Kalçamın tokatlanması
Tükürmesi
istekli ve istekli olması
Dilini çıkarması...
Bunlar hoşuma gider ve yapılmasını isterim

Seks sırasında seksten alınan zevk haricinde hoşunuza giden söz ve davranışlar nelerdir? Mesela tokat atmak veya atılmak, tükürmek veya tükürülmek, saç çekilmesi, küfretmek, övmek, dil çıkarmak, gülmek vb. Siz seks esnasında hangilerini yapmayı istersiniz veya yaparsınız. Ve hiç seks yapmayan ben sizce neler yaparsam hoşuma gider veya neler yapmamalıyım? Bu konudaki düşünce ve deneyimleriniz nelerdir?
Derin bakışlarla bedenimin her santimini arzuladığını hissettirmesi tenimi okşarken gözlerime bakarak şimdi sadece benimsin kadın demesi Elleriyle saçımı kavrayıp dudaklarını boynumda gezdirirken şimdi seni parçalayacağım demesi içime her girişinde biraz daha sertleşmesi bunu istedin değil mi diye sorması aşağıya doğru inmesi Ellerini kalçama geçirip beni kendine bastırırken şimdi sadece bana ait olduğunu söyle demesi O sözlerle içimi titreten nefesi birleştiğinde sadece vücudum değil, ruhum da teslim oluyor gibi yaklaşması İçimdeyken yavaşça kulağıma içinde deliye dönüyorum diye fısıldaması O sözlerle içimi titreten nefesi birleştiğinde, sadece vücudum değil, ruhum da teslim oluyor. O an başka hiçbir şeyin önemi kalmıyor Sadece zevk, sadece tutku..
Ya sen bana bir denk gelmedin ki
Neler konuşmayı ya da konuşmasını istersin peki?
İçindeyken aynı anda öpüşürsek çok manyak zevk alırım diye düşünüyorum 😂
İki dudağın da tadına bakılmış olur 🤣🤣
zevk alması
Güzel 👍
Cevap
3Cevap
Küfür etmeyi ve onun da benzer şekilde argo konuşması hoşuma gider. Doggy'de saçlarını çekmeyi de çok severim
Hangi argo kelimeleri duymak hoşuna gider?
Şu ses vaeya oğk oğk oğk bu çok iyi işte ldlcodof
Bencede onu duymak iyi🤣🤣
Sen neler söylersin o esnda
O anda gözüm dönüyo ne dediğimi bilmiyom reis
😂
🤣
Hangi sözleri duymaktan hoşlanırsın peki?
Eliyle omzumuza belime bacaklarıma dokunması hoşuma gider
Evet olabilir güzel
Önlemesi yeterli
Gebeliği mi?
İnlemesi dicektim
🤦🤣
Küfürrr
Duymak mı yoksa senin söylemen mi
Her ikisi dee
😮🔥
Uuvv vahşii 😈