11 ayKeyfe keder nasıl bir şeymiş merak ettim diyerek yaşamanızı önermiyorum.
Beğendiğiniz erkeklere mendil bırakın, sinyali görenlerden bazılarının size yürümesine izin verin ve en beğendiğiniz ile flört edin. Hoşunuza giderse ailesi ile beraber tanıyın tanımlayın ama o da sizi o şekilde tanımaya çalışıyor olmalı, yani sizinle ciddi düşünüyor olmalı. Öncelikle bakire olduğunuzdan bahsedin. Karakter yoksunu erkekler ciddi düşünmediği halde bekaret bozmak isteyecektir. Ciddi düşünen acele etmeyecektir ama belki de sabırlı sinsi avcı da olabilir. O yüzden sakın şu türden cümleler kullanmayın: "Ben bekaretimi ciddi düşünen değer verdiğim erkeğe vereceğim." Bunu duyan sırtlanlar oyunu kuralına göre oynamaya çalışabilir. Siz sadece bakire olduğunuzu söyleyin ama başka detay vermeyin. Poker oynamak gibi, elinizi asla belli etmeyin!00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)11 ayyaşım 35 ve seninle aynı düşüncelerde git gel yaşayan biriyim. herkes bana da garip bir şekilde bakıyor. kesin yaşamışsındır diyor ama anlatınca sanki uzaylı görmüş gibi oluyorlar. insanlardan ve bu sevgili işinden aldığım yaralar sanırım insanlara güvenmemeyi aşıladı bana. Güven olayı gerçekten zamana yayılarak aşılacak bir durum ve bu uzunca bir sohbet ve samimiyetle olur düşüncesindeyim. Yalnızlığı seviyorum her geçen gün ama bazen de diyorum ki neden her şeyi paylaşıp her gün merak edeceğim bir kadın olmasın. bir kadınla sohbet edip geçen zamanı güzelleştirmek varken neden böyle olayım. Yani güvendiğim biri ile uyuşursam bu cinsellik olayını yaşamak daha güzel olur düşüncesindeyim. önce evleneyim yaparım diyordum ama evlilik de artık zor bana göre. Bilmiyorum kafa yapılarımız nasıldır ama en azından düşünce olarak tanımak isterdim sizi soran. İki aynı girdapta bulunan kişiler olarak belki de bir dertleşme olur bilemiyorum. Burcunuz nedir bu arada?
07 Yorumla
Soran11 ayAynı düşünceler gittikçe durumum daha kötü olmaya başladı
Cevap sahibi11 ayne kadar kötü olmaya başladı senin için mesela anlatmak istersen dinlemek isterim. yalnızlığı paylaşmak da güzel
Soran11 ayMesela diyorum neden sevilmiyorum , neden bende güzel anılar yaşamıyorum , ne hata yaptım diye sıralanıyor
Cevap sahibi11 ayo bende de var. hatta şu oluyor bak. çok iyi birisin gerçekten ama düşünmüyorum deniliyor bazen ya orada ya diyorum neden bu olumsuzlukları yaşıyorum ve neden tüm sevgimi sunacağım biri çıkmıyor kaşrıma diyorum
Soran11 ayBen biliyorum nedenini neden sevilmedipimi frlan galiba istedikleri yok bende
Cevap sahibi11 ayne isityorlar ki yok sende. onla alakası yok. düzgün iyi ve efendi olanlar pek sevilmiyor artık günümüzde sanırım. takılma onlara
Cevap sahibi11 ayneler yapmayı seversin bu arada günlük hayatta
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
11 ayAslind aevli biri oparak sunu soyleyeyim seksten beklentin varsa bu beklentin evlilikte karsilanma orani yuzde 50dir. Kisacasi uyumlu olmak cinsellige bakis acisi çok etkendir. Şahsen ben evlilik bekledim evlendim ve sekste şimdi aç ve doyumsuz isteksiz sekse isteksiz bir eş ile bu hayati yaşamaya çalisiyorum. Kısacasi birseye bakmak beklemek bwzen bizi buyuk ve omur boyu mutsuzuk getirebilr
02 Yorumla
Soran11 aySenin dediğinde de doğru
- 11 ay
Hayat işte herkese bir standart sunmuyor kisacasi onemli olan zaman hizli geçiyor yaptiklarimiz ve ypmadiklarimiz bizim sadece hayatimiz oluyor
Evlilik ve seksi hiçbir çekilde ilişkilendiremiyorum. Evlilik demek benim için yalnızca yuva kurmak demek. Bazı insanlar bunu neden seks partnerliğini onaylamak gibi görüyor anlamıyorum. 27ye gelmişsin daha da uzatmaya gerek yok, gün geçtikçe heyecanı kaçıyor. Cinsellikte sen ve partnerin bilinçli kişiler olmalısınız sadece bu kadar. "Bilinçli" konusu açılabilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. Bende 28 yaşındayım hiç yaşamadım evliliği bekle yani
15 Yorumla
Soran11 ayEvet
Soran11 ayNe evlenmesi ya tanıştığım kişi ile öncr bir iki sene sevgili olmak istiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Güvenemediğin için bu yaşa kadar yaşamamışsın zaten.. güven önemli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kendini nasıl hazır ve güvende hissedecek sen o zaman yaşanmalı bunun belli bi zamani yok çünkü🙃
10 YorumlaBen evlilikle düşünüyorum kişisel görüştür bu saygılar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ay25 den sonra yaşanmalı bence, yani her dönemde farklı oluyor, zaten 40 yaşından hormonlar düştüğü için keyfinin dadına varmak daha mantıklı, ama evlenerek ama evlenmeden..
00 Yorumla
11 ayönce ne zaman istedigine kendini hazır hissettigine şartlarına baglı sonrada karşındakine guvenmene şartların uymuyorsa evlenince en dogrusu
03 Yorumla
Soran11 ayO zaman hiçbir zaman
- 11 ay
yani ölene kadar yapmayacaksın istemiyorsan
- 11 ay
senin bu devteri kapatman en mantıklısı
11 aySaçma hareket etme bekle bu yaşa kadar kucak kucak o bar bar gezmedin bu saaten sonra bekleki beklediğine degsin
00 Yorumla
11 ayYaşamak mı istiyorsun anlamadım karışık anlatmışsın biraz
06 Yorumla
Soran11 ayYa ne bileyim ben böyle mutluyum mesela ama kime desem sanki yanlış bir şey yapmışım gibi bakıyorlat
- 11 ay
Yok be takma kafaya milleti kendileri saçma sapan takıldıkları için öyle olsun istiyor herkeste ha içinden gelir bunu yapmak istersin amenna ama millet dedi diye de
Soran11 ayYok ya vallahi bak içkide içmem ben herkes böyle olmuş içene de yapanada saygım var ama ayrım nedir
- 11 ay
Çomarlıktır yeni nesil yobazlığıdır bende içmem yılbaşından yılbaşına yani ne oluyor içince çok mu havalı oluyorum çocukça kafalar işte ya.
Soran11 ayİşte o yüzden arkadaş ortamıda olmuyor bir iki derken yok oluyor ay anlatmayada mecalim yok
- 11 ay
Yauv olur niye olmasın benim kafadasın sen benim kafamdaki insanları bulacaksın aksini değil olay bitti
11 ayKimin hayati nasil olucak diğe elinde garantisi yokki. Biri evlenince olur, biri çok sever çok güvenir olur. Hayat işte zamani yokki o işin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı.
11 ayBu yaşına kadar yaşamadıysan tebrik. En mantıklısı evlilik bu saatten sonra emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ay27 yaşındayım bir çok kızla ilişki yaşadım ama ya ne bileyim sıkıldım tek bir kadın olsun istiyorum onunla olayım hep varımı yoğumu ona adayayım merkezime alayım onu diyorum ama yok, olmuyorrr
08 Yorumla- 11 ay
Bakire mi olmalı
Cevap sahibi11 ayBakire olmasını isterim ama değilse de sorun yok sadık kalsın bana yeterli yani onu hor görmem sonuçta bende bakir değilim haksızlık yapamam
- 11 ay
Bu sitedeki her erkek bakire değilse sadık olmayacagini dusunuyor neden
Cevap sahibi11 ay@muhallebilikaymak Bilmiyorum, bunun hakkında bir düşüncem yok
- 11 ay
Okkey
Cevap sahibi11 ay@muhallebilikaymak takip isteği gönderdim istersen tanışabiliriz
- 11 ay
Teşekkürler tanişmak niyetiyle kullanmiyorum siteyi
Cevap sahibi11 ay@muhallebilikaymak Tamam sağol
Gizli Üye(25-29)11 ayHayır evlenmeden asla yapma, bende 30 yaşındayım ve bakirim evlenene kadar sabredicem. Ama bakir olduğumu birine söylesem inanmıyorlar, sanki herkes cinsellik yaşamak zorunda evlenmeden ya
00 YorumlaKendini rahat bırakmadıkça bu ikilemlerden kurtulamazsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evlilikle olmadı iyi madt yaparak idare et istersen sexting de olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Cinsellik evlilikte ama
Bir arkadaşlıkla da bir şeyleri tatman lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
11 ayEvlenmeyi beklersen 35, hatta 40 yaşına bakire olarak girebilirsin. Seçim senin...
00 Yorumla Birine güvenerek istersen bugün sextingle başlayalim mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. burada kriterler önemli ilk önce
13 Yorumla
Soran11 ayOnun mu benim mi benim aile biraz katıydı belki ondan bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)11 ayBirine güvenerek tabi hiç yapmadiysan ama ben bakirliğimi attığım için ne zaman azarsam o zaman yapıyorum 😂
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayCinselliğin muhabbetini yapalım doya doya merak etme sadece sohbetini yapalım diyorum maksat aşina ol sende bende biraz sevdiğin konuyu konuşayım
Gizli Üye(25-29)11 ayEvlenecekseniz. Evlenmeyi bekleyin. O kadar beklemişsiniz zaten
02 Yorumla
Soran11 ayYok evlilik düşünmüyorum hayatımda biri yok
Cevap sahibi11 ayBu anlamda da beklentiniz yoksa en azından güveneceğiniz biriyle yaşayabilirsiniz.
Gizli Üye(25-29)11 ayBende 27 olacağım, bende yaşamadım. Kafana çok takma 😄
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayÇokta matah bişey diil o kadar da heves etme, anca pişmanlık başka bir diil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayevlenmeden yapmamalısın yani şu an evlilik düşünce yoksa dahil..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayEvlilikle tabiki en güzeli. Birbirinizin ilki olmak gibi güzel bir şey yok evlilikte
00 Yorumla
11 ayVallahi benim sana tavsiyem evlenmeden önce kimseye verme sonra büyük problemler yaşarsın Keşke demeden önce bakireliğine sahip çık çok canın istiyorsa birini bul evlen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBu sana kalmış. Yaş, zaman, kişi. Tamamen senin tercihin. Bunun bir algoritması olamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayİkisi de aynı. Birinde resmiyet var, diğerinde yok.
00 Yorumla
11 ayArtık kavramların yok olduğu bir dönemdeyiz. Doğrunun yanlış, yanlışın doğru kabul edildiği bir dönem...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İstediğin ve hazır olduğun zaman
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 764 cevap paylaştı.
11 ayBende aynı şekilde 27 yaşında hiç yaşamadım
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayEvlenince kimseye güvenme
10 Yorumla Evliliğe sakla, patlaklara kimse değer vermez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Uzak durma yavaş yavaş sohbet et
01 Yorumla
Soran11 ayYok yavaş sohbet etmek isteyen
İçinden nasıl geliyor
01 Yorumla
Soran11 ayHiç yapmamamk evlenmememk ama bir yanımda direk yaşamak
Evlen bari örümcek ağı tutacak 😂😂
02 Yorumla
Soran11 aySanane dndn
Gizli Üye(45 üstü)11 ayEvliliğe sakla
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayÇok geç kalmışsın teyze
21 Yorumla
Soran11 ayPeki çocugum
11 ayKonuşalım bu konuyu bu şekilde gitmez yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayŞimdiye kadar yaşamadıysan evliliği bekle
00 Yorumla
11 ayBu yasa kadar beklemissin evlen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.
11 ayBana güvenebilirsin çok ciddiyim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
11 ayEvlen bari bu yaşa kadar beklemişsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
11 ayBelki yarın ölcen o yüzden git yaşa hemen
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
11 ayArtık evlilikle olsun bence kafa karıştırma
00 Yorumla
11 aySana bağlı, ben evlenmeden yapma taraftarıyım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Ben de yaşamadım
Ne olacak halımız00 YorumlaSen evlilikte yaşa bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayhıc cıddı sevgılın oldumu?
06 Yorumla
Soran11 ayHayır
Cevap sahibi11 aypekı senle uzunca konusalımmı?
Soran11 ayNe hakkında
Cevap sahibi11 aygenel kırma
Soran11 ayKonuş
Cevap sahibi11 aycıktım hadı
Gizli Üye(25-29)11 ayÇak bi 🖐🏻 aynısı var burada
07 Yorumla
Soran11 ay👊
Cevap sahibi11 ayYumruk at demedim ama ya
Soran11 ayYa böyle selamlaşma bilmiyor musun 🥹
Cevap sahibi11 ayAy pardon ya. Yanlış anlamışım 🙈 👊🏻
Soran11 ayÖnemli değil 🥰
Cevap sahibi11 ay🥰🥰
- 11 ay
Kızlar Allah sayınızı artırsın, sevindim yani böyle olmanıza 😊🌸❤️🌹
Gizli Üye(18-24)11 ayevlenmeyeceksen yaşa
02 Yorumla
Soran11 ayGüven peki
Cevap sahibi11 aygüvenmek zor iş birine en mantıklısı evlenmek bence gidip sırf cinsellik yaşamak için bekaretini kaybetme özel birini bekle
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evlilik ilk önerim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBen biraz erken yaşadım ama çok merak ediyordum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayEn çıtır yaşlar gitmiş yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayTabii ki evlilikte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySenin durum neden karışık
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayevlilikle en güzeli en huzurlusu en zevklisi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayTanimak isterim yasimiz yakin guvenli ilisli icin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayAynı yaştayız ben evlenmeyi bekliyom
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayEvliliği bekle bu kadar beklemişsin zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayYaklaş biraz, anlatiyim
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği