Arabada konforlu seks için en çok önemli olan şey arabanın iç hacmi, koltuk düzeni ve ergonomisi diyebilirim. Markadan çok, şu özellikler belirleyici olur:
İç mekan genişliği: Arkada ve ön koltuklarda yeterince alan varsa rahat hareket edilebilir. Mesela sedanlar genelde daha kısıtlıdır, SUV veya station wagon gibi araçlar daha ferah olabilir.
Koltukların katlanabilirliği veya yatabilmesi: Arkadaş koltuğunun arkaya yatırılabilmesi veya koltukların esnek ayarlanması hareket alanı yaratır.
Arabanın tavan yüksekliği: Özellikle daha uzun boylular için tavan yüksekliği rahatlık sağlar.
Araç içi malzeme ve konfor: Yumuşak koltuklar, iyi havalandırma ve klima konforu artırır.
Markaya gelirsek:
Bazı markaların araçları ergonomik ve geniş iç mekanıyla öne çıkar, örneğin:Volvo, Subaru, Honda CR-V, Toyota RAV4, Skoda Superb, Volkswagen Passat Variant gibi modeller iç hacmi ve rahatlığıyla bilinir.
Ancak burada daha çok aracın modeli, kasa tipi ve tasarımı önemlidir, marka tek başına belirleyici değildir.
Özetle:
Marka değil, araç tipi ve iç dizaynı konforu belirler. Geniş, koltukları esnek ayarlanabilen ve tavanı yüksek araçlar arabanın içinde daha rahat bir deneyim sağlar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayMarkası önemli değil de bence bakımı önemli. Mesela bir bakıyorsun 124 Hacı Murat cillop gibi yapmışlar bir bakıyorsun 124 Hacı Murat eline yüzüne bakılmıyor. Tabii ki cillop gibi olanı ister insan. O yüzden markadan çok arabanın bakımı önemli bence.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
11 ayO an gözüm dönmusse konfora bakmam
117 Yorumla- 11 ay
Tofaş ta bile olsa acımam filan 😂
- 11 ay
Aklıma müjde ar'in iffet filmi geldi
- 11 ay
😂😂😂😂
- 11 ay
Abowwww 🙈😂
- 11 ay
😂😂😂😂marka onemlimiymis
- 11 ay
Sana bir şey itiraf edeyim mi , kendime güldüm 🤣
- 11 ay
Neden 😂😂😂
- 11 ay
Yaaa sen ilk resmi attinya , resim çok yavaş açıldı , ben müjde ar olduğunu anlamadım , kendi yaşadığın bir anın resmini attın sandım , resim sana ait diye düşündüm 😂 sonradan anladım müjde ar olduğunu , kendime güldüm 🤣🤣🙈
- 11 ay
Yok artık tamam zamanında onu sitede yaptikta artık gerek yok 😂😂😂😂
- 11 ay
Yaaa şu an kendimi çok mahcup ve äptál hissettim utanmaya nereye gideyim 🙈🙈😂
- 11 ay
Sal gitsin boş ver zaten bi müjde Ar ile adım çıkmamıştı oda oldu 😂😂😂😂
- 11 ay
Onu da ben yaptım iyi halt ettim 😂
- 11 ay
Şimdi millet düşünür arabada kimi götürdü bu diye götürdüklerimde bendenmi bahsediyor diye görüntü ister başkalarından 😂😂😂
- 11 ay
Haha 😂 aman tanrım didimmmm 😆
- 11 ay
Dimi diiii 😂😂
Kamyonet lazım herhalde kdkdkd
16 Yorumla- 11 ay
Volkswagen transporter filan 😂
youtube.com/shorts/gU1JnoZlK0I?feature=shared - 11 ay
Arabanın hacmi önemli 😂
- 11 ay
Allah affetsin güldüm 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
11 ayMarkası değil arabanın stili önemli örnek veriyorum sedan bir arabada hiç kimse rahat bir seks yapamaz kısa boylu insanlar bile ama suv İse yine birazcık rahat olabilir truck Olmadığı sürece o arabanın içinde evrilip çevrilmek zor
Djdjd31 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 11 ayRahatlık açısından önemli olabilir ama ben arabada seks istemem yapmam da. tabi herkesin kendi tercihidir
00 Yorumla Rolls-Royce Boat Tail marka olmaz sa sevismem😂😂😂😂😂
1010 Yorumla- 11 ay
burada adamdan çok arabanın markası Konforu önemli 👍🤣
- 11 ay
Bu arabası olanın arabada yapmaz bnce😄
- 11 ay
@Costantinnn Haha 😆
- 11 ay
Yanlışmiyim o kadar parası gücü olucak arabada oy kolum gitmedi ay dur falan 😄
- 11 ay
@Costantinnn o fantezi uzun yolculukta libido artarsa napcak mecbur işte vitesi 5 e atacak
- 11 ay
O arabada vites yok başka biseyi atacak diyorsan ordada o kadar zengin olsan biri o arabayı kendi kullanmaz ama bilmiyorum o kadar zengin olmadık 😃
- 11 ay
@Costantinnn o araba onu olmadığını biliyorum ince mesaj vardi
- 11 ay
Zaten bnde öyle düşünüp iki türlü de cvp yazdım
11 ayMarka değil ama model önemli olabilir yani sonuçta rahat hareket edilmesi lazım ne kadar genişse o kadar mantıklı... Tabi biraz insanların olduğu bir ortamsa ya siyah cam ya da perdeli cam olmalı 😂 içeri görünsün istemeyiz dimi 😉
Ha ama ille arabada yapılacaksada zaten marka model fark edilmeksizin bir şekilde yapılabiliyor... 😅80 Yorumla
11 ayYalan söylemiyeceğim Dacia da yaptım megane4 de yaptım Rocco da yaptım biraz zor oldu 😂 bmw de yaptım biraz sıkıntılı oldu samanlıkta, kızın evinde babası yan odada uyurken 😂 bu çok heyecanlıydı yemin ederim
21 Yorumla- 11 ay
Yaaa ne güzel işte samimi bir yaklaşım sergilemissin önemli olan bu , herkesin kendi özeli buna kim ne diyebilir ki
11 ayO an bedenin alev almışsa, koltuğun markasını mı düşüneceğim Gecenin sessizliğinde geriye yaslanan bir koltuk, buğulanan camlar ve dizlerimin titrediği o an… Arabanın markası değil, içinde nasıl sürüldüğüm önemli. Konfor bir yere kadar, ama tutku dar alanlarda daha çok fısıldar..
62 Yorumla- 11 ay
👏👏👏
11 ayBu nasıl varoşluk arabada seks nedir eviniz barkınız yokmu sizin. İnsanın kendine saygısı olur biraz
11 Yorumla- 11 ay
👍👍👏👏👏👏
11 ayMarkası değil ama segmenti ve tipi önemli. Ford Taunus daha geniş olduğu için Ford Fiesta'dan daha konforlu olur. Yani tamamen arabanın büyük olmasıyla alakalı. Mesela Ford Transit minibüs arkaya atarsın yatak veya kötü ihtimalle battaniye gerisi sana kalmış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Arabanın markası modeli önemli değil azgınlığın verdiği düşüncesizlikten dolayı heryerde yapılabiliyor ama konforsuz ve güvensiz ortam sevmem.. rahatlıkla harekwt etmek ve doyasıya orgazm çığlıkları attırılabilecek ortam olmalı o yüzden ev otel in, araba out
00 YorumlaArabada seks yapmak hem tedirginlik hem korku hem birinin görebilme riski ve hem dar alan olduğu için yani konfordan çok daha fazla şey oluyor normal şartlara göre heyecanı biraz daha yüksek olabiliyor ve bu arada büyük jeep tarzı araçlar daha rahat küçük mini tarz arabalar daha zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Rahat olma arzusuna göre değişir. Benim için Citroen Ami bile olur ama illa dağda bayırda yeri göğü inletmeli 21 pzisyonlu kamasutra denemeli olacaksa...

Böyle bir koltuklu Transporter ile ev rahatlığında denemeler olabilir.😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayJapon amcaların sedan arabanın arka koltukta birlikte olduk ama hiç haz almadım iki büklüm tadı çıkmıyor. Tırın içine niyetlendim çift yatak ve ayağa kalkınca kafam tavana değmiyor geniş geniş doggy pozisyonunda olurdu
00 YorumlaMarkadan çok, bir kadın için gurur kırıcı bir ortam gibi geliyor bana.
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. Şahinfe konforlu bir seks yapamazsın. Genel araba bunun için konforlu değil... Ama daha ferah arabalarda daha iyi olur model önemli
40 Yorumla
11 aySeks için her zaman konfor aramaya gerek yok.🤩
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
11 ayKonfor olmayan hiçbiryeri tercih etmem bu yüzden marka önemli değil arabada olmaz 🙋🏻♀️
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
11 aybüyük ve geniş olsun lütfen fantezime uyması lazım sjdjskdk
40 Yorumla
11 ayArabamı yeni sattım içi çok genişti ama hiç seks denemedim sadece oral deneyim oldu birkaç defa
Ama yeni makine geliyor gemide gelsin onunda içi fena değil00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Markası önemli değil. Önemli olan kendini rahat olması.
33 Yorumla- 11 ay
Bana çok uçuk geliyor ya. İnsan hem rahat edemez hem de dışarıdan belli olur gibi. P. K filmini seyrettin mi?
Kıyafetleri sallanan arabalardan alacağız. :) - 11 ay
Tavsiye ederim. Müthiş bir film. :)
Seks değilde bmw ya da audide romantizm güzeldir 😊❤
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayAraba markası değilde biçimi önemli van olursa daha eyiiiii
10 YorumlaMarka değil ama hareket alanı önemli olduğundan aracın segmenti önemlidir. Araba genişse daha rahat hareket edilir.
00 YorumlaÖnemli değil libido bende çok yüksek karşı da öyle olursa tadından yenmez 😉😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Önemli tabi tutupta bi getz de yapmak var bir A6 da yapmak var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Markası değil de içerisinin rahat yapmaya yetecek kadar büyük olup olmaması dikkat edilmeli 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
11 ayBence arkası daha konforlu ama pozisyon da ön arka seçiminde önemli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı.
11 ayPeugeout 406 coupe, Opel combo, Mitsubishi l200 bunların hepsinde yaptım hepsinde güzeldi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
11 aydeğildir :D
önemli olan o arabaya göre uyum sağlamaktır00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
11 ayTırım vaaaar arka çift kat yatak 🤣🤣 perdeler kapatılabilir havalı süspansiyon 😅
00 Yorumla
11 ayNe konforu ya eze eze yapacaksın sekste konfor olmaz 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı.
11 ayMarkası değil fiziksel özellikleri önemli bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. En kucugunde bile yapmış olsakta buyuk olsa daha iyi olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabiki büyük kasa arabalar daha ferah ilişkide daha rahat olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBizde karavan var, 2 sene önce aldık içi sıfır şekilde, otele gitmiyorum artık ve daha rahat oluyor, istediğim yere çekip manzaraya karşı o kadar seks yaptım ki, deneyin anlarsınız 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHiç denemedim ama bence önemli değil ya sadece ben kadar geniş o kadar iyi diyebilirim olan olmuş o an daha çok ne kadar zevk aldığın düşünülmeli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Geniş olsun yeterli marka olması o kadarda önemli değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayMarka değil de model önemli olabilir:)) içi genış olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayniye arabada seks yapıyorum ki evim barkım yatağım falan var
31 Yorumla- 11 ay
Ben karşı cinsin arabasinda yapmistim
Gizli Üye(30-35)11 ayMarkası değil kasa tipi önemli. Arka koltukları yatabilen station wagon veya SUV olmalı mesela.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aySabah öndeki araçta kadın yanındaki şoför adama säkso cekiyordu arka camdan net görünüyordu sabah sabah canım çekti 😏
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 ayTorostaki koltuk rahatlığı başka arabada yok 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYani biraz rahat bir araba olması daha iyi olur. Yakalanılırsa hiç iyi olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayArabada olmaz o iş kanzi şöyle yatağa yatırıp güzelce domaltmam lazım becereceğim kızı
00 Yorumla
11 ayKoltuklar eğilse yer yeter bence biraz geniş olsun sadcee içi
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gönlün sığdığı yere her şey sığar
10 Yorumla
11 ayHepsinde güzel olur istek varken doblo harikadır ama
20 Yorumla
11 ayFord cornet ya da connect hangisi doğru emin değilim ama var yaaa 😩🥵
20 YorumlaHayır ablacığım :) Arka koltukta rahatça ☺️
50 YorumlaBenim araba kesik kasa pek konforlu olmaz ama zaten biz zor şartlar altında yapılan seksleri seviyoruz 😀
00 Yorumla
11 ayBende pegaout var ama rahat yani sevisme esnasında arka koltukta yatak var onu açıyorum 🤣🤣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayBüyük olması lazım geniş olması lazım arabanın 1.96 boyla anca arkada kucak pozisyonu olur
00 Yorumla
11 ayGenisse daha konforlu olur
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
11 ayHayaller Audi hayatlar Tofaş
40 Yorumla
11 ayBeyaz torosla olmaz diye düşündüm bir an 😂😂🤣🤣
40 YorumlaAraba konforundan ziyade, pozşyon önemli. Bazı pızşyonlar var ki, limuzinde bile zor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
11 aySeks değil de konfor önemli
20 Yorumla
11 ayTofas dışında kalan hepsi olur bence
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
11 ayMarka değil de içinin geniş olması önemli
10 Yorumla
11 ayMarka takıntım yok. Segmenti önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayÖnemli tabiki geniş olmalı
43 Yorumla- 11 ay
Sevgilin kamyon ile gelse kocaman kapalı kasalı sorun eder misin
Cevap sahibi11 ayEtmemm
- 11 ay
Rahat oluyor var mı arabada denemişliğin
- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi