Nişanlınla devam edeceksen eğer bu yaşananları sakla ama bence ayrılsanız daha iyi olur çünkü nişanlınla güzel vir evlilik yaşayacağınızı hiç zannetmiyorum. Bu işlere evliyken de devam edersin bi zaman sonra
015 Yorumla
Soran1 yılDini nikahmız. Bile kıyıldı tabikide devam edeceğiz
Soran1 yılBen ne yaptım ya
- 1 yıl
Afedersin, nişanlıyken başkalarıyla konuşan kız sandım seni. Farklı bir soruyla karıştırmış olmam lazım. Tekrar okudum. Geçmişte yaptığın şeyler seni kirli yapmaz, istersen nude paylaşmış ol. Bunlar gerçekten önemli değil. Sen seks partneri olmak üzere değil bir yuva kurmak üzere adım attın. Evlilik yolundaki bir insanı temiz yapan kuracağı yuvaya bağlılık, eşine sadakat, düzgün aile yapısının bir parçası olabilmek ve evdeki görev dağılımında payına düşeni layığıyla yerine getirmek. Bu niyetle evlilik adımı attıysan, geçmişte kimle ne yapmış olursan ol temizsin demektir. Ancak nişanlın için aynıları söylenemez
Soran1 yılBakın ben bir şeyler yaşadım evet sizin de söylediğiniz gibi reelde ya da sanal mesela herkes bana burada demiş ki ha işte sanaldadır bir şey olmaz falan bence önemli olan duygulardır hiçbir zaman evlenmek için evlenmeyi düşünmedim gerçekten artık bir hayat arkadaşım olsun istedim bir yuva kurmak istedim yaşadığım yerde 18:17 yaşında kız evlendi ben 29 yaşıma kadar evlenmedim çünkü mutsuz bir evlilik yapacağıma sırf çocuk doğurmak için doğuracağıma hiç doğurmam dedim evlenmem dedim tamamen kendimi ne zaman bir evliliğe bir ilişkiye hazır hissettiğim an böyle bir şeye karar verdim iki ay önce bir ilişkim oldu bitirdim hiçbir şekilde o kişile görüşmüyorum konuşmuyorum yeni biriyle tanıştım evlilik niyetiyle ona karşı dürüst olmak istedim beni olduğum gibi kabul etsin sevsin istedim bu soruydu ondan soğudum ben o kişiyle yalansız dolansız bir yuva kurmak istedim bana ben sana karşı dürüst olayım dedim beni böyle bir geçmişim oldu dedi ve hepsini bir çizgi koydum evlenmek istiyorum dedi bu kişide sensin dedi farklı bir şeyle karşılaştım değişik bir şey hissettim yani şey gibi değil beni sevmemiş mi bir şey değil bir aydır yani ve tanıştık öyle bir kafa girmedim ama ben neler düşünmüşken o neler yapmış kırıldım ben içimde her zaman temiz ve iyi niyetle insanlara takla bunu hep kullandılar.
- 1 yıl
Bu yaşadığın ortalama bir ilişki deneyimi. Böyle bir şeyler karşılaşma olasılığın hep vardı zaten. Sen yine iyisin kimileri durumun hiç farkında değil. Gerçi farkında olmamak mı daha kötü yoksa fark edip sevdiğin insandan soğumak mı bilemiyorum. Hayatın karşına ne getireceği belli olmaz. İleride evlenebileceği bir kişi çıkabilir karşına. Benim sana tevsiyem evlilik arama, gittiği yere kadar gidecek mutlu olabileceğin bir ilişki kur ve hayatını yaşa. Kimse sana zorla evlilik dayatmıyorsa, mecbur hissetmiyorsan evlilik tavsiye etmiyor. Eşte bu ya, bununla evlenilir dediğin kişi tarafından dahi kazık yiyebilirsin. Dozunu kaçırmadan hayatını yaşa, bana inanabilirsin
Soran1 yılİnsanlara olan güvenim kalmadı inana yıllarca kimse hayatıma almadım bu güvensizlik dolayı bu duygudan kurtuldum dedim ama yeni başa geldim
Soran1 yılGerçekten öyle büyüdüm ama içimde hep bir çoçuk vardı iç dünyamdan çıkmadım
Soran1 yılTeşekkür ederim özelden kimseyle konuşmuyorum iyi geceler diliyorum size samimiyetinizi sevdim 💐
Soran1 yıl💛
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. temiz kız, namuslu kız, kirli kız, namussuz kız gibi kavramları artık bırakın ya. Ben erkek olarak kullanmayı sevmiyorum, siz kendi cinsiyetinize neden hakaret ediyorsunuz
07 Yorumla
Soran1 yılBende oyle düşünüyorum cinsiyetimizi en büyük hakaret olarak görüyorum kime göre neye göre önemli olan içimizin kalbimizin temiz olması değil ama işte toplum zihniyet değişmiyor kardeşim baksanıza ben hayatımı kuracağım işe dürüst olayım diye soruyorum bana dürüst ol demedi
Soran1 yılİçte siz gibi değil saygı duymuyor
Soran1 yılNişanlımmı
Soran1 yılYa bende çok tanımıyorum ama böyle şeyler kapalı ve kıskanç biri ama dürüst efendi birine benziyor
Soran1 yılYok teşekkür ederim burdan iyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
1 yılYani gereksiz detay vermek boş muhabbet yapmak dürüstlük değildir sen gereksiz detay veriyorsun emin ol nişanlın kac kıza p*nisini bile atmıştır sen gelmişsin ortada adamakilli bir olauin yokken kendini anlatiyorsun akilsizlik yapma
217 Yorumla
Soran1 yılÖylemi diyorsun
Soran1 yılZaten yurtdışına yaşıyor sevgilisi felan olmuş çok
- 1 yıl
E tabi kendisi daha nicelerini yapmisken sen dediginle kalacaksin ve emin ol ortada bir şey yokken eline koz vermiş olacaksin topuguna sıkma bosuna
Soran1 yılne bileyim işte ben de hani o karşı bana dürüst oldu ben de ona karşı olayım diyorum yaşadığın her şeyi bana anlattı ve geçmişte kaldı dedi sen ne Yaşadıysan anla ve birbirimize karşı dürüst olalım yani geçmişte kaldık diyor daha bir şey demedim ama bunlar konuşmak için çok erken dedim ya zaten çevremde Beni çok temiz düzgün bir kız olarak görmüş duymuş bir yanım hep böyle bitsin istiyorum hani Kur’an‘da da geçer bazı günahların ve ayıpların üstü örtünmedi diye ama bazen de diyorum ki bu adam artık artık hayatımda hep olacak ona karşı dürüst olayım sonuçta tövbe ettim bitti bitti benim için
- 1 yıl
Yav bir şey yapmamissin ki ne anlatacaksin anlat anlat da en küçük olayda seni or*spulukla itham etsin sen saniyorsun ki hem cicim ayları yasayacaksin olgun da bir yastasin benden çok senin bunları bilmen gerekir
Soran1 yılTanımadım bilmiyorum bilmiyorum yani erkekleri bilmiyorum ben sanıyorum dürüst olursan açık olursam beni daha çok sever bana çok daha değer verir çok şey yapmadım zaten yani öyle açık saçık fotoğraflar atmadım görüntülü bir şey yapmadım hiçbir şey yapmamış anlamına gelmez çok namazı da kılmaya başladım Kur’an’da da okumaya başladım tövbe de evleneceğim işin karşısına hiç kimse hayatımda yokken onu hayatıma aldım Kur’an‘da da güç versin bazı günahların ve ayıplığın üstü örmeli diyor ama işte hiç huzurum hiç yok
- 1 yıl
Sen saf aşık modundasin çok detay verirsen seni üzer bu çocuk haberin olsun cekiduzen ver kendine detay da verme azcık gizem yani
Soran1 yılOda sen bana çok safsın dedi 🤣
- 1 yıl
Güzel bir şey degil ama biraz dik duruşlu ol bu kadar saf gorunmek hoş değil
Soran1 yılya aslında çevremdekiler bana çok akıllı ve zekisin öyleyimdir de insanları çok çok çözerim ama bu sağlığım çocukluğumdan beri var yani inanın bu konuda çok iyi niyetimle suistimal edildi arkadaşlarım tarafından da insanlar tarafından işte bu kişi tarafından da kötüye yorulursa çok üzülürüm sonuçta bu hep hayatımda olacak
- 1 yıl
Guncellemeden geldim şu an seninle nisanliyken mi konuşuyormuş?
Soran1 yılEvet🥹
Soran1 yılBu erkekler neden böyle
- 1 yıl
Ayrıldın umarım. Ben sana o yüzden diyorum deme diye bunlara biz fazlayız bile bir de açıklama yapacagim diye tutturdum
Soran1 yılGeçmişimi bitirmişim kafamda aklımda yeni bir hayat adım atmışım böyle bir şey anlatayım mı anlatayımı diye kendimi yiyip bitiriyorum burada adamda dürüst abidesi başıma kesildi halbuki söylediği hiçbir şey gerçek değilmiş yalanmış sevgilisi varken nişanlanmış sevgilisi varken benimle konuşmuş tabii ki de ayrılacağım artık hayatta güvenmem ki ben ona yola nasıl girerim ben Bir de utanmadan seni bırakmam diyor beni affet diyor bir sürü mesaj yazmış ama hiçbirine cevap vermedin şok oldum ve kendime kızdım biliyor musun ben neler için kendimi yiyip bitiriyorum adamın kafa yapısına bak sen
- 1 yıl
Sende onun laflarına kanacak bir kafa var hissediyorum onunla sen evleneceksin ama evlenirsen sen çok saf dusuncelisin mutsuz olursun onunla ben sana soyleyeyim. Sen böyle sinsi erkeklerle baş edemezsin sana da senin gibi temiz sakın bir erkek olmalı dikkatli ol ben sana diyeyim
Soran1 yılYok hiç bir şekilde dinlemedim nişanı atacağım öyle midesizlerle işim yok
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bence bişey yok çünkü o tarihte hayatında nişanlın yoktu.. nişanlın olan kişi için emin ol senden çok daha fazlasını yapmıştır..
016 Yorumla
Soran1 yılYapmış zaten biliyorum ama işte o analtı ben anlamadım
Soran1 yılNeden istemezmi sorgularma yanlışmı anlar
Soran1 yılBende sende yaptın deyim ama yalancıdın dese hiç bir şey söyleyemem
Soran1 yılGüvenmese haklı
Soran1 yılYa mesele şu an Instagram’da o çocuğa baktığım için yani fotoğraflarına falan baktığım için aramalarda ismi çıkıyor Instagram‘a o çocuğa hiç vermedim sadece kendim bakmıştım yani Instagram‘da hiç görüşmedik ama eski aramalarda baş harfini bile yazınca çıkıyor hadi diyelim Instagram’mı aldı bir şekilde tesadüfen gördü demez mi bu kim
Soran1 yılBen şans biriyim kötü şeyler beni bulur
Soran1 yılPeki dondursam bir ay sonra açsam yine eski aramalarda çıkarımı
Soran1 yılNişan atmak tabii
Soran1 yılHayır
1 yılanlatma hiç bir şey zaten sanal anlatılmaz reel yapmadım eğer sorarsa
011 Yorumla
Soran1 yılNeden söylenmez
Soran1 yılSonuç
Bir şey yaşandı onun bunu bilmesi hakı yokmu- 1 yıl
işte bazen dürüstlük işe yaramıyor ters tepiyor ve için de hep bir şuphe kalıyor anlatamazsın inanmaz sonraki zamanlarda kızınca yüzüne vurabilir ha herkes öğrenince böyle mi yapar orası tatrışılır
Soran1 yılSonuç oda yapmış ne bilim bu kaldımaz nişan atar ailem duyar diye korkuyorum sonuç ailem o çoçugu. Bilmiyordu daha kötü olur dürüstümde bana kalır
Soran1 yılNe bilim diyim bir şey olur ağzımdan bir şey kaçırırm çok dikleler bende yalan yalan söylemeyi becemem sonra ögrenirse ne bilim o çoçuk gelir beni bulur bir şekilde demez bu kim nedir neden sakadın demezmi
- 1 yıl
bulamaz olan olmuş ve bitmiştir
Soran1 yılBu kadar önemsiz di neden söylemedin demezmi Instagram‘ını vermedim ama kendi Instagram’dan çocuğun resimlerine falan bakmış tım aramalarda duruyor yani o kişi baş halfini yazın ca çıkıyor silsemde yine çıkıyor bu kim neden bu kişi ye bakmışsın demzezmi
- 1 yıl
bence sil instayı ve kullanmıorum dersin veya yeni hesap aç eskiyi sil
Soran1 yılKullandığımı biliyor ve silersemde bu kim demezmi
- 1 yıl
yeni hesapta çıkmaz bence
Soran1 yılE demez mi niye hesap sildin yenisini açtın
- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
1 yılHiç bir şey söyleme evlenmek istiyorsan sus devam et.
04 Yorumla
Soran1 yılEvet istiyorum tabilikede
- 1 yıl
o zaman sus ve devam et.
Soran1 yılKapa çeneni diyorsun ya ben yalan söylemiyorum sorun birazda orada
- 1 yıl
Söylersen işin olmaz sen bilirsin senin hayatın bende almam seni bak sonra :D :D gelme hiç :P
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılneden anlatacaksın? bunu anlatmaktaki muradın ne? seni terk etmesini mi istiyorsun?
08 Yorumla
Soran1 yılHayır tabiki o bana dürüst oldu herşeyi ni anlatı bir ömür boyu artık hayatımda olacak ve bana karşı dürüst olmak istiyorum gelip geçici bir ilişki değil ki
- 1 yıl
ya hu erkeğe geçmiş ilişkiler hakkında bir şey anlatılmaz...
Soran1 yılEvet erkek kaldırmaz böyle şeyleri ama en azsından. Sanal da konuştuğum oldu desem bu konuda dürüst olayım
- 1 yıl
sonuçlarına katlanacaksan elbette...
Soran1 yılHiç açma ağzını diyorsun ayıpların günahlar üstünü ört diyorsun seni temiz masum kızı görüyor öyle bilsin
- 1 yıl
ben öyle diyorum...
Soran1 yılİşte ben yalan konuşuyorum sorun orada biraz
Soran1 yılKarşımdaki hemen anlar
Gizli Üye(25-29)1 yılÖncelikle harika bir kalbin ve sadakatin var bence.
Geçmişin de tertemiz, inan bana o kadar imrendim ki hayran oldum sana09 Yorumla
Soran1 yılGerçekten mi
Soran1 yılNeyime
Cevap sahibi1 yılSen ciddi misin
Cevap sahibi1 yılEeee n’aptınız aranız nasıl
Soran1 yılEvet ciddiyim çok kötü oldum ben vicdan azabı çekiyorum
Cevap sahibi1 yılNeden çekesin ki
Soran1 yılNişanı atacağım ama bugün hiç konuşmadım haberi yazı açıklıyacağım felan diyo
Cevap sahibi1 yılHayırlısı olsun hakkında
Soran1 yılOlsun
Gizli Üye(25-29)1 yılAnlatma gerek yok sen kendini bildikten sonra adamın aklına şüphe düşürme
14 Yorumla
Soran1 yılTabii ki de insanın benim daha hata yapma yanlış yapma lüksüm var tabii ki de bir dönem çok kötü psikoloji SORUNLAR yaşıyordum boşluktaydım çok yalnızdım o kişinin sevgisini ilgisini kandım kendimi savunmuyorum bu konuda hiçbir zaman da yaptığım hatayı doğru bulmadım zaten bunun için tövbe dedim hayatımdan da çıkarttım her şeyi geçmişte kaldı hayatıma almadan önce de daha önce bitmiş bir şey yani nişan hayatımda olduğu sürece ona hiçbir şekilde ihanet etmeyeceğim bu konuda kendimi çok iyi tanıyorum ben sadece şöyle düşündüm ona karşı dürüst olursam bana daha çok güvenir değer verir mi en azından sana da konuştuğum oldu desem çok zor eder mi yani
Cevap sahibi1 yılEvet zorbalar seni yapma anlatma bence senin nişanlılık sürecinde yaptığını da düşünür
Soran1 yılYa ne bileyim işte ben dürüst olursam daha çok güvenir daha çok sever daha çok değer verir gibi düşünüyorum bir yandan da bu yaptığım şeyi ömür boyu yüzüme vurursa ben böyle bir şey kaldıramam biliyor musun yani dayanamam yani zaten bitmiş gitmiş bir olay unutmuşum tövbe etmişim
Cevap sahibi1 yılYanlış düşünüyorsun ve ona koz vermiş olursun
Gizli Üye(18-24)1 yılSöyleme adamın içine kurt düşürmeye gerek yok kötü bir şey yapmamışsın zaten
11 Yorumla
Soran1 yılYaptım tövbe ettim o kişi unnutum ama
Gizli Üye(25-29)1 yılBunu yapmayan kalmadı ki çoğu kişi yapıyor. Nişanlın daha fazlasını da yapmış olabilir
055 Yorumla
Soran1 yılYapmış açıkça anlatı
Soran1 yılReelde yapmış yurt dışında yaşamış sevgilisile aynı evde kalmış
Cevap sahibi1 yılOhoho daha ne yapacak
Cevap sahibi1 yılSen az yapmışsın
Soran1 yılNe diyorsun sen ya
Soran1 yılBen bunu diye pişmanım sen ne diyorsun ben erkeğim yaparım dese ne diyeceğim
Cevap sahibi1 yılNişanlın bunları yapmış sende pişman mısın
Cevap sahibi1 yılBende kadınım diyeceksin
Soran1 yılİşte sen yapansın diyecek
Cevap sahibi1 yılEvlenmeden önce tadını çıkar evlenince muhtaç olursun
Soran1 yılNişanlım yaptı diye değil ben yaptım diye pişmanım sonuçta onun yaptıkları onun hayatın benim yaptığım da benim hayatım herkes kendi yaptığını sorumlusun sorumlulugunu alır ben yaptığım şeyi doğru biliyorum
Cevap sahibi1 yılBence bir yanlış yok
Soran1 yılEğer yapmasaydın böyle bir şey bugün Düzce her şeyi anlatabilirdim ama yaptım diye dürüst olamıyorum işte beni yargılar ne bilim belki nişanı bile atar bunlara hiçbirine ailem bilmiyor ailem duyarsa bir kere daha hayal kırıklığına uğra uğrarım yani çok kötü olur benim için söylemediğin için kendimi çok kötü hissediyorum sonuçta her şeyi dürüstçe anlattım benim de anlatmam gerekiyor
Cevap sahibi1 yılBir erkekle bir kadın bir değildir. Anlatmamalısın
Soran1 yılNeye muhtaç olacağım
Cevap sahibi1 yılEvlendikten sonra belki kocan mutlu edemeyecek. Onun için evlenmeden önce bunları yaşamalısın
Soran1 yılO erkek hisseder sende erkeksin mesala
Soran1 yılYani nişanlın hakkında ne hissedersin
Cevap sahibi1 yılErkek ne hissederse hissetsin. Erkeğin aklı bir kadın kadar çalışmaz
Cevap sahibi1 yılİnsan kendi içinde merak eder ama gerçekleri öğrenmek istemez
Soran1 yılEvet 👍 o doğru
Cevap sahibi1 yılO yüzden anlatma. Hiç cinsellik yaşadın mı
Soran1 yılAma zeki birine benziyor nişanlım
Soran1 yılya da kadınları iyi biliryor
Cevap sahibi1 yılOlsun anlayamaz
Cevap sahibi1 yılÖze.. lden ya.. zabilir misin
Soran1 yılReelde mi cinsellik yaşadın diye soruyorsun
Cevap sahibi1 yılGerçekte veya reel de
Soran1 yılYok ya benm reelde flörtüm bile olmadı
Soran1 yılİlkez nişanlımla tek kaldım
Soran1 yılBir oda da yarında ilkez sinema ya gidecem
Cevap sahibi1 yılBir şey yaptınız mı
Soran1 yılYok be oturduk sohbet ettik konuştuk sadece elimi tuttu o kadar öpecek gibi odama kendimi çektim yani utandım o an
Cevap sahibi1 yılÖptürseydin ya
Soran1 yıl🤣🤣🤣
Soran1 yılUtandım ya işte ilk kez olacak çekimdim
Cevap sahibi1 yılUtanırsan bu iş zor
Soran1 yılÇok utangaçım aslında sanalda daha rahatım mesela sevgilimle daha rahat konuşabiliyordum nişanla bana bakınca bile ben çok çekiniyorum mesela yarın sinemaya gideceğiz ama ben şimdiden çok gerginim
Soran1 yılNiye zor olsun ki
Cevap sahibi1 yılKorkma bırak kendini
Soran1 yılNasıl yapacağım
Soran1 yılNe yapayım yarın mesala
Cevap sahibi1 yılÖze. lden ya.. zar mısın ordan konuşalım
Soran1 yılOlmaz iyi geceler
Cevap sahibi1 yılYapman gereken sinemada bırak ne istiyorsa onu yapsın
Cevap sahibi1 yılSenden karşılık ver
Soran1 yılYuuu sende yani
Soran1 yılO kadar değil
Soran1 yılHerkesin içinde
Soran1 yılBide yeniyiz daha demez bu kız ne kadar istekli diye
Cevap sahibi1 yılIşıklar kapanıyor sana sinemada adamla yat demiyorum dokunduğunda sende dokun öptüğünre karşılık ver
Soran1 yılNasıl konunur ki yok ben opemem
Cevap sahibi1 yılBacaklarına göğsüne dokunur bunda bir şey yok
Soran1 yılBen huylarım herkesin içine bağırırım
Cevap sahibi1 yılKorkma mutlu olacaksın
Gizli Üye(30-35)1 yılBu olanlar nişanlınin olduğu dönemde mi oldu öncesinde mi?
031 Yorumla
Soran1 yılYok tabiki nişanlamadan önce olmuştu yani nişanlanınca bir her şey
Bitmişti tövbe ettim yeni temiz bir sayfa açtım ondan hayatıma andım
Cevap sahibi1 yılO zaman bence söylemene gerek yok. Geçmişte olan her şey söylenecek diye bir şey yok.
Soran1 yılGenel olarak bu soruyu sordugumda erkekler cevap vermiş mi söylemeyin demiş demek ki söylemen bunu daha çok sorun Edip takılabilirmiş bunu anladım ve teşekkür ederim yorumlarınız için ileride yaptığım hatalar yüzünden son yaşamam
Cevap sahibi1 yılErkekten erkeğe değişecek bir konu, benim için sorun yaratacak bir durum değil, fakat sorun olabilecek erkekler de var. Benim genel görüşüm ondan önce olan bir şey ise o senij kendi yaşamın zaten yaşayacağını yaşayabilirsin, önemli olan onunla olduğun zaman.
Cevap sahibi1 yılVe yaşadıkların gayet normal merak etme.
Soran1 yılSen benim için de öyle önemli olan birbirimizin hayatında iken birbirimize sadık kalıp birbirimize ihanet onun da geçmişi ne yaşanmış şeyler var benden daha fazlasını yaşamış ben de mesela bunu çok takılmıyorum diyorum ki bekar genç ve kendi hayatı yaşamış bitirmiş önemli olan onun hayattayken bana sadık olması ve bana dürüst olduğu için de ben ben de ona karşı dürüst olmak istiyorum Ama bilemiyorum o böyle bir şeyi kaldırır mı ya onun karakterinin kişiliğini daha çok iyi bilmediğim için bilemiyorum
Cevap sahibi1 yılO zaman şöyle yap. Karakterini daha iyi tanı gör. Eğer sorun edecek biri değilse söylersin. Değilse söylemene gerek yok. Sana ondan önceki yaşamını soramadigi sürece:)
Cevap sahibi1 yılBiraz muhafazakar yapıda olman, biraz da toplumun bu konularda kadınlara biçtiği rol suçlu gibi hissettiriyor fakat emin ol yaşadığın şeyler doğal şeyler.
Soran1 yılGerçekten normal mi
Yani diyorsun ki nabza göre şerbet veriyorsun
Cevap sahibi1 yılNormal, herkes bir şeyler yaşıyor kimi sanalda kimi gerçekte. Önemli olan ilişki içinde sadık olmak:) yani biraz öyle, hele de o sormadıgi sürece kendiliğinden acmana gerek yok.
Soran1 yılSoruyor sevgilin oldumu bu yaşına kadar ç hiçmi olmadı çevremdekiler çok temiz düzgün bir kız diyorlar birini aşk oldun daha önce ondanmı kimseyle konuşmadın bende bunları konuşmak için çok erken dedim
Cevap sahibi1 yılO zaman cinsellik konusunu açmadan söyleyebilirsin yine bir ilişkin olduğunu sanaldan:) bence şanslı senin gibi biriyle olacağı için
Soran1 yılDemi söyleyim biti giti cinsellik konuştugumu söylememden
Cevap sahibi1 yılEvet en doğrusu bu, bunda bile sana hesap soracak biriyse cinselliği açmadan yani, açıkçası devam edilecek bir karakter değildir:)
Soran1 yılSizce reelde ya da sanal bir fark var mı
Cevap sahibi1 yılBende reelde de sevişme yaşayabilirdin. Bunda kötü bir şey yok. Eğer mutlu olduğun keyifli olan bir şey yaşadıysan bundan neden rahatsızlık duyayım ki?:) aksine sevdiğinde ya da bir ilişkin olduğunda kurduğun bağın gücünü gösteriyor bu
Soran1 yılSanal da olsa herkesle yapmadım o zaman o kişiyle mutluydum ve yaşadım pişman da oldum ama zaman geriye alamıyorum
Cevap sahibi1 yılZevk aldın mı, keyif aldın mı? Evet ise pişman olma.
Soran1 yılKeyif aldım yalan yok o anlık aldım
Cevap sahibi1 yılBu doğal bir şey işte:) bundan utanman bence olmaması gereken
Soran1 yılUtanmıyorum ama doğru bulmuyorum
Cevap sahibi1 yılNeden doğru değil sence peki?
Soran1 yılDoğru olsaydı bu soruyu sormazdım bile evlilik dışa cinselik yaşamışım sanal olsa
Cevap sahibi1 yılBu doğal bir şey ama?
Cevap sahibi1 yılBu şok edici oldu işte
Soran1 yılNe canım bide söyleyip o eline koz verecektim
Cevap sahibi1 yılBu gibi nedenlerden dolayı sormadikca söyleme demiştim. İyi de yapmışsın:)
Soran1 yılAsıl şok olan benm
Cevap sahibi1 yılOrası öyle, ilişkide olan sensin:/
Soran1 yılYa evet ben bit miş bir ilişki nasıl anlatırım diye düşünüyorum adam ben nişanlıyken sevilisiden hiç ayrılmamış
Cevap sahibi1 yılO yüzden yaşadığın şeyler o kadar önemli değil sonrası için diyorum, dürüstlük daha önemli:)
Gizli Üye(30-35)1 yılBir sey anlatıp suyu bulandırma. Zaten bir sey olmamış. Unut gitsin.
0330 Yorumla
Cevap sahibi1 yılIcin rahat değilse evlenip daha samimi olana kadar bir sey anlatma. İlerde sorarsa ya da kokusu açılırsa soylersin. Ama şu anlatırsan farkli düşünür hakkında.
Soran1 yılOldu bir şeyler ama
Cevap sahibi1 yılDetaya girmeden internet üzerinden sadece yazmıştık de o zaman.
Soran1 yılSonra söylemek te çok saçma gelir bana içim rahat değil bana hayattım gördüğüm en masum temiz kızsın diyo bu yaşına kadar nasıl kalmısın ama öyle yani yapmacık hiçbir şey yapmıyorum ya mesela elimi tutunca titremeye başladım be ilk kez yaşadığım için ona çok masumca geldi bence ama işte onu düşündüğü kadar masum değil
Cevap sahibi1 yılOldu dedigin sadece cinsel sohbet değil mi?
Soran1 yılEvet o kadar
Cevap sahibi1 yılNe kadar süre konuştunuz?
Cevap sahibi1 yılAnlattiginda Nisanlinin soracağı soruları sorayim. Bakalim ne olacak?
Soran1 yıl2 ay konuştuk
Cevap sahibi1 yılSesli telefonda mi konuştunuz. Bir birinizi gördünüz mü?
Soran1 yıl1aydır nişanlıyım eski sevgilim den 3 ay dır ayrıldık yani Nişanlanmadan iki ay önce ayrılmıştım ve bütün ilişkileri kesmiştim
Cevap sahibi1 yılSesli mi görüntülü mü görüştünüz. ( Ben sana nişanlınin soracağı soruları soruyorum. )
Soran1 yılSesli
Soran1 yılBu sitede yazışıyorduk sadece
Cevap sahibi1 yılAnladim. Resim nude falan oldumu peki?
Soran1 yılNude kesinlikle olmadı normal fotoğraf atım tabi
Cevap sahibi1 yılNasil fotoğraflar? Yüzün gorunuyormuydu? Frikik falan verdin mi?
Soran1 yılTabiki yüzüme görünüyordu frikik ne biliyorum ama örnek olarak bir fotoğraf atacağım
Soran1 yıl
Cevap sahibi1 yılBuraya atma. Ulu orta olmaz.
Soran1 yılÖrnek böyle bir fotoğraf
Soran1 yıl
Cevap sahibi1 yılBu sen değilsin dimi?
Soran1 yılhttps://images.app.goo.gl/kPzbz8hGAEKDsfSu8 Bir iki tane dudak öpüştü mü fotoğraf atmıştım
Soran1 yılYok ben değilim bu gibi attım diyom🤣
Cevap sahibi1 yılHee tamam. 😀 Bir an korktum kendi resmini attin. diye
Cevap sahibi1 yılKapalisin yani?
Cevap sahibi1 yılBu durumda frikik de vermemissindir dogal olarak 😉
Cevap sahibi1 yılBasin acik değildin dimi?
Cevap sahibi1 yılDudak opusu attığında?
Soran1 yılKötü haber ben tesettürlüm ama ona açık saçla atmıştım ama dekoltesiz falan
Cevap sahibi1 yılTesettürü olmanın nesi kötü haber olsun ki. Açık öpücüklü anladim :)
Cevap sahibi1 yılPeki neler konuştunuz iki ay boyunca?
Soran1 yılAçık atmıştım kapalıda atmıştım dudak fotoğrafı atınca
Cevap sahibi1 yılSadece dudak dimi 🙂
Cevap sahibi1 yılBunda hemfikiriz yani...
Soran1 yılSaçım açıktı ama boğazıma kadar kapalıydım yani tahrik edacak bir resim atmadım dagol sabibi bir fotoğraf atmıştım
Cevap sahibi1 yılOkey sorun yok onda.
Cevap sahibi1 yılNeler konusuyordunuz?
Soran1 yılEvet hemfikiriz yani tabii ki de farklı fotoğraflarda istedi yani ama kesinlikle atmadım soyledigim gibi size attığım fotoğraf o şekil benzer fotoğraflar tesettürlü olmak kötü değil tabii ki de sadece tesettürlü olduğum halde ona saçlarım açık olur dedim o da saçlarım açık yani öyle de kaliteli yani tahrik edici bir fotoğraf atmadım hiçbir zaman kesinlikle Bedenime açık saçık bir şekilde atmadım pijamalı fotoğraflarımı bile atmadın yani o kadar düşün
Cevap sahibi1 yılAnladim anladim. Tahmin edebiliyorum zaten
Oyle bir sey yapmadığını.
Cevap sahibi1 yılHer gun konusuyormuydunuz?
Soran1 yılYani iki ayda ne konuştuk gün içinde yaptığımız şeyleri anlattyorduk ine yiyorsun ne içiyorsun işteyim evdeyim bazen ailevi sorunlarım oluyordu onları anlatıyordum oda bana kendikini cinselk sohbetimiz oluyor du benim eski bir şeyim olmadığı için anlatacağım şeyler olmamıştı hiç onun da çok olmamıştı sadece bir tane sevgisi olmuştu konuştuğumuzda anlatmıştı ya zaten gün içinde çok konuşmuyorduk ailem anlar diye geceleri konuşuyorduk bir de çok tartışıyorduk bazen konuşuyorduk bazen hiç 2 iki gün konuşmuyorduk çok paronayak biriydi kafasında kurup kurup duruyordu benim de biraz o aralar psikolojik sorunlarım vardı ben de çoğu şeye sorun çıkartıyordum zaten anlaşamadık yani ama hani böyle buradaki sapıklar gibi abazalardan değildi Bundan eminim tabii ki de
Cevap sahibi1 yılPeki.
Sesli cinsellik konusuyormuydunuz?
Soran1 yılYani şöyle sest…g yapınca sesli mesaj atıyorduk
Cevap sahibi1 yılUstu kapalimi mesajlar mi yoksa acik acik mi?
Soran1 yılÜstü kapalı derken
Cevap sahibi1 yılSest.. ng mesajları iste. Cinsel konuşmalarda ima mi ediyordunuz yoksa acik acik mi
Soran1 yılGenel olarak çok mesajlaştık kavgalar olunca artık sorunlarımızı çözemediğimizde sesli mesajlar atıyorduk bazen bana şarkılar söylerdi öyle sesli mesaj atardı ben de ona sesli mesaj gönderdik yani öyle arada yani
Cevap sahibi1 yılNormal konuşmalardan bahsetmiyorum. Cinsel olanları soruyorum?
Soran1 yılBir de birbirimizi arzuladığımız ses seks yaptığımızda o sürede atıyorduk yani kocam der misin erkeğim falan derdim
Cevap sahibi1 yılSadece o kadarmış daha seksi seyler konuşmadıniz mi? Acik acik soramıyorum burada 🫣
Cevap sahibi1 yılKadar mı "
Soran1 yılEvet o kadar bide boşalınca onki ses kaydı inleme si felan
Cevap sahibi1 yılKonuşarak mastürbasyon yapiyormuydunuz karşılıklı?
Cevap sahibi1 yılBir birinize anlatiyormuydunuz soyle. yaparim böyle yaparım gibi şeyler?
Soran1 yılBaşka ne olabilir seksi şeler bide anlamadım ki şimdi yazarken nokta felan koyun
Soran1 yılEvet işte ses kaydıyla mastürbasyon yapıyorduk
Cevap sahibi1 yılburada acik acik soramıyorum ki ban yeriz. 🙂
Cevap sahibi1 yılGzlden cksam olur mu?
Soran1 yılOlmaz burdan sor ikimizde gizliyiz
Cevap sahibi1 yılPeki. Ses kaydı yollarken neler kayıt ediyordunuz? O an yapıyormuş gibi mi anlatiyordunuz? Mesela öpüyorum oranı. surana dokunuyorum. ?
Cevap sahibi1 yılÜstündeyim, altındayım, içindeyim vb. Gibi şeyleri rahat rahat seslendire biliyormuydunuz bir birinize?
Soran1 yılEvet söylediğin her şeyi diyorduk ses kaydında
Soran1 yılÜstümdesin yalıyorum öpürüm gibi şeyler biliyorsun işte
Cevap sahibi1 yılOrganlarınızin ismini, ve yaptiginiz eylermleri açık açık söyleye biliyormuydunuz? (. özellikle sen? )
Soran1 yılİşte parmaklarken çıkan sesi atıyordum ıslak iç çamışırı çekip atıyordum
Cevap sahibi1 yılBiliyorum da sende yapiyormuydun onu bilmiyorum.
Cevap sahibi1 yılKendi iç camasirinin resmini mi?
Cevap sahibi1 yılÜzerindeyken değil tabi 🙂
Soran1 yılEvet söylüyordum oda söylüyordu çok seviyorumdum ilk sevgilim di ne istese yapıyordum onu mutlu edince bende mutlu oluyordum sadece açık fotoğraf atmadım
Soran1 yılYok çıkarıp atmıştım yani bedenm görünmüyor du
Cevap sahibi1 yılIc çamaşırını kullaninca islak halini attin ama dimi.
Cevap sahibi1 yılParmaklarken dedin parmağını icine sokmuyorsun dimi.
Soran1 yılArzularken ıslanıyor du çıkarıp atmıştım
Soran1 yılBende
Cevap sahibi1 yılYani ıslanmasi normal tabi..
Soran1 yılEvet bende yapıyordum birlikte yapıyorduk pişman ama işte evlenecem sandım sen karım olacaksın felan gibi şeyler demişti
Cevap sahibi1 yılParmaklarken dedin. parmağını icine sokmuyordun değil mi?
Soran1 yılHayır içine sokmuyorum zaten mastürbasyon yapmayıda da o bana öğretti biliyordum yani korkuyordum
Cevap sahibi1 yılSaglikli bir insansın. Arzu duyman isteklenmen kadar doğal bir şey yok. Ben bunları yadirgayacak biri değilim. Gayet normal yapman.
Soran1 yılişte parmakla üste vurunca islak olunca ses çıkıyor illaki içine girmesine gerek yok
Cevap sahibi1 yılHmm o zaman kadar hiç yapmiyormuydun ki mastürbasyon?
Cevap sahibi1 yılTabikide gerke yok. Zaten icine sokma sakın.
Soran1 yılHiç yapmamıştım 28 yaşıma kadar yani bilmiyordum ama zar yırtılır diye korkuyordum
Soran1 yılSonra nasıl yapacağımı söylemişti
Cevap sahibi1 yılIcine bir sey sokmayinca sorun olmaz aslında. Sen baya geç kalmışsın.
Soran1 yılKeşke kocamla yaşasaydım ama iğrenç hissediyorum zaten gerçekten
Cevap sahibi1 yılYapmaya başlayınca hosuna gittimi peki? Yeniden yeniden yapmak istiyormuydun?
Soran1 yılOnunla yapınca evet hoşuma gidiyor du ya zaten ayrıldıktan sonra böyle şeylerin doğru olmadığına ve ahlaken dinin bir doğru olmadığını anladım be tövbe et ondan sonra hiç yapmadım şu an bile hiç istek yok içimde
Cevap sahibi1 yılYok yaaa oyle dusunme sakın. Degilsin. Yaptigin seyde değil. İnsanız ihtiyaclarimiz illaki var. Senin yaptığın masum bile sayilir.
Soran1 yılGeç oldu uyumam gerekiyor artık iyi geceler yarın devam ederiz
Cevap sahibi1 yılPişmanlıktan dolayı yok. Evlenince olacak illaki. Hem nisanlin baya deneyimliymis. Sende yanında asiri saf kalmazsın. Fena mı?
Cevap sahibi1 yılPeki teşekkür ederim. İyi geceler. Allah rahatlık versin... görüşürüz.
Soran1 yılBende teşekkür ederim iyi geceler
Cevap sahibi1 yılGünaydın.
Cevap sahibi1 yılAma gecmisim öğrenmiş diye sormak nedir yaaa 🥺
Cevap sahibi1 yıl* igrencmi diye
Soran1 yılGünay’dın
Soran1 yılNe bilim ya herşeyi kafama takıyorum
Soran1 yılİğrenç olmasa her kes söyleme demezdi
Cevap sahibi1 yılTakma takma. Her sey desigin inan günümüzde cok masum sayilir. Hele senin yaşında biri için fazla masum.
Cevap sahibi1 yılYaa o iğrençlikle alakalı değil. Karşındaki kişinin bundan ne anlayacagiyla alakalı.
Cevap sahibi1 yılKimisi kaldıramaz, Kimisi iliski bile yaşamış olsan umursamaz.
Soran1 yılYa zaten bilerek ilişki olmuş biriyle nişanladım yani çoçugu tanımıyordum nişanlimı yani çevremde sordum çünkü eğer öyle olmasaydı istemezdim çünkü haketmiyorum da
Cevap sahibi1 yılYaa sen bu kadar kendini neden düşünüyorsun ki. Saçmala lütfen.
Soran1 yılGönül isterdi ki herşyemi nasiple yaşamak ama olmadı
Cevap sahibi1 yılSamimi bir sey soyleyeyim sana. İnan çok daha iyilerini hak ediyorsun. ( nisanlina haksızlık etmeyeyim , tanımıyorum sonucta ) ama inan bana en iyisini hak ediyorsun.
Soran1 yılŞimdi dürüst olmadığım için kendimi yiyorum bazen konuşmak istemiyorum yalan söylemek istemiyorum çünkü bir kere sordu bunları konuşmak için çok erken dedim
Soran1 yılYine soracak biliyorum
Cevap sahibi1 yılTamam zamani gelince soylersin. Zaten söylenmeyecek bir sey yapmamışsın ki?
Soran1 yılŞimdi sana soruyorum sen dedin nişanlın soracağı soruları sorayım söyledim sen benm hakkımda ne düşünüyorsun ve tepkin ne olur bana nasıl davrannırsın
Soran1 yılÇok teşekkür ederim iyi geldin
Cevap sahibi1 yılBen umursamam. Hatta ( gunumuzde böyle basit bir şeyi bile ) anlatip dürüst ve samimi olduğun için mutlu bile olurum. Sonucta anlatmasan anlatmazdin. Anlaşılacak bir durum yok. Kısacası sevinirdim ben.
Cevap sahibi1 yılYaa millet neler neler yapiyor sonra da ne yalanlar, ne oyunlar çevirip eş adaylarını kandırıyor ki inanamazsın.
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Ben iyi gelmedim. Sen abartıyorsun.
Soran1 yılBiliyorum 18 19 yaşında kızlar neler yapıyor neler ama ben her zaman bu derim herkes yaptığı ile sorumludur
Soran1 yılYok abartmıyorum baksana kaç mesaj oldu aşağa iniyorsun cevap vermiyorsun
Cevap sahibi1 yılYani. hatta daha kucuklerı... Sen kendin ile karakterinle kıyaslandığın için sana büyük bir sey yapmışın gibi geliyor.
Cevap sahibi1 yılOysa senin ki gerçekten masum sayilir.
Soran1 yılŞimdi sana bir soru soracağım ne yapayım söyliyim mi söyliyim mi ya da sadece sevgilin olduğunu bu kadar ayrıntılı anlatmama gerek yok gibi konuştu bitti mi eşine söylersin sonra hiç söyleyemem çünkü sonra hayatta toparlayalım
Soran1 yılMasum değil daha masum olduğum günler vardı sana bu kadar söyleyim 28 yaşıma kadar ıslanmanın ne olduğu neden olduğunu birini azrulamak ne dir bilmezdim o da sadece sadece cinsellik değil başka konularda çok masumdum
Cevap sahibi1 yılSöylemesen içinde büyüyecek sanirim bu. Hep kafana takılacak. Zaten sorduğunda daha erken zamanı gelince konuşuruz diyerek güzel bir kapı aralamisin.
O zaman geldiğinde sende ona soracaksın. Oda sana iste soyle gezdim soyle tozdum diyecek. Beraberliklerim oldu diyecek. Ama. sana soyle yaladim böyle soktum diye anlatmiyacak. Sende aynini yapacaksin. Reelde kimseyle görüşmedim. Iliski yaşamadım. Sadece sanalda biri ile oda iki ay gibi kısa bir süre görüştüm. Onun dışında bir şeyim olmadi. Diyeceksin.
Cevap sahibi1 yılKusura bakma mesajlar baya yığıldı burada. Arada karşılıklı yazınca kacira biliyorum yazdığını. Özür dilerim.
İste o yuzden dedim senin yaşında biri için aşırı masum diye. Islanmayı, tatmin olmayı, orgazmi bile bilmiyormussun. Daha ne kadar masum olabilirsin ki aceba... ?
Soran1 yılÖyle yaparım zaten de ama dün dedin nişanalın soracagı soruları sorayım dedinya ondan söyledim öyle yapacağım sizin gibi biraz daha tanıyım sanal konuştuğum oldu ayırdım bitti sonra sen tanıştım nişanladım derim
Soran1 yılİçte diyorum ki bir yıl önce gerçekten çok masumdum ama şimdi değilim
Cevap sahibi1 yılAynen öyle. O sana anlatacakmi saniyorsun. Her detayını? Sadece iliskim oldu , beraber yaşadık demiş gecmis.
Cevap sahibi1 yılSende kafan rahat etsin diye , bu kadar soyle. Gercekte hiç kimseyle ne ilişkim, ne sevgilim ne de flortum oldu. Sadece oda bir kez kısa bir süre ( iki ay ) sanalda biri ile konuştum. Hepsi bu... diyeceksin.
Soran1 yılBide şey reelde olmaması sanal olması bir fark var mı
Soran1 yılYok sen kusura bakma lütfen
Cevap sahibi1 yılElbette var sence yok mu?
Cevap sahibi1 yılBi defa temas yok.
Soran1 yılYani bilmiyorum sanal rahatttım ben reelde daha çok geriye çekiliyorum
Cevap sahibi1 yılYani sanalda herkes rahat olur. Yapamayacağı şeyleride rahat rahat söyler. Hani bir söz var ya " hayaller hayatlar " diye. Onun gibi. 😉
Soran1 yılEvet temas çok geriyor nişanlım elimi ilk tutuğu an bütün vücudum kasıldı
Soran1 yılBazen öpecek gibi oluyor hemen çekiyorum kendimi mesala dağa gözlerine bakamıyorum
Cevap sahibi1 yılAlışırsın zamanla ilklerde zordur tabi biraz. Birde sen yıllarca yasamamissin bir sey. Onunda etkisi büyük. Nisanlinda anlamıştır zaten senin ne kadar , saf ve masum olduğunu...
Soran1 yılO konu anlayışlı biri ne zaman hazır olursa birlikte yaşıyalım diyo
Cevap sahibi1 yılEee sen nasil yapacaksin böyle devam edersen?
Cevap sahibi1 yılNe zaman hazır olacaksin?
Soran1 yılEvet oda söyledi bana nasıl böyle kalmışsın ben seni hiç haketmiyorum dedi çok kötü oldum o an keşke öyle olsam dedim düşündüğün gibi 😓
Cevap sahibi1 yılBaya ne asiyorsun yüzünü. Öylesin zaten. Neden kabul etmiyorsun bunu hâlâ anlamış değilim. Ben neler gordum duydum. sana bir kaç örnek veririm de neyse.
Cevap sahibi1 yılBak yaaa ne asiyorsun yüzünü. *
Soran1 yılAlışırım tabii. Sevgilim ama iltifat edince güzel felan diyince mutlu oluyorumdum ama çok böyle şey olmuyordum ama yüzüme söyleyince yanaklarım kıpkırmızı oldu çok utandım ezik felan zannedecek
Soran1 yılBeni
Cevap sahibi1 yılDeneyimin olsa kötü oluyorsun, saf olsan ezik oluyorsun. Kusura bakma da ne olsun istiyorsun sen 🙂
Soran1 yılGöster örnek.
Ya kendimi başıma kalınca adamı canım yerine koyuyorum diyorum sonra söylediğimde demezmi bana sen nasıl böyle masum canım rolü oynuyordun halbuki rol yapmıyorum gerçekten yani öyleyim ne bileyim kafam karmakarışık hislerim değişik duygularım of bilmiyorum ya hiçbir zaman hazırda olmayacağım
Soran1 yılİç huzurum yok
Soran1 yılNe istiyorum herşeyi anlatıp karşıma da ki de saygı duymasını ya tersi olursa diye çok korkuyorum
Cevap sahibi1 yılboş ver söylemeyeyim buradan. Bak sen bunu dedigim gibi konuştuktan sonra anlatacaksın. İçin rahatlayacak. Hâlâ kafan karışık. Kendini suçlu hissediyorsun.
Bir defa bunu ondan önce yasadin. Yani onunla alakası yok. Dolayisi ile bir aldatma ihanet durumu yok. İkincisi sadece sanaldan sınırlı sekilde yapmışın. O da bir kişi ile. Ve hayatında ilk defa. ( Oda 28 yasinda ) Bu senin gercekten masum olduğunu gösteriyor zaten ki...
Cevap sahibi1 yılHer seyi nasil anlatacaksın? Soyle bakalim?
Soran1 yılBir kişi iki ki yda üç kişi sanal reeel sınırlı sınırsız ne fark eder yaşadım o duyguyu hisettim
Cevap sahibi1 yılYaa o duyguyu hayal kurarak da , ya da bir seyler izleyerekte hissede bilirdin.
Peki o duyguyu reelde yaşayarak hissetmek le aynı şey mi senin yaptığın.
Soran1 yılBenm. için aynı senin için peki
Soran1 yılBir şeyler izliyerekte yaşıya bilirsin ama birini arzulamak birini hayal etmek aynı değil
Cevap sahibi1 yılDeğil tabi ki de. Mesela internette oyun oynuyorsun. Oyunda birini vurup öldürüyorsun. Bununla gerçek te yapmak aynı şey mi?
Cevap sahibi1 yılYaa seni kac kisinin reelde arzuladığı biliyormusun? Haberin var mı ? Ama yaşamadığını sürece bunun bir önemi var mı ?
Soran1 yılDeğil tabikide.
Dizi izliyordum bir öpüşme sahnesi mesela Islanıyordum bunu anlamıyordum akıntım sanıyordum o kişiyle yazıştı konuşmuştuk ıslandımı dedi bende nasıl dedim böyle anlattı öğrendim yani şöyle mahremiyetimi paylaştım
Soran1 yılKim beni neden durduk yere arzulasın ki yani böyle bir şey olur mu yani sevgili olmadığın biri seni arzularmı
Cevap sahibi1 yılEee ne olmuş. Ne var bunda. Bir erkeğin penisi gün içinde defalarca sertlesiyor. Bazen kendiliğinden bazen gördüğü bir şeyden. Bunun önüne geçemeyiz ki. Bu insanın tabiatında olan bir sey. Sen sadece bir kaç özel anını sanalda biri ile paylaşmışın. Hepsi bu.
Cevap sahibi1 yılSokakta görür, okulda görür, avm de görür. Bir yakının arkadasin olabilir. Bir tanıdığın olabilir. Hepsi okur ki... bunlar olmuyormu saniyorsun sen...
Soran1 yılPeki şöyle düşün ben seni şu an nişanlın olsam ve sana şunları anlatıyorum gerçekten yine böyle anlayışla doğal karşılar mısın yani beni nişanlım yerine koy kendini
Cevap sahibi1 yılEvet koydum.
Soran1 yılTamam nişanlımda yaşamış bir şey ler olmuş bitmiş bunu için geçmişte yasağı şeylerin için nişan atacak değilim ya da bunu defalarca yüze vuracak değilim ama biriyle öpüşmesi mesela bu beni ister istemez sinirlerimi bozuyorsun bazen o dudaklar benden önce kaç kişi dudağına dokunmuş diyorum içimden bir tane suratına vurmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılGayet insani bir durum.
Cevap sahibi1 yılSadece opusmusmu saniyorsun
Cevap sahibi1 yılKac yaşına gelmiş adam. Birde yurt dışındaki orada daha rahat. Neler neler yaşamıştır.
Soran1 yılNe hisettin peki duyduktan sonra nişanlım olarak
Soran1 yılYemin et böyle bir yabancıyı gördün arzularmısın niye peki nedeni nedir
Cevap sahibi1 yılSoyle soyleyeyim, kendi yasadiklarimla ve şu anki ortamdaki kızlarla kıyaslandığında da , samimi söylüyorum gayet normal ve masumca buldum.
Cevap sahibi1 yılNeye yemin edeceğim anlamadim ama bazen arzuladigim olur. O anki enerjim, bakışı, yürüyüşü, boyu bosu, fiziği, kiyqfeti yani o an her şey neden olabilir arzulam için.
Soran1 yılBu arada benden küçük 25 yaşında ben istemedim ilk yaşı küçük diye o ben yaşımdan olgun biriyim dedi öylede
yurtdışında yaşamış olması bir şey değiştirmez bazı insanlar çok bencil olabilir her şeyi kendi yaşamış olabilir zihniyet değişmedikten sonra dünyanın neresinde yaşarsan yaşa aynı ben erkeğim yaşamışım der yani ben de doğuda yaşıyorum böyle şeyleri biraz kapalı büyüdük erkekler biraz daha ön planda oldu
Cevap sahibi1 yılHaklisin. Ama ortam ne kadar musayit olursa yapmak o kadar kolay olur. O yuzden dedim ben onu.
Cevap sahibi1 yılBen oyle 3 5 yaşa takilmam. Önemli olan karakteri. Oturup oturmamış mi? Kendini bulmuşmu? Gercekten bunu becerebilir mi? Onlar daha önemli.
Soran1 yılAnladım ya öyle birini çekeçek bir değilim tesettürlüyüm ondan çekingen utangaç biriyim ama. Nişanlım sen çok güzelsin diyo özellikle fiziksin çok iyi diyo yurtdışıda kızlar spor yapıyor onların bile böyle fiziği yok diyo bide gülünce çok tatlı oluyorsun diyo güzel sözlerle beni aşk etmeye çalışıyor galiba
Cevap sahibi1 yılSen nerede yaşıyorsun doğu derken. ?
Soran1 yılAğrı Merkezde yaşıyorum
Cevap sahibi1 yılTanımıyorum görmedim seni. O yuzden bir sey diyemem, güzelliğinle ya da fiziginle ilgili. Ama ben aşka inanmam. Benim için önemli olan değerdir. Sevgidir.
Cevap sahibi1 yılVe anlayış tabi ki...
Cevap sahibi1 yılAnladim. Guzel Agri dağının eteğinde. 👍
Kürt müsün peki?
Soran1 yılBende inanmam ilk güven sonra saygı sonra dürüstlük gelir tabi anlaştı önemli
Soran1 yılEvet kürdüm
Cevap sahibi1 yılBak değer önemli. değer vermedikten sonra aşık olsa ne olur , sevse ne olur , istese arzulasa ne olur. İnsan değer verdiğini sever, dinler, özler, ister, saygı duyar, vs vs...
Soran1 yılSizi çok tutum kusura bakmayın lütfen yorumlarınız için teşekkürler bide size son bir şey soracağım yârın nişanlımla film izliyecegiz ilkkez bu yakın olacağım nasıl davranayım sizce
Cevap sahibi1 yılTamam kürtsen yüzünde fiziginde güzeldir 🙂😉 nisanlin haklı. 👍
Soran1 yılÇok haklısınız seven sevdiğine değer vermeli aşk meşk bu zamanda yok artık herkes çıkar peşinde
Soran1 yılDeger vermeli saygı duymalı sevgisini göstermeli ve anlayışlı olmalı gerisi gelir zaten
Soran1 yılTam kürdüm 🤣hiç yerde kayırma yok saf en doğal dan
Cevap sahibi1 yılEstağfurullah. Sonucta konuşup dertleşiyoruz. Bir birimizin görüş fikir ve deneyimlerinden faydalaniyoruz. Dertleşiyoruz. Kusurluk bir sey yok tabikide. Ben çok memnun oldum. 👍
Sinemada bakacaksınız muhtemelen yakınlaşma olacak biraz. Biraz temas dokunma isteyecektir. belki öpmek falan. Sen de o an içinden geldiği gibi karşılık verirsin. İstemiyorsan onu da kırmadan belli et.
Cevap sahibi1 yılHahah kürt kadıninın bedeni sıkı olur. fizigi dugundur. Özellikle gözleri güzeldir. Birazda sert severler 😊
Cevap sahibi1 yılFiziği düzgündur *
Cevap sahibi1 yılSaf kan yani 😀😀
Soran1 yılSinemaya gideceğiz evet insanların içindeki öpecek Yani bilmiyorum ilkez Sinemaya gideceğim
Cevap sahibi1 yılSadece öpmeyecek. Muhtemelen birazda dokunacak. 😊 sen ne hissediyorsun peki? Heyecan var mı?
Cevap sahibi1 yılİnsanlar olmasa zaten daha fazlasını ister 🙂 ama karanlık olacak ya hani...
Soran1 yılBen bayılırım o kesin de mutlu olurumda bilmiyorum heyecan çok var ya diyorsun sen evlimisin bekarmısın kaç yaşındasın
Cevap sahibi1 yılTamam o zaman kendini kasma biraz rahat ol. Hani diyorsun ya ezik olmak istemiyorum diye. Heyecanını yaşa sende. Heyecan iyidir 👍😀
Cevap sahibi1 yılEvet evliyim. 49 yaşındayım. Kayseri de yaşıyorum ben de.
Cevap sahibi1 yılAma bayılma sakın 😅
Soran1 yılTamam teşekkür ederim
İyi günler sizede
Soran1 yılAllah mutlu mesut etsin eşinizle
Cevap sahibi1 yılAmin teşekkür ederim. Sizide mutlu eder inşallah. Evliyim diye cikiyorsan üzülürüm ama. 🥺
Cevap sahibi1 yılBu kadar dürüstlükten bahsedip de , dürüst davranıp gerçegi soyledim diye , konuşmayı bir anda bunun için bitirmen?
Soran1 yılYok evlilik bir alakası yok bende nişanlıyım onun öncesinde dedim sizi çok tutum dedim bide nişanlım aradı site den çıktım
Cevap sahibi1 yılO zaman özür dilerim ben yanlış anlamışım. Çünkü sana bir yanlış yapmadığımı düşünüyorum. Sadece sorununla alakali konustuk.
Cevap sahibi1 yılCok dutmadin sorun yok. Her zaman aklina takılan şeyleri sorabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Cevap sahibi1 yılGercekten tutuyorum diye düşünme lütfen.
Soran1 yılTamam teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Simdi evlenince sende yurt disinami gideceksin nasil olacak?
Soran1 yılEvet oraya gidecem orada yaşıyacam
Cevap sahibi1 yılHmm Almanya mı?
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılAnladim. Ağrı kadar olmasa da güzel. Ama ortamları sana degisik gelir alisincaya kadar.
Cevap sahibi1 yılNe konuştunuz enişte ile 😀 yarın için plan mı yaptınız?
Soran1 yılNasılsın ne yapıyorsun film izledik sonra yemek yiyelim akraba çok orada zorlanmam
Cevap sahibi1 yılAa iyimis.
Cevap sahibi1 yılAlmanyanin hangi şehri?
Soran1 yılSiz gitmiz mi almaya ya Frankfurt
Cevap sahibi1 yılEvet gittim. Ben duseldorf duisburg koln oraları gezdim.
Cevap sahibi1 yılHollanda yakın diye ordan Hollanda amsterdam a falan da gitmiştim 😊 gidince esinde gezdirir muhtemelen. Tarih ve doğa seviyorsan çok hoşuna gidecektir. 👍
Soran1 yılDoğayı çok seviyorum tabii ki de huzur buluyorum
Soran1 yılYarın ne giysem sizce
Soran1 yılKıyafet konusunda hiç değilim
Cevap sahibi1 yılO zaman seversin. Tabi sizin oraların doğası daha temiz daha güzeldir. Nasip olmadı bana ağrıyı görmek. Ama Kars a falan gitmiştim.
Soran1 yılBiraz zayıfım da
Cevap sahibi1 yılHmm boy ve kilon kac?
Soran1 yılBurası çok güzel gelirseniz ilk baharda gelin
Soran1 yıl170 boy kilo da 53 esmerim
Cevap sahibi1 yılInsallah. Severim gezmesini. 60 dan fazla şehir gormusumdur turkiyede. 😊 yurt dışı olarakta Almanya, Fransa İsviçre ve Hollanda. Tabi her şehrini gezmedim ama gördüm. 😊
Soran1 yılBen hiç bir yere gitmedim 🤣çok güzel yerler gezmişsiniz
Cevap sahibi1 yılOoo maşallah boy baya iyi de, boyuna göre kilon biraz zayıf evet. 😊 simdi kapali olduğun için bence uzun bol bir etek gidebilirsin. Ama acik renk daha güzel olur. Bahar mevsimi koyu giymek pek doğru olmaz. Birde esmermisin daha güzel durur. Üzerine yine açık renk bir gömlek giyersin. Ayakkabı olarak bence spor tercih et.
Cevap sahibi1 yılVarsa böyle pastel renkler. Başına yine düz bir eşarp tercih et istersen.
Cevap sahibi1 yılInsallah sende bol bol gezersin. 😀😉
Cevap sahibi1 yılIcine de artık sen karar verirsin. 😊
Cevap sahibi1 yılAma alt taraf a pamuklu sanki daha iyi olur...
Cevap sahibi1 yıl
Cevap sahibi1 yılBak örnek olabilir bu sana
Cevap sahibi1 yıl
Cevap sahibi1 yılBu tarz sende güzel durur bence. Boy dan dolayı baya yakışır... 👍
Soran1 yılAyy çok sağulun baya iyisin bu işlerde
Cevap sahibi1 yılRica ederim... estağfurullah. Sadece fikirlerimi soyledim. Sevdiysen ne mutlu bana.
Cevap sahibi1 yılNormalde nasil giyinirsin ki?
Soran1 yılKoyu spor rahat giyinirim
Soran1 yıl
Soran1 yıl
Cevap sahibi1 yılSpor ve rahat güzel ama üst bu kadar bol olmasin. Birde kiz arkadaşlarınla takilmiyorsun. Nisanlinla vakit gecireceksin. Biraz spor biraz klasik biraz rahat güzel olur. Üstün çok bol olunca uzun boyda pek güzel durmaz sanki.
Cevap sahibi1 yılMuhtemelen goguslerinde 80 civarı. Bol olunca çok kadınsı göstermez.
Cevap sahibi1 yılİkincisi de güzel ama randevu için biraz fazla spor sanki
Cevap sahibi1 yılİyi misin?
Soran1 yılİyim
Cevap sahibi1 yılYarin için kombin yaptin mi?
Cevap sahibi1 yılMerhaba ne haber?
Soran1 yılYaptım
Soran1 yılMerhaba
Cevap sahibi1 yılHmm ne yaptin peki?
Soran1 yılEtek bluz kombini yaptım
Cevap sahibi1 yılHmm güzel. 👍
Cevap sahibi1 yılNe zaman bulusacaksiniz?
Soran1 yıl5 te
Soran1 yılBirazdan hazırlanırm
Cevap sahibi1 yılAnladim. Heyecan var mı peki?
Soran1 yılVar bende biraz burada yazıp sitresimi atıyorum
Soran1 yılElin ayağım titriyor şimdiden
Soran1 yılSevgili konularına girmez inşaaah
Cevap sahibi1 yılGirerse girsin senin korkacak utanacak bir şeyin yok. Rahat ol. Sadece olanı soyle. Her detayını anlatma.
Cevap sahibi1 yılNisanlina karşı sadece bunları mı hissediyorsun. Baska hoslanti , çekim falan yok mu peki?
Soran1 yılYakışıklı ya beğeniyorum gülüşüde çok güzel bide konuşması felan çok güzel
Soran1 yılYani vakit geçirmek istiyorum onu merak ta ediyorum daha yakından tanımak istiyorum
Cevap sahibi1 yılTamam sen bunları düşün. Ne yaoacaksin geçmişi. Zaten adam gibi bir sey yasamamissin bile. Kasma kendini. Öz güvenin olsun. Samimi söylüyorum. Gercekten bu yasta bu temizlikte bir kız olmam gercekten taktire şayan...
Cevap sahibi1 yılYapmam gereken bunlar zaten. Bak fırsatında var. Değerlendir iste.
Soran1 yılTelefonumu isterse vereyimi
Cevap sahibi1 yılNe var telefonunda ve neden isteyecek ki?
Soran1 yılAslında hiç şey yok tertemiz ama işte insagram bakmak isterse ben daha o çoçuğun fotoğrafına bakmıştım aramlarda adı çıkıyor bu kim demezmi
Cevap sahibi1 yılHayir canim ne münasebet. Teline bakamaz. O senin ozelin. Bir sey olup olmaması önemli değil. İstemesi bile abdest.
Soran1 yılVerme sınırını koy diyorsun aslınd öyle düşünüyorum ama gizli saklı bir şey mi var lki bana vermiyor der
Cevap sahibi1 yılOnun ne düşündüğü değil. Senin ne düşündüğün önemli. Daha evli bile değilsiniz. Ne münasebet teline bakmak.
Cevap sahibi1 yılBu gizli saklı bir sey meselesi değil. Bu tamamen güvensizlik. Birazda saygısızlık.
Cevap sahibi1 yılSakın verme...
Soran1 yılNeden peki
Cevap sahibi1 yılBu güven meselesi. Evlendikten sonra da gelip her gün teline mi bakacak. Senin sozuna sana inanmayan biri mi olacak. ?
Cevap sahibi1 yılİyi geceler
Soran1 yılİyi geceler
Cevap sahibi1 yılNe haber nasil gecti?
Soran1 yılİyi
Cevap sahibi1 yılHangi filme gittiniz
Soran1 yılMutluluk zamanı
Cevap sahibi1 yılHmm romantik sanırım
Cevap sahibi1 yılKonuştunuz mu sohbet muhabbet
Soran1 yılEvet konuştuk yemek yedik
Romantik ti evet
Cevap sahibi1 yılGüzelmiş. Geçmişten konuştunuz mu peki?
Soran1 yılYok elinde hep telefonuyla uğraşıyordu
Cevap sahibi1 yılOda yanlış olmuş sana. Sen varken telle uğraşmakta ne bilim olmamış sanki.
Cevap sahibi1 yılSinemada yakınlaşma oldu mu?
Soran1 yılHayır olmadı elimi tut sadece
Cevap sahibi1 yılNe hissettin
Soran1 yılHiç bir şey
Cevap sahibi1 yılNasil yani adama karşı bir sey yok mu içinde?
Cevap sahibi1 yılNe bilim bir istek , bir arzu falan olmuyormu
Soran1 yılNasıl olsun Kocaman bir hayal kırıklığı
Cevap sahibi1 yılAaaaaa neden ne oldu ki?
Soran1 yılİşte dün buluştuk ilgisizdi zaten yani telefonla habire uğraşıyordu bügün Almanya gidecekti sözde gelip beni görüp gidecekti bir kafede buluştuk tele telefonunla bir resim çekelim dedim orada mesaj geldi aşkım bügün geliyormusun diye seni özledim diye yazmış ve 😘şu emojiden koymuş
Soran1 yılŞok oldum ne yapacağımı şaşırdım ordan kalkıp eve geldim odama geçtim
Cevap sahibi1 yılHadiii yaaaa. 🥺 o gün surekli telefonu ile uğraştı deyince aslında içime bir kürt düşmüştü. Ama dile getirmek istemedim
🥺
Cevap sahibi1 yılKonuşmadın mi peki? Açıklama falan yaptimi?
Soran1 yılYazdı aradı ama cevap vermedim
Soran1 yılKeşke deseydin
Soran1 yılSesini duymak istemiyorum bile
Cevap sahibi1 yıl🥺 yanılmak istedim.
Cevap sahibi1 yılAma böyle bir buluşmada telle o kadar muhatap olmak 🥺
Soran1 yılPeki size bir şey soracağım evlisiniz demi burada yazışmanız ne kadar doğru
Cevap sahibi1 yılBak birde günlerce kendini kötü hissediyordun. Senin kadar masumu yok dedim defalarca. Boş yere kendini hirpaladin.
Cevap sahibi1 yılYakıştığım sey kadar doğru. Yanlis bir sey yapmadim. Yalan söylemedim bekarım falan diye. Kimseye yurumuyorum.
Cevap sahibi1 yılYaptığım sey * ( sadece konuşuyorum. ) sana herhangi bir yanlışım oldu mu?
Cevap sahibi1 yılBir saygisizligim, bir hadsizligim oldumu?
Soran1 yılBana olmadı ne bilim bu saat eşinizle olup onunla vakit geçirmek daha doğru olmazmı
Soran1 yılPeki sizin evliliğiniz nasıl gidiyor kaç yıllık evlisiniz çoçunuz var mı eşiniz hiç aldattınımı ya da o sizi
Cevap sahibi1 yılBu saatte esim uyuyor. Gerektigi kadar zaman geçiriyorum esimle. 23 yıllık evliyim. Bir çocuğum var. Aldatmadım. Onu bilmiyorum. Ama zaman zaman buyuk kucuk tartismalarimiz oldu elbette. Oluyorda.
Soran1 yılHiç aldatmayı düşündümü.
Her evlilik te İlişkide tartışmalar olur bu çok normal bir durum
Cevap sahibi1 yılDüşündüm tabi. Yalan söyleyemem. Sıkıntı yaşadığımız bir dönemde...
Soran1 yılPeki bir anda mı o şey aklınıza geldi yapmak istediğiniz yoksa hoşlandığın biri vardı sizce erkekler neden aldatır bence kadınlar ilgisizlikten ve sevmediğinden aldatır
Soran1 yılSeverekmi evlediniz
Cevap sahibi1 yılKendi adıma olanı soyleyeyim. İlgisizlik. Genel olarak erkekleri soracak olursan toplumsal rahatlıktan, yetişme tarzından, çevre kültür ve yaşam tarzından. Doyumsuzluktan da diye bilirim özetle.
Cevap sahibi1 yılEvet severek.
Cevap sahibi1 yılBir anda gelmedi. O dönemki İlgisizlik, soğukluk.
Soran1 yılSen aldatsan bunun nedeni ne olur peki.
benim nişanlım neden böyle bir şey yaptı yani başka birini severken neden benle nişanlandı ya sonuçta o kızı da aldatmış sayılır mesaj yazmış mesela aslında hiç evlenmek istememiş ama ben gördükten sonra kararını değiştirmiş yemin ederim Almanya’ya gidince o kızı bırakacakmış bir anda olunca bitirememiş
Cevap sahibi1 yılİlgisizlik. Uzak durması. Nefsime yenik düşmek olur.
Nişanlısının başka birini de sevdiğini düşünmüyorum. Sadece yaşı gelmiş. Ve temiz biri ile evlenmek istemiş. Evlenene kadarda o kızla ya da başka kızlar varsa da onlarlada devam edecekti. Sadece öğrendin diye açıklama yapıyor. Madem seni gorunce evlenmeyi dusunmuste , Neden seni tanıdıktan sonra ayrılmamış.
Cevap sahibi1 yılNeden Almanya ya gitmeyi beklemiş. Sadece bahane maalesef.
Soran1 yılNe belim sormadım hiç iyi geceler geç oldu
Cevap sahibi1 yılPeki iyi geceler. Ama üzme kendini. Her şeyin hayırlısı. Görüşürüz...
Cevap sahibi1 yılMerhaba nasılsın?
çok uzun ya özet geçeblir misin tam oalrka ne soruyorsun kısa ve net ol
014 Yorumla
Soran1 yılDiyorum ki sanalda biriyle konuştum bunu nişanlımı anlatayım mı
Soran1 yıl2 ay konuştum cinselik te konuştuk
- 1 yıl
o zaman anlatma tabki şelale de oldu diyorsun bak sanlada konuşmak da aldatmaktır yani sen aldatmışsın bu konuda kendinle yüzleş yani belli bu sonrda olacak bir şey yani anlatıp bir dah ayapmam mı diyeceksin sanmıyorum acele etme iyi düşün ama bence anlatma ya ayrıl ya da bu şekil kendinle barışık yaşa
Soran1 yılBen bunları yapınca nişanlı değildi ben iki ay geçti unuttum bitti gitti sonra nişanlandım nişanlı iken böyle bir şey yapacak değilim tabii ki
Soran1 yılBak bak üç ay önce burada bu sitede biriyle iki ay yazışarak sevgili olduk ondan ötesi olmadı arada seks yaptık anlaşamadık muhabbeti kestik hiçbir şekilde görüşmedim engelledim bitti gitti bir ay sonra nişanlandım bol olanları nişanlımı anlatayım mı diyorum bunu bilmeye hakkı yok mu diyorum o bana hayatında olan her şeyi anlattı ben de anlatayım mı diyorum dürüst olayım mı soruyor bana sonuçta sevgilin oldu mu diye
Soran1 yılYapmam niye yapayım ki nişanlım var gerekirse onunla yaparım işte ben de diyorum ki anlatmasam ne bilim ya sonradan öğrenirsin bana artık zerre güvenmezsin önemsiz bir şeyde niye sakladın derdin demezmi
- 1 yıl
bence anlatma yavv yani şöyle düşün bu senlik bir şey yani eksik hata ya da saçma ya da doğru yanlış vs tamamiyle kendinle olan bir şey kendine karşı samimi ve barışık ol kendinle bu birazda kendine ait bir alan olarak düşün anlatırsan buraya bir daha girmemen gerekecek vs iyi düşün
Soran1 yılEvet burayı çok seviyorum sevgilimden ayrıldıktan sonra sildim artık kullanmayacagim ama çok alışmıştım burası iyi geliyor bana yazmak anlatmak iyi geliyor bana tanımadığım insanlardan fikir almak daha iyi yeni bir hesap açtım kullandım yani
Soran1 yılDiyom zaten buyayı seviyorum diyom rahat bir yer
Gizli Üye(36-45)1 yılKötü bir şey yaşamamışsın sadece sohbet sesli konuşma olmuş.
Vicdanını rahatlatmak istiyorsan anlat ben herşeyi mi eşime anlatmıştım evlenmeden önce
Ayrılabilir de senden herşeye hazırlıklı ol derim07 Yorumla
Soran1 yılŞöyle bir yandan vicdanım zaten hiç rahat değil çünkü zaten o bana baştan dürüst olduğu için ben de dürüst olmak istiyorum ikincisi her şeyi dürüstçe anlat rahat olmak istiyorum o gerginliği üstümden atmak istiyorum üçüncüsü ya bunu kaldırmazsa nişanı atarsa ailen bunu duyarsa sonuçta ailem bu çocuğu bilmiyordu ve böyle şeyleri Yaşadım öğrenirlerse anlayışla karşılık göstermezler yanımda olmazlar dürüstlüğümde bana kalır hayatın boyunca yüzüme vurulur günahlarımla ayıplarımı üstünü örtmek istiyorum yeni bir hayata temiz bir sayfa açıp bir hayat kurmak istiyorum da duygularım çok karışık hiç huzurum hiç yok yani ben de isterdim yaşamamak hatta ettim biliyorum çok da pişmanım Nişanlım da tanımak istiyorum beğeniyorum da hoş bir çocuk da ama karakteri nasıl bir şey bilemem belki anlayışla karşılık verir bilmiyorum yani
Cevap sahibi1 yılAllah tövbe edenleri sever ve tövbelerini kabul eder
Allah yaptıklarımızın üstüne geceyi örttü tövbe ettikten sonra dilimizle açığa vurup tekrar günaha girmeyelim.
Yaptığından pişman olmuşsun uzatmaya gerek yok söyleme sır olarak seninle mezara gitsin yaptığından vicdan azabı çekiyorum diyorsun tövbe et rahatla ve yaşanılanları hatırlama.
Kimse günahsız değil herkesin hataları oluyor önemli olan bunun farkında olup tekrarlamamaktır
Soran1 yılTövbe ettim
Cevap sahibi1 yılAllah kabul etsin.
Söylediklerini yaşadıklarını unut ve hatırlama artık
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙏
Soran1 yılİnşaalah unuturum
Cevap sahibi1 yılRica ederim unutursun kafaya takmazsan
Abartma sen de. Düzenli olarak boşalıyo muydun geceleri
013 Yorumla
Soran1 yılTelefonundan
Soran1 yılTelefonu bana bırakadı bugün görüştük telefonla resim çekmek istedim yanyana oturduk tam resim çekiyorduk bir mesaj geldi ve o mesaj her şeyi bitirdi işte
Soran1 yılSeni özledim ne zaman geleceksin 😘bu emoji
Soran1 yılNe erkeği ya kız tabi
Soran1 yılDinlemedim
Soran1 yılYok sağul iyi geceler
Gizli Üye(36-45)1 yılPardon da ne yapmışsın da neyi anlatacaksın aksiyon mu arıyorsun anlamadım ki...
018 Yorumla
Soran1 yılYok ne aksiyonu
Cevap sahibi1 yılEee o zaman bişey yapmamışsin ki
Soran1 yılNasıl yapmamışım
Soran1 yılGerçekten öylemi düşünüyorsun
Soran1 yılReel olmadı diye bir şey yaşamakdmı oluyor hislerin bir önemi yok mu
Cevap sahibi1 yılSorun çok uzun ve karmaşık ama anladığım kadarıyla sadece seksting yapmışsın doğru mu anladım...
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılBunu mu anlatacaksın yani adama...
Soran1 yılAnlatmıyimi
Cevap sahibi1 yılNasıl diyeceksin nasıl anlatacaksin Allah aşkına söyler misin bana. Ne diyeceksin adama...
Soran1 yılİşte sevgilin oldu diye sordu bana ben de bunları konuşmak için çok erken dedim sonra yine sorarsa oldu diyeceğim nerede oldu diyeceğim ben sana oldu oldu diyeceğim eğer erkektir suçu da soracak ne kadar ilerlediz diye soracak yani
Cevap sahibi1 yılYa sanal sevgili mi olur Allah aşkına. Sanal adı üstünde adama sanal desen bile adam ne düşünür biliyor musun?
Soran1 yılNe düşünür çok merak ettim gerçekten?
Soran1 yılNe der nasıl tepki veriri
Cevap sahibi1 yılGizliden çıktım yazar mısınız?
Soran1 yılBurdan soruma cevap ver özele geçmek istemiyorum
Cevap sahibi1 yılPeki.
Soran1 yılSoruma cevap ver
Gizli Üye(25-29)1 yılBence gelceğini korumak istiyorsan geçmişini unut tekrar tekrar konusunu açma seni üzer boş ver eskiyi bırak yeniyi bak
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl*geleceğini
Soran1 yılYa öğrenirse sonra
Cevap sahibi1 yılÖğrenemez nerden öğrensin hem ondan öncesi onu ilgilendirmez ki herkes geçmişinde bir şeyler yaşamış olabilir senin geçmişine takılıp kalacak biriyse ve araştıracaksa zaten o kişi doğru kişi değil sen hiç bir şey bahsetme devam et doğru olan bu
Gizli Üye(30-35)1 yılSest... gök ne ki anlamadım. Ama anlatmana gerek yok kafasını karıştırma çocuğun
028 Yorumla
Soran1 yılSesting
Cevap sahibi1 yılInstadan mi buradan mı ses atarak oldu
Soran1 yılBurdan oldu. ne insgramdane başka bir yerde çekmedik ses kaydı bide mesajlaşak
Cevap sahibi1 yılBurdan nasıl ses attın
Soran1 yılSes kaydı işte
Soran1 yılKopyala yapıştır
Cevap sahibi1 yılNasıl yani
Cevap sahibi1 yılDmden mi
Soran1 yılBilmiyormuşum gerçekten mi
Soran1 yılSes kayıt diye uygulama var ordan ses kaydediyorsun sonra koyalıyorsun yapıştırıyorsun atıyorsun
Cevap sahibi1 yılAtsana bana bi bilmiyorum ben hiç
Soran1 yıl
Soran1 yılBoyle
Soran1 yıl
Cevap sahibi1 yılNeden bu kadar kısık sesle kaydettin 😄
Cevap sahibi1 yılBuradan konuşmasak olur mu?
Soran1 yılÖzelden kimden konuşmuyorum ögrendimi peki
Cevap sahibi1 yılİşte gel de öğrenmiş miyim bak 😄
Soran1 yılBiliyordun demi 😠
Cevap sahibi1 yılHayır şimdi öğrendim böyle bir şeyin olduğunu
Soran1 yılİyi günlerde kullan oylese
Cevap sahibi1 yılKimseye atamadım ki ama sana atayım da olmuş mu diye
Soran1 yılAt bakayım
Cevap sahibi1 yılBuraya atamam ama
Cevap sahibi1 yılSoruyu begeneyim de yaz bana sen
Soran1 yılSenle uğraşacağım
Cevap sahibi1 yılBu arada guncellemeni yeni gördüm, nasıl öğrendin konuştuğunu başkalarıyla
Soran1 yılZor olmadı
Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Olabilir bence bir şey demeyin derim
07 Yorumla
Soran1 yılKolay değil bu işler
Soran1 yılYapmış reel de heöde
Soran1 yılSevglisi olmuş aynı evde yaşıymışşar
1 yılYok yahu bunlar olur yani
012 Yorumla
Soran1 yılOluyorsa anlatmamamda bir sakınca yok
- 1 yıl
Bence yok yani ne gerek var kafa karışmasın sende kalsın bunlar
- 1 yıl
Büyük darbe olmuştur
Soran1 yılHemde çok bende vicdan azabı çekiyorum adam ben varken ne yapıyor
- 1 yıl
İşte erkek milleti sen varken aynı anda yapılması berbat ama elindekinin değerini bilmek gerek işte bence o pişman olacak affedersen gene yapma ihtimali var , güven zor kazanılır kolay kaybedilir
Soran1 yılYa geçmişimi nasıl anlatırım diye düşünüyorum o dürüst davrandı diyorum bende öyle olayım diyorum ama sevgilisi varken benm le nişanlanıyor ve bir aydır hem beni tanıyor hemde başka bir ilişkisi var
Soran1 yılBide utanmadan diyo beni affet seni çok seviyorum seni hayata bırakmayacağım canımsın hayvan
- 1 yıl
Yalanlar yalanlar... üzücü senin için ama unutması belki daha kolay olmaz ama hızlı olur umarım
Soran1 yılDini nikahımda kıyıldı ne yapacağım
- 1 yıl
Bence bişey olmaz sana yani erkek bozduğu için bunu muhabbette girme bence olarak zaten belli yani
Soran1 yılAnlamadım
- 1 yıl
Yani dini nikahı erkek bozuyor ya onu diyorum yani bozmasada bişey olmaz sen muhabbete girme yani temas etme hayatına bak demek istedim
1 yılAnlatma göz görmez gönül katlanır derler
07 Yorumla
Soran1 yılOfff kötüyüm rahat değilim
- 1 yıl
boş ver bir şey yapmamış sayılırsın
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Öpüşmedin elletmedin oranı ona atmadın.
Soran1 yılNormal fotoğraf attım başka bir şey istedi benden açık saçık fotoğraf istedi ama o kadarını yapmak istemedim mesela elimi tutunca çok heyecanlandım elim ayağım titriyor nasıl davranacağımı hiç bilemedim ona karşı çok böyle masum temiz bir kız gibi görün ama aslında o kadar temiz değilim benim için huzurumu bozuyor sanki farklı biri gibi gösteriyorum ama kendini ama yapmacık bir şey de yapmıyorum aslında içimden ne geliyorsa öyle davranıyorum
- 1 yıl
boş ver aşkım çok detaya takılma. Senin reelde bişeyin olmamış ona bak
Soran1 yılValla olmadı bir erkeğin elini bile o niyetle tutmadım ya be zaten reelde erkeklere bakıyorum ki ya zaten nişanlım yanıma gelice çok utanıyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılNe yaptıysan tam detaylı anlat
016 Yorumla
Soran1 yılHerşeyimi
Soran1 yılBu kaldırırımı
Cevap sahibi1 yılAnlat ki seni terk etsin
Soran1 yılOda yaşamış başka kızlarla
Cevap sahibi1 yılBak yaşın 28 . 29. Olmuş ama şunu anlamamışsın. Bir erkek bunların soruyorsa yaşadığını bilirse seni sadece. Kullanmak için sorar. Aksi halde onun dışındaki şeyler mide bulandırıcı gelir ve. Anlatman senin saçlamanan olur. Sonuçta geçmişte kalmış şeyler. Anlat ki seni terk etsin
Cevap sahibi1 yılBen bu yüzden 2 tane ciddi ilişkimi bitirdim net olarak söylüyorum mide bulandırıcı şeyler duymak istemez erkekler
Soran1 yılne kullanması ya nişanlandık diyorum ve o bana karşı dürüst davrandı sadece ben de ona karşı dürüst davranmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılGittt anlat anlat . Bakalım eline ne geçecek anlat herşeyini her detaylı şekilde
Soran1 yılSiz haklısınız bir şeyleri kaldıramaz sadece sanal da konuştuğum biri oldu desem bu konuda dürüst olsam
Cevap sahibi1 yılYaaa anlatmaaaaa. Sinek küçüktür mide bulandırır..
Cevap sahibi1 yılKonuyu açma kapat gitsin geleceğine bak.
Soran1 yılAslında şöyle o bana karşı dürüst ol ben çok takılmadım yani benden önce olmuş dedim ne bileyim o da öyle anlayışlı bir şekilde davranır diyorum ona karşı dürüst olursan bana daha çok güvenir değer verir diye düşünüyorum aramızda yalan dolan olmasın istemiyorum ben çünkü yalandan nefret eden insanım şimdi yalandan nefret ediyorsam Ona yalan söylemem çok tutarsız olmaz mı
Cevap sahibi1 yılSana bir şey diyim mi sen o adamla evlen. En fazla 2 sene sonra. Seni aldatır boşanırsın. Dahada sana yorumum yok.. anlat sen. İyi geceler diliyorum.
Soran1 yılNiye düşünüyorsun ki hiç tanımadığın biri
Cevap sahibi1 yılGeçmişi kapamak la. . Yalan söylemenin ne olduğunu bile ayırt edemiyor sun. Neyse cidden konuyu uzatmadan sıkıldım ben. 1 kez nişan.. 2 ay öncede 3 senelik ilişkimi böyle saçma sapan şeylerini anlatıyor diye mide bulandırıcı şeylerin sıkıldığım için ilişkimi bitirdim. Neyse. Sen her şeyini anlat. Eline ne geçecek görürsün.
Soran1 yılBenim için şöyle yalın siyah beyaz pembesi olmaz yalan yalandır ya tabii ki de bir kere anlatacağım ve konuyu kapatacağım yaptın mı iğrençlikleri karşındaki insana devamlı anlatmak hiç hoş bir durum değil bana sevgilin oldu mu dediğinde oldu derim böyle bir şey yaşadım bitti geçmişte kaldı derim ve konuyu kapatırım elime ne geçecek elime huzur geçecek içim rahat olacak bir kere yalan söyledin hep yalan söylersin yalan yalanı doğurur derler ya ben de yalan konuşamıyorum baktıkça batarım o kişi çünkü bana olan güveni azalır ve bir ilişkide güven yoksa zaten o ilişki hiçbir zaman olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılHic karistirma
055 Yorumla
Soran1 yılDiyorsun
- 1 yıl
Yani soylersen aklinin ucunda kalicaktir devamli nisani bile atabilir sonucta tek seferlik yaptigin birsey
Soran1 yılNeden oda yapmış ben geçmşidir dedim kabul ettim
- 1 yıl
Erkekler oyle olmuyor iste canım benim
Soran1 yılNasıl oluyor kendi güzel ama oh ne ala memleket
- 1 yıl
Erkekler kadinlar kadar anlayisli olmuyorlar
Soran1 yılEvet oyle
- 1 yıl
O yuzden karistirma keyfine bak
Soran1 yılAma bak sevgilisi olmuş aynı evde yaşamış sen düşün artık ama ben dedimki geçmişte kalmışsa benm için bir sorun yok dedim benden önceki hayatı
- 1 yıl
Peki o senin gibi anlayislimi
Soran1 yılBilmiyorum anlamadım ki korkuyorum işte erkektir kaldıramaz daha kurcalar sonra yüzümü vurur
- 1 yıl
O yuzden boş ver hicbirsey deme
Soran1 yılNeden böylesiniz siz erkekler
- 1 yıl
Ozele gelirmisin acaba
Soran1 yılHayır gelmem
- 1 yıl
Niekine normal sohbet ederdik
Soran1 yılNe gerek var
- 1 yıl
Bilmem guzel olur die dusundum dost olurduk belkim
Soran1 yılYok istemiyorum nişanlıyım başka erkek niye konuşayım ki
- 1 yıl
Kötü bir şey konusmayiz ki zaten
Soran1 yılİyi geceler
- 1 yıl
Sen bilirsin zorlamim seni
- 1 yıl
Attin mi nisani peki😂
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Sen soyledin mi peki
Soran1 yılSöyledim açıklayacağım dinlemek istemiyorum
- 1 yıl
Sen gol atana kadar yemissin
Soran1 yılNasıl anlamadım
- 1 yıl
Sende tebki vermeliydin oda konustugu icin
Soran1 yılNe konuşayım yalan duymak istemiyorum
- 1 yıl
O arada sende araya sikistiricaktin aslinda
Soran1 yılNe sıkıştıracam her şey göz önünde
- 1 yıl
Simdi kusmusnuz yoksa konusuyormusunuz
Soran1 yılKonuşmuyorsun o arayıp duruyor yazıyor cevap vermiyorum
- 1 yıl
En iyisini yapiyorsun ezilsin biraz altinda
Soran1 yılKuzenimi aramış
- 1 yıl
Ne yuzle ariyor ne demis
Soran1 yılBeni dilnelsin açıkmama izin versin demiş kersirip atmasın demiş konuşsun hakaret etsin küfretsin ama sessiz kalmısın bir şans versin dmiş
- 1 yıl
Neyini dinlicen insan nisanliykrnde kizlarla konusmaz ama ya
Soran1 yılNe ben yalanlar yalanlar içte
- 1 yıl
Her erkeğin klasik yalanlari
Soran1 yılNeden yapıyorsunuz peki elinenze ne geçiyor
- 1 yıl
Ben yapmiyorum yapanada saygi duymuyorum dertleselim istersen
Soran1 yılOğlum her şeyi anlamış öğrenmiş yani daha neyi anlatacaksın değil mi yani en azından efendi gibi hatani kabul et çık git hayatımdan hiç yokmuşum gibi git kiminle ne yapıyorsan yap
- 1 yıl
Yani kizla sohbetmi edicen yaticanmi ne halt yigeceksen ye
Soran1 yılGüzelim, lütfen beni bir dinle. Telefonda konuşalım, yazışmakla olmuyor, yanlış anlaşılıyor. Her şeyi açıkça, dürüstçe anlatmak istiyorum. Sadece bir şans ver, dinlemeni istiyorum.”
Soran1 yılBana atığı mesaj
- 1 yıl
Deseydin neyin durustlugu bu
Soran1 yılHiç bir şekilde cevap vermiyorum
- 1 yıl
Verme boş ver ozele gelirmisin ordan konusalim
Soran1 yılSende özele taktın
- 1 yıl
Yav orasi daha iyi oluyor
Soran1 yılHiç birinize güvenmiyorum
Soran1 yılErkekler hepsi gözumde yalancı
- 1 yıl
Yemin ederim bana guven ozelde kotu birsey yazmicam
Sest.. gök nedir ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSalla beeee
031 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Cevap sahibi1 yılÖnemsiz detay yani
Soran1 yılÖnemsiz olan ne
Cevap sahibi1 yılOlay
Soran1 yılÖyle düşünüyorsun nişanlandınız diyelim böyle bir olay yaşamış ve anlattı önemsiz bir şey
Cevap sahibi1 yılAnlatma işteee
Soran1 yılYalan konuşuyorum 30 yaşıma geldim beceremiyorum 5 yaşındaki benden daha iyi yalan söylüyor
Cevap sahibi1 yılHelal beee senin gibiisiii nişanlın çok şanslı
Soran1 yılNeden çok şans sence
Cevap sahibi1 yılYalan çok kötü burşey güveni bitirir yalan söylememek söyleyemem iyidir
Soran1 yılOnu biliyorum zaten
Cevap sahibi1 yılBişiler yaşedınız mı nişanlınla
Soran1 yılElimi tut sadece
Soran1 yılGeçende öpecek gibi ben çekindim
Cevap sahibi1 yılEvlenmeden yepmayavak mısın bişilerrr
Soran1 yılHayır tabikide
Soran1 yılEn. Fazla opüşme olur oda dini nisamız var diye
Cevap sahibi1 yılEmzirme oral falan
Cevap sahibi1 yılHımm ötesi yokkk
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılEvlence hepsini yapacak mısınn
Soran1 yılOral evlenince bile olmaz
Cevap sahibi1 yılNedennnn
Soran1 yılAma evlinince diğer olur
Cevap sahibi1 yılHangisiii
Soran1 yılNe bilim içte
Soran1 yılOral istemiyorum çünkü
Cevap sahibi1 yılOna yalatır mısın
Soran1 yılSen yat artık
Cevap sahibi1 yılYok yaaa
Cevap sahibi1 yılSöylesene
Gizli Üye(30-35)1 yılKapa ceneni ve unut
09 Yorumla
Soran1 yılBen de ilk öyle düşündüm ama olmuyor işte karşındaki kişi sana dürüst olunca sen de olmak istiyorsun
Cevap sahibi1 yılYa o da biseyler sakliyorsa
Cevap sahibi1 yılDurust olmak en iyiside. Sen bilirsin yine de. ayrilir adini cikartir bilemezsin
Soran1 yılya aslında bilmiyorum tabi o da bir şey saklayabilir aslında beni terk eder mi adımı çıkartır mı umrumda değil ben bir hata ettim tövbe ettim Allah beni affetsin başkalarının beni affetmesineine kalmadım her şeyi geride bıraktım okşa hayatımdan çıkarttın hayatımda ve o hayatımda oldukça ona karşı hep dürüst ve sadakatli olacağım bunu biliyorum kendimin yarısından bu kadarını biliyorum ama Hataysa benim hatam suçsa benim suçum günahsa benim günahım ama ben diyorum ki hani dürüst olursan daha çok değerimi bilir en azından bana güvenip daha sonsuz olur diyorum belki yanlış da düşünüyorum bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılGunah senle Allah arasinda kalsin. Yayma ki sahidi olmasin
Soran1 yılOyle asında güzel kardeşim ben yalan söyleyemiyorum işte karşımdaki hemen anlar
Cevap sahibi1 yılSen bilin
Soran1 yılHiç bo.. k bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılIcin neye rahat ediyosa onu yap o zaman
1 yılDürüst ol
014 Yorumla- 1 yıl
Ama anlatma bence bunları yazık olur
Soran1 yılHerşeyi anlatayımı
Soran1 yılSonra bunu yüzüme vurmazmı
- 1 yıl
Anlatma. boş ver
Soran1 yılSende bir karar ver
- 1 yıl
Yani setting yapmışsın bunun sana zarari olur
- 1 yıl
Anlatarak bir şey kazanaammassin geçmiş bitmiş
Soran1 yılNasıl bir zararı olur
- 1 yıl
Belki nişanı atcak adam ne gerek var psikolojik tramvaya
Soran1 yılNeden atsın ki sonuçta kendisi de yaşamış böyle şeyleri yurtdışında yaşamış sevgilisi olmuş sevgisi aynı evde yaşamış bu benim geçmişim diyor artık geleceğini sen varsın diyor ben de insanım ben de hata etmiş olamaz mıyım benim de Yanlışlarım olamaz mı
- 1 yıl
Anlat ozman kardeşim sen bu şekilde kabul ettiysen
Soran1 yılBak yani biz şu an inşallah birbirimizi tanımadan nişanlandık görücü o beni çevremde anlattığı kadarıyla ben de ailesinin anlattığı kadarıyla yani nişanlandığından birbirimize yaptıklarımızı yaşadıklarımızı anlatacagiz böylelikle tanıyacağız ben onun yaşını çok takılmadım geçmişte ben yokken yaşamış olan hayatında iken bana sadık olmak istiyorum hani o da öyle kabul eder beni diyorum en azından dürüst olayım diyorum
- 1 yıl
Herkesin görüşü kendine ben bana anlatılmasından hoslanmazdim
Soran1 yılHaklısınız
Gizli Üye(25-29)1 yılAnlatma bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım