Öncelikle ben bi kaç bişey söylemek istiyorum sonra sözü sizlere bırakıcam😊Erkeklerin zevk noktaları sadece cinsel organla sınırlı değil vücut baştan ayağa keşfedilmek için var. Boyun ve kulak arası Dudaklarınla hafif ısırıklar sıcak bir nefes ya da fısıltı Kulak memesine dokunurken çıkan iç çekişler erkeğin içindeki arzuyu uyandırır. Göğüs ucu erkeklerde de oldukça hassas bir bölge Parmaklarınla hafifçe oyna dudaklarınla nazikçe em Bu his onu kontrolsüz bırakabilir. testis ile anüs arası En az bilinen ama en yoğun zevk alınan bölgelerden biri Doğru dokunuşla bütün vücudundan bir titreme geçirebilirsin. En önemlisi Zihinsel uyarı bir erkeğin en güçlü zevk noktası zihnidir. Ona bakışlarınla ses tonunla ne kadar arzulu olduğunu hissettirerek oyun kurduğunda fiziksel temasa gelmeden bile etkileyebilirsin...(şimdi söz sizde)...
Göğüs ucu kasıklar anüs arası yumurtalar kulak boyun sırtı okşamak saçları parmakların arasına almak diz ile cinsel bölgeye doğru olan bacak içi bölge hatta ayaklar derken aslında uyarılabilen çok fazla nokta var ve çoğumuz farkında değiliz
Bu dediğin noktayı öğrendiğimde kendimi çok tuhaf hissetmiştim.. ilişki bittikten sonra kendimi aorguladım birkaç gün acaba bende gaylik mi var diye 🤦♂️🤣
bir kadının parmağını kulağıma sokmasından keyif alıyorum :) orgazmik uçuşlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
Sen ona bir oral yap ama güzel bir şekilde baştan savma değil adamı kışkırt zevke getir bal nasıl uçuyor
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
11 ay
Kafanı iyice bastıracak mesela zevkten adam daha ne istesin adamın kucağına çık yapış dudaklarına boynunu yala ellerini kalçalarına getir şeyini okşa pantolon üstünden sonra yavaş yavaş ağzına al yavaş yavaş yala iyice zevke gelsin