Aynı kişi ama size sadık sizi seven destekçi birisi ama hep onla seks yapacaksınız sınırsız fantezi deneyeceksiniz
Diğer ihtimal ise farklı kişilerle yapabileceksiniz ama sadakat yok duygu az var
Aynı kişi ama size sadık sizi seven destekçi birisi ama hep onla seks yapacaksınız sınırsız fantezi deneyeceksiniz
Diğer ihtimal ise farklı kişilerle yapabileceksiniz ama sadakat yok duygu az var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Sınırsız fantezi deneyebiliyorsak zaten başkalarını da dahil edebiliyoruzdur sekse ve bunu kabul ederim o zaman.
Tamam o da kabul
Güzel o zaman benim şimdiki ilişkime çıkıyor yine yol. Sevgilimle dilediğimi yapabiliyorum ekstra olarak farklı tenleri de dilediğimiz gibi alabiliyoruz aramıza yani bundan sıkılma şansımız yok.
Peki sen hangisini isterdin
Tabikide tek erkek ama her şeyi yapım onla
Dürüst ol evli olsan ve eşin sana başkalarıyla da birlikte olabilme imkanı verse ve bunu gerçekten gönül rızasıyla sunsa istemez miydin?
Ya ilki de olur zevkli biriyse ama bazen de farklı tatları tatmak da güzel oluyor. O yüzden ilkine sadık kalıp diğerlerine duygusuz yaşamak shshsh
Erkek milleti işte
Evet ama neden yargılıyorsun ki
Sadik kalamiyorsunuz
Ama kızlar da sadık kalamıyor
Kizlar daha sadık bin kat
Madem öyle sevgilisi ya da eşi olduğunu bildiği erkeklerle neden birlikte oluyorlar
Çoğu kız olmuyor
Nasıl bir sayıysa biz hep azınlığa denk geliyoruz demek ki
Daha önce başınıza geldi mi
Evet
Aynı kişiyle yapmak isterdim sadık birisiyle sevdiğim ve güvenilir birisiyle yani
İlk ihtimalin genelde her fantezi kısmı olmuyor 🤤😘🙈🙈
İkisi de mümkün. Cuckold ilişki en iyisi kadınlar için. Size sadık ve seven birisiyle evlenirsiniz ve farklı kişilerle de seks yaparsınız. Benim eşim yapıyor
Sınırsız olacaksa aynı kişiyle olur. Ama bu sınırsız içine birden fazla kızla yapmak da var ona göre
aynı kişi ile seçerdim. Duygusuz hiçbir anlamı yok
O her zaman yanımda dursun ama sürekli farklı kadınlar da olsun.
Erkek milleti ya kadın da aldatsin o zaman
Öyle kadın hep cepte durmalı gözü benden başkasını görmemeli. Ev işlerini yapıp hizmet edip çocuk bakmalı.
Tabi tabi ne bencilce düşünce
Eee ana hatun evinin kadını olmalı, erkeğine çocuklarına bakmalı. Zaten bunun için evleniyoruz
Allah aşkına adını soyadini adresini ver yanlışlıkla evlenmeyek 🤣
Oldu canım. Tc mi de vereyim direk öldürmeye gel
🤣🤣
Şaka yapıyorum haaa. Seni kızdırmaya çalıştım ama oltaya gelmedin. Tebrikler
Yaaa
Yaaa tabi. Ama itiraf edeyim. Öyle bir hatunum olsun yaramazlık yapacaksak da ara sıra beraber yapalım isterdim doğrusu.
2 3 tane bana sadık olacak kadin olsaydi bende onlara sadık olurdum 😄😄
Hep aynı kişiyle gerçekten zevk alıyor ve veriyorsam bir ömür onunla yaparım ya, değiştirmek istemem
İlkini seçerim. Tabi kim olduğunun yanında özellikleri de istediğim gibi olsun isterim
Ben aldatmam eşimi seviyorsam onunla cinsiyetlik yaşarım şu an bekarım Herkeslere cinsellik yaşıyorum boşandım
Ayni kişi olsun ömürlük olsun 🙃🙃
Farklı kişiler tercihim
Aynı kişiyle sınırsız fantezi
Farklılıklar güzeldir.
Zevk doyumsuzluk tbi çok onemli
Farklı kişilerle olmasını tercih ederim.
Aynı kişi ile sınırsızlık derim
Düzenli bir ilişki her zaman daha sagliklidir
Aynı kişi
Ayni kişiyi secerdim
Aynı kişiyi isterim
Tek kişi ve sınırsız fantezi💫😇
Tabi ki de ayni kisi ile.
Tek ve kalıcı olmasını tercih ederim.
Arada degisiklik iyi oluyor
Aynı kişi
aynı kişi
Tek kişi ile ve sınırı olmayan ile