda korkmasın devamında girersin rızasıyla yala yut kızı kıvama getir zaten öncen varmıs tecrübesiz sulanıverir sok diye ister
Sen kendini bu kadar nasıl tanıdın peki
Çoğu ister bunu ilgi vs bende düşündüm öyle
Sen beni makinaya çevirdin. Kızı hamile birakmasam iyi
E tamam git onla konus benle değil
Sen hocasin hoca öğrenci kovulur mu
Uyudum ben haber ver yaparsan bayyy
Seni düşünüp skcém kızı haberin olsun vajinan durduk yere kaşınırsa haberin olmuş olur 😂😉
bir şey görmediğin için içimiz rahat
Çocuğun olsun istiyon mu çok. Yoksa sağlığına için mi tedavi görüyon
Nasip önümüzdeki yıl belki
Bende onun a.. vakumlayacam. Ama arkadan çok istiyorum
Sen kapalı mısın bu arada
Tamam yapınca yaz konus konus bir yere kadar
Hayır değilim
Erkeksizlik sinir yapmış sende belli
Neyse kızın popo etrafı tüylüyse tıraş edeyim mi sence yoksa kendi mi etsin adetken
Kız cevap ver uykucu güzeli
Kendine sor
Her deliğine denemek içinde olsa girdi kocan di mi aklımda kalmayasin diye soruyorum
Bişi sordum
Evet sevdiğim adam dışında kimseyle yapmam
İyi seni kendim skmş gibi rahatladım. boyları aynı ya aşağı yukarı ondan
Kocam yeter bana sevdiğiyle yaşamalı insan sende sapkınlık yapma mesajları tek ben okumuyorum akıl vereyim dedim sadece
Takiliyom bee
Sen kızla işi yapınca bana söyle tepkisini merak ediyorum kızlar ilk yediğinde değişik oluyorlarda erkek mastta doyar kadın tam doymaz ne yaşayacak acaba
Feryat etmesi için ne yapmalı
Sen ilk yediğinde ne hissettin
Ben duygusalım bağlandım
Bırakmasını istemeyeceğimi bildiğim için netleşince verdim hadi sen şu işi görde öyle yaz
S2ne kuvvet de öyle gidiyim
Kuvvet kuvvet dağıt kızın a.. ı s.. memiş deliğe ilk sen vuracaksın beline kuvvet akıt kanı dağıt. Kadınlığını hissettir ona. Ve yaz ne zaman becerceksin işi
Cuma akşamı. Peki merak ediyorum neden destekliyrosun normalde linç eder insanlar insan knksıni sever mi falan diye sen niye destekliyon beni
Seninkini gördüyse yemeyi düşünmüştür. Dene işte isterse yap banada söyle tepkisini merak ediyorum. Aklı olan erkek knka kız knka yapmaz g. T ayağı bunlar çevremde kaç kişi öyle evli veya yaşadı bişeyler.
Son soru kaç beden olduklarını söyle hayal edeyim onu yaparken gizlisin zaten beden söyle nolur
Psikolojinş bozarım dopru söylemem ahshsh
Ya hadi ne doğruyu söyle yalana gerek yok
90
Kızı söyleyene kadar yazmam daha bayy
İngaaa ıngaaaa bende istiyorum ıngaaa
Kankan verir koca koca gitte st ikinizde rahatlayn
Bişi Dicem kızın pedini değiştirme gibi girişimlere kalkışayim mi
Kalk
Ciddi mi diyon Tsak mi geciyon
Ciddi kanı görmek istiyorum de
Sen erkeksin
Mal misin tedavi bile söylemisin kız erkek muhabbeti
Tedavi derken
Adet dönemim için
Olm ama bana resmen kıza taciz etmem gerektiğini anlatıyorsun
Taciz degil istek rıza gösterirse devam edersin
Knka diyorsun kuloda sulanıyon bana taciz diyene bak neyse
Napiyim kahverengi leke vardı donunda bende kokladım
Knka istiyorsan kız ilgi ver konus söyle belli hayal ettgn ben seni tanımm yargılamam kızda verir gibi beline kuvvet ben adetken çok isteklenirim ondan dedmm
Ama pedini ben değiştiriyi olayını yap demen garip geldi kız insan değil mi bu kadarda olmaz demez mi
Ben değiştirtiyorum kan fetişim var ama agır kokabilir kadımdan kadına degişir
Kahverengi leke noluyo çamaşırda
Adetliyken damlamıstır
Bişi Dicem kızın haberi yok ya seks yapma ihtimalimizden tüylü olursa ben tıraş edeyim mi onu pedine bakarken fark etmek üzerine
Aranızda çözersiniz be
Kocan seni temizledi mi hiç
Soğur diye hayır ama pedi çıkarıp oral yaptı
Çok şanslı kocan çok
Kan tadından rahatız olmuyor mu kocan reglken yaladıginda
Yok ama yutmaz parçada gelir arada her erkek kaldırmaz
Sen her boka izin veriyon galiba
Bu şimdi hastayım gelemiyorum derse nasıl getirtecem bana
Acil de işine bak
Tamam geldi ne acildi dicek ozmn ne diyim
Çüküm yanıyo de benim işim gücüm var
Ne işin var olm yine uycan
İşteyim alo baybayy
Ne iş yapıyon.
Naber hatun
Bişi sordum.
Kadınım haberlerim var sana. Kız Bugün hasta olduğunu söyledi regl demedi ama karnı ağırıyordu belli. Kaç gün sürer bu
Uykucu uyan hadi
İş olursa yaz site ban atacak he
D. m aç oradan anlatayım kalkar bu soru belli
Aşk. reglken anal yapayım mı akşam geliyo da
Naptın
Dediğin gibi şaşırdı ilk napiyorum diye karnını ovdum yavaş yavaş elimi vajinasına götürdüm bişi demiyo demiyo şaşkın hâlâ. Sonra dedim bu ıslanmış değiştir ya da değdireyim dedi. Ped aldım çantasından değiştirmeden önce çok güzelmiş diyip öptüm dudakları dokundum biraz kıyafetim üstünden erkekte haliyle sürttüm. sonra yapıştırdım. Yapistiridigim gibi pedi. Dudağına yumuldum uzanırken öpüştük bayağı sonra soyduk birbirimizi aletim taş gibi oldu. Anala yöneldim öptüm yaladım orasını genişletmeye çalışıyordum parmağımı soka soka sonra çıkarıp skimi sokmaya çalıştım kayganlastirici almıştım sabah onunla deniyorum bağırıyordu girene kadar sonra biraz zorladım girdi tam. 45 dk falan git gel yapıp oral seks çektirdim. Boşaldım uyuduk. Uyandım ben o uyuyo hâlâ güzelim benim
Önden vereceği günü bekliyorum sabırsızlıkla
Uyandın mı
O nasıl bir teşekkür
Nasıl yaptın daha açık net anlat kızın mimikleri vs eğer rahat altına yattıysa vermiştir önceden birine o kolay değil. Rengi nasıldı kızın temiz mi gelmiş eğer yanına temiz geldiyse oda hazırlıklı gelmiştir
Kanarken sürt he iyi zevk alır. Adeti bitince vermek isterse öndende bozarsın
Detayı buradan nasıl anlatayım Allah aşkına çık 2 dakika süreci bı takip et
Kız uyuyor hâlâ gel şu süreci konuşalım
Çıkmam begenirim takip st
İstek attım yaz
Okusana kız
Doğrudan iste lafı dolandırma
Ok ederse eder etmezse etmez di mi
Aynen
Senin sıfatına sokim bok herif seni 💩💩
annene sor o bilir bence
Oha artık