Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ayaklar... Vücudun en alçak gönüllü, en az konuşulan ama en büyüleyici parçası. Her adımda taşıdığı zarafetle, her kıvrımıyla yazılmamış bir şiir gibi. Topuğun kavisinden ayak parmaklarının narin dizilişine kadar, bir sanat eserini andırır bazen. Hele ojeli tırnakların renk dansı ya da parmak aralarına sinmiş o mahremiyet… Gözlerimi alamam.
02 Yorumla
Soran11 ayVay be ayağa şiir yazan adam😂
Erkekler Ne Diyor
Öpecek o kadar yer varkwn ayak ne alaka saçmalılların adını fetiş koymuşsunyz pskolojık sorunlarınız var
06 Yorumla
Soran11 ayBeyefendi bence sizin psikolojik sorunlarınız var neden saldırır gibi yorum yapıyorsunuz fikrinizi insanları eleştirmeden belirtmeyi öğrenin.
Soran11 ayNormal değil ben de bu yüzden sordum erkeklerin aklını okuyamadığım için sorarak öğreniyorum terslemenize kırıcı olmanıza hiç gerek yoktu.
Soran11 ayAma beni tanımadan yargıladınız farkında mısınız ilk cümlenizla hakaret ettiniz resmen
- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
11 ayKendimi bildim bileli var fakat öpersem öpmeyle kalmıyor…
113 Yorumla
Soran11 ayYa anlayamıyroum bazıları nefret ediyor bazıları resmen bağımlı nasıl oluyor bu
- 11 ay
Nefret edenlere sormak lazım asla nefret edilesi bir yer değil düşüncesi yükseltiyor
Soran11 ayYa bilmiyorum erkekler aslında fetişlere açık varlıklar doğuştan sevmese bile bence kadın bunu sevdirebilir kadın isterse her şeyi tatlı gösterebilicek bir varlık
- 11 ay
Evet kesinlikle öyle konu kadında bitiyor senin ne derece ilgin var ayak konusuna sadece masumane bir öpücük mü?
Soran11 ayYa ben cinsellik konusu üzerinde fazla düşünmüyorum düşündüğün kadar gömülürsün unutma.
- 11 ay
Ahahaha düşünen birisi denk gelir düşünmediğin yerden gömer dikkatli ol
Soran11 ayBen o hakkı tanımam sen rahat ol😉
- 11 ay
O hakkı direkt verirsin insan nelerle karşılaşacağını bilmiyor
Soran11 ayÖyle fakat ben değerimi biliyorum ve bazı şahsıma münhasır kurallarım olduğu için düşünerek karar veririm
- 11 ay
Sevindim adına kaliteli duruşu olan birisin
Soran11 ayHerkesin bir omurgası olmalı
- 11 ay
Hayatına aldığın kişiyi baz alarak konuşuluyor konu o kişiye pekte omurgalı davranmazsın ya hani?
Soran11 ayEvet ama o hayatındaki kişiyle benim özelim olur bence
Cinsel Yaşam konusunda 784 cevap paylaştı. Evet İlşki öncesi ayak masajı ve benzeri aktiviteler güzel oluyor ilişkinin kalitesini zevkini artırıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
11 ayEvet bakımlı ojeli ise yaparım ama %100 fetiş değilim ama bi kadında tamamlayıcı bi rol benim açımdan ayakların bakımlı olması
00 Yorumla Ayak fetişim yok ama güzel ayak olursa okşarım
00 Yorumla
11 ayEvettt yalamak degil de öpmek daha hos bence yavaşça kasiklara doğru
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayağa cinsel olarak yükselmem. Fakat sevdiğim insansa ilgilenmeyi severim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
11 ayHayır yok. Hoşuma gider ama öyle öpme yalama falan bana göre değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAyakları temizse yalarım bile ama önce yıkasa iyi olur temiz de olsa ayak sonuçta yere basıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayEvet yolda bile kapanasım geliyor yürüyen kadınların ayaklarına
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayEvet var, beğenirsem daha fazlasını da yaparım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYani öyle öpmek falan değil de güzel estetik ayaklar hoşuma gidiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayAslında yok ama her türlü şeyi denemeye açık biriyim (strap-on hariç)
00 YorumlaAyakların bakımsız görünüyor
16 Yorumla
Soran11 ayFotoğraf temsili
Soran11 ayRica ederim
Gizli Üye(25-29)11 ayBwn karımın öpüyorum ama sapıkcasına değil severek her yerini öpüyorum
03 Yorumla
Soran11 ayNe güzell🥰
Cevap sahibi11 ayÇok güzel bazen otururken seviyom poposunu
Cevap sahibi11 ayBazen memelerini öpüyorum yalıyom
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 ayhayır ya onca yer varken ayak nedir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Evet bacaklara düşkünüm.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ayaklarından yukarıyı çok merak ettim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayGüzel bacaklar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Evet ya ben de var...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
11 ayÖperim de, yalarım da.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Fetişim yok ama fantezi olsun diye yapardım 😀😀😀
00 YorumlaBilmem garip belki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
11 ayGüzel seksi bacaklar olunca olur tabi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 11 ayİğrenç bir yaratık değilim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı. Bacak faşistim var 😂
00 Yorumla
11 ayKadin benim ayaklarimi öpsün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ayakla ilgilenmen bacak severim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayÖperdim ayaklarının kölesi olurdum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayTemiz ve bakımlı olmalı
00 Yorumla- Daha fazla (40)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler