Cinselliğe dokunuşlar, giyim, erotizm bir ortam veya sadece bakışlar ile tahrik ederek mi başlamalı yoksa hiç ansızın bir şey yokken sebepsiz spontane olarak mı, hangisi daha tahrik edicidir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cinselliğe dokunuşlar, giyim, erotizm bir ortam veya sadece bakışlar ile tahrik ederek mi başlamalı yoksa hiç ansızın bir şey yokken sebepsiz spontane olarak mı, hangisi daha tahrik edicidir?

Seksin nasıl başlaması gerektiği tamamen çiftin dinamiğine, o anki ruh haline ve aralarındaki uyuma bağlıdır; yani tek doğru yoktur. Davetkâr bir başlangıç, bakışmalar, yavaş dokunuşlar, imalı sözlerle gelen bir gerilim yaratabilir ve bu da heyecanı artırabilir. Diğer yandan spontane başlayan seks, plansız ve doğal geldiği için yoğun bir tutku ve arzu hissi yaratabilir. En ideal olanı, çiftin birbirini tanıması ve o anda hangisinin daha gerçek, daha yakın hissettirdiğini fark edip ona göre davranmasıdır. Bazen küçük bir imayla başlamak en iyisidir, bazen de bir anda gelişen bir yakınlaşma. Önemli olan her iki tarafın da hazır olması ve keyif almasıdır.
Görsel ile kadın erkek herkesin aklını almışsın :D
Yapıyorum bazen öyle şeyler 😂😂
Yap yap gözlerimizin pasını alırsın :D
Modluk ile alakalı bir şey sorabilir miyim?
Tabiki
Yazamıyorum da, dönüş yaparsanız sevinirim.
Kendiliğinden olan cinsellik bence her zaman iyidir, planlı olan bir cinsel ilişki belki plan tutmazsa insanı olumsuz yönde etkilediğini düşünüyorum birde cinsel ilişki en önemli nokta bencillik olmaması
Cevap
26Cevap
Kavgadan sonra spontane başlayan çok fena oluyor.
Spontane başlar kadınlar genelde davet etmek ister ama edemez erkeklerde davet etmek ister ama abaza muamelesi yemekten çekinir
İkisinin de yeri ayrı ve hele şükür kendi fotoğrafın gelmiş
Özellikle takip ediyorum seni sapığın gibi görünmek istemem ama belki de öyleyim bilmiyorum 😄
Sana bir şey itiraf edeyim mi
Bir keresinde özelden konuşmuştuk o sırada biraz heyecanlandım ve kendim gibi olamamamıştım bunu söylemek istedim 😄
Çok da önemli değildi herhalde. Olsun 😄
Belliydi durgunluğun bak açılmışsın kendine gelmişsin 😄 belki yeniden deneriz
Asıl seni seni şarap kadın ya 😄
Sen mi kestin kendi modeli mi bu
Yeşil elbiseni
Ben terziyim de kendin kesmişsen çok iyi iş çıkarmışsın diyecektim. Çok yakışmış bu arada
Tanganın vaadi de ayrı güzel bir detay olmuş gerçekten. Sanatçı burada anlatmak istediklerini çok net geçiriyor karşıya 😄
Ben eğlenceli olduğum kadar zevk sahibi de bir kadınım diye anlatmak istemiş kdjdkd
Sorudaki fotoğraf senin mi
Sen çok daha iyi dururdun zaten tahmin etmiştim. Bu arada en sevdiğim fotoğraf geri gelmiş
Senin o kalçayla yapabileceklerin bu kızı 3’e katlar. Evet kızdaki fena durmamış ama sen fena dururdun 😄
Bu günlük başka fotoğraf yok herhalde
Bu favorim zaten
Ikisi de canim bazen özel hazırlık zemin oluşturma bazen ansizin hatta kir çamur içinde yatir sap şap
ruh haline, ortama ve partnerle olan çekime bağlı ikisi de olabilir ama bence davetkar olması daha cazip...
Planlıysa davetkar tabi ama spontanede heyecanlıdır
bence şöyle bi fotoğraf atarsa kadın daha iyi bi başlangıc olabilir :=)
Spontane ise ön sevişme daha uzun olmalı,
Bakışlar giyim sözlerle hazırlık yapılınca daha hırçınlaşılabilir şahsen
Bir anda olan hep daha güzeldir 😇
Davetkar olduğu zaman daha bir heyecan verici oluyor
Spontane gelişir davetkar olur
Spontane herzaman daha zevklidir
Her zaman aynı olursa heyecan kalmaz
Spontane olan iyidir ama her zaman hazır olmak lazım
Spontane bence
Giyim, konuşma, bakışma ufak bir öpüşle
İkisi de olmalı diye düşünüyorum
Gece gece bu yapılır mı ama 🙈
Yapp
Yapılmaz mı
Görsele bittim kız, o nasıl duruş öyle
İki şekilde de olmalı.
O an ki duruma gore değişir
İkiside
Spontane olunca müthiş hazı oluyor
Davetkar
spontane başlayanın tadı damakta kalır..
İkisi de uygun
spontane
Foto kime ait mükemmelmiş
Spontane başlamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar