çoğu erkek bakire kız isterken bazı erkekler özellikle bakire olmayan kız istiyor, bunun nedeni ne olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ayErkeklerin bakire ya da bakire olmayan kız tercih etmelerinin birçok sebebi olabilir ve bu tercihler kişisel, kültürel, duygusal ya da toplumsal faktörlerden etkilenir. Bazı erkekler için bakire olmak, saflık, sadakat ya da “ilk ve tek olma” gibi değerlerle bağdaştırılır ve bu yüzden tercih edilebilir. Bu düşünce daha geleneksel ya da muhafazakâr görüşlere sahip erkeklerde daha yaygın olabilir.
Diğer yandan, bazı erkekler ise bakire olmayan kızları tercih edebilir çünkü deneyim sahibi biriyle daha rahat olmayı, cinselliğin doğal ve açık olduğu bir ilişkiyi arıyor olabilirler. Bu, daha modern, açık fikirli ya da deneyimlere önem veren erkeklerde görülebilir.
Kısacası, bu tercihler tamamen bireysel ve çeşitlidir. Her erkeğin kendi değerleri, beklentileri ve deneyimleri bu konuda farklılık yaratır. Önemli olan, senin kendi değerlerin ve sınırların doğrultusunda seçim yapman ve karşılıklı saygı ile iletişim kurmaktır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22Cevap
11 ayEvlilik icin degildir si k mek icin kullanmak icindir muhtemelen... patlak si kismis kizi kimse kabul etmez kolay kolay...
05 Yorumla
Soran11 aypatlak ne ya ne iğrenç bir üslup bu? şu mağaradan bi çıkın artık
- 11 ay
Dogruya dogru valla... patlamiş lastikle araba gitmez kardesim gercekler acitir... herseyin sıfırı iyidir ikinci el tercih edilmez...
Soran11 ayumarım bunları erkekler için de düşünüyorsundur
- 11 ay
Erkek bakir degilse o da patlaktır farkeden birsey yok... ama. erkekler benim umrumda degil banane yani sonucta onlarla evlenmeyecegim benim icin önemli olan kadının ne olduğu...
Soran11 ayerkeklerle evleneceksin diye demedim eşitlik açısından dedim.
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
11 ayEvlenmeden seks yapmayı normal gören bir kadınla ilişki yaşarım, bunun için de bakire olmaması lazım.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bakire istemeyenlerin niyeti cinsellik yaşamak ondandir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ciddi olmayanlar,
Başına bela almamak için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayValla beni başkasının ne istediği hiç ilgilendirmez ben bakirim bakire bir kızla da evlenmek istiyorum o kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYarım akıllılar bakire olmayan kızlar hiç bir sınır rıza olmadan istediğim gibi cinsellik yaşarım diye düşünüyor ama gerçek öyle değill
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBide tecrübeli olunca çok zevk alacaklarını düşünüyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayBekaret kaybetme psikoloıjisi çok uğraştırıcı bence. O kadar uğraşmak ciddi zor iş.
00 YorumlaBakma sen aslında bakire olmayan ile evlenecem diyenler duyarcı insanlar cogu
01 YorumlaBaşına bela almamak
14 Yorumla
Soran11 aybakireleri bela olarak görüyorsun demek? anladım
Soran11 aydaha açık ifade etme dersi de eğitim sistemine eklenirse, böyle iletişim problemleri azalır belki ne dersin?
Bela olmasın diye
01 Yorumla
Soran11 ayciddi düşünenlere ithafen sormuştum aslında
Gizli Üye(30-35)11 aybenim için fark etmiyor. namus insanın kalbindedir. tövbe etmiştir evlenmeden yaptığına mesala benim için kabuldur.
00 YorumlaTecrübe haz eşiğini yükseltir
02 Yorumla
Soran11 ayaslında tam tersi diye düşünüyorum
11 ayBakire evlenmek için öteki cinsellik için
00 YorumlaKendileriyle eşit birini istiyor😁
00 Yorumla
11 ayTecrubeden dolayi olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayAdam da tecrübeli olunca.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayDaha rahat becermek icin
00 Yorumla
11 aybakire olmayanlar daha iyi sevişiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 aySeks yapmak için
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aySorumluluk almak istemiyorlar
02 Yorumla
Soran11 ayciddi düşünenlerden bahsediyorum hayatım
Cevap sahibi11 ayCiddi düşünmezler öyleymiş yaparlar benim düşüncem
- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
11 aySen bakire misin
01 Yorumla
Soran11 aysanane be soruya cevap ver sen
11 aySorumluluk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği