sevgilimle ayrılmıştık bayağı 3-4 ay geçti sanırım ayrılık sebebimiz eski sevgilisini unutamadığını bu yüzden benimle yapamadığını söyledi ben de ayrıldım hemen. tekrar olmak dâhi iyi istemiyordum ama onu unutamıyorum onu unutmak için birileriyle konuştum ama ona ihanet ediyormuşum gibi hissediyordum her konuşmayı kısa kesiyordum sonra biri çıktı karşıma başka şehirde yaşıyordu bana farklı yaklaştı Ben o kişiye açık açık unutamadığım biri var dedim bu duygularımı açık açık anlattım o bana ben sana unuttururum yanında olurum dedi. sonra bir gece bilmiyorum nasıl izin verdim regldım yüksektim ona belli etmedim tabi telefonla konuşurken bir anda o cinselliğe girdi o an tepki vermedim 5 10 dk sexting gibi bişey yaşandı. sonra aklıma eski sevgilim geldi biz ne yapıyoruz dedim konuştuğum kişiye tepkimi o an verdim bizim aramızda hiçbir şey olamaz arkadaşlıktan başka hiçbir şey olamaz dedim baya bir tepki verdim O da bu tepkimden sonra uzatmadı konuşmamız o gün bitti şimdi o eski sevgilim benimle tekrar olmak istiyor ama ben tekrar olursam Bu yaşadığım şeyi ona söylemeli miyim bilmiyorum onunla başka bir ayrılığımız da O başka bir kızla öpüşmüştüm ilk kız ona adım atmış ama o da karşılık vermiş kıza, sadece öpüştük dedi hiç inandırıcı değildi ama, öpüşürken kızın bir yerlerine falan dokunduğunu düşünüyorum bilmiyorum, Olay bu yani eğer tekrar barışırsak bir şekilde söylemeli miyim sizce ve lütfen linçlemeyin beni. üstüme gelmeyin empati kurabiliyorsunuz empati kurun
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)11 ayZtn eski sevgilisini unutamayıp seninle olmuşsa sana başta ihanet etmiş zaten ama ikinizde farklı insanların yani o başka birinin tenine değmiş sonuçta madem geri dönecekti sana böyle bir şey olmasına izin vermezdi benxe o sıkıldığı için belki de değer veren biri olsun istiyor hayatında ondn geri dönmek istiyordur ama ben yapamazdım şahsen affedemezdim çünkü bi kere yapan bin kere daha yapıyor her ne olursa bunu çok yaşadım bu sıkıldığında tekrar gidicek tekrar eskisi aklına gelicek bilemiyorum Allah yardım etsin sana
12 Yorumla
Cevap sahibi11 ayBunu da söylersen seni affedecegini sanmıyorum barışmak isteyeceğini çünkü erkekler ben yaparım ederim ama o yapmasın kafasında ondan hele ki seks konusunda sanmıyorum kafasını kurcalar istemez sonra bu da ona fırsat olur uzaklaşmak iicn onun dönme sebebini söyledim ki hâlâ olur da yasayackalriniz yine eski sevgilisini hatirlaticak belki yine yapamicak gidcek sen biliyorsun yani
Soran11 ayBen sadece söyleyip söylememe konusunda kafamı yordum diğer konular bi şekilde hallolur. Ve evet bu konuda çok haklısın ben eğer ona anlatırsam o beni tam anlamıyla dinlemeyip beni engeller hatta zaten biraz eski kafa anlatırsam daha çok kötü olucak. O çocukla da bir daha karşılaşma gibi bir durum söz konusu değil ha olur sa ve beni tanırsa gelip bana biz böyle böyle şeyler yaşadık diyecek bir tip değil di
En İyi Cevaplar
11 aySen ona olan sevgini her fırsatta yaptıgın şeyden pişman olarak gösteriyorsun bence, doğru düzgün bir ilişkiye bile dahil olmamışsın onun yaptıgına nazaran sen daha masum bir konumdasın, söyleyip söylememek sana kalmış bu konuda yorum yapmak pek doğru olmaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Çocukla barışma yine bir boşluktadır ondan gelmek istiyordur hata yaparsın
02 Yorumla
Soran11 ayKonu bu değil ama
- 11 ay
Çocukla barışmazsan çocuğa bir açıklama yapmak zorunda değilsin bu bir bir ikincisi anlamadığım onu ilgilendiren bir şey yok niye anlatayım mı diye soruyorsun ki ayrılmışsın bitmiş sonuçta ya sen yokken ben bunu yaptım tam bir saçmalık ondan öncesi veya sonrası kimseyi ilgilendirmez bu kadar erkeklerin yanında pasif kalmayın
o konuyu çift taraflı kapatın gömün açmayın
ya da kalıcı ayrılın00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. hayır anlatma yoksa sorun eder bence bilmemesi daha iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayÇok saçma
00 Yorumla
11 ayEski sevgiline tabi söyleme ne yaptigini ya
00 YorumlaSöylemelisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği