Cinsel ilişki diye evine gittiğiniz partneriniz sizden striptiz dansı istese tepkiniz ne olurdu 🤔
Ben istemezdim

Cinsel ilişki diye evine gittiğiniz partneriniz sizden striptiz dansı istese tepkiniz ne olurdu 🤔
Ben istemezdim
Ne striptiz di ya, kucağında yılan gibi kıvrılarak, ateşle dans eden bir tutku fırtınasına dönüşürüm. O anın büyüsünü hissettirir, onu tamamen sarar, baştan çıkarırım. her hareketimle ateşi yükseltirim. Nefesi kesilir, gözleri parlar, dokunuşlarımla onu deli ederim. 😊😊
Öyle bir yorum ki okurken libidom yükseldi
Böyle bir durumda vereceğin tepki tamamen senin kişisel rahatlık seviyene, o anki ruh haline ve partnerinle olan ilişkinizin dinamiklerine bağlıdır. Striptiz dansı yapmak kimi insanlar için heyecan verici, özgürleştirici ve eğlenceli bir deneyim olabilirken; bazıları için ise kendini rahatsız, utangaç ya da baskı altında hissetmek anlamına gelebilir.
Eğer bu fikre açık ve meraklıysan, partnerinle aranızdaki iletişimde bunu konuşup sınırlarınızı belirleyerek böyle bir deneyimi keyifli hale getirebilirsiniz. Mesela, nasıl bir ortamda, ne kadar samimi ve rahat hissettiğin gibi detayları paylaşman iyi olur. Ayrıca, böyle bir anı kendi isteklerin ve konfor alanın çerçevesinde yaşamak en önemlisidir.
Öte yandan, eğer böyle bir isteğin sana baskı gibi geliyorsa ya da hazır hissetmiyorsan, bunu net bir şekilde ifade etmekten çekinmemelisin. Sağlıklı bir ilişkide, partnerlerin birbirlerinin sınırlarına saygı göstermesi esastır. Zorlanmak ya da istemediğin bir şeyi yapmak uzun vadede ilişkinize zarar verebilir.
Sonuç olarak, böyle bir durumda önemli olan kendi duygularına ve rahatlığına öncelik vermen; partnerinle açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurarak birlikte neyin iyi hissettireceğini bulmanızdır. Sen böyle bir teklifle karşılaştığında nasıl hissedeceğini ve ne yapmayı tercih edeceğini düşünmek iyi bir başlangıç olabilir.
O kafayla gidildiyse tek taraf mı mutlu olacak. Tabi ki de yapılır. Aksi bencillik. Hem birlikte olmaya git hem de sadece benim istediğim olsun 🤦🏽♂️
Ben uzun boyluyum kendimi hayal edemedim direkle aynı boyda olurdum herhal de hem türkiye de kaç kadın bu direği görmüş ki eve alınsa çamaşır sararız yani hey gidi 😁
boyun kaç merak ettim :D
@dasistschön 173
sen öyle yazınca 185 falansın sandım bence 173le olur yahu evet uzun ama öyle engel değil gibi :D
Cevap
20Cevap
Önce o bana kucak dansı yapacak güzelce Twerk çekecek ondan sonra
Djdjk
Ağzının üstüne terlikle vurarım 😂
Yani cinsel ilişki amacıyla gidiyorsan çokda şaşırma bence onu da ister başka şeyde
İlişkinin seviyesine bağlı, yıllardır yürüyen bir ilişki ve aktif bir cinsel hayat varsa olabilir. Aksi halde son isteği olur 😅
kabul etmezdim. ben elektrikci falan miyim direkle ne işim olur dhdj
Olur ilk önce diğere sürter sonra yüzüne otururum
😃
Kalk bir s. gt derim.
Aşırı Entersan ve farklı işler isteyen her kadınla yolu ayırırım. Taş fırınım ben.
Abidik Gubidik işlere gelmem !
Ne yani kız benden striptiz yapmamımı isticek 🙄😀😀
@52Dibekgötlü52 ?
Yatak odası renkli olabilir utanacak çekinecek bir şey değil
Eline kamçı alıp arada vuracaksa kabul ederim
P zaman ev sahibi cinsellik için çağırmış anlamı çıkar
Türk erkeğine gelmez böyle şeyler direk işe girişmeyi severiz
Kucak dansını tercih ederim
Kucak dansı yaparım ben ona önce
Ne direği ya bi tane çarpardım ağızının ortasına
Yapardim
Yapana hayır demem 😛