Cinsel Yaşam Bir erkeğin kıllı olmasını dert etmemesi çok iyi değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Çok iyi değil mi ama şeyi güzelse #cinsellik Bir erkeğin kıllı olmasını dert etmemesi çok iyi değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 11 ay Kıl nedir ya iğrenç bence. Normal az kıl iydiir ama bide yumak gibi olanlar var gerçekten iğrenç 0 2 Yorumla Soran 11 ay Yo bazılarında seksi duruyo prmbe şeyde nıye iğrenc dursun erkek te de az olursa sorun değil doğallık çekici Yorumla KaramCan06 11 ay Yok ben özellikle kadında kılı hiç sevmem pembe şeyde de olsa ihh Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Koltuk altı ve külot çevresi harici dert etmemŞeyim iyi mi partnerim karar verir 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. şeyi güzelse olur ama diğer yerleride önemli biraz daha açık anlatırmısın 0 0 Yorumla
MutlulukMakinesi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Bence onla olma, temizliğine diikkat etöeyen adamın karakteri de pis olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Kıllı erkeğe selam vermem yüzüne bakmam adam yerine koymam 1 7 Yorumla Pikaçuuu1122 11 ay Aynennnn👍👍👍 Yorumla Soran 11 ay @Pikaçuuu1122 Lazer imkanı yoksa ağda jilet kararma sarkma yapıyor Yorumla Pikaçuuu1122 11 ay Evet ama kıllı kıllı da yalanmıyo. Temiz böyle kaymak gibi olsa dil darbeleri ile fena oluyor tecrübeyle sabit :) Yorumla Soran 11 ay @Pikaçuuu1122 dudak bölgesi kıllı değil zaten üstü Yorumla Pikaçuuu1122 11 ay Imm bak olabilir, dudakları ayırıp dil ucuyla klitorise darbeler atmaya engel değilse Yorumla Cevap sahibi 11 ay soruyu yanlış görmüşüm neyse.. yine de kıllı erkekler ölsün Yorumla Cevobey1 11 ay Öldürdün bizi ya... Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Kendimi beğenmiş gibi olmak istemem ama gerçekten fena değil yani beğeniyorum penisimi ama evet kıllı olmak da bi kötü yani 0 0 Yorumla
Gelebiilirim Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 98% 11 ay Ben kıl sevmiyorum kendimde açıkçası 0 0 Yorumla
Cevobey1 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Ben öyleyim ve dert etmiyorum... 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Değil temiz olmalı bence 0 0 Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı. sen büyük seviyosun 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. O kendinden memnunmuş demekki 0 0 Yorumla
Ateş33söndüren Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Kılın önemi yok basar geçerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Çok yoksa kıl sorun olmaz benim için 0 1 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Partnerin var mı yoksa boşta mısın şu an Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. dogal ve temız olduktan sonra sıkıntı yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Bence iki tarafta temiz olmalı 0 5 Yorumla Soran 11 ay Lazer imkanı yoksa ağda jilet kararma sarkma yapıyor Yorumla Cevap sahibi 11 ay Kararma yapıyor evet ama en azından temiz yani daha iyi değil mi? Zaten ergenlikten beri lazer yapan birisni duymadım illaki kararma olur ama sarkmayı bilmiyorum Yorumla Soran 11 ay Değil ya kara olmasındansa kıllı olmasını tercih ederim Yorumla Cevap sahibi 11 ay Hiç mi almicak kılları illaki alıcak ve hafifte olsa kararıcak bence temiz olması daha iyi Yorumla Soran 11 ay 2 3 haftada 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kıl nedir ya iğrenç bence. Normal az kıl iydiir ama bide yumak gibi olanlar var gerçekten iğrenç
Yo bazılarında seksi duruyo prmbe şeyde nıye iğrenc dursun erkek te de az olursa sorun değil doğallık çekici
Yok ben özellikle kadında kılı hiç sevmem pembe şeyde de olsa ihh
Koltuk altı ve külot çevresi harici dert etmem
Şeyim iyi mi partnerim karar verir
şeyi güzelse olur ama diğer yerleride önemli biraz daha açık anlatırmısın
Bence onla olma, temizliğine diikkat etöeyen adamın karakteri de pis olur
Kıllı erkeğe selam vermem yüzüne bakmam adam yerine koymam
Aynennnn👍👍👍
@Pikaçuuu1122 Lazer imkanı yoksa ağda jilet kararma sarkma yapıyor
Evet ama kıllı kıllı da yalanmıyo. Temiz böyle kaymak gibi olsa dil darbeleri ile fena oluyor tecrübeyle sabit :)
@Pikaçuuu1122 dudak bölgesi kıllı değil zaten üstü
Imm bak olabilir, dudakları ayırıp dil ucuyla klitorise darbeler atmaya engel değilse
soruyu yanlış görmüşüm neyse.. yine de kıllı erkekler ölsün
Öldürdün bizi ya...
Kendimi beğenmiş gibi olmak istemem ama gerçekten fena değil yani beğeniyorum penisimi ama evet kıllı olmak da bi kötü yani
Ben kıl sevmiyorum kendimde açıkçası
Ben öyleyim ve dert etmiyorum...
Değil temiz olmalı bence
Kimin neresi kıllı olabilir pardon?
sen büyük seviyosun
O kendinden memnunmuş demekki
Kılın önemi yok basar geçerim
Çok yoksa kıl sorun olmaz benim için
Partnerin var mı yoksa boşta mısın şu an
Mükemmel olan kızda kıl tüy göze batmaz
dogal ve temız olduktan sonra sıkıntı yok
Edelim mi?
Bence tüylü çok güzel ya
Temiz olcak kadın da erkek de
Çok mu kıllı ki
Bence iki tarafta temiz olmalı
Lazer imkanı yoksa ağda jilet kararma sarkma yapıyor
Kararma yapıyor evet ama en azından temiz yani daha iyi değil mi? Zaten ergenlikten beri lazer yapan birisni duymadım illaki kararma olur ama sarkmayı bilmiyorum
Değil ya kara olmasındansa kıllı olmasını tercih ederim
Hiç mi almicak kılları illaki alıcak ve hafifte olsa kararıcak bence temiz olması daha iyi
2 3 haftada 1
Seninki mi o
aleti mi
Güzel derken