Öncelikle merhabalar
Ben 22 yaşındayım sevgilimle 5 yıldır beraberiz
Birbirimizi çok seviyoruz gerçekten beraber büyüdük çocukluğumuz beraber geçti sevgilimin ailesi de tanıdık
Benim çocukken ilişkilerim olmuştu yani iliski dedigim cinsellik değil yanlış anlamayın lütfen öyle komikligine sevgili falandı 14 15 yaşındayım işte en fazla sarılıp öpmüştüm bu kadar her neyse sevgilim bunları biliyordu bu konu yüzünden 2 yıl önce benden ayrılmıştı sonra geri barıştık heralde bundan abisine bahsetmiş abisi de sevgilime bırak ne işin var namusu yok kirli demiş soklara girdim gerçekten ve sevgilim hiç bir şey dememiş hala inanamıyorum ne yapacağım gerçekten ben kirli miyim en fazla sarilma opmeydi hata evet pişmanım tövbe ettim ama ergendim olgun düşünemiyordum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aptallık etmiş sevgilin sahip çıkarsa devam et kiskanmistor o
14 15 yasimdaydim ya ne kıskanması olabilir ki cinsellik felan yasamadim
İlişkinizin güzel gitmesini kiskanmis
Haa anladım essek kadar adam ya inanamiyorum gsrcekten 14 15 yaşında ki şeye namussuzluk demis
Uzak dur muhatap olma bence sevgiline sahip cik
Onun bana sahip çıkması gerekirdi benim yaptığım namussuzluk mu Allah aşkına
Başkasına karşı seni savunmayan ve senin özelini başkasına anlatan bir erkekten ne bekliyorsun?
Anlatamaması gerekiyordu değil mi bazıları abisi normal anlatması dedi ama abisiyle mi iliski yaşıyoruz sanki
Çok güzel bir konuya parmak basmışsın
Kesinlikle öyle, nasıl olur da bunu başkasına anlatir?
@Ayabasanmaymun teşekkür ederim sağolun
Bak özelini başkasına anlatan erkek, sevgilisini başka erkeklerin ağzına meze ediyor demektir
Ve hiç bir şey dememiş abisine cinsellik dahi yasamadim yani en fazla çocuk yaşımda öpüp sarılmıştım aklım başımda olsa yapar miydim ya
Abisine karşı seni savunmamış olması pısırık ezik biri olduğunu anlamına geliyor. Demek sen bunla evlensen biri laf atsa koruyamayacak iktidarsız korkak t. toş
Haklısın yani dedigim gibi çocukken olan şeylerdi öyle sarilma opmeydi bu nasıl namussuzluk olur ki
Namussuzluk değil zaten senlik bir durum yok. Kafana takılan bir şey varsa sor bu arada
Ya şaşırdım işte namussuz denilmesi çok beter zoruma gitti
Kurtulmuş oldun böyle bir pısırıktan
Haklısın ne diyeyim ki
Allah kurtardı de
Saçmalamış işte. Sevgilinin abisine ağzının payını vermesi lazımdı. Hangimiz yapmadik ki
eee yok daha neler canim hangimiz kucukken yapmadik sakasina sevgililer?
Sarilmisim opmusum diye namussuz demis iste
Kusura bakma ama sevgilin canım çünkü sevişmeyen kız bulak bu devirde nimet gibi birseydir
Yok sevisme falan hiç yaşamadım ergen çocukluk aklıyla öptüm sarıldım tek o da daha 15 yasindaydim kimsenin 15 yaşındaki olgunluyugla simdiki bir degil
Neden hala berabersin bu kişiyle
Sonunda emoji vardı gitmemiş çok sert bir cevap gibi olmuş🥲
Ya cok zoruma gitti inan Şu an soktayim hala kirli miyim ben
Biriyle cinsel birliktelik bile yaşasan kirli olmazsın bu pis zihniyetlere bakma kendini de üzme
Abisi kim bilir ne haltlar yedi
Öyle de aşırı zoruma gitti benim karşımdaki 5 yıllık sevgilimdi ve eylul de sözde nisanimiz vardi
Bence çok iyi düşün. Bak diğer yorumdaki erkek üye de genç ve nasıl doğru düşünüyor.
Ayrıl gitsin
Ya cok zoruma gitti inan Şu an soktayim hala kirli miyim ben
Değilsin tabi ki