3 yıllık evliyim eşimle çok güzel giden bir evliligimiz vardı. Cinsellik konusunda dahi gayet iyiydik ya da bana göre öyleydi bilmiyorum. gayet bakımlı gecelik giyen fantezi seven bir kadınım. Eşimin sanalda yana telefonda bir kadınla karşılıklı mastürbasyon yaptklarını yakaladım. :( Bir arkadaşının ayarladıgını ilk defa böyle bişey yaptıgını söyledi. iki - üç kez olmuş bu şekilde ve hiç buluşma temas olmadıgını söyledi yeminler etti çok pişman oldugunu söyledi. Bİr süre küs kaldım hatta boşanma kararı aldım daha sonra tekrar tekrar şans istedi bendensürekli pişman oldugunu söyledi, bende sevdigim için bir şans vermek istedim ama içimde hep acaba yine olur mu diye dönüp dolanan bir şey var bazen unutuyorum ya da öyle sanıyorum sanıyorum. Ne yapacagımı bilmiyorum?
Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak senin en küçük tartışmanda aklına gelecek ve diyeceksin ki evet sen beni aldattın da ben seni affettim diyeceksin bunu sürekli yüzüne vuracaksın ya da başka bir kadında yakaladığı enerjiyi sen de yakalayamadığı için belki de tutup seninle beraber olurken başka bir kadını hayal edecek Ama her ne olursa olsun evlilik birliğini iki tarafında gayretiyle kurtarmanız en doğru karar olacaktır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayBu tamamen yaşananlara karşısındaki insanın samimiyetine ve kadının içindeki güce bağlı. Ama şunu unutma güven cam gibidir bir kez kırıldı mı her şey sorgulanır hale gelir. Nerede kaldın neden geç geldin niye telefona bakmadın İçten içe hep bir şüphe kalır. Evlilik devam eder mi? Evet edenler var. Ama bu devam etmek gerçekten affetmek mi yoksa sadece alışmak mı İşte asıl mesele bu. Kimi sırf çocuklar için kimi maddi sebeplerle kimi de alıştığı düzeni bozmamak için kalıyor ama içten içe her kırık tekrar sızlıyor çoğu zaman aldatandan çok aldatılan çırpınır Eğer aldatılan kadın gerçekten affetmişse karşısındaki kişi de hatasını anlayıp kökünden değişmişse belki. Belki yeniden bir güven inşa edilebilir. Ama bunun için sadece özür yetmez Gerçek çaba zaman ve tutarlılık şart affetmek ayrı unutmak ayrı güvenmek bambaşka şey Ve her kadın kendi hikayesinin en iyi kararını yine kendi verir..
21 Yorumla- 11 ay
Teşekkür ederim;)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayİhaneti affetmek onaylamak anlamına gelir. Beni aldattın ama bu bana yetmedi tekrar yap demektir!!! Adına üzüldüm. O iflah olmaz. Hayat kısa ve hızla akıyor. Ömür geçiyor. Bedenin ve ruhunun ihtiyaçları var. Senin gibi kadının değerini bilen erkek için şanstır ve şansım olmanı çok isterim. Benim gibi olgun ve tecrübeli erkeği arkadaş ve sevgili edinebilirsin. Güvenilir ve ketum olmak önemlidir. Oldukça arzulu, ateşli ve doyumsuz erkek olarak sana hayatın zevklerini ve özlemlerini en dorukta yaşatmak isterim.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
11 ayMaalesef tekrara ock açık Bi konu.. Güvenmek bu saate sonracok zor aklının hep bir köşesinde kalacak... Eşinin yaptıkları belirleyici olacak ama bu kadar güzel giden dediği şeyde bile birinin gözü başka yerdeyse.. En ufak dqlgamanmada neler olur Kim bilir... Gerçek bu.. :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
11 ayBu şüpheli kuşku Seninle uzun süre gelecektir gerçekten yatmamış olsa dahi Sen içimde sürekli yapıyormuş gibi yaşayacaksın telefonlarını açmadığı zaman veya meşgul olduğu zaman direk aklıma bu gelecek içinde bu kuşku şüphede yaşamaktansa Bence ayrılmak en güzeli Ama tabii yine de sen bilirsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
11 aySana olan sevgisinden ve bağlılığından emin isen, heyecan aradığını düşünerek hoşgörebilirsin... İnsanların bir ilişki yaşarken, hatta evliyken bile başka birini arzulamalarını eleştirmiyorum, yargılamıyorum... Aynı durumda sen olsaydın da eleştirmeyecektim. İnsanları, eşiniz dahi olsa, davranışları nedeniyle eleştirip yargılamak yerine, nedenleri anlamaya çalışın... Ancak bu şekilde güzel bir ilişkiniz olabilir, karşılıklı güven tesis edebilirsiniz...
12 Yorumla- 11 ay
Belki seninle ilişkisinde eksik olduğunu düşündüğü bir şeyler var, belki sadece yasak olanın cazibesine kapıldı... Bunları anlamadan onu yargılama. Al karşına, suçlamadan, eleştirmeden, ona kendini kabahatli hissettirmeden konuş... Anlamaya çalış. Bu yaklaşımın onu sana daha çok bağlar, suçlardan kendinden uzaklaştırırsın. Kendini ifade etmesi için ona fırsat ver. Yapıcı ol.
- 11 ay
*suçlarsan
Gizli Üye(36-45)11 aySana bir şey diyim mi bak ben bunu normalleştirmiyorum. Aldatmak ve aldatılmak artık o kadar çok sık ki anlatamam. İnsanların elinde bu telefon olduğu sürece bunlar hep olacak. Ne kadar iyi desen de sadıktır desen de insanın aklını çeliyorlar. Artık insanlar çok rahat ulaşabilir insanlara. Karşında ki evli olsa bile bunu bildiği halde yapan insanlar var.. karar senin ama bir yuvayı yıkmak da kolay değil.
10 YorumlaEşiniz başkasıyla mastürbasyon neden yapmış net bir şey dedi mi? Sonuçta siz cinsellik anlamında ona değer vermişsiniz demenize göre. Eğer ki şu an mutsuzsanız ve eski sevgi aşk yoksa çok devam ettiremeyebilirsiniz. Soracağınız olursa sohbetdm yazabilirsiniz
00 Yorumla
11 ayHayır ya düşme bu tuzağa, güya çok seviyormuş ve pişmanmış falan. Şimdi sana yakalandı, tecrübe kazandı ve bir daha yakalanmamak üzere kendini garantiye alıp tekrar yapacak. Aldatan adam veya kadın emin ol bir daha aldatır, en ufak bir fırsatta tekrar şansını dener. Sanal veya gerçek bir şekilde yeni maceralar, heyecanlar aramak istemiş, yasak elmanın tadını almış, şimdi tekrar tadına bakacak çünkü çok lezzetli…
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
11 ayTamam şans vermişsin işte. Ama çok iyi kontrol et. İnstagram facebook whatsup telegram vs sosyal medyasına kesinlkle ulaşmalısın. Yapamazsan taktik veririm. Bir kaç yıl sürekli takip et. Birkaç yıl yapmaz ise takibi azalt ama asla bırakma.
01 Yorumla- 11 ay
taktik versene özelden yaz
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. O zehir içine işledi bi kere bırakır mı? Sanmam. Güven böyle bir şey kaybedince geri gelmiyor. Sanmam yani çok zor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
11 ayO acaba içinde hep olacak gücen bir kere gidince kolay yerine gelmiyor belki uzun bir zaman belkide hiçbir zaman eşine normal gözle bakamayacaksın anlattığına göre cinsellik yönündende bi sıkıntınız yokmuş aldatması garip
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayben de aldatıldım sadece sanal değildi. açıkçası afettim ama eskisi gibi olamadık
64 Yorumla- 11 ay
peki devam etmek daha mı iyi oldu daha mı kötü?
- 11 ay
@Aradabir1 seviyorum ve beni şmdiye kadar hiç incitmedi :(
Cevap sahibi11 aydaha iyi okdu bence çünkü benim maddi yetersizliğim vardı
Bu tarz bir şey istediği zaman ve o an yakında sen olduğun halde sana yaklaşmayıp başka biriyle sanal ortamda bunu denemesi illaki bir sebebi vardır diye düşündün mü hiç
00 YorumlaBelli ki cinselliğiniz düşündüğün kadar iyi değilmiş. Biraz zaman geçsin ilk fırsatta yine yapar o yani arkadaş falan hikaye kendisi bulmuş ve yapmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayErkeğin pişman olduğu tek şey yakalanması yoksa aldatığı için pişman sanma sakın yakalanmaktan pişman oluyor böyleleri arkadaşım ayarladı yalanına da kanma çocuk yoksa hemen uzaklaş boşan
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
11 ayTekrar güvenmek artık imkansız sürekli aklında olup gelecek her hareketinde bunu arayacaksın yolları ayırmak mantıklı
00 Yorumla
11 aySeven insan aldatmaz ihanet etmez ihanetin affı olmaz er ya da geç bedeli olur sen şimdi ne yapmayı düşünüyorsun
00 Yorumla
11 aySadece mastürbasyon ise abartma bence.
Tak, p eder misin. Benim de başıma gelen şeyler.
00 YorumlaSeviyorsan ve eşinin bir daha yapmayacağını düşünüyorsan eminsen devam et. Ama güvensizlik varsa evliliği bitirmek istemiyorsan da mutlaka bir psikolog ile görüş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
11 ayKırılan bardak eski haline geri dönebilirmi sence
00 Yorumla
11 ayYani bence devam etme içinde ki kuşku seni daha da paranoyak yapacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBundan sonra bir daha güvenemeyeceksin ne yaparsa yapsın bunu bil en azında bizde böyle ve zamanla oda her soğuduğunda ya da her yorulduğunda sende başka arayışa girecek
00 Yorumla
11 ayO ön yargı hiç bitmeyecek içindeki şüphe hiç bitmeyecek dayanabilecek misin?
00 YorumlaKamasutra pozisyonları öğret eşine esirin olur senin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dostum istesende istemesende erkeklerin % 90 dan fazlası aldatır :D
00 YorumlaŞans vermek iyidir bir de nedenini sor sende veya onda olan eksiklik nedir onu bulun ve tamamlayın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayTelefonunu surekli izle
Rutine binince gene yapar00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 aybelki fantezi amaçlı yapmıştır sende aynı şekilde yap onla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
11 ayEksik şeyler mi vardı acaba farklı istekler vs.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sevgi bittiyse biter ya da devam eder
00 Yorumla
11 ayYakaladın mı emin mısın
00 Yorumla
11 ayÇocuk yoksa yol ver gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 aySende intikam al aynısını yap
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
11 aySanalda mastürbasyon :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayHersey güzelken niye macera ararlar
00 Yorumla
11 ayeksık oldugun noktaları degıstırdın mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayNe hissediyorsun Carla?:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBi kere o tadi alan bi daha yapar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Güven bir kere kırılınca zor ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayMisilleme yap
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayBir daha düzelmez
00 Yorumla
11 aysende aynısını yaşa bu evlilik düzen tutmaz artık
00 Yorumla
11 ayO "acaba" olduğu sürece huzurlu olmayacaksın...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayEtmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
11 aykıstasa kıstas
00 Yorumla İmkansız
00 Yorumla
11 ayYapan yine yapar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler