Cinsel Yaşam Günlük işlerinize cinselliği de dahil etmeyi sever misiniz? 0_Nyks_0 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Eğlenceli olabilir Günlük işlerinize cinselliği de dahil etmeyi sever misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 11 ay Yaa ama buna gizli yazmam lazımdı🤣🤣 özelliği kaldırmışsın üzdü😭 2 2 Yorumla 0_Nyks_0 11 ay Tüm sorularım gizliye kapalı:( Yorumla Alemdaralii 11 ay ay ben meraktan çatlarım dur aynı soruyu gizli açayım oraya gelin 😅 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aşırı severim ve bunu çok düşünürüm. Peki senin durumun nasıl? 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evli olsam harika olur du ama bil bakalım ne eksik ☺☺☺ 1 0 Yorumla
goruncekadamlar3 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Ofiste yoğun çalışırken fena olmaz sanki işi olumsuz etkilemez mş 1 0 Yorumla
mtte_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 11 ay akşamları iyi gidiyor veya haftasonu buluşmak 1 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Hayır etmiyorum. doya doya yapmak varken, sonra işe güce geç kalıyoruz gerek yok. 1 0 Yorumla
Aurora343534 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 101% 11 ay Onun zamanı müsait olduğunda olmalı. Acelesi yok ;) 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır , ilgilendiğim bir konu değil normalde sevmiyorum ki böyle hiç sevmem 1 0 Yorumla
QwMariner Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 11 ay Neden aklımıza getirdin ki şimdi 1 1 Yorumla 0_Nyks_0 11 ay Kötü biriyim çünkü ben Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı. Başımıza icat çıkarmayın 1 4 Yorumla 0_Nyks_0 11 ay Çıkardım sus Yorumla Wayne_Jenkins 11 ay Ben Allah yolundayım Yorumla 0_Nyks_0 11 ay Napim Yorumla Wayne_Jenkins 11 ay Yaw he he Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Günlük hangi işine dahil edebilirsin ki? :) 1 9 Yorumla 0_Nyks_0 11 ay Görsele bakarsan anlarsın:) Yorumla snnbeslq 11 ay Ama bu cinselliğe girmiyor ki küçük oyunlar diyebiliriz bunlara :) Yorumla 0_Nyks_0 11 ay Oral yapılırsa girmez mi Yorumla snnbeslq 11 ay Benim günlük işlerimin arasında bunu yapmam pek mümkün değil o yüzden ben elendim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :) Yorumla 0_Nyks_0 11 ay 😅 Yorumla snnbeslq 11 ay Senin var ise böyle bir imkanın çok şanslısın demektir. Resmen mutlu azınlığın içerisindesin :) Yorumla 0_Nyks_0 11 ay Mutlu değilim Yorumla snnbeslq 11 ay Yani diyorsun ki ölüler de zannediyor ki diriler her gün pilav yiyor. Yorumla 0_Nyks_0 11 ay ..😀 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı. Küçük kaçamaklar fena olmaz 😇 2 0 Yorumla
mitralyöz09 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Cinselligime günlük islerimi dahil etmeyi severim 1 0 Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. Hayır iş ile cinsellik karışmamalı 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet devam ederiz gece gereği yapılır 1 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. hay ben böyle işin dediğim oluyor, bu sayılır mı acaba 0 0 Yorumla
Medusa2025 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 11 ay Gerçek hayatta böyle kadınlar var mı ki? 1 14 Yorumla 0_Nyks_0 11 ay Varda sana yok😂 Yorumla Medusa2025 11 ay Cidden soruyorm🙂 Yorumla 0_Nyks_0 11 ay Bende cidden cevap veriyorum Yorumla Medusa2025 11 ay Hep filimlerde denk gelince Saçmalık derdim Yorumla Medusa2025 11 ay 🙂🙂 Yorumla 0_Nyks_0 11 ay Hangi filmler Yorumla Medusa2025 11 ay Yabancı 🙂 Yorumla Medusa2025 11 ay Burcun ne? Yorumla 0_Nyks_0 11 ay Aslan Yorumla Medusa2025 11 ay Cesur, çekici, gayretli Yorumla 0_Nyks_0 11 ay Gayretli ❌ Hırslı✅ Yorumla Medusa2025 11 ay Tuttuğunu parçalayan 🙂🙂 Yorumla 0_Nyks_0 11 ay Olabilir Yorumla Medusa2025 11 ay D m cevap vermiyor msn Yorumla
FısıltıylaGel Takip Et Xper 6 Yaş: 31 11 ay Eğer biri varsa olabilir tabii 😋 1 2 Yorumla 0_Nyks_0 11 ay 😂 Yorumla FısıltıylaGel 11 ay Ne gülüyon be, o da güzel bir iş sonuçta Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. İçgüdüsel bir şey bu 3 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. bazen olabilir 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. İşim önce geliyor🤣 2 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Edemiyorum 1 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hatirlatmasan iyiydi 1 3 Yorumla 0_Nyks_0 11 ay Neden Yorumla suskun-07 11 ay Partner yok şu an Yorumla 0_Nyks_0 11 ay Geçmiş olsun Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. İsterdim bunu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Yaa ama buna gizli yazmam lazımdı🤣🤣 özelliği kaldırmışsın üzdü😭
Tüm sorularım gizliye kapalı:(
ay ben meraktan çatlarım
dur aynı soruyu gizli açayım oraya gelin 😅
Aşırı severim ve bunu çok düşünürüm. Peki senin durumun nasıl?
Evli olsam harika olur du ama bil bakalım ne eksik ☺☺☺
Ofiste yoğun çalışırken fena olmaz sanki işi olumsuz etkilemez mş
akşamları iyi gidiyor veya haftasonu buluşmak
Hayır etmiyorum. doya doya yapmak varken, sonra işe güce geç kalıyoruz gerek yok.
Onun zamanı müsait olduğunda olmalı. Acelesi yok ;)
Hayır , ilgilendiğim bir konu değil normalde sevmiyorum ki böyle hiç sevmem
Neden aklımıza getirdin ki şimdi
Kötü biriyim çünkü ben
Başımıza icat çıkarmayın
Çıkardım sus
Ben Allah yolundayım
Napim
Yaw he he
Günlük hangi işine dahil edebilirsin ki? :)
Görsele bakarsan anlarsın:)
Ama bu cinselliğe girmiyor ki küçük oyunlar diyebiliriz bunlara :)
Oral yapılırsa girmez mi
Benim günlük işlerimin arasında bunu yapmam pek mümkün değil o yüzden ben elendim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
😅
Senin var ise böyle bir imkanın çok şanslısın demektir. Resmen mutlu azınlığın içerisindesin :)
Mutlu değilim
Yani diyorsun ki ölüler de zannediyor ki diriler her gün pilav yiyor.
..😀
Küçük kaçamaklar fena olmaz 😇
Zevkli olabilir denemek lazım
Cinselligime günlük islerimi dahil etmeyi severim
Hayır iş ile cinsellik karışmamalı
Her şeyin yeri zamanı var
Evet devam ederiz gece gereği yapılır
hay ben böyle işin dediğim oluyor, bu sayılır mı acaba
Gerçek hayatta böyle kadınlar var mı ki?
Varda sana yok😂
Cidden soruyorm🙂
Bende cidden cevap veriyorum
Hep filimlerde denk gelince Saçmalık derdim
🙂🙂
Hangi filmler
Yabancı 🙂
Burcun ne?
Aslan
Cesur, çekici, gayretli
Gayretli ❌ Hırslı✅
Tuttuğunu parçalayan 🙂🙂