50 yaşından sonra zekâsız bir özgüven basıyor bunlara. Bakıyorsun boyu 160 göbeği 4uz hamile gibi. Yok karım yaslandi kadınlık görevini yapamıyormuş cinsellik yokmuş diye aldatıyor. Ya da yoldaki 18lik kızları takip ediyor ya da dm den yav şiyor. Ya sen allah icin hangi beyinle o kızın sana bakacağını düşündün? Ağzı kokuşmuş mal adam. Nerden geliyor bu özgüven allah icin? Bir tek benim çevrem mi böyle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)11 aysen elli yaşına geldiğinde yaşamının sona ermekte olduğu gerçeğini kabullenebilecek misin? sen muhtemelen bu adamlar gibi sapıtmayacaksın ama yaşlı kadınlara özgü bir şekilde sapıtacaksın. ama illaki sapıtacaksın. kapıyı çalan ölüm insanı çok zavallı durumlara düşürür. bunu sen de deneyimleyeceksin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
11 ayBakanlar var cunku , baba eksikligi sevgisizligi genc kizlar var busuru. Oyle pisliklerde firsata ceviriyolar tabi bu durumu..
00 Yorumlaİtin yoldaşı it olur, sana yürüyende kalite beklemen güzel hikayeymiş :d
02 Yorumla
Soran11 ayBana kimse yürümüyor öyle bir şey dedigimi hatırlamıyorum da. Nefes alsın yeter diyen varlıkların da yuruyecekleri kıza vizyonlu mu vizyonsuz mu diye bakacaklarını hiç düşünmüyorum. Cinselliğe ac köpek gibi geziyorsunuz ortalıkta
11 ayBoyum 175 , kilom 70 , gözum yesil genç kizlara bakabilirmiyim
00 YorumlaÇevreni değiştir, çevreni değiştir… la bu normalde 35 yaş krizi diye adlandırılan şey değil mi. 50 mi olmuş. Onada mı zam geldi yahu. Ülkede başarıdız erkek artınca 35 yaş 50 olmuş olabilir. Anca özgüvenleri geliyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aysenin gibileri bir şekere beceriyorlar. oradan özgüven oluşuyor
04 Yorumla
Soran11 ay😂😂 öyle mi
Onların ulaşıp ulaşabileceği de zaten şekere kendini veren bir kız. Düşünsene o kadar acizsiniz ki şekere kendini verene gidiyorsunuz iğrenç
Cevap sahibi11 aysende üç beş bileziğe ömür boyu veriyorsun. senin verişin daha ucuz
Soran11 ay3 5 bilezige mi 🤣🤣 benim şu anda 8 bileziğim var daha baba evinde. Ayrıca benim ki evlilik olacak senin tanıdığın ucuzlar gibi değil.
Cevap sahibi11 ayevlenince siqilmiyormusun. akbil gibi baştan dolduracak seni.
50lerden bıktıysan 20 lik olarak burdayım
00 YorumlaÖzgüven tecrübeden gelir
00 YorumlaKuş ölmeden önceki son çaba
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. 50 sen sonra azıyorlar demek ki 😅
02 Yorumla
Soran11 ayGerçekten şöyle mahalle dayağı lazim bunlara adam olsunlar
11 ay50 yaşındaki dayıların ne düşündüğünü onemsemeyin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayNasıl yani
00 Yorumla
11 ayMantıklı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem