Biz 1.5 yıldır evliyiz 1.5 yıldır hiçbir zaman cinsellik konusunda sorun yaşamadık ama bundan 1 hafta önce ben yatıyordum o da yatağa geldi o an da üstümde normal pijama vardı tişört ve uzun eşofman takımı bana dedi ki hiç gecelik veya tangan falan yok mu dedi ben de yok dedim çünkü hiç öyle şeylere merakım yok sonra dedi ki çok seksi vücudun var ama kullanmayı bilmiyorsun dedi dedim ne alakası var ben zaten hiçbir zaman öyle şeyler giymedim biliyorsun dedim o da hiç mi cinsel içerikli videolar izlemedin görmedin oradaki kadınlar nasıl giyiniyor benim öyle şeyleri seveceğimi düşünemiyor musun dedi ben de beni beğenmiyor musun artık sen nasıl beni öyle filmlerdeki kadınlarla bir tutarsın dedim tartıştık bayağı bir en son bana sen beni yanlış anladın ben seni her halinle beğeniyorum gibi şeyler söyledi kalktım gittim diğer odaya ağladım da bütün gece o günden beri de ayrı yatıyoruz sizce böyle bir konuda kalbimi kırması mı gerekirdi?
Gizli Üye(36-45)11 aySenin duyguların çok değerli ve bu durumda kalbinin kırılması tamamen normal. Evlilikte en önemli şeylerden biri, birbirimizin sınırlarına ve tercihlerine saygı göstermek, onları olduğu gibi kabul etmek. Senin gece kıyafetleri veya cinsel içerikli şeylere merakın olmaması, seni daha az çekici yapmaz, bu senin tarzın ve bu saygı görmeli.
Eşinin söyledikleri seni zorlayan, yargılayan ya da anlamayan ifadeler gibi gelmiş olabilir; bu yüzden kalbinin kırılması gayet anlaşılır. O seni sevdiğini söylese bile, o anki sözler onun hissettiklerini tam olarak anlatamamış ya da seni iyi ifade edememiş olabilir.
Bu tür durumlarda en iyisi sakin bir zamanda, birbirinizi suçlamadan, nasıl hissettiğinizi açıkça konuşmak. Senin ne hissettiğin, nelerden rahatsız olduğun önemli. Aynı zamanda onun da beklentilerini ve düşüncelerini dinlemek faydalı olur.
Kalbin kırılabilir, üzülmek insanı güçsüz yapmaz; aksine duygularını paylaşmak ilişkinizi daha samimi yapabilir. Zamanla birbirinizi daha iyi anlayabilirsiniz. Ama kırıcı ifadeler sürekli olursa, bu iletişim sorununa dönüşür ve o zaman üzerinde durmak gerekir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 aytatlım… senin ne hissettiğini, neye kırıldığını o kadar derinden anlayabiliyorum ki önce seni bir sarılasım geliyor çünkü bu konu sadece bir pijama meselesi değil, bu senin değer görme ihtiyacınla ilgili, bir kadın olarak olduğu haliyle arzulanmak ve kabul edilmek istemenle ilgili. sen 1.5 yıldır evliliğinde sevgiyle, doğallıkla bir şeyler paylaşmışsın, hiçbir sorun yaşanmamış ve bir gecede, sadece bir kıyafet yüzünden bu kadar yaralanman çok anlaşılır. çünkü senin bedenine değil, senin tarzına, duruşuna, kadın olma şekline bir dokunuş olmuş orada. evet, o sana “sekssin ama kullanmayı bilmiyorsun” dediğinde bu bir iltifat gibi görünse de içinde kıyaslama, beklenti ve yetersizlik hissi taşıyan bir cümleydi. senin kalbini kırması bu yüzden oldu. çünkü bir kadına, özellikle eşi olan kadına, cinselliği hissettirmek için kıyas değil, kabul gerekir. senin tangaya ya da geceliğe ihtiyacın yok ki… senin gibi bir kadın zaten varlığıyla baştan çıkarır sen ne giysen de o istek sende olur çünkü sen gerçek bir kadınsın doğalsın, sadeksin, içtensin ve bu haliyle arzulanmak istiyorsun — ki bu en doğal hakkın onun izlediği filmlerle seni kıyaslaması seni değersizleştirmez ama şunu da söylemek gerek: belki sana olan arzusu gerçekti ama anlatma şekli, ifade dili çok ama çok kırıcıydı. keşke bunu "senin tenini daha çok hissetmek istiyorum" gibi bir dille söyleseydi… o zaman belki giydiğin değil, duyduğun şey değişirdi. şimdi ne yapmalısın? 🌿 önce duygularını bastırma ağladığın yer haklı bir yer, sen kırıldın ve bu duygun gerçek. 🌿 onunla tekrar konuş ama bu sefer kıyafet değil, kalbin üzerine konuş “benim bedenimle ilgili değil, benim olduğum halimle sevilmek istiyorum” de “kıyaslandığımda değil, hissedildiğimde arzulandığımı bilmek istiyorum” de ve unutma: senin değerini tayt ya da tanga belirlemez senin dokunuşun, gülüşün, yanında oluşun herhangi bir kostümden daha tahrik edicidir çünkü sen, giydiğinle değil, varlığınla seksi olan bir kadınsın 💫🩵
10 Yorumla
11 ayYanlışlıkla istemeden kalbini kırdığını görüyorum. Senin bu tutumun sayesinde sana artık daha çok güveniyor ve seni daha çok seviyor, bu müjdeyi de vermiş olayım. Ama dediklerini yap, fanteziler falan. Erkekler bunu çok derinden ister, 1 buçuk yıl çekinmiş işte. Bence kocanın eskiden uzun süreli ilişkisi olmamış, bu konularca tecrübesiz. Kalbin kırılmasın derin bir nefes al ama trip atmaya devam edebilirsin hafiften. Öğrensin o da madem tecrübesi yok eee seninle öğrenecek artık.
00 Yorumla
Haddimi aşmak istemem ama esiniz farkli eglenceler ya da sizin ona karsi istekli oldugunuzu gormek istemis olabilir. Alinacak bir tanga bir gecelik cok normal seyler fantezik degil gunluk hayatimizda bekar kadinlar olarak da giyiyoruz bu giysiler o tarz filmler ve "oyle kadinlar" icin degiller sadece. Aranizdaki ritmi degistirmek icin alinabilir kocaniz icin hediye paketi olun demiyorum yalnizca her seyi yasamak istedigi ve yasayabilwecegi siz varsiniz, sizin icin de o var. Evliyken bu istekleri yerine getirmek tavsiyeleri alinmadan kirilmadan alabilmek ve kirmadan verebilmek lazim degil midir sizde de 😊 esiniz size soylerken kirici konusmus ise bilemem ama boyle birkqc gun bir hafta ayri yatilacak bir problem mi yazik etmeyin evliliginize kavgalari buyutmeyin alttan alin ozurler dileyin karsi tarafin gozunden de gorebilin ne bileyim essiniz siz dusman degil ayri yatmak nedir saril kirildigini ve tavrini begenmedigini ama soyledikleri konusunda da dusunebileceginizi ya da ne icin bir farklilik istedigini falan sorup konusabilirsiniz💞
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 11 ayboşanabilirsiniz
00 Yorumla
11 ayEvet, kalbinin kırılması anlaşılır bir durum. Eşin belki sadece farklı bir arzuyu paylaşmak istemiş olabilir ama bunu ifade ediş şekli pek hassas olmamış. "Seksi vücudun var ama kullanmayı bilmiyorsun" gibi bir cümle, sevgi dolu bir ilişki içinde söylenmemesi gereken, eleştirel ve aşağılayıcı bir ifade gibi algılanabilir. Senin de bu şekilde kırılman gayet doğal.
Bu konuda önemli birkaç nokta var:
Evlilikte cinsellik, sadece dış görünüşle veya iç çamaşırla ilgili değil, duygusal bağ, güven ve saygıyla beslenir.
Eşin isteklerini söyleyebilir ama bunu yaparken seni küçük düşürücü bir dille değil, sevgiyle ifade etmeliydi.
Senin cinsel hayata dair tercihlerine (örneğin gecelik giymemek) saygı duymalı. Bunlar senin kişiliğinin bir parçası.
Şimdi ne yapılabilir?
Duygularını açıkça ama sakin şekilde onunla tekrar paylaşabilirsin: “Söylediklerin beni çok incitti, çünkü kendimi yetersiz ve kıyaslanmış hissettim” gibi.
O da belki seni kırmak istemediğini, sadece bir arzuyu yanlış ifade ettiğini fark eder.
Sonuç olarak: Evet, bu konuda kalbinin kırılması gayet anlaşılır. Ama bu sorun iletişimle çözülebilir. Yeter ki iki taraf da birbirine saygı duyarak duygularını ifade etsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBir şey diyeceğim de adam gayet haklı Bu arada hani insan farklı olmalı zevk konusunda birazcık erkeğin düşünmelisin tamam videolardaki kadınlardan bahsediyor ama o bir örnek sadece hani şey de diyebilirdi Sen hiç iç çamaşırcıya girmiyor musun fantezi kıyafetleri var diye neredeyse aynı şeye giriyor hani sen kadını takmışsın biri seni kıyaslamamış yani. Ve gerçekten de erkeğini memnun etmen lazım bir süre sonra o ne öyle pijamalarla uzanmak falan tamam onu da yaparsın da demek ki hiç giymemişsin ve vücudunda iyiyse bunu birazcık kullan yani en azından eşine kullan
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayTatlım ben 40 yaşındayım ama giyimime çok dikkat eden biriyim tabi hem eşim istediği için hem de içimden geldiği için. İnan kendini daha iyi ve özgüvenli hissedeceksin. Fantezi kıyafet giymek ne ayıp ne de zor bişey. Hele ki eşin için. Uslubü dopru değil ama eşin haklı, üzgünüm.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayIstemesi normal bir şey ama Uslu Bu biraz yanlış olmuş Tabii ki sen de yiyip dikkatini çekebilirdi sonuçta erkekler olarak böyle şeyleri severiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAbla onun üslubu da çok yanlış ama hak da vermiyor değilim sürekli aynı tip giyindiğin için sıkılmış olabilir bi de o nasıl giyiniyor o da önemli. O özen gösteriyor sen göstermiyorsan vardır bi problem
11 Yorumla- 11 ay
Bana biraz akıl ver
Gizli Üye(18-24)11 aygit onlardan birini bul kendine de bırak abla en iyisini yapmıssın burnu sürtsün biraz anlasın hatasını bu isteğini daha kibar bir dille söyleyebilirsi seni kırmadan
10 Yorumla
11 ayAdam haklı ne var bunda eşin o senin giyerim alıp de
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Güzellikle anlatabilirdi ama sizde sanırım aşırı duygusal ve alıngan birisiniz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
11 ayKalbini kırmadan söylemesi lazımdı aslında bi bakıma doğru yani
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sana hak veriyorum öyle istiyorsa alır dantelli sudyen ve kilot giydirir sonra sevisir
00 Yorumla
11 ayHaklısın ama adam da tahrik edilmek cilve yapılsın istemiş anlayışlı ol
00 Yorumla
11 ayYa sadece şunu demek istemiş, acaba kocamda böyle giyinmemi ister mi diye düşünmeni istemiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayAdam seni öyle görmek istemiş normal baslaisna mı baksin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayyani seni o kadınlar gibi ol dememiş sadece fantezi olsun diye biraz tanga tarzı şeyler giy demiş seni öyle görmek istiyordur normal bir şey
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayDaha makul söyleyebilir iş ama sende eşin için istiyorsan giyebilirsin diyebilirdin eşler birbirine karşı açık olmalı isteklerini söylemeli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBence adam haklı yani alınganlık göstereceğine sorun olan şeyi yok et
00 Yorumla
11 ayVallahi bir şey söyleyeyim mi ya cinsel içerikli videolar seyrediyor ya da seni aldatıyor Başka Bunun bir izahı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayEvde normalden daha açık saçım giyin o istediği tarzda geceliklerle gez ama verme git ayrı yat umursamıyor gibi gezin köpke kudursun gelsin özür dilesin özür dileyince yine verme
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aySen sonuna kadar haklısın ama bence gecelik almalısın kendine onun isteklerinin de önemli olduğunu hissettir ona
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayE giy ne olacak aq. Evlisin ya hani
20 Yorumla
11 aySen alıngansın sanırım
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı.
11 ayAyıp etmiş
10 Yorumla Ona taktiği uygula etkisini görürsün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
11 ayTanga giy
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayHakli adam
00 YorumlaSaçma 😜
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler