kadının idrar kanalında biriken ve vajinanın kayganlaşmasını sağlayan sıvı idrar kanalından atılıyor bunu bir boşalma olarak görmediklerini söylüyorlar
Eşim fışkırarak boşalırsa tabi ki bu hoşuma gider. Bunu birkaç kere deneyimledik. Genelde penis ile olmuyor. İki parmak ile G noktasına hızlı şekilde darbeli hareket yaparken fışkırma gerçekleşiyor. Peki kadınlarda sever mi erkeğin fışkırmasını?
Titreme krizine girerek sürekli kasılıp çişini tutamaması favorimdir, vaaay bee ben ne yaptım kızı ne hale getirdim diye insan kendiyle gurur duyuyor 😅
@Esra2345678 utangaç bir kızdı asla bilerek öyle bir şey yapmazdı zaten sonrasında da çok utanmıştı. Minicik bir duş 2 kişi zor sığıyordu yerlerde kaygandı yani git gel için çok fazka enerji istemiyordu sırılsıklamdık ve alan aşırı dardı. Once gözleri kapandı sonra titremeye başladı, daha sonra çığlık atıp kasılmaya, üzerimdeyken çişini tutamamaya başladı sıcak sıcak komple üzerime işedi. Hoşuma da gitti, ilk defa bir kadını öyle görmüştüm resmen savaş zaferi gururunu yaşatmıştı bana sağ olsun 😇
@Esra2345678 4 sene kadar oluyor sanırım. Daha önce elbette kadının boşalmasını fışkırmasını gördüm ama aynı değildi bu baya baya sarıydı öylesini görmemiştim hiç. Çok özür diledi ama benim hoşuma gitmişti tekrar yapsana dedim istemeden oldu dedi. d