Cinsel Yaşam Yüksek değilim ama ıslak hissediyorum neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yüksek değilim ama ıslak hissediyorum neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
VeronicaESP Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Mantar vs olabilir bir jinekologa görüşebilirsin pamuklu çamaşır kullan ve vajinal duş gibi seyler yapma. 2 5 Yorumla Soran 11 ay Vajinal duş orayı suyla yıkamak oluyor dimi Yorumla VeronicaESP 11 ay Sabun sürmek gibi ya da duş jeli Yorumla Soran 11 ay Ben hep yapıyorum🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Yorumla VeronicaESP 11 ay Direkt senin problemin için bir önerim yok ama günlük pedi sürekli kullanmak akıntının artmasına sebep oluyor, iyi bir şey değil mümkün olduğunca hava almalı, ve kesinlikle pamuklu iç çamaşırı polyester değil ✅ Yorumla Soran 11 ay Çok teşekkür ederim Yorumla
Kajskdıkeld Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 98% 11 ay Benim de öyle bu aralar mantar enfeksiyonu kaptım vajinamdan 😞 1 1 Yorumla Bmx_21 11 ay Sünnet derim enfeksiyon mu kapti bilmiyorum yanma var idar yolunda Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Vajina temizliği ile ilgili bence mi oku mutlaka. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay mastürbasyon yaptığın zaman, klitoris hassas olduğunda da devam ediyor musun? 0 0 Yorumla
Uzm__Jinekolog Takip Et Xper 6 Yaş: 34 11 ay hormonsal, hastalık akıntısı, havanın sıcak olması 3ünden biridir 0 0 Yorumla
Hassas_Dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% 11 ay Altına işemişsin demekki 😊 0 1 Yorumla Soran 11 ay Aynen kanka işemekle ıslaklığı ayırt edemiyordum söylediğin iyi oldu 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🙄🙄🙄🙄 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Oranın kuru olması problem ıslak olması değil 0 0 Yorumla
ask_adami30 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 43% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. Kimisi hep öyledir, sulu sulu ki bence en guzeli 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kadınsal bir durum bence 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Akıntı enfeksiyon v. s. de olabilir 0 0 Yorumla
muhasebeuzms Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Yavastan yükselmiş olabilirsin 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Canın istiyor hepsi bu doymak istiyor yani. 0 0 Yorumla
30grsek Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Bende serrlesmis hissediyorum 0 1 Yorumla 30grsek 11 ay Yüksek değilim ama bazen şeyim sertleşiyor oluyor bazen Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Islak olması yeterli :) 4 1 Yorumla Mangrovyeşili 11 ay Islak iyidir 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Basit en son ne zaman bosaldın? 0 2 Yorumla Soran 11 ay 2 gün önce Yorumla Cevap sahibi 11 ay Çok olmamış bilemedim Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Nemli olması normal değil mi zaten :) 0 1 Yorumla Soran 11 ay Hayır normalde öyle hissetmem Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Erteledin mi kendini baskıladın mı 0 4 Yorumla Soran 11 ay Hayır Yorumla Cevap sahibi 11 ay Yaş kaç Yorumla Soran 11 ay 23 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Normal olma ihtimali yüksek ama Bi sorun olup olmadığından emin olmak istersen yardımcı olabilirm sağlıkçıyım bu arada Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Çok mu oldu tatmin olalı 0 1 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bakiresin dimi Yorumla
kivancinabisi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 11 ay Arada olur öyle o kuruturz ama makina var kanki 0 0 Yorumla
sorucevap03 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Adetine kaç gün var 0 6 Yorumla Soran 11 ay 10 12 gün var Yorumla sorucevap03 11 ay Tamam o zaman Yorumla sorucevap03 11 ay Hormonların üst seviyede olduğu dönemdesin Yorumla sorucevap03 11 ay Sulanma hissi gayet normal Yorumla sorucevap03 11 ay Bakire misin Yorumla sorucevap03 11 ay orada mısın Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay En son ne zaman boşaldın 0 4 Yorumla Soran 11 ay 2 gün önce Yorumla Cevap sahibi 11 ay Den istemesende oran mesaj veriyor işte. Hiçmi yükselmedin Yorumla Soran 11 ay Yükselmedim Yorumla Cevap sahibi 11 ay Çok mu ıslak ki Yorumla
Japoness Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Okşanmak istiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay İşemiş olabilirmisn 1 3 Yorumla 1hayaletimsi 11 ay Komik Yorumla Soran 11 ay Şakacı seni Yorumla 1hayaletimsi 11 ay Çişli Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Hep mi? 0 4 Yorumla Soran 11 ay Hep değil bugün birkaç saattir öyle Cevap sahibi 11 ay Şu anda da öyle mi? Soran 11 ay Evet Cevap sahibi 11 ay Dokunduğunda ıslak mı?
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yükselmen lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Mantar vs olabilir bir jinekologa görüşebilirsin pamuklu çamaşır kullan ve vajinal duş gibi seyler yapma.
Vajinal duş orayı suyla yıkamak oluyor dimi
Sabun sürmek gibi ya da duş jeli
Ben hep yapıyorum🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Direkt senin problemin için bir önerim yok ama günlük pedi sürekli kullanmak akıntının artmasına sebep oluyor, iyi bir şey değil mümkün olduğunca hava almalı, ve kesinlikle pamuklu iç çamaşırı polyester değil ✅
Çok teşekkür ederim
Benim de öyle bu aralar mantar enfeksiyonu kaptım vajinamdan 😞
Sünnet derim enfeksiyon mu kapti bilmiyorum yanma var idar yolunda
Vajina temizliği ile ilgili bence mi oku mutlaka.
mastürbasyon yaptığın zaman, klitoris hassas olduğunda da devam ediyor musun?
hormonsal, hastalık akıntısı, havanın sıcak olması 3ünden biridir
Altına işemişsin demekki 😊
Aynen kanka işemekle ıslaklığı ayırt edemiyordum söylediğin iyi oldu 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🙄🙄🙄🙄
Oranın kuru olması problem ıslak olması değil
mastürbasyon yap geçer
Akıntı enfeksiyon olmasın
Kimisi hep öyledir, sulu sulu ki bence en guzeli
Kadınsal bir durum bence
Evlilik zamanın gelmiş canım
O hissiyat çok fazlamı var Şu an
Akıntı enfeksiyon v. s. de olabilir
Sorun yok doğal öyle zaten
Yavastan yükselmiş olabilirsin
Çünkü okşanmak istiyor
Canın istiyor hepsi bu doymak istiyor yani.
Bende serrlesmis hissediyorum
Yüksek değilim ama bazen şeyim sertleşiyor oluyor bazen
Islak olması yeterli :)
Islak iyidir 😂
Basit en son ne zaman bosaldın?
2 gün önce
Çok olmamış bilemedim
Nemli olması normal değil mi zaten :)
Hayır normalde öyle hissetmem
Erteledin mi kendini baskıladın mı
Hayır
Yaş kaç
23
Normal olma ihtimali yüksek ama Bi sorun olup olmadığından emin olmak istersen yardımcı olabilirm sağlıkçıyım bu arada
Çok mu oldu tatmin olalı
Bakiresin dimi
Hormonlarin artik evlen diyor
Arada olur öyle o kuruturz ama makina var kanki
Adetine kaç gün var
10 12 gün var
Tamam o zaman
Hormonların üst seviyede olduğu dönemdesin
Sulanma hissi gayet normal
Bakire misin
orada mısın
En son ne zaman boşaldın