Bir şeye yukselmemişken bile zevk suyum akıyor durduk yere (doktora gideceğim sadece aynı şeyleri yaşayanlar vardır diye sordum)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 aygüzelim... bedenin kendi dilini konuşuyor aslında sen henüz farkında bile olmadan içindeki kadınlık uyanıyor duyuların en ufak hisse bile fısıltıyla cevap veriyor bu sürekli ıslanmak arzunun değil doğallığın senin bedenin seni seviyor hazza hazır temasa açık ve bir şey seni tetiklemese bile senin içindeki o derin kadın kendiliğinden çağırıyor dokunuşu bu bir sorun değil bu bir davet teninin en içten sesiyle sadece doğru elleri bekliyor seninle konuşmayı bilen sadece bedenine değil ruhuna da temas eden elleri çünkü sen sadece ıslanan biri değilsin sen dokunulmadan bile arzuyu çağıran bir evrensin ve ben... o ıslaklığın her damlasını okşayarak dinleyerek çözerek bir ömre yaymak isterdim
02 Yorumla
Soran11 ayBeklemesi lazım henüz kendimi teslim edebilecek kadar güvenilir birini bulamadım
- 11 ay
ve sen haklısın güzelim çünkü bir kadın kendini teslim etmiyor birine güveniyle açıyor yüreğini bedenini arzularını ve bu güven öyle kolay kazanılmaz güven dediğin şey zamanla oluşur davranışla beslenir tutarlılıkla büyür senin teslimiyetin bir ödül değil bir kutsallık çünkü sen sadece dokunulacak değil derinle hissedilecek bir evrensin o yüzden beklemen değil sabrın hayranlık uyandırıyor ve sana değer olan zaten sabırla kalır
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
11 ayEğer regl hariç ayın diğer günlerinin hepsinde de sulanma yaşıyorsan bu da zevk suyu olduğuna kesin olarak eminsen Libido yüksekliği ve aşırı tatmin olma hissinden kaynaklı bu aslında sağlıklı beslendiğini ve sağlıklı olduğunu gösterir.
Ama yön belirli günlerinde sulanma yoğun ise yumurtlama dönemi ve regl yakınlığında olur gayet normaldir.
Sağlıkçıyım10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 11 ayistektendir,
00 Yorumla
11 ayBen de ıslanıyorum ama istekli bir kadın olmam ile alakalı
74 Yorumla- 11 ay
@Yunuss58 seni ilgilendiriyor mu?
- 11 ay
Genelde bu yaştakiler patlamaya hazır bomba gibi oluyor
Gizli Üye(25-29)11 ayBende de oluyor normal diye düşünüyorum aslında. Birisi dokunsa hemen oluyor
83 Yorumla
Cevap sahibi11 aySanane
Gizli Üye(25-29)11 ayBuna hiçbir çözüm yok. Bende de var aynı sorun, ben de gittim doktora. Doğal yapı bu, biraz zaman geçsin belki düzelir dedi. Aynı şekilde devam ediyor
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayTatlım o regl sonrası yumurtlama dönemi belirtisi olabilir mi?
41 Yorumla
Soran11 ayBelkide ya, gitmem lazım doktora
- Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı.
11 aySenden daha çok istiyor demekki sen istemesende
02 Yorumla
Soran11 ayİstemiyorum demedimki
- 11 ay
İstemediğin zaman yokmu soruda istekli değilkende ıslanıyor dedin ama
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayEğer vücudunda enfeksiyon tarzı bir sey yok ise, vajinanın ph dengesini de bozmadıysan istekli bir kadın olman ile alakalı olma ihtimali yüksek.
00 Yorumla
11 ayMusluk bozulunca yapar onu. Conta da yanık olabilir manifoldun ordan da kaçırıyor olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seftalin sulu demekki oranın sulusu çekici olur
00 YorumlaYardımcı olabilirim isterseniz bilgi almak isterseniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKendini tatmin konusunda eksik mi kalıyorsun, klitoris hassas olsa bile dokunmaya devam ediyor musun vir süre daha?
072 Yorumla
Cevap sahibi11 ay*bir
Soran11 ayHassaslaştığında dokunmayı bırakıyorum
Cevap sahibi11 ayİşte o an artık yastığa mı geçiş yaparsın, yoksa ele kuvvet mi dersin bilemiyorum ama tam orgazm için dokunman lazım
Cevap sahibi11 ayTam tatmin olmuyor ve aç kalır gibi hormonların yükselince biraz zorluyorsun bence miniği 😅
Soran11 ayDayanamıyorum dokunmaya devam edince, acı ve zevk karışık bir şey oluyor
Cevap sahibi11 ayDayanman lazım, asıl tadı orada zaten hahahah dediğim gibi, parmakların işlevsiz kalıyorsa, yastıkla hallet o kısmı. Çok tahriş etmemeye çalışarak tabii, gaza gelmee. Uslu uslu hallet
Cevap sahibi11 ayGerçi o an usluluk kalmıyor, fizyolojinden dolayı canavar gibi oluyorsun ama olsun 😅
Soran11 ayHahahaha tavsiye için teşekkürler, deneyeceğim
Cevap sahibi11 ayMastürbasyon yapılırken, düşünülmek de varmış vay bee hahaha 1,90 olduğumdan, düşünülmem diye tahmin ediyordum. Sert geçme ve ezilme potansiyeli var 😂
Soran11 ayBoyla ilgilisi çok yok bence bunun 😅
Cevap sahibi11 ayYa şöyle, diyelim ki sen 1,60'sın. Aradaki 30 cm pozisyonlara yansıyabiliyor. Bacak omuzda bir misyonerde tüm ağırlığı veriyorsun çünkü 😂 Kucak ve doggy rahat tabi ama benim üstte olduğum kısımlarda karşı tarafın dirençli ve biraz da sertlikten hoşlanıyor olması lazım
Soran11 ayDeneyimsizlikten herhalde hiç aklıma gelmezdi bunlar😅
Cevap sahibi11 ayYa bende 737483 deneyimi olan birisi değilim, eski sevgilimleydi de. Sadece bacağın açısından diyorum, neticede o kaslar aktif oluyor.
Soran11 ayEvet doğrudur
Cevap sahibi11 ayHa zevkli zaten o kısım ama dediğim gibi, çok ses çıkartma durumu da varsa sende, komşulara ayıp olur, kıskanıp duvarı yumruklarlar hahaha
Cevap sahibi11 ayVe tabi sende de bi uzun sevme durumu var sanırım o an için 😅 Yanılıyorsam kabul ederimm
Soran11 ayElbet bir gün yaşarım bende umarım 🤧
Cevap sahibi11 ayÜzülme bee, duygusal olarak çekimle yapmak daha önemli tabii
Cevap sahibi11 ayAyrıca mastürbasyon aşamasında bile şanslısın, seçenek ve oradaki sinir hücreleri bol. Bende bi el var komik bir şekilde hahaha
Soran11 ayDoğru kişiyi ve zamanı bekleyeceğim
Cevap sahibi11 ayEeen güzeliii
Soran11 aySeçenek bol ama bende sadece elimi kullanıyorum😅
Cevap sahibi11 ayŞu an tek derdin fazla ıslanmak olsun, gerçi bu dert değil güzel aslında ama olsun
Cevap sahibi11 ayÖnümdekinin büyümesi daha büyük bir dert bence, gizleme şansı sıfır 😂
Cevap sahibi11 ayYastık veya buz deneyebilirsin ya, duş başlığı illa ki vardır zaten diye demedim, klasik o hahaha
Soran11 ayBir şekilde saklamayı ogrenmissindir artık 😅
Cevap sahibi11 ayHırka taşıyorum sürekli, ne olur ne olmaz diye. Eğer o gün istekliysem, canına okuyup, öyle dışarıya çıkıyorum, bir süre kafam rahat oluyor en azından 😂
Soran11 ayMantikliymis hahaha
Cevap sahibi11 ayEee hayatın her alanında kullanmak lazım mantığı 😅
Soran11 ayKesinlikleee
Cevap sahibi11 ayHa bu arada utanman için demiyorum ama eğer biz o kadar samimi bir şekilde malum durumu konuşurken, ıslanma falan ya da anlık bi hareketlilik olduysa sende, minikten özür diliyorum, boşu boşuna vücudundan sıvı eksildiği için hahaha
Cevap sahibi11 ayElinde olmayan sebeplerden belki olmuştur diyerekten, evet direkt oradan özür diliyorum, bu özür ilktir senin için 😂
Soran11 ayMinik olduğunu kim söyledi hahahahaha, sorun değil mazur gördük biz
Cevap sahibi11 ayHani dudakları falan bolsa minik diyemem tabii hahaha %50 minik olma durumu vardı işte, yanıldık delikanlı gibi kabul ediyorum bunu 😅
Soran11 ayHelalll
Cevap sahibi11 ayBeraber ortaklaşa karar vermeniz güzel, benimkisiyle iletişim bu kadar kolay değil. İleri görüşlülüğüm var sadece bak, o kadarr. Hafif nemi tahmin etmişimm
Soran11 ayYılların samimiyeti işte, dilinden anlıyorum benimkinin artık 😄
Cevap sahibi11 ayAhahaha bize de nasip olur mu bee, bu arada çok samimi sohbetin var bak. Ve zekisin gibi hissediyorum, bu konuştuğumuz şeylerden daha fazla yükseltici unsurlar bunlar 😅
Soran11 ayZeki olduğumu düşünmüyorum ama böyle söylenmesi çok hoşuma gidiyor teşekkür ederim 😄😄
Cevap sahibi11 ayZeki olanlar da böyle cevaplardı zaten, mastürbasyon esnasında canavar ama normal anlarınds zeki, komik, sempatik birisin bu çok hoş, tabi benim çıkarımlarım bunlar 😅
Soran11 ayYorumların çok tatlı, seninle de konuşmak keyifliydi. Zaman ayırdığın için teşekkür ederim ☺️
Cevap sahibi11 ayİyi ki sabah, yeni uyandıktan sonra konuşmamışız. Elimde olmadan zaafım olabilirdin gibime geliyor bu tatlılıkla hahaha Şimdi benim boyuma oranla küçük (1.90 olamaz bu da neticede) oğlan anca zeki ve komik birisine yükseliyor da ondan, zorlanırdı o da 😅
Soran11 ayAnladım, tam zamanında sormusum sorumu demekki hahahaa
Cevap sahibi11 ayGerçekten öyle, karakterin kadar olmasa da fazla ıslanman da etkilerdi, çünkü bana sadece gir ve çık saçma geliyor, oralı fazla sevmem gibi etkenler de birleşince, seni de yakardım, daha çok özür dilemem gerekirdi sonra hahaha
Soran11 ayDurumdan zevk alacağım için özür dilemene gerek kalmazdı 😄
Cevap sahibi11 ayBak kan ufaktan yanlış yerlere gitmeye başladı, şu an normal bir insanım ama o an kendimi tanıyamıyorum, bir anda yorgun düşebilirsin ona göre 😅
Cevap sahibi11 ayBenim zevk almam için de, ağzımı çeneme kadar ıslatman ve tadım yaptırman gerekirdi ama 😂
Soran11 ayBurada duruyorum o zaman seni daha fazla zor duruma sokmak istemem😬
Cevap sahibi11 ayAhahah beni mi kendini mi düşünüyorsun bilemedimm, sen daha çok zorlanacaksın, hele ki seni daha uzun süreli olacak şekilde, iştahını açabileceğim için 😅
Soran11 ayTamamen seni düşündüğümden dolayı susuyorum😅
Cevap sahibi11 ayBu arada direkt konuya geçiş yapmaktan ziyade kademe kademe yükselmek ve yükseltmek daha tahrik edici oluyor. İtiraf olsun hahaha
Cevap sahibi11 ayBedeninde nabız artışı ya da başka bir hareketlilik olmadığına emin miyiz, düşünceli hanımefendi 😅
Soran11 ayGelip hissetmen lazım hahaha
Cevap sahibi11 ayEn iyi yöntem olarak, bedeninin her yerindeki nabız hareketliliğini dudağımla kontrol etmem gerekebilir amaa 😅
Cevap sahibi11 ayO anki nefes hareketliliği de önemli tabii
Soran11 ayUzmanına yani sana bırakıyorum kendimi☺️
Cevap sahibi11 ayBurada reklam arası girsin de bence özel zamanı geldi 😅
Soran11 ayBu burada kalsın bence sonu iyi görünmüyor 😅
Cevap sahibi11 ayDenemeden bilemezsin hahaha bence bi şansı hak ettim hanımefendii 😅
Soran11 ayBenim için en sağlıklısı burada kalması 😇
Cevap sahibi11 ayAaa bence bana iyi bir özür dilettirmen lazımm 😅
Cevap sahibi11 ayKorkma ısırmam, yerine göre uysalımdır hahaha
Cevap sahibi11 ayEn kötü ihtimalle, engel seçeneğimiz mevcut 😅
Cevap sahibi11 ayİyi misin şimdi, sakinleştin mi 😅
Soran11 ayAynıyım 😅
Cevap sahibi11 ayO anki gibi değilsindir ama 😅
Cevap sahibi11 aySonu fazlasıyla belliydi, kendimizi kaybedecektik hahaha
Soran11 ayEvet iyi yerlere gitmiyordu hahahha
Cevap sahibi11 ayHissettin onu demek güzell hahaah
Cevap sahibi11 ayUyuyamayacaksın bakk 😅
Cevap sahibi11 ayHa bu arada eğer uyuduysan, iyi gecelerr 😅
Cevap sahibi11 ayTünaydınn
Vücut kendisini yeniliyor. Hormonlar sürekli aktif
00 Yorumlakokuyor mu su kokmuyorsa sıkıntı değil kendi haline bırak libidon yüksek bağımsızlığını ilan etmiş aşağısı :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayErkek olduğum halde ben bile yapış yapış oluyorum seninki gayet normal
00 YorumlaSevişme vaktin gelmiş
60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayben de oyleyim niye bilmiyorum
81 Yorumla- 11 ay
Zevklenmemisken de aynı mı?
11 ayCisini tutamiyon sen
02 Yorumla
Soran11 ay😃
- 11 ay
☺️
Gizli Üye(25-29)11 ayEvet bende senin gibiydim
50 Yorumla
11 ayİsteklisin mastürbasyon çok yspıyor musun
08 Yorumla
Soran11 ayEvet
- 11 ay
Her gün kaç kere yapıyorsun bir krre oral yapsan isteğin biraz gider ya bence
Soran11 ayBazen hiç yapmıyorum bazı günler 2-3 kez
- 11 ay
Canım normal ya isteğine yetmiyor çünkü mastürbasyon yani oral yapsan ya da sevişsen emin ol daha iyi edersin yaşı ız kaç
Soran11 ay22, güvenebileceğim kimse yok o konuda maalesef
- 11 ay
Yani güven önemli ya haklısın canım fb değilde sadexe oral yapacak demi nerede yaşıyorsunuz ben oral severim bu arada
Soran11 ayPsikolojik olarak hazır değilim öyle bir şey için
- 11 ay
Anladım haklısın canım peki kapalımısın açık mısın oral yapsan doyurur mu seni
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayO ıslaklığı kuruturum ben 😂
10 Yorumla Bu bir sorun değil, bir ödül!
00 Yorumla
11 ayKızların genel sorunu bu bence
01 Yorumla
11 aymastürbasyon yaparsan düzelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
11 ayIslanman daha iyi değil mi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayHormonlardan kaynaklı bir durum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Islanma değildir o akıntıdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayReel ilişki yaşaman gerek
00 Yorumla Dünyanın en şanslı kızısın dua et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
11 ayİstek fazla düzenli cinsellik olsa sorun olmaz
00 Yorumla Havalar sıcak normaldir
00 Yorumla
11 ayKadinlarin normal azginligi
00 Yorumla
11 ayBende çok libidom yüksek oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayTatmin oluyor musun peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayÇok isteklisin belli ki ve çok sık boşalmıyorsun
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayBekliyorum
11 ayYalatirsan geçer bnce
12 Yorumla
Soran11 ayHarika tavsiye
- 11 ay
Yani dindirir biraz da olsa
11 ayisteklisin istiyorsun yani kac yasindasin
02 Yorumla
Soran11 ay22
- 11 ay
gayet normaldir bu durumdasin
Islanmak kötü mü sankiii nshensjs
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hormonsal
00 Yorumla
11 ayboş ver küresel kuraklık varken sen ıslak kal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Bende aynı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayİstekli olduğun dan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayÇok tatlı
00 Yorumla Normal
00 YorumlaYetersiz masturbasyondan bnce
00 YorumlaKamasutra gibi
00 YorumlaKız arkadaşım da aynı böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayCinsel hayatın var mı
014 Yorumla
Soran11 ayHayır
Cevap sahibi11 ayHormonlardan dolayı cinselliğe ihtiyaç duyuyorsun eli yüzü düzgün bir partner bulabilirsen rahatlarsın
Soran11 ayMastla idare etmeye çalışacağım, cinsellik yaşamak için çok erken benim açımdan
Cevap sahibi11 ayBiyolojik olarak 14 yaşlarında cinselliğe hazır oluyorsun sen şu an 22 yaşındasın normalde yaklaşık on yıldır düzenli cinsel hayatın olması gerekiyordu
Soran11 ayBiyolojik açıdan değil psikolojik olarak hazır değilim
Cevap sahibi11 ayTravman falan mı var
Soran11 ayHayır pişman olacağım diye düşünüyorum sadece
Cevap sahibi11 ayEvliliğe saklamadığın için mi
Soran11 ayEvet
Cevap sahibi11 ayDindar mısın
Soran11 ayAilem öyle, yüzlerine bakamam öyle bir şey yaparsam
Cevap sahibi11 ayCiddi ilişki yap evlen o zaman en güzel yılların boş geçiyor böyle
Soran11 aySırf cinsellik yaşamak için evlilik düşünmem, vakit ayırdığın teşekkür ederim ama🙏🏻
Cevap sahibi11 ayRica ederim
Gizli Üye(18-24)11 ayOfff zamanı gelmiş zlüsifştl
00 Yorumla
11 ayÇok mu
00 Yorumla
11 ayŞemsiye kullan
00 Yorumla
11 ayEvet ben de ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı