Eski sevgilisini unutamamış mı?

Şu an konustugum bi cocuk, eski sevgilisiyle (daha once ilişkiye girmişler bir de😭) Spotify da takiplesiuot, niye cikarmadigini sordum "takipçi sayım az gözükmesin, asosyal gibi" falan diye bahane kuruyor, o kızın Şu an sevgilisi varmış ama buna arada yazıyormuş, 3 gün önce gene yazmış demiş ki "sana fake hesaptan yazicam haberin olsun" ondan mesaj bekliyorum ben yazınca o kız sandi "zehra sen msiin" dedi, sonra "aa yaren senmişsin " falan dedi, kızın sosyal medya hesabının adı Venüs, cocugun kedisinin adı mars... Kac gun sonra anladım bunu. Az once sordum "kedinin isminin bi anlamı var mi", "yok" dedi ben de bisey yazmadım, "senin bu güvensizliğin beni soğutuyor" dedi. "O gün bir tek Spotify da takiplesiyoz instada yok" dedi. Bi baktim "Sadece iki kalp" adında bi hespla takiplesiyor 2 takip edilen, 1 takipçisi var. profilde de animasyon filmden alıntı iki sevgili resmi. Sordum kim bu, eski hesap o dedi. Niye silmiyosun dedim, asosyal gozukmiyim takipçi sayısı bilmem ne zirvaladi, sonra çıkar dedim çıkardı güç bela. Ama bana sinirliydi. ARKADASLAR CIDDEN UNUTAMAMIS DIMU COK ÜZÜLÜYORUM 😭
Eski sevgilisini unutamamış mı?