Biri var evlenmeyi düşünüyoruz ama aramızda 10 yaş var bilmiyorum yürütebilir miyiz cinesllik nasıl olur ben bakireyim hiçbir şey yaşamadım o bana nasıl davranır ya da ben onun arkadaş ortamına uyum sağlar mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ayAranızda 10 yaş fark olması kendi başına bir sorun değil ama önemli olan hayata bakış açılarınızın, beklentilerinizin ve iletişiminizin uyumlu olup olmadığı. Senin için hayatın yeni yeni şekillendiği bir dönem olabilir, onun içinse daha oturmuş bir düzeni vardır. Bu, bazen denge sağlayabilir ama bazen de kopukluk yaratabilir.
Cinsellik konusuna gelince, senin bakire olman bir eksiklik ya da sorun değildir. Eğer seni gerçekten seviyorsa ve sana değer veriyorsa, bu konuda sabırlı ve anlayışlı yaklaşması gerekir. Senin rahat hissetmen, hazır olman en önemli şeydir.
Arkadaş ortamına gelince, yaş farkı nedeniyle onların ilgileri veya sohbet tarzları sana yabancı gelebilir. Ama bu tamamen senin kişiliğine ve onların yaklaşımına bağlı. Açık ve samimi insanlar varsa, zamanla uyum sağlayabilirsin.
Bu ilişkinin yürümesi için en önemli şey: Senin kendini değerli, güvende ve mutlu hissetmen. İçinde sürekli “acaba” varsa, bunları açık açık onunla konuşmaktan çekinme. İlişki, sadece duygusal değil; mantıklı da ilerlemeli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayaranızdaki yaş farkı cinsel açıdan çok ideal, bence sorun olmaz , zaten erkekler 30 dan sonra olgunlaşma evresinde olur, bence sorun olmaz anlaşabiliyorsanız süper , birde evlilik bu mutlaka anlaşamadığınız konu olacaktır, birbirinizi hatalarınızla sevmeyi öğrendiğinde dahada güzel bir hayat yaşarsın.
02 Yorumla
Soran11 ayEn haklı yorum ama ben ona yeter miyim bilmiyorum
- 11 ay
yetmek diye bir şey yok, yani herkesin sınırı limiti vardır, ilerrleyen zamanlarda o sana yetebilecekmi? bırakta o düşünsün , sen keyfine baskacaksın ve ona alışmaytaa çalışacaksın, zaten güzeel olan şu kadınlar girdiği kabuğa alışır, o yüzden kadının küççük olması artı bir avantaj, cinsel ollarak tam ideal durumdasınız,, geriye fikirler ve anlaşma kalıyor, emin ol 5 sene sonra bu düşşüncelerin komik gelecek ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İyi bir insan ise yaş sorun olmaz
Merhametli ahlaklı insancıl biri ise hepsi olur merak etme02 Yorumla
Soran11 ayKuşak çatışması yaşıyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Arkadaş ortamında çocuk gibi kalırsın o kesin.. cinselliğin yaşla alakası yok.. aranızda duygusal bağ varsa sıkıntı yaşamazsın
04 Yorumla
Soran11 ayCinsel açıdan sorun olmaz diyorsun yanş
Soran11 ayYani ne bileyim ben ona yeter miyim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 aySiz anlaştıktan sonra uyum olur zaten bu zamanda arkadaş ortamıda kalmadı ki
01 Yorumla
Soran11 ayOnun da var benim de var hatta onun ailesel görüştüğü arkadaşları var
11 ayOlgun erkek daha iyi ya. Yani seni daha iyi anlar en başta.
01 Yorumla
Soran11 ayEvet yaşıtlar çok sorumsuz ve düşüncesiz
11 ayBence birbirinize güveniyorsanız ve gerçekten seviyosaniz bi sorun yaşamazsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayYaşı geçte karekterleriniz uyuyor mu? o önemli? Mesleğiniz, yaşantınız uyuşuyor mu?
02 Yorumla
Soran11 ayYaşantımız yakın birbirine o avukat zaten ben de psikoloji okuyorum ama bazen bana uyum sağlayamıyor gibi hissediyorum
Cevap sahibi11 ayBak bunlar önemli aynı yaşta olsan ayrı dünyalarda yasasaniz yine anlasamazsiniz. Eksileri artıları teraziye koy bakalım ne taraf ağır basacak
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Şimdi bu fark sorun olmayabilir ama ileride ayni şeyi söyleyemem
04 Yorumla
Soran11 ayDimi ben 26 27 civarlarındayken o 36 37 olacak
Soran11 ay21 31
11 ayBunları onunla konuştun mu
06 Yorumla
Soran11 ayHayırrrr…
- 11 ay
Dile getir dozunda
Soran11 ayAsla olmaz nasıl sorayım bunları ona
- 11 ay
E evlilik düşünüyorsun
Soran11 ayEvet ama şu an konuşamam
- 11 ay
Sen daha iyi bilirsin tabi
11 aytecrubelımı karsındakı
04 Yorumla
Soran11 ayBence evet
- 11 ay
pekı senın lıbıdon nasıl yuksek mı
Soran11 ayOlursa zevkime bakarım ama aramam
- 11 ay
pekı karsındakı ınsanın tecrubelı olması senı mutlu edermı
11 aykalkmaz la onun ki nasıl bosaltacak seni
022 Yorumla
Soran11 ayOha be 30 larında daha
- 11 ay
desene kızım senin yaş burada 30 ya dedim oda 40tır heralde
Soran11 ay21’im ben
- 11 ay
yaşın burada doğru değil yani okey 30 lardaysa bosaltır seni sorun yok
Soran11 ay31 yaşında bence şimdi yapamayan önce de yapamazdı
- 11 ay
yapar ya bosaltır muhtemelen ama küçükse şansına küs
Soran11 ayDeğildir
- 11 ay
nerden biliyon söyledimi
Soran11 ayÇok istekli bu azgınlıkla küçük değildir onunkş
- 11 ay
küçük olanlarda istekli oluyor hayatım ne alaka xözndlzköd
Soran11 ayHayır ama söylemleri ve davranışları var eğer küçükse ve böyle laf ediyorsa yani
Soran11 ayKandırıkçılık olur
- 11 ay
hayatım küçük olanlarda özgüvenli boyu değil işlevi diyip gaza geliyorlar şahsen benimki kocaman ama seninki küçük çıkarsa üzülürüm cözmcösnclmsx
Soran11 ayYok yok değil görmedim ama arada sarılıyor ediyor deyiyor ister istemez küçük olduğunu düşünmüyorum ayrıca küçükler özgüvensizlikten gaza bile gelemiyor mndjjakdjsjs
- 11 ay
moduna falan girersen ula*ssana bana cmlzcnlsncls modun yüksek birine benziyon
Soran11 ayValla bak bizi rezil eder avukat zaten hiç bulaşma banaaaa
- 11 ay
bende cerrahi asistanım allah allahhh nerden bilecek bu uygulamayı e*kle sen mcnzöcmzmxms
Soran11 ayOlmaz dikkatini çeker görür valla beni haşlar seni de haşlar
- 11 ay
yav nerden görecek yan yanamısın sürekli
Soran11 ayİşte o ama öğlen araları ve akşamları beraberiz olmazzz kral valla sevgilim var evlenmeyi düşünüyorum
- 11 ay
sen bilirsinnnn teklif var ısrar yok kocamandı ncöznclznckx
Soran11 aySağ ol namdmnansba
Gizli Üye(36-45)11 ay10 yas cok meslekler neler
034 Yorumla
Soran11 ayBen öğrenciyim o da avukat
Soran11 ayOkul bitisin evlenmeyi düşünüyoruz
Cevap sahibi11 ayFazla sanki ya cok yattigi olmustur
Soran11 ayEvet kendisi deneyimli
Cevap sahibi11 ayBisey diyemem parasi var diye mi
Soran11 ayYok yav paraya ihtiyacım yok seviyorum ama çekincelerim var
Cevap sahibi11 ayNe gibi
Soran11 ayÇok sert bşr yapısı var cidden ciddi kelimesi omunla hayat bulmuş ağır abi de takılıyor zaten. Bende tam tersi ciddiyet 0 ful gezme eğlenme oraya gidelim şunu yapalım bazen bana ayak uyduramıyor yaşlı oluşunu hissediyorum nansnsnand bir de severken bile sert bazen öperken bile canımı acıtıyor
Soran11 ayBir de çok kıskanç cidden boğuluyorum arada
Cevap sahibi11 ayOlmaz o zaman cocuk gibi kalmissin yaninda
Yatakta da bagirtir seni
Soran11 ayHarbi arada çocuk gibi oluyorum
Cevap sahibi11 aySizin is zor
Soran11 ayPfff daha iyi değil mi ama
Cevap sahibi11 ayDegil senin sozun gecmez ezik bir durum olabilir
Soran11 ayBenim sözüm hiçbir zaman geçmiyor ki çoğunlukla onun dediği oluyor
Cevap sahibi11 ayEe neden berabersin parasi icin mi
Ne kadardir birliktesiniz
Soran11 ayYa bilmiyorum seviyorum domine edilmek hoşuma gidiyor 1 yıldır da beraberiz
Cevap sahibi11 ayOral vs olmuyo mu o yasta adam seks olmadan nasi duruyo
Soran11 ayDuruyor valla zorlandığını biliyorum ama eline kuvvey
Cevap sahibi11 ayInanamadim
Soran11 ayYok ben inanıyorum yapmayacağını da biliyorum arada yardımcı oluyorum ama kendi kendine devam ediyor
Soran11 ayOral gibi değil ama o kadar ileri gitmedik
Cevap sahibi11 ayNasi yani yalamadan napiyosunki
Yaslar kacti
Soran11 ayFoto filan bazen sürtünme 21e 31
Cevap sahibi11 aySurtunuyo da cikarmiyo mu dalgayi
Soran11 ayYok
Cevap sahibi11 ayIyi duruyo adam ama sen baya kucuksun
Soran11 ay22 de biraz küçük evlenmekte için sanki
Cevap sahibi11 ayOlmaz 25 ten once
O adam dayanmaz
Soran11 ayDayanamadığı için evlenelim diyor hatta şimdiden dini nikah mı kıysak filan demişti geçenlerde
Cevap sahibi11 aySacmalik
Soran11 ayNikah mı
Cevap sahibi11 aySeks icin dini nikah
Soran11 ayOlabilir bilmiyorum resmiye şimdi olmaz diyince bunu dedi
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence olur
00 Yorumla
11 ayAz..
00 YorumlaTarif vereym tkp
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 ayYaşlar kaç?
04 Yorumla
Soran11 ay21 31
- 11 ay
Yaş açısından sorun bence cinsellik açısından
Soran11 ayNe
- 11 ay
Uyuşacağın biri mi o önemli
11 ayAbin olur
01 Yorumla
Soran11 ayİlk abi diyordum…
Kim büyük
04 Yorumla
Soran11 ayErkek
Soran11 ay21e 31
Yooo, bence normal.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayO bakir mi
023 Yorumla
Soran11 ay15ten fazla kızla yatmıştır:
Cevap sahibi11 aySana ciddi mi. Yaklaşıyor mu
Soran11 ay1 senedir beraberiz asla cinsellik için yaklaşmadı tabi arada ufak tefek öpüşme elleşmler oldu da onardı saymıyorum
Soran11 ayOnları*
Cevap sahibi11 ayKızlığını biliyo mu mesela yüzeyselde mi sevişmek istmedi sürtünme vs
Soran11 ayBiliyor bakire olduğumu biz ilk buluşmadayken söyledim ben ona amacın yatağa atmaksa git çünkü asla olmayacak diye işte o da hayır sen ne zaman istersen o zaman dedi arada ufak yakınlaşmalar oluyor bazen sürtünüyor filan ama hiç bir istekle hadi sevişelim tarzı bir şey demedi
Cevap sahibi11 ayKeşke kız olduğunu söylemeseydin. Çoğu bu yüzden istiyor onlar herşeyi yaşıyor bizi ise temiz ellenmemiş görüyor başkasının dokunmamış olması zevk veriyor. Yaş ileride sorun yaratır ama enerjik bir insansa eğer sıkıntı olmaz. Bence arada test et sınırını aşıyor mu.
Soran11 ayCidden benim temiz olmam onun çok hoşuna gidiyor bilyorum ama ona sorsam 15ten fazladır. Arada da bana uyum sağlayamıyor ben çok enerjiğim o daha az enerjik filan biraz da yaşlı JDNSJKDJSJ duymasın alınır ama arada hissediyorum yorulduğunu filan evde vakit geçirmek istediğini
Cevap sahibi11 ayGitmez mi kaç tane elden geçirmiş bulmuş temizini. Hiç o konularda konuşuyor mu.
Soran11 ayYükseldiğinde filan sadece benim görmüş olmam bana ait olman çok hoşuma gidiyor falan diyor ama eski kızların kapağını bile açtırmıyor ben arkadaşlarından duydum çapkınlığını ben konuyu tecrübeye getirdiğimde hep onlara karşı duygusal hiçbir şey hissetmedim tamamen ihtiyaç için falan diyor
Cevap sahibi11 ayCinsel konusmalar oluyor ileri gittin mi yoksa sınırını koydun mu ne zaman sonuca varacak ciddi vs
Soran11 aySeneye evlenelim diye tutturdu ben de sınır koydum ama
Cevap sahibi11 ayEvlen ne bekliyorsun
Soran11 ayYaşım biraz küçük gibi
Cevap sahibi11 ayCanın istemiyor mu onu kaç yasındasın ki
Soran11 ay21
Cevap sahibi11 ayO ne bölgeden sen ne bölgeden nerelisiniz
Soran11 ayİstanbul ikimizde
Cevap sahibi11 ayAilene uyumluysa evlen
Soran11 ayUyumlu benim babam da avukat zaten
Cevap sahibi11 ayOda mı öyle
Soran11 ayEvet
Cevap sahibi11 ayE iyi o zaman