Kesinlikle maksadım aşağılamak değil, ama genellikle anketör, kasiyer, yani her müşteriye sulanan tipler sulanıyor. Ve hepsi yaşımdan 5-6 yaş belki 7 yaş büyük oluyor. Ben bakireyim. Ve açıkçası 18 yaşımdayım. Düzgün erkek sevecek erkek istiyorum. Onlar abazan oluyor. Kaç kere gördüm. Lütfen nereden, yüzyüze tanışacağım birini bulurum? Zamanı bekle demeyin, zaten üniversitedeyim. Bir de şunu ekleyeceğim; “aynen ben de tanışalım” yazmayın size zahmet, internetten istemiyorum ve sizin de amacınız 10 yıl ilişki yaşayıp evlenmek değil. Ben aşık olmak tanımak istiyorum. Cinsellik istemiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 ayO kadar uzağım ki kız arkadaş istemiyorum kardeş kendime odakşı yaşıyorum kafam rahat kimle nerde nasıl napıyo merak dert yok kalbim yorulmuyor aklım boşa çalışmıyor huzurluyum
03 Yorumla
Soran11 ayAnladım.
- 11 ay
Eyw
- 11 ay
Ama sana abi tavsiyesi tanıştığın kişinin çevresi ve bakıldığında ortamlar önemli sanal ya da günlük hayattaki ortamları ve şuda var her erkeğin cinsel arzuları vardır sadece farklı şekillerde tetikleyebilir
Mümkünse aklı başı yerinde birini bul insanlar zamanla bir birinin huyları özelliklerini almaya başlar hakkında hayırlısı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
11 ayonuda sokaktan hop tanışalım diye yoldan çevirerek yapacağın bir şey değil ya aynı iş ortamından ya arkadaşlarının arkadaşı ya da internette bulacaksın en son görücü usulu
00 Yorumla Yazmayın istemiyorum , acilen bulmam lazım yardim edin? Hmm durum pek iç açıcı değil gibi he dostum
02 Yorumla
Soran11 ayYüzyüze tanımak istiyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaşlarımız uymuyor ama beni tarif ediyor gibisin 😂
08 Yorumla
Soran11 aySeni tarif ediyor gibi değilim.
Soran11 ayO zaman boş yorum yapma.
Soran11 aySeni tarif ettiğimi demen benden “yaş sorun değilllllll” tepkisi beklediğini gösterdi bana.
Soran11 aySağ ol o zaman.
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sen nerde yaşıyorsun da sana o tipler gelmiş
02 Yorumla
Soran11 ayİstanbuldayum
- 11 ay
Yani aslında erken ama dediğim gibi bu şehir koca bir şehir ne okuyorsun
Gizli Üye(30-35)11 ayAbazan erkeği gerçek hayatta bulamayan biri burayı beğenmiyosa neden burada sorar açıklarmısın lütfen.
12 Yorumla
Soran11 ayAbazan erkekler gerçek hayatta buluyor zaten.
Cevap sahibi11 ayYanlış yazdım 'abazan olmayan erkeği'
Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Yasadigin yerdeki etkinliklere katilman ve sosyallesmen gerekir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayCinsellik yok ve ciddi bir şeyler istiyorsan ben talip olmak isterim böyle yazma dedin ama ben isterim söylemek istedim
07 Yorumla
Soran11 ayAynen kardeşim 10 sene sevgililik yaşayıp evlenecek yalın var senin de, kafanız erimiş yazık.
Cevap sahibi11 ayNeden olmasın neden önyargılı davranıyorsun benim kalbimi mi biliyorsun hayatımı mı biliyorsun bu şekilde yargıcı olmak sana çok şey kaybettirir
Soran11 ay24-29 yaş aralığındasın. Görücüye bak bence.
Cevap sahibi11 ayBence de öyle yapayım zira sen uçkur için bile değmezsin
Cevap sahibi11 ayBırak sevilmeyi
Soran11 ayNe anlatıyorsun, görücü bak dedik.
Cevap sahibi11 ayBakıyorum işte
Gizli Üye(30-35)11 ayYani senin kafandaki insanlar genelde pc basında oyun oynuyor oluyor :D
08 Yorumla
Soran11 ayNeden ya
Cevap sahibi11 ayEee çünkü daha rahat burası. Bir de yani sevglilikte cinsellik istememen biraz zor. Çünkü hem 10 yıllık bir ilişki olacak geç evlenilecek hem dde sevgilin olup bir şey yaşamayacaksın. Zor şeyler
Soran11 ayBöyle çok var. Akrabalarım ki hepimiz laik ve maddi durumu iyi insanlarız. Hepsi böyle.
Cevap sahibi11 ayNası lyani?
Soran11 ayUzun ilişkiden sonra evlenmişler. Evlendikten sonra yatmışlar.
Cevap sahibi11 ayBilemezsin bunu. Herkes seviştiğini anlatır mı? Anlatmaz
Soran11 ayDert etme biliriz bilmeyi.
Cevap sahibi11 ayDostum bilemezsin. Gidip sana sürtündük biz de diyecek değiller ya :D
Dediğim gibi istediğin ilişkiy ibulman zor. 10 yıl el degmeden kaldık diyene inanan varsa da elimde satılır köprüler var.
11 ayYani ciddi bir tanışma ve niyet içindeysen tanımak isterim. Yok sadece burdan şuradan konuşuruz dersen hiç bulaşma bana. Reel gerçek istiyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Güzelsen kendiliğinden gelirler.
02 Yorumla
Soran11 ayOrtalama tipim. Tam ciddi ilişkilik olanlar. Geneli öyle der erkeklerin. Evlenilecek kız
Gizli Üye(18-24)11 ayYani istersen tanışabiliriz 20 yaşındayım ilişki olmasa da arkadaş oluruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayGüzelim 18 yaş öyle tehlikeli ki bence birkaç yıl sevgili yapma biraz olgunlaş.
00 Yorumla
11 aySosyal çevreni genişletmen lazım
02 Yorumla
Soran11 ayNasıl yaparım
- 11 ay
Bilsem söylerim de ben de bilmiyorum. Bi de aktif hareket ki olman lazım. Ben biraz tembelim
11 ayOkuyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayNerde yasiyon
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem