Hala bakireyim birçok şeyden mahrum kaldım aşk evlilik uğruna 😒
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yıl40-44 yaşına kadar bekar kalan bi ablam vardı. Aslan burcu hiç bir erkeği yanına yakıştıramıyordu illa bir şeyinden rahatsız oluyordu. 1 kere nişan atmıştı tek ama başka böyle ciddi yol aldığı olmamıştı. Tam yaşını hatırlamıyorum ama 40 yaşından büyüktü. Durdu durdu turnayı gözünden vurdu. Adam iyi meslek yapmış geliri çok iyi, evi 0 dan yaptırmış kocaman, adam da evlenmemiş hiç, kız da çalıştığı için iyi birikim yapmış ve şu an her 4-5 ayda tatile gidiyorlar güzel yerlere. Bekledi baya ve babasına bakmıştı. Babası vefat ettikten sonra annesini yalnız bırakmak istemedi. Hayırlı bi evlat hala her gün annesine gidiyor kocası işten gelmeden ve gayet çok mutlu. Zamanında ama ailesi ve tüm çevre evlenemedi kimseyi beğenmiyor gibi dedikodu yapıyordu hiç evlenmez artık diye. Hiç aldırış etmedi yanıma yakışan biri olmalı ve hayalini kurduğu 4-4 lük birini buldu. Nasip kısmet bazıları 16 yaşında direkt evleneceği kisiyi buluyor bazılar 40-50 yaşında anca. Rabbim hayırlı huzurlu ve sevgi dolu yuva kurmayı nasip etsin herkese. Erken evlenip bir kaç sene boşananlarda çok o daha zor olur
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır, kesinlikle aptallık yapmıyorsun. 36 yaşında hayatının aşkını beklemek, çok insani ve doğal bir şey. Sevgi, bağlılık, gerçek birini bulmak zaman alabilir; kimi insanlar erken yaşta bulur, kimi daha geç. Önemli olan, acele etmek değil; kendi değerini bilmek ve seni gerçekten anlayan, seninle uyumlu birini beklemek.
Hayatın aşkını aramak, kendini hazır hissetmek ve doğru zamanı beklemek aslında olgunluk işaretidir. Zamanın değil, doğru kişiyle olmanın önemi büyük. Kendine değer veriyor olman, sabırlı olman ve umudunu yitirmemen çok kıymetli.
Bu bekleyiş bazen zorlayıcı olabilir, ama yalnız değilsin. Pek çok insan seninle aynı duyguları yaşıyor. Kendine iyi davran, kendini keşfetmeye devam et; sevgi çoğu zaman beklenmedik anda gelir.
İstersen, seni bu süreçte destekleyecek, kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak yollar veya düşünceler üzerine konuşabiliriz.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılNamus namus diye yazık etmişsin kendine... Hayatının 15 yılını seksten mahrum geçirmişsin, bir penisi içine almanın zevkini yaşamamışsın... Büyük kayıp... Bu yaşına kadar evlenmemiş olman normal, karşına evlenmek isteyeceğin biri çıkmamıştır, ama hiç seks yapmamış olmanın insanın doğasına aykırı...
01 Yorumla- 1 yıl
Bakireliği sahip olduğun bir hazine zannettiğin için kimsenin hak etmediğini düşünerek bu yaşına gelmişsin. Keşke daha gençken biraz ufkunu geliştirseydin de bakireliğin bir kadına ekstradan değer katmadığını idrak etmiş olsaydın. 35 yaşından sonraki gebeliklerde sağlık yönünden risklerin artacağı için, yumurta rezervinin kalitesi düşeceği için baba olmak isteyen bir erkeğin eş adayı olarak seni tercih etmesi zor. Çocuk istemeyen erkek de evlenmeyi zaten düşünmez.
Göreceli bir kavram. Hayatından onlarca erkek geçmiş kadınlara göre hayatınız boşa geçmiştir. Ama evlilik arayışındaki bir erkeğin bakış açısına göre de çok bir siyah elmas gibisinizdir. Burada kimin ne düşündüğü değil sizin ne düşündüğünüz önemli
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
88Cevap
22 yaşını geçmiş kadınların bakire kalabildiğine inanamıyorum nasıl oluyor böyle bir şey diye. Aptallık diyemem ama boşa geçen zaman gibi daha çok çünkü kolay kolay aşk bulunamiyor ve zaten gün geçtikçe daha da zorlaşıyor insanlardan ötürü. Yani en azından 36 yaşına kadar aşkı bulamasan da bedenini tatmin edebilirdin o da bir ihtiyaç çünkü ve çok önemli bir ihtiyaç yani 36 yaşına kadar sen çok önemli bir gereklilikten mahrum bırakmışsin kendini
310 Yorumla- 11 ay
- 11 ay
@SalihC4n Yuzune maske taktın diyelim o zaman evet yapmak istesem gayette yaparım seksi niye büyütüyorsunuz anlamiyorum ben önüme gelenle yatmiyorsam bu midem kaldirmadigindan ya da yapamicagim için değil sadece prensiplerim olduğu için ki herkesin bir prensibi olmali ki o kişilerden farki olsun bence
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılÜlkemizde dini, örfi vs toğlum baskısı derken vatandaşlarımız bu durumlara düşüyor. En çok da kızlar etkilemiyor, dolayısı ile erkekler de önemli miktarda etkileniyor. Yapacak bir şey yok. Erkekler arada biraz deneyim yaşasa da bir şey anlayamıyor, tadı danağında kalıyor. Her neyse tavsiyem güvenilir bir erkek bul, tam ilişki olmadan diğer şeyleri yapın çıkgınca sevişin. Hangi erkeğe desen tamam der ama güveilir olmalı. Bazı akrabslardan da olur. Bu arada ben de 42 bekarım.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBeklemekten senin hâller:
10 Yorumla
1 yılAşk evliliği değil de mantık evliliğide yapabilirsiniz. aptallık değil bence illa evlenmekte zorunda değilsiniz. ha evlenmeye niyetiniz varsa aşktan ziyade sizi önemseyen değer veren birini bulmaniz daha makul duruyor
00 Yorumla
1 yılNe güzel iste tertemiz kalmıssın... pat lak olsaydın onun bunun altına. yatsaydın daha mi iyi olacaktı... aşk icin degil allah icin temiz kaldın... emin ol rabbim sana kendin gibi tertemiz birini layık görecektir...
01 Yorumlaboş ver hayatını yaşa diyen canım sakın inanma. İnandığın yolda devam et en doğrusunu yapıyorsun.
00 YorumlaBence gecbolmadan kafana uyan birine ver yolsa evleneceğin zamanı beklerden çok zarar görürsün bence 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Demekki kendini beğenmiş birisin egon fazla yüksek dengini değil daha fazlasını arıyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılBazı yerlerde haklısınız ama o ego dediğiniz şey çok eskidendi
Bence pes etmeyin. Elbet bulursunuz, yaş aralığınız kısaydı onu biraz daha esnek yapabilirsiniz. Umarım değer verecek birine denk gelirsiniz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Moralini bozmak istemem ama yanlış yapıyorsun 🤷🏻♂️
04 Yorumla
Soran1 yılNeden
Soran1 yılEvlendiğim kişiye özel kalmak istiyorum ama sanki kimse bunu haketmiyor diye düşünüyorum bilemiyorum 😔
1 yılAptallik demek haddine degil kimsenin.
Ancak gereksiz gordugum bir durum. Sadece yazik. Umarim mutlu olursun.02 Yorumla- 1 yıl
Gizli Üye(30-35)1 yılSana gerçekten değer veren hiç bir insan olmadı mı gerçekten? Belki olmuştur sen onu o kişi olduğunu anlamadın …
02 Yorumla
Soran11 ayDeğer veren insan merak eder, yalan konuşmaz, vakit yaratmaz sevdiği kişiye vakti olur... ben bunları tanıştığım kimseden görmedim maalesef.. onların ki sadece gelip geçici hoşlanti olmuştur aşk olmamıştır..
Cevap sahibi11 ayGerçekten seven olmadı diyorsun
Uygunsa tanışalım sizinle belki ilk evliliğin benle olur
00 Yorumla
1 yıl40 da evleneni gördüm ama tercih meselesi ve herkesde evlenecek diye bir kural yok
00 YorumlaNe hayatının aşkı artık mantık düşünme ya da evlilikten vazgeçme vaktin gelmiş
00 Yorumla
1 yılAsk evliligi pesinde degilim mantiksiz isler o. Gorsel uyusma yeterli benim acimdan yani boy
00 YorumlaGel desem susarsın karanlik desem aydınliga bakarsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
1 yılBen denedim olmadı hala bekliyorum belkide sensin yani bellimi olur.
00 Yorumla
1 yılHayal dünyasında yaşamak böyle bir şey. Keşke filmlerdeki gibi olsa bu işler.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHala bakire isen zaten kaybetmene gerek yok böyle kal. Şimdiye kadar zevk almamışsın şimdiden saonra da gerek yok gibi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç evliliğe yaklaştın mı peki
Hangi kriterlere dikkat ediyorsun00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMuhtemel sonumm ama iyi yapmışsın hakeden senş bekleyen biri vardır
02 Yorumla
Soran1 yılUmarım
Cevap sahibi1 yılÇıkar çıkar merak etme
Gizli Üye(30-35)1 yılSeks istiyorsun ama evlilik için bekledin aslında yapabilirdin dimi dlüru anladım
08 Yorumla
Soran1 yılHem seks hem sevmek sevilmek
Cevap sahibi1 yılAşk sevgili olmadımı
Soran1 yılSevgili oldu da evlilik olmadı
Cevap sahibi1 yılSeks neden olmadı peki
Soran1 yılHem günah hemde bakirelik mevzusu
Cevap sahibi1 yılSeni anlıyorum 1 kişimi oldu
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılYorumun şikayet yedi
koca bi hayatı zayi ettin aq ne bekliyorsun yav kimse hakketmiyor onu
03 Yorumla
Soran1 yılErkek milleti için değmiyor dimi
Gizli Üye(18-24)11 ayBari seks yapsaydınız. Zevkten eksik kalmasaydınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYoo bulursun belki, nasip olmamıştır. Kısmetin açılır belki bu aralar
00 Yorumla
1 yıl36 yaşında bakirelik kendiliginden uçar zaten ne bu kadar bekledin cok gec
24 Yorumla- 1 yıl
Daha iyi olur ne demek ya 36 yaşına gelmiş illaki biraz zaman geçince sarkma vücutta yaşlılık ve benzeri olacaktır heyecan zamanında yaşanmalı 36 yaşına ne bakire sal*k mısınız
- 1 yıl
Bence genel olarak görüşler böyle
1 yılGelecekse en güzeli gelsin iyi yaptın kocanla olunca ne kadar değerli olacaksın
03 Yorumla
Soran1 yılKoca 40 tan sonra gelince ne anlamı kaliyor
- 1 yıl
Bak bende o yaştayım hala bekliyorum ama senin gibi temiz olsun istiyorum
- 1 yıl
Aslında birbirimizi ancak biz anlarız bir şey rica edeceğim
- Cinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı.
1 yılisteyen olmadımı diyecem ama muhakkak olmuştur
32 Yorumla
Soran1 yılİsteyen oldu da hiç öyle benim isteyebilecegim biri olmadı
- 1 yıl
kriterin ne peki
Vardır Vardır Seninde Kısmetin İllaki Merak Etme Saklanıyordur Bir Yerlerde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
1 yılSenden küçük biri senden gerçekten etkilniyor olsa şans verirmisin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı.
1 yılEyvah eyvah. Çok fena yanıyorsundur sen. Yürüyen libido resmen
00 Yorumla
1 yılNasip birazda bu işler napacaksın olmayınca olmuyor bak bende yaşlandım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSenin gibi biriyle birlikte oldum evlendi ama halen beni istiyor her hafta sonu gidiyorum buna karşı koyamıyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılPeki bundan sonra ne yapmayi duşunuyosun
08 Yorumla
Soran1 yılAynı devam gittiği yere kadar
- 1 yıl
Kendini mutlu etmiyor musun
Soran1 yılmastürbasyon ile mi?
- 1 yıl
En azindan oyle
Soran1 yılKesmiyor artık insan dokunmak dokunulmak istiyor
- 1 yıl
Hmm evlilige kadar saklayacan mi kendini
Soran1 yılBüyük ihtimalle
- 1 yıl
Hmm sohbet etmek istersen bekletm
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Biraz geç bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSonum böyle olmaz umarım
23 Yorumla
Soran1 yılKaç yaşındasın
Cevap sahibi1 yıl27
Soran1 yılAşkı bekleme aşkı beklerken bir bakmışsın 30 geçmişsin ki benim yaşlarıma gelince keşke en azından biriyle evlenip yuvamı kursaydim diyeceksin çünkü aşk yok aşk diye birsey yok.. ben şu an psikolojik olarak o kadar kötüyüm ki hangi ortama girsem hiç evlenmemiş biri olduğumdan insanlar artık bende kusur varmış gibi bakıyorlar, hadsizce sorular soruyorlar, abla demeye başlıyorlar, aile üyeleri evde kaldığını ayrıca tokat gibi yüzüne çarpıyorlar, yaş geçince maalesef artık kendi yaşına uygun biride karşına çıkamıyor ya senden yaşça küçük tanışmak isteyenler oluyor onlarında derdi oynayıp bırakmak, ya da evlenmiş boşanmış kişiler oluyor ki onlarında çocukları eski eşleri hep bir sıkıntı.. yani anlayacağın ben bu duruma kendimi bile bile getirdim sen yapma, aklına mantığına uyan biriyle 30 olmadan evlen son pişmanlık fayda etmiyor..
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayEn doğrusunu yapıyorsun.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
11 ayBulursun relax
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yıl:)) bazıalrına geç geliyo seninde öyle heralde:)
00 Yorumla
1 yılHayatımın aşkı diye bir şey yok
00 Yorumla
1 yılHayır herşeyin var bir zamanı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
1 yılBekle bekle, 3 vakte kadar gelir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Gelmiyor o kişi emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılcok yazik olmuyormu sana kendini dininie kurban ettin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılHayatinin aski anca filmlerde olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yazık hemen derhal hayatını yaşamaya başla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılNe yapıyorsun sen ya ahh ahh :D
00 Yorumla Olabilir değil bence öyle 😅
00 Yorumla
1 yılCokmu secicisin kimseyi begenmedin dimi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılUmarım biri çıkardı Yıllarım acısını çıkartır
00 Yorumla Sen çok reddetmişindir
00 Yorumlaçok denecek şey var :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bence kalmamışsındır...
00 Yorumla
1 yılHayır tek akıllı sensin
00 Yorumla
1 yılNasip, olmayınca olmuyor demek ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 901 cevap paylaştı. Nasip her şey takma kafana
00 Yorumla
1 yılAseksüel olabilir misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin 32 yaşındaki versiyonunum 😏
13 Yorumla- 1 yıl
O zaman hello yaş bioda yazan gerçek değil
Cevap sahibi1 yılSanane
Gizli Üye(25-29)1 yılBı 36 sene daha mahrum kalırsın sen bu kafa ile
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 36 yaşına geldim hala hayatımın aşkını bekliyorum aptallık mı yapıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler