Eşim bana 2 kere yaptı ama ben ona 6-7 kere yapmışımdır yapmayı sevdiğimden değil bir gün dedim ki sen niye sürekli isteyip yapmıyorsun yaparım diyor sadece sonra tamam istemiyorum diyor yani bende bana yapmadığı bir şeyi ona yapmak istemiyorum hee karşılıklı olmaması mı sorun ettiğin diyor elbette sorun ederim yani ben ondan temizim bakımlıyım ona rağmen yapıyorum da iş bana gelince niye böyle bencil midir nedir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEşin bencil senden istiyor ise oda yapmalı ama bu konuda zevk almaya vermeye bakar bazıları yaparken de alıyor o yüzden partneri yapmasa bile yapıyor
04 Yorumla
Soran1 yılEvet olabilir sen istiyorsan sen niye yapmıyorsun dedim istemem artık dedi öyle karar aldık
- 1 yıl
Aslında biraz yazarbilir bana bende buna benzer bir şey yaşıyorum
Soran1 yılNe gibi
- 1 yıl
Ulaşırsan söylerim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
1 yılOral kadınlar için sağlıklı değil esasen, hele içe üfleyen canım asla yapılmaması gerekir.
Talep ettiğin halde yapmıyorsa tek sorun hijyen takıntısı olmayabilir, sadece hassastır hoşlanmıyordur.
Yarışta değilsiniz. Hoşuna giden şeyi alamadığın için, zevk aldığı şeyi yapmamakla tehdit etmen hoş değil. Uyumsuz bir çiftsiniz maalesef.
01 Yorumla
Soran1 yılİçe üfleyen mi klitorise yapılan oralin nesi sağlıksız anlayamadım? Benimde hoşuma gitmiyor yapmak ama partnerimi mutlu ettiği için yapıyorum öbür beni uyumsuz yapmaz canım maalesef.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eşinin daha istekli olması gerekiyor
libidosu düşük mü , neden yapmak istemiyor
duşta denediniz mi
sen zevk almıyor musun yaptığında
022 Yorumla
Soran1 yılLibidosu düşük değil ama sıvıdan galiba midesi bulandı ilkinde zevk almıştım ama ikincisinde almadım çünkü klitorisimi bulamadı bende yönlendiremedim duşta denemedik aslında daha bulantısız olabilir
Soran1 yılYani bende bayılarak yapmıyorum zaten de zevk alması hoşuma gidiyor ben zevk almıyorum duşta nasıl olacak
Soran1 yılEvet bende o istemiyor diye yapmak istemiyorum aslında kendimi kötü hissettirdi biraz
Soran1 yıl1 ay oldu daha ne şekilde düşüneceğim ki başka o yapmak istemiyor ama yaptırmak istiyor bencillik olarak algılarım tabii
Soran1 yılNe yapayım ki açmayız konusunu konuştukça inatlaşıyoruz
Soran1 yılYani dün kendi kendine oral yapmaya başladı sonra bende ona yaptım üstüne de konuşmadım niye yaptın falan diye konuşsa mıydım bilmiyorum
Soran1 yılYani çok yapamasa bile baya sulandım zevk aldım orgazm olmadım o da daha uzun sürse olurdum telefon falan çaldı dikkatim dağıldı
Soran1 yılBilmiyorum ki ne kadar sürdü ellerini de kullan mı diyim açık sözlü değilim diyemiyorum
Soran1 yılBelki ilerledikçe
Soran1 yılİki gün öncede yaptı kendisi başlatıyor ben bu konuyu pek açmıyorum bilerek
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
1 yılSen de yapma aşkım, sekste her şeyin karşılıklı olması gerektiği kanisindayim. O zevk alırken ben niye almayayım
28 Yorumla- 1 yıl
Eşi biraz bencil bence
- 1 yıl
@Mangrovyeşili kesinlikleeee
- 1 yıl
Kadın bu zevkden mahrum bırakılmamalı heleki istekli biriyse
Soran1 yıl@Mangrovyeşili ikimizde birbirimize yapmıycaz
- 1 yıl
Öylemi kart aldınız ama eşine hayret ettim neden yapmazki
Soran1 yıl@Mangrovyeşili öyle karar verdik evet
- 1 yıl
Hyirlisi olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yıl:)) evlilikte klasiktir bu yapmayan erkek sudan tiksindigi ivin yapmaz aklinda olsun baska sebep yok :)
010 Yorumla
Soran1 yılİyide erkeklerin suyu direkt geliyor
- 1 yıl
Tamamda her erkek her kadin bir degil kimisi sever keyfle :) kimide yapamaz
Soran1 yılÖyle
- 1 yıl
Evlilikte bu gercekten onemli bende evli oldugum icin az cok anliyorum seni
Soran1 yılNasıl
- 1 yıl
Yani gizli dehilim avik acik yazamam tabide anliyorum:)
Soran1 yılSende yapmıyorsun o zaman
- 1 yıl
Yanlis tahmin :)
Soran1 yılTam tersi o zaman
- 1 yıl
:)))
çift taraflı oral olmadan olmaz ki.. yürümez o ilişki
13 Yorumla
Soran1 yılYürür niye yürümesin
Soran1 yılYani hiç oralsizde seks yapanlar var
Cinsel Yaşam konusunda 735 cevap paylaştı. Ya zamana bırakın sayılcak bişey mi bu jfmfk o esnada yönlendir
17 Yorumla
Soran1 yılİstemezse o an üzülürüm ama
Soran1 yılÜstüne gidince ters tepiyor bizde
Soran1 yılŞimdi yapmıycaz diye konuşup yönlendirirsem yapmaz zaten
Soran1 yılKendi kendine yaptı garip bir şekilde
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bakımlıyım diyorsun hatta ondan daha bakımlıyım diyorsun.. tek sebebi bencil olması bence
02 Yorumla
Soran1 yılDaha bakımlıyım yani lazere gidiyorum her ay onu rahatsız edecek bir koku vs bir şeyim de yok bilmiyorum ikinci oralinde kendi zevk suyuyla biraz beni ıslattı sonra oral yaptı bence ondan hoşuna gitmedi
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ben yapıyorum o yapmıyor ya yapsa varya uçacam havaya
02 Yorumla
Soran1 yılSne niye o yapmazken yapıyorsun
O bencillik yapmış oral çok güzel oluyo ama o istemiyıdur
04 Yorumla
Soran1 yılEvet
Soran1 yılEvet haklısın istemedim ki zaten hiç kendisi yaptı iki kere sonra bıraktı sonra benden isteyince dedim kendin yapmayıp bana yap diyorsun
1 yılBende yapmak için yalvarıyorum ama binde bir bu ne eşitliksiz ne ters bi dünya ya
01 Yorumla
Soran1 yılNiye istemiyorlar ki
Gizli Üye(25-29)1 yılSende yapma o zaman canım. Hem de bakimlisin seninde zevk almaya hakkin var
25 Yorumla
Soran1 yılHayallerim suya düştü
Cevap sahibi1 yılNeden canım
Soran1 yılMerak ediyordum yani bunu
Cevap sahibi1 yılİnanılmaz zevkli yalanmak aslında
Soran1 yılÖyledir tabi
- Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
1 yılEvet, arzuladığım bir kadına oral seks yapmayı seviyorum. Karşılığı oral seks olmasa bile.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadını mutlu etmek en büyük öncelik ki adamı deli etsin yatakta. Ki kadına oral bayıla bayıla yapılır o sade kendi boşalmayı hedefliyor okadar demekki
09 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum galiba o sıvıdan midesi bulandı benimde ona yaptığımda bulanmıştı ikimizde yapmayalım o zaman dedik
Cevap sahibi1 yılNormalde çok miden hassas değilse hiç bulanmaz bence. Bence çiftler sevişmeden önce karşılıklı kafada nasıl düşünüyor bilmeli olan göre erkek yatakta yön vermeli. Mesela ben çok isterim partnerimde dilimi kullanmayı. Ama o kafada istemiyorsa yapması ters tepebilir. Ama denemek istiyorsa da bence erkek gelişigüzel sevşşmezse kadına alıştırır oralı. Ama seni iyi tatmin ederse sende zevkle yalarsın. Seni oral yapıp güzelce rahatlatsa. Sen yaparkende boşalcağı yeri kaçırmazsa bence sende çok gğzel zevk alırdın
Cevap sahibi1 yılÇiftler temizse ben çok isterim ona yapmak ki sürekli standart sevişme ilişkiyi yorabilir zamanla. Normal zamanda bile aklına gelir ki nasıl zevkle yiyor beni diye düşünğr kadın bence o bile haz verir
Soran1 yılDoğrudur ama o da yapmayı bilmiyor bende o yüzden demek ki ikinci yapışında midesi bulandı
Cevap sahibi1 yılOlabilir dedim ya kadında istemiyorsa ya da çekincesi varsa ona göre erkek yön vermeli. Ama tabiki bu sefer yatakta kadının modu düşer. Sen çok yapamıyorsan ki ya miden bulandıpından ya da dilini kullanmadığından bu sefer kadınında modu düşer ister istemez zevkle yapamaz. Sen normalde o tadını ala ala yapsa seni doyursa bence sende zevk alırsın yalarken
Soran1 yılOlabilir evet yaşamadık
Cevap sahibi1 yılEşim derken evli misin sevgilin mi. Yataktaki uyum karşılıklı mod düşmemesi. Erkeğin özellikle kadını iyi yönlendirmesi üzerinde hakimiyet kurup doyurabilmesi önemli ki ozmn kadın daha vahşi olur
Soran1 yılEvliyiz 1 aylık
Cevap sahibi1 yılHemde yeni. Adam başta ayarı verememiş sana ki bak seninde modun düşmüş ki doğal düşmesi
Ben karşılık istemenin iyi olduğunu sanmıyorum sen yapıyorsun yeter bence. Yani kasmamın alemi yok
11 Yorumla
Soran1 yılBen yapıyorsam o seviyor diye yapıyorum benim sevdiğim şeyi o yapmıyorsa seks tek taraflı olur
1 yılPartnerimi ön sevişmede muhakkak oral yaparak orgazma ulaştırırım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılYapmayi da yaptirmayi da severim
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır tabiki kusura bakmasın
10 Yorumla
1 yılBen de çok yapmayı severim Hem benimle oynanmasını hem oynamak çok hoş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. En güzeli karşılıklı yapmak...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSende yapma kullandırma kendini
42 Yorumla
Soran1 yılBende yapmıyorum zaten ama benim anlamadığım cinsellikte bir şeylerin karşılıklı olması anormal mi
Cevap sahibi1 yılHayır anormal değil zaten karşılıklı olmalı ki iki tarafta zevk alsın
1 yılEn güzeli beraber yapmak aynı anda
04 Yorumla
Soran1 yılDenemedik
- 1 yıl
Çok şey kaçırmışsın
Soran1 yılDeneriz belki
- 1 yıl
Kim bilir
1 yılGiyimin iyi olursa tamam zaten
06 Yorumla
Soran1 yılGiyimim iyi de zaten o ana kadar çıplak kalıyoruz
- 1 yıl
O zaman bencil yani kadına oral yapılmalı bi kere boşaltılmalı ki daha istekli seks olsun
Soran1 yılO ya benden önce boşalıyor ya da benden hemen sonra bence kendini tutamıyor
- 1 yıl
Ooo erken boşalma varsa zaten bu büyük sorun yani
Soran1 yılErken boşal değilde daha birbirimizi yeni tanıyoruz o hep sert zaten benim ondan daha uzun sürdüğü için benim orgazm olmama da boşalabiliyor
- 1 yıl
Anladım daha oturur zaten yeniyse
- Cinsel Yaşam konusunda 817 cevap paylaştı.
1 yılBaşkasına yaptır sen de
03 Yorumla
Soran1 yılEvliyim evli tövbe
- 1 yıl
engel mi evli olman :D
- 1 yıl
Bi kereden bişey olmaaazz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHatuna göre değişir
02 Yorumla
Soran1 yılKötü bir hatun olduğumu düşünmüyorum vücudumun da
- 1 yıl
O zaman ağzının tadını bilmiyor
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben olsam asla yapmazdım burnunu sürttürürdüm
09 Yorumla
Soran1 yılİkimizde yapmayız zaten bundan sonra
Soran1 yılNiye o böyle söyledi bir daha istemem diye
Soran1 yılNe yapmalıyım bilmiyorum
Soran1 yılÖyle olmaz fıtık olurum oral yapmak istemiyorsa ben niye yapayım ki
Soran1 yılNe
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben yaparım sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYüzüne oturup 69 yapsana sende
04 Yorumla
Soran1 yılOnu yapamayan onu hiç yapamaz
Cevap sahibi1 yılYapar yapar sen yaladıkça iştahla hemde
Soran1 yılBilmiyorum denenir belki
Cevap sahibi1 yılNe zaman seks yaptınız ki en son
Gizli Üye(18-24)1 yılYapma boş ver o kendi sonra ister.
01 Yorumla
Soran1 yılİsteyecek zaten de yine bana yapmayacak
Gizli Üye(30-35)1 yılİşi bilse zaten yapar
04 Yorumla
Soran1 yılBir deneyimi yok evet
Cevap sahibi1 yılÇok şey kaybediyo ama genel olara nasıl iliskiniz
Soran1 yılİlişkimiz iyiydi bu konu biraz limoni yaptı aramızı
Cevap sahibi1 yılKonuşmak istermisin d. m den
Gizli Üye(45 üstü)1 yıleşin kıymetini bilmiyo demekki
017 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum bende kötü hissettim öyle düşündüm
Cevap sahibi1 yılama eksik ve mahrum bırakırsa kötü.. nasıl olsa elinin altındasın diyedir. ama hata ediyor. tertemizsindir dediğin gibi, daha büyük nimetmi var senden başka
Cevap sahibi1 yılsana rimming yapması lazım en az yarım saat🤷♂️odun herif.
Soran1 yılOdun olabilir belki
Cevap sahibi1 yılolabilir değil, öyle.🤷♂️aah ah
Soran1 yılOralsizde seks olur yapacak bir şey yok
Cevap sahibi1 yılolurda eksik olur. seni can çekmedi desem yalan olur
Cevap sahibi1 yıltam rimmig'liksin
Soran1 yılTövbe git
Cevap sahibi1 yılya soruna bile garipseyip erekte olan bizler Kocanı nasıl etkilemez hayret verici
Soran1 yılBilmem artık
Cevap sahibi1 yılakıllı hatınsun. akıldan geçeni biliyosun
Soran1 yılNeyi bildim
Cevap sahibi1 yılbildiğin, soruna bile kalktığımız.
Cevap sahibi1 yılaynı anda arka. deliğni ve klitoriiisini yalama fikri. ve kocanın odun oluşu
Soran1 yılYok ya sağol
Cevap sahibi1 yıl:)) eh ne diyim 🤷♂️
Karşılıklı olması gerekir
10 Yorumla
1 yılyapmam her şey karşılıklı olmalı
10 Yorumla
1 yılBencillik
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaparım * başka bsey ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ee sonra ne oldu
03 Yorumla
Soran1 yılKarşılıklı yapmama kararı aldık
Soran1 yılNiye
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılYapabilirim.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEver yaparim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılyapmalı
00 Yorumla69 deneyin
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi