Cinsel Yaşam Cinsellikte duygusallık önemli midir? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 169 Cinsellikte duygusallık önemli midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 25 kişi beğendi
NickSevmeyenlerden Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. İnsansan önemlidir hayvansan değildir. 1 0 Yorumla
driesesbaam Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Duygusallık olmadan cinsellik olmaz 0 1 Yorumla sevgisizyasamakzor 4 ay Para verirsen oluyor. bu bağı nasıl kurmaliyim Yorumla
Günesinkadini Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Evet önemlidir 0 0 Yorumla
benimadımormandır Takip Et Yoda Yaş: 57 , eic 99% 11 ay Dayı git ice tea iç 2 2 Yorumla Kraliçe80 11 ay 😅😅 Yorumla Soran 11 ay Ne alaka Yorumla
blohreinah Takip Et Xper 4 Yaş: 37 4 ay aşık olduğunla sevişmek başka 1 1 Yorumla Soran 4 ay Bize de kismet olur inşallah Yorumla
oyleiste333 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 11 ay Bence hayır duygusuz olsa daa zevkli olur 1 4 Yorumla Crawled 11 ay Kessinlikle :) Yorumla Atarlibey2 10 ay @oyleiste333 sert bide 😆 Yorumla Baleman 8 ay vay be, bir kadından ilk defa bunu duydum. Farklı birisiniz Yorumla Soran 8 ay Ben niye zevk alamıyorum Yorumla
meldatskn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 9 ay Hayır sert olsun yeter 1 1 Yorumla sevgisizyasamakzor 4 ay Neredesin Yorumla
Mahşerin_Yakışıklısı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı. Olmazsa olmazı 1 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yaniii 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Onemlidir 1 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 78% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Tabii ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Onemli yeni etkilenmek gerekir 0 1 Yorumla Soran 2 ay Bende öyle düşünüyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Erkeklerin “geneli” çok önemsemiyor 0 10 Yorumla Soran 11 ay Ben önemsiyorum. Yorumla Cevap sahibi 11 ay Azınlıktasın o zaman çünkü çoğu günübirlik para karşılığı eskort hayat kadını fark etmiyor yapabiliyorlar Yorumla Soran 11 ay Şunu diyim bir ayrılık yaşadım ondan sonra bir daha ilişki yaşamak istemedim Yorumla Cevap sahibi 11 ay O zaman sizin ki özel sebep Ya sevgi bağınız kuvvetliydi ya da duygusal yönünüz baskın Yorumla Soran 11 ay Duygusal yönüm galiba. Bide saplantılı yönüm gelişti 8 inde psikologa gideceğim bu benim ikinci psikologum olacak. Çevrem iki tane psikologa birden gidemezsin diyorlar ama psikologumum olması hoşuma gidecek diye düşünüyorum Yorumla Soran 11 ay İki tane Yorumla Cevap sahibi 11 ay Benim de duygusal yönüm biraz fazla ben de zor zamanlar geçirdim yaklaşık bir yıl belki daha fazla Yorumla Soran 11 ay Peki nasıl atlattın Yorumla Cevap sahibi 11 ay Atlatamadım ki Yorumla Soran 11 ay Hayatında biri var mı ondan sonra bir ilişkin oldu mu? Yorumla
Yavruuceylannnn Takip Et Xper 3 Yaş: 26 28 gü Tabiki de 1 1 Yorumla Zevkli_dokunuşlar 28 gü @Yavruuceylannnn 🤔 Yorumla
gotemuz Takip Et Xper 2 Yaş: 20 2 ay önemlidir 0 1 Yorumla pipipriapos 2 ay Ne kadar önemli peki? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
İnsansan önemlidir hayvansan değildir.
çok da önemli görmüyorum
Çok çok önemli benim için
Duygusallık yoksa neden yapasin
Duygusallık olmadan cinsellik olmaz
Para verirsen oluyor. bu bağı nasıl kurmaliyim
Evet önemlidir
Çok önemli bence aşk olmalı
Duygusallık önemli
Şart değil kesinlikle
Dayı git ice tea iç
😅😅
Ne alaka
İnsanız Ulan tabi önemli jdjjd
aşık olduğunla sevişmek başka
Bize de kismet olur inşallah
Bence hayır duygusuz olsa daa zevkli olur
Kessinlikle :)
@oyleiste333 sert bide 😆
vay be, bir kadından ilk defa bunu duydum. Farklı birisiniz
Ben niye zevk alamıyorum
Evet kesinlikle öyledir.
Önemli
İçindeki ona karşı hisler önemli tabikide..
Hayır çekim ve ten uyumu yeterli
Evet, yerine göre, yerine göre de duygusuzca...
Önemlidir
Benım ıcın onemlı
Hayır sert olsun yeter
Neredesin
Olmazsa olmazı
Yaniii
Onemlidir
Önemli
Benim icin önemli
Önemli tabi
Evet kesinlikle önemli
Tabii ki
Değil
Önemsiz diyen yalan söyler
Tek önemli konu bu
Kesinlikle
Önemli
Sevdiğinin inletmesi var ya tarifsiz olur
Onemli yeni etkilenmek gerekir
Bende öyle düşünüyorum
Erkeklerin “geneli” çok önemsemiyor
Ben önemsiyorum.
Azınlıktasın o zaman çünkü çoğu günübirlik para karşılığı eskort hayat kadını fark etmiyor yapabiliyorlar
Şunu diyim bir ayrılık yaşadım ondan sonra bir daha ilişki yaşamak istemedim
O zaman sizin ki özel sebep
Ya sevgi bağınız kuvvetliydi ya da duygusal yönünüz baskın
Duygusal yönüm galiba. Bide saplantılı yönüm gelişti 8 inde psikologa gideceğim bu benim ikinci psikologum olacak. Çevrem iki tane psikologa birden gidemezsin diyorlar ama psikologumum olması hoşuma gidecek diye düşünüyorum
İki tane
Benim de duygusal yönüm biraz fazla ben de zor zamanlar geçirdim yaklaşık bir yıl belki daha fazla
Peki nasıl atlattın
Atlatamadım ki
Hayatında biri var mı ondan sonra bir ilişkin oldu mu?
Olmazsa olmaz
Kaç yaşındasın
Önemli
Fazlasıyla
Önemli
Hayır hiç önemli değil.
Kadınlar için çok çok önemli
Önemli
Bence önemli.
evettt
Yas kac
29 yaş