Cinsel Yaşam İlk buluşmada erkek arkadaşımı öpsem abartı olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yanaktan mesela İlk buluşmada erkek arkadaşımı öpsem abartı olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Baydiyeceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı. Uzak mesafe ilişkisimi 0 6 Yorumla Soran 11 ay Evet Yorumla Baydiyeceksiniz 11 ay O zaman öp gitsin yanak dudağada kayabilir belki Yorumla Soran 11 ay Yok bn kndimi bilen biriyim. Yorumla Baydiyeceksiniz 11 ay Sınırların varsa baştan belirt ama bir zaman sonra illaki olacak Yorumla Soran 11 ay Belirttim zaten Yorumla Baydiyeceksiniz 11 ay İyi o zaman bunu bilerek gelir duruma gere bakarsın Yorumla
celeb2face Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 11 ay elini öp alnina koy 0 1 Yorumla Soran 11 ay 😀😀 Yorumla
QwMariner Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 11 ay Kürek kemiğini öp 0 4 Yorumla Soran 11 ay Kurek kemiği ne ya neresi Yorumla QwMariner 11 ay İlk buluşmada öpmek abartı bari tam abart işte Yorumla Soran 11 ay Of tamam öpmuyorm Yorumla QwMariner 11 ay Hıhm Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Hata yapıyorsun direkt yatağa atmalısın. 2 1 Yorumla Soran 11 ay Abarttt Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hafif yanaktan olur 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olmaz, devam.. 0 0 Yorumla
Crayze Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Abartı olmazz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Gerçekten severek mi bu iliskiye basliyorsun? 0 5 Yorumla Soran 11 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bence abarti kacar. Karsi taraf hakkinda olumsuz düşuncelere kapilabilir. Yorumla Soran 11 ay Kendisi istiyor Yorumla Cevap sahibi 11 ay O zaman yol ver Yorumla Cevap sahibi 11 ay İlk bulusmadan ne o samimiyet seven erkek bekler. Her seyin bir zamani var Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Yok ya bence dudaktan öp 0 18 Yorumla Soran 11 ay Olmaz dudak ayıp Yorumla Cevap sahibi 11 ay O zaman yanakta ayıp Yorumla Cevap sahibi 11 ay Değil mi Yorumla Cevap sahibi 11 ay Herşeyin bir adabı var Yorumla Soran 11 ay Hayır Yorumla Cevap sahibi 11 ay Şimdilerde hemen yatıyorlar sevgililerle Yorumla Soran 11 ay Ben or§bumuym Yorumla Cevap sahibi 11 ay Değilsindir işte o yüzden diyorum Yorumla Cevap sahibi 11 ay Yapma Yorumla Cevap sahibi 11 ay Öpme şimdi bence Yorumla Soran 11 ay Ya masumane yanak öpücüğü amma abarttınız Yorumla Cevap sahibi 11 ay Biraz daha geçsin en fazla yanaktan öpersin Yorumla Cevap sahibi 11 ay İşte ilk buluşmada olmaz Yorumla Cevap sahibi 11 ay Walla yine sen bilirsin Yorumla Cevap sahibi 11 ay Hayat senin Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bana göre yanlıs Yorumla Soran 11 ay Uzak mesafe ya o yüzden ufak yanağından opcem o kdr Yorumla Cevap sahibi 11 ay Güzel olur Keşke bizede nasip olsa Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olmaz hatta oral yap 0 2 Yorumla Soran 11 ay Abartı aq Yorumla HayLazTiMe 11 ay Olmaz mı o zaman o sana yapsın Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Öp ama hamile kalma 0 5 Yorumla Soran 11 ay Ay sus ya Yorumla Aristokratımsı 11 ay Hamilesin Yorumla Soran 11 ay Değilim Yorumla Aristokratımsı 11 ay Hamilesin belli Yorumla Soran 11 ay Malmisn yok diyorm ilişki yaşamadım hic Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. öp hoşuna gider 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Neden çok fena mısın 0 3 Yorumla Soran 11 ay Ne alaka seviyorum ve minicik yanağından öpmek istiyorum Yorumla Cevap sahibi 11 ay Hıı Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ufak buseler kondur o zaman Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Eee yuh artık 0 7 Yorumla Soran 11 ay Ne? Yorumla Soran 11 ay Ne alaka bee Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bu kızların hepsi aynı valla Yorumla Soran 11 ay Sensin ayni Yorumla Soran 11 ay Aynen sapığım var mı bi diyeceğin Yorumla Cevap sahibi 11 ay Var Yorumla Soran 11 ay Yok Yorumla
xizmirlidostx Takip Et Bilge Yaş: 39 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Sorun olmaz bence 0 0 Yorumla
1ÇılgınKovboy Takip Et Yoda Yaş: 37 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Yapış dudaklara 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Uzak mesafe ilişkisimi
Evet
O zaman öp gitsin yanak dudağada kayabilir belki
Yok bn kndimi bilen biriyim.
Sınırların varsa baştan belirt ama bir zaman sonra illaki olacak
Belirttim zaten
İyi o zaman bunu bilerek gelir duruma gere bakarsın
elini öp alnina koy
😀😀
Kürek kemiğini öp
Kurek kemiği ne ya neresi
İlk buluşmada öpmek abartı bari tam abart işte
Of tamam öpmuyorm
Hıhm
Hata yapıyorsun direkt yatağa atmalısın.
Abarttt
Hafif yanaktan olur
Olmaz, devam..
Abartı olmazz
Aranızdaki samimiyete bağlı
Gerçekten severek mi bu iliskiye basliyorsun?
Evet
Bence abarti kacar. Karsi taraf hakkinda olumsuz düşuncelere kapilabilir.
Kendisi istiyor
O zaman yol ver
İlk bulusmadan ne o samimiyet seven erkek bekler. Her seyin bir zamani var
Yok ya bence dudaktan öp
Olmaz dudak ayıp
O zaman yanakta ayıp
Değil mi
Herşeyin bir adabı var
Hayır
Şimdilerde hemen yatıyorlar sevgililerle
Ben or§bumuym
Değilsindir işte o yüzden diyorum