Artık yargılamıyorum olgunlaştım bu konuda 🫠❤️erkekler ilk günden cinsellik sohbeti açabilirler fotoğraf isteyebilirler zira ilişki kurduğun zaman zaten cinselliğe dayanır. Yani oluru var çünküüü KADINLAR ROMANTİZMİ ERKEKLER EROTİZMİ SEVER ❤️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ayKadınlar genelde duygusal yakınlığa, ilgiye ve romantik jestlere daha fazla önem verirken, erkekler çoğu zaman fiziksel çekim ve erotik uyaranlara daha hızlı tepki verir. Ama bu herkes için geçerli değildir. Bazı kadınlar erotizme çok daha düşkün olabilirken, bazı erkekler de romantizmi derinlemesine yaşamak isteyebilir. Yani bu durum kişiden kişiye değişir. Kadının veya erkeğin değil, bireyin karakteri, deneyimleri ve ilişkiden beklentisi belirleyicidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kendini inandirmissin erkek olan ‘’adam’’ilk günden cinsellik sohbet acmaz, aciyorsa kendinin onun uzerinde ki degerini sorgula.
110 Yorumla- 11 ay
Her erkek illa açar o muhabbeti ama karşısındaki kadına değer veriyor ise lap diye aceleye getirmez. O yüzden haklısın
- 11 ay
Açmaması sıkıntı zaten.
- 11 ay
Bak şöyle, sadece cinselliği önceleyen erkek hızlıca girer bu konuya ama şana bir şekilde ilişki veya duygusal bakıyorsa yine açar ama aşırı hızlı bir sekilde yapmaz. Hic muhabbetini açmayan da sıkıntı bezdirir kadını
- 11 ay
Otoban ne yani şu kelimenden bile senin zihniyetini az çok anlayabiliyorum senin zihniyetine göre konuşuyorum ablam burası evli barklı kadınlara yönelik bir platform değil burada ne işin var? Git çoluğunla çocuğunla ilgilen eşinin mesaisi bitecek yemeği yetiştir bana laf yetiştireceğine
- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
11 ayÖzünde doğru ancak erkek karşı taraftan aldığı enerji ve iletişim ilişkisine bağlı olarak ilerler.
00 Yorumla
11 ayErkekler de romantizm sever
12 Yorumla- 11 ay
🐛 🦋 🆚
Gizli Üye(18-24)11 ayerkekler değil abazalar olacaktı o
14 Yorumla
Cevap sahibi11 ayolabilir kadının da abazası var
Cevap sahibi11 aylibido sorunu diye bir şey olmaz ya fazladır ya da az fazlaysa ilgin olabilir erotizme
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
11 aySonunda bir kadın olayı çözmüş👏
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Doğru tespit
11 Yorumla
11 ayÖnceliklerimiz öyle evet doğru
12 Yorumla- 11 ay
Haklısın:)
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sanki öyle oldu
00 Yorumla
11 ayEvet
10 Yorumla
11 ayDogru soze ne hacet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Her ikisi de olur ☺️
10 Yorumla
11 ayİyi çözmüşsün
14 Yorumla- 11 ay
İlk buluşmada istese vercen yani
- 11 ay
Helal sana beton yetmez
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
11 ayKatılıyorum
10 Yorumla İşte asalet işte feraset işte soru gibi soru
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam