Cinsel Yaşam Biriyle iki haftadır konuşuyorum, son zamanlarda onunla konusunca libidom yükseliyor neden olabilir? Yesiltavsan Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Daha sevgili degiliz, instagramdan konusuyoruz, boyle olmasi normal mi?bu arada cinsellik konusu daha gecmedi Biriyle iki haftadır konuşuyorum, son zamanlarda onunla konusunca libidom yükseliyor neden olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. sapıklıktan 0 1 Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Degilim cok hoslandim
AtsızKişi Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Olabilir, beğeniyor ve arzuluyorsundur eğer yan yana gelirseniz muhtemelen cinsellik yaşarsınız hemen. 0 19 Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Evlenmeden olmaz Yorumla AtsızKişi 1 yıl Yan yana bir gelin de onun hikaye olduğunu anlarsın. Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Olmazz Yorumla AtsızKişi 1 yıl Göreceğiz Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Ben eminim Yorumla AtsızKişi 1 yıl Çok gördük bunları ya. Sen daha şimdiden bu kadar yükseliyorsun hele bir gelin yan yana görürüz bakalım evliliğe ne kalıyor :D Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Kendimi tutacagim ne kadar istesem de Yorumla AtsızKişi 1 yıl Ah ah bizde geçtik o yollardan :dNeyse ne diyeyim hayırlısı olsun Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Bu arada dunden beri yazmadi :/ Yorumla AtsızKişi 1 yıl Belki çok yoğundur, bir işi vardır bekle belki yarın yazar Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Konusma bittiydi Hadi bakalim dediydi goruldu attim, yazar mi yinee :/ Yorumla AtsızKişi 1 yıl Yani şimdi tüm konuşmayı bilmiyorum sadece 2 cümleyle bir şey diyemem, dersem de doğru olmaz Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Ben hastayim doktora git dedi, ben de giderim belki dedim, haber edersin o zaman dedi, ben de tamam dedim Hadi bakalim dedi konusma bitti Yorumla AtsızKişi 1 yıl Yani normal burada bitebilir tabi. Bekle bakalım yazacak mı yazarsa ne zaman yazacak gör, keşfet Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Ya yazmazsa? Yorumla AtsızKişi 1 yıl Yazmazsa zaten hiç senin olmamıştır, yoluna bakacaksın maalesef Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Yaa deme oyle, gecen gun uyuyacaktim uyuma biraz daha kal dedi, onun da ilgisi var mi ki Yorumla AtsızKişi 1 yıl Yani ilgisi olabilir tabi ki muhtemelen yazar diye düşünüyorum eğer yazmazsa için söyledim zaten Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Ama o yazmali degil mi? Ben yazmayayim pesinde kosuyor gibi gozukmeyeyim Yorumla
Areyz Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Sanırım begenıyorsun kendınısını arzulamaya başladıysan normal bir durum 0 7 Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Daha sevgili bile degiliz Yorumla Areyz 1 yıl Kadınlar erkekler gıbı degıller içine sınmedıkce bır çoğu cınsellık bıle düşünmez sızı yukseltıyorsa bır oluşum vardır sızın kendınıze ıytaf etmenız lazım sonuc ıtıbarıyle herkekze yukselmıyorsunuz Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Evet mesela dun onunla evlendigimi hayal ettim Yorumla Areyz 1 yıl Anlaşıldı hayaller kurulup kafada muhasebe yapışmaya başlandıysa çok çok normal 😄 Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Daha iki haftadir konusuyoruz erken degil mi sevgili bile degiliz daha Yorumla Areyz 1 yıl Secım sızın erkenmı degılmı sız karar verın buna bugün varız yarın yokuz neye göre erken neye göre geç 🤔 Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Hmm Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Cinsellik olmadan olması iyiyimiş bi de olsa demek sular seller gibi olacak şans işte 0 6 Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Evet cok istiyorum onu Yorumla leonidas_3 1 yıl İstediği herşeyi yaparsın işte bunu yakalamak güzel konu hayır diyeceğin hiç bişey olmaz Yorumla Yesiltavsan 1 yıl O da beni istiyor mudur Yorumla leonidas_3 1 yıl Yazışmalarda bellidir zaten o ilk sekstingte titrersiniz Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Cinsellik konusmadik Yorumla leonidas_3 1 yıl Anladım zaten bi gün olacaktır ondan söylüyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bende yakışıklı birini arıyorum altina alsa beni 2 1 Yorumla Erayy22 1 yıl Hemenn Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ee yaşın geçiyor her dakikan önemli 0 2 Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Yas 27 bu arada Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Yav hee Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. hisler kuvvetli belliki 0 3 Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Galiba Yorumla Sağlıkcı023 1 yıl güzel olur umarımmm Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Umarimm Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl 36 mi senin yaşın abla 0 5 Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Hayir 27 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ateşli bir yaştasınOndan oluyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakar mısın içeriye Yorumla Yesiltavsan 1 yıl O da beni istiyor mudur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İçeriye bak dedim Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Libidonu yükselten ne peki 0 2 Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Cok yakisikli Yorumla aliakarrr 1 yıl Ya anladım 🙂 güzelmiş Yorumla
Sezyum13 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Yükselmemesi garip olurdu bence doğru yoldasın 0 3 Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Daha iki haftadir konusuyoruz sevgili bile degiliz erken degil mi daha Yorumla Sezyum13 1 yıl Zaman ile ölçme önemli olan hislerin Yorumla Yesiltavsan 1 yıl tamam Yorumla
_uumutt Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Doğrudur 0 3 Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Normal mi Yorumla Yesiltavsan 1 yıl O da beni istiyor mudur Yorumla _uumutt 1 yıl Dm ye bakarsan anlattım.Normal evet Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. çok normal bir drum 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Abazalık tavan 0 1 Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Ahaha Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sapıksan olur 0 5 Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Degilimm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tm Yorumla Yesiltavsan 1 yıl O da beni istiyor mudur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evt Yorumla Yesiltavsan 1 yıl Dunden beri yazmadi bu arada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
sapıklıktan
Degilim cok hoslandim
Olabilir, beğeniyor ve arzuluyorsundur eğer yan yana gelirseniz muhtemelen cinsellik yaşarsınız hemen.
Evlenmeden olmaz
Yan yana bir gelin de onun hikaye olduğunu anlarsın.
Olmazz
Göreceğiz
Ben eminim
Çok gördük bunları ya. Sen daha şimdiden bu kadar yükseliyorsun hele bir gelin yan yana görürüz bakalım evliliğe ne kalıyor :D
Kendimi tutacagim ne kadar istesem de
Ah ah bizde geçtik o yollardan :d
Neyse ne diyeyim hayırlısı olsun
Bu arada dunden beri yazmadi :/
Belki çok yoğundur, bir işi vardır bekle belki yarın yazar
Konusma bittiydi Hadi bakalim dediydi goruldu attim, yazar mi yinee :/
Yani şimdi tüm konuşmayı bilmiyorum sadece 2 cümleyle bir şey diyemem, dersem de doğru olmaz
Ben hastayim doktora git dedi, ben de giderim belki dedim, haber edersin o zaman dedi, ben de tamam dedim Hadi bakalim dedi konusma bitti
Yani normal burada bitebilir tabi. Bekle bakalım yazacak mı yazarsa ne zaman yazacak gör, keşfet
Ya yazmazsa?
Yazmazsa zaten hiç senin olmamıştır, yoluna bakacaksın maalesef
Yaa deme oyle, gecen gun uyuyacaktim uyuma biraz daha kal dedi, onun da ilgisi var mi ki
Yani ilgisi olabilir tabi ki muhtemelen yazar diye düşünüyorum eğer yazmazsa için söyledim zaten
Ama o yazmali degil mi? Ben yazmayayim pesinde kosuyor gibi gozukmeyeyim
Sanırım begenıyorsun kendınısını arzulamaya başladıysan normal bir durum
Daha sevgili bile degiliz
Kadınlar erkekler gıbı degıller içine sınmedıkce bır çoğu cınsellık bıle düşünmez sızı yukseltıyorsa bır oluşum vardır sızın kendınıze ıytaf etmenız lazım sonuc ıtıbarıyle herkekze yukselmıyorsunuz
Evet mesela dun onunla evlendigimi hayal ettim
Anlaşıldı hayaller kurulup kafada muhasebe yapışmaya başlandıysa çok çok normal 😄
Daha iki haftadir konusuyoruz erken degil mi sevgili bile degiliz daha
Secım sızın erkenmı degılmı sız karar verın buna bugün varız yarın yokuz neye göre erken neye göre geç 🤔
Hmm
Cinsellik olmadan olması iyiyimiş bi de olsa demek sular seller gibi olacak şans işte
Evet cok istiyorum onu
İstediği herşeyi yaparsın işte bunu yakalamak güzel konu hayır diyeceğin hiç bişey olmaz
O da beni istiyor mudur
Yazışmalarda bellidir zaten o ilk sekstingte titrersiniz
Cinsellik konusmadik
Anladım zaten bi gün olacaktır ondan söylüyorum
Bende yakışıklı birini arıyorum altina alsa beni
Hemenn
Ee yaşın geçiyor her dakikan önemli
Yas 27 bu arada
Yav hee
hisler kuvvetli belliki
Galiba
güzel olur umarımmm