Söylemeli miyim?

sevgilimle ayrılmıştık bayağı 3-4 ay geçti sanırım ayrılık sebebimiz eski sevgilisini unutamadığını bu yüzden benimle yapamadığını söyledi ben de ayrıldım hemen. tekrar olmak dâhi iyi istemiyordum ama onu unutamıyorum onu unutmak için birileriyle konuştum ama ona ihanet ediyormuşum gibi hissediyordum her konuşmayı kısa kesiyordum sonra biri çıktı karşıma başka şehirde yaşıyordu bana farklı yaklaştı Ben o kişiye açık açık unutamadığım biri var dedim bu duygularımı açık açık anlattım o bana ben sana unuttururum yanında olurum dedi. sonra bir gece bilmiyorum nasıl izin verdim regldım yüksektim ona belli etmedim tabi telefonla konuşurken bir anda o cinselliğe girdi o an tepki vermedim 5 10 dk sexting gibi bişey yaşandı. sonra aklıma eski sevgilim geldi biz ne yapıyoruz dedim konuştuğum kişiye tepkimi o an verdim bizim aramızda hiçbir şey olamaz arkadaşlıktan başka hiçbir şey olamaz dedim baya bir tepki verdim O da bu tepkimden sonra uzatmadı konuşmamız o gün bitti şimdi o eski sevgilim benimle tekrar olmak istiyor ama ben tekrar olursam Bu yaşadığım şeyi ona söylemeli miyim bilmiyorum onunla başka bir ayrılığımız da O başka bir kızla öpüşmüştüm ilk kız ona adım atmış ama o da karşılık vermiş kıza, sadece öpüştük dedi hiç inandırıcı değildi ama, öpüşürken kızın bir yerlerine falan dokunduğunu düşünüyorum bilmiyorum, Olay bu yani eğer tekrar barışırsak bir şekilde söylemeli miyim sizce ve lütfen linçlemeyin beni. üstüme gelmeyin empati kurabiliyorsunuz empati kurun
Söylemeli miyim?