7 aylik ciddi sevgilimle (ikimizde 26) 1 hafta tatile gitmistik ben ona hediyeler aldim ve ondan haftalardir lolipop (ucuz bisey) istiyodum o bana almadi erir dedi sicakta (bence bahane) neyse ertesi gün söyledikten sonra aldi bana lolipop (ne anlamı kaldiysa bu saatden sonra). tatilde ama hepsini düsünüp kardeslerine ve annesine hediyeler aldi bayram icin. sonra son günde benim ona aldigim ufacık cikolata güya valizine sigmadigi icin sen al istersen dedi bende gözünün önünde kendim cöpe attim. baya kirilmistim. bide tatilde ona borc para (12k) vermistim durumu biraz sikisik oldugu icin. sonra eve gittiginde bayramdi ve bana cok vakit ayiramiyacagini söylemisti ama 3 gündür 3-4 saatde bir yaziyor beni umursamaz gibi bide böyle yüzeysel konular, gece 1de vakit bulmuş beyfendi arim mi diyo insanin vakti az olabilir ama isteyen zaman ayirir bence. kendimi biraz kullanip atilmis hissediyom. Bunlari nasil yorumluyonuz? Abartıyor muyum?
tatilde bi olay da oldu: onun arkadasiyla disari cikmistik bende onu ilk defa gördüm. video cektik sonra kamerayi bana tuttu ve onun sevgilisi misin diye sordu bende saka olarak bazen dedim ve buna cok bozuldu bende cok üzüldüm buna yanlis anlasildigi icin ve biraz patavatsiz düsünmeden konustugum icin. eve giderken baya agladim ve ondan özür diledim. moralim bozuktu sonra baristik gibi oldu ve oda cinsellik istedi benimde modum olaylardan dolayi yerinde degildi yarin yapalim falan dedim oda küsüp kalkti. ben koltukta uyudum. Bunlari nasıl yorumluyonuz?
Geldik bu haftaya: 24 saat hiç konuşmadıktan sonra ona dicek biseyin yokmu diye yazdım o 2 saat sonra vardi ama müsait olduğumda sen yazmadin dedi bende tüh beyfendinin müsait olmasini mi beklicez dedim o da evet dedi burada sana karsi islerimi yönlendiremiyorum dedi sana daha öncede söylemiştim dedi bende sadece tamam yazdim ona da böyle begeni attı. Bende ona IBAN atıp borclarin icin, eylülde ödersin diyip engelledim onu.
Sizce iyi mi yaptım? Tekrar yazar mı? simdi nasil davranayim? engeli kaldirayim mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer