Kesinlikle boyun kısmımıza ve penisimize dokunursan eğer sihri görürsün, zıvanamızdan çıkarız. Denemelisin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Memelerine , yumurtalıkların hsfif masaj bi de boynunu filsn öp , em , memelerini em bunlar bana yapılsa hoşuma gider bi den ayaklarınla bacak arasına dokun ama bazıları ayak seviyor bazıları sevmiyor kişisine bağlı
0
2 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Bide eğer fantezisi var ise topuklu ayakkabı gibi ya dabiraz fantezilerini öğren biraz heyecanı arttırmak için gözlerini bağlayıp kendini bana bırak de hünerlerini göster arada memesini sık
Hiçbir yerine ellemen gerekmez kadının uyarılması gereken yerleri var Oraları erkek biliyor da işini yapıyorsa cinselliğin tadını doyulmazsın Acemi ise ya da ön s****** yapamıyorsa o cinsellikten bir b** çıkmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Kesinlikle boyun kısmımıza ve penisimize dokunursan eğer sihri görürsün, zıvanamızdan çıkarız. Denemelisin
Memelerine , yumurtalıkların hsfif masaj bi de boynunu filsn öp , em , memelerini em bunlar bana yapılsa hoşuma gider bi den ayaklarınla bacak arasına dokun ama bazıları ayak seviyor bazıları sevmiyor kişisine bağlı
Bide eğer fantezisi var ise topuklu ayakkabı gibi ya dabiraz fantezilerini öğren biraz heyecanı arttırmak için gözlerini bağlayıp kendini bana bırak de hünerlerini göster arada memesini sık
Yumurtalıkların iki elinle tut ve hafif aşağı doğru çek o çok iyi geliyor ilk seferde 3 ten fazla yapma acıtıyor😉
Alete, üst vücuda, boyun bölgesi kadında olduğu gibi erkekte de temas ve öpücüklerde zevk verir.
Kalca vagina bel bacaklar kadının her noktasını uyaririm
bu nasıl soru :D planlı mı yapıyorsunuz bu işleri :D
sırtına falan dokun sar sarlama bütünleşmeye çalış daha zevk alıyoruz
Hiçbir yerine ellemen gerekmez kadının uyarılması gereken yerleri var Oraları erkek biliyor da işini yapıyorsa cinselliğin tadını doyulmazsın Acemi ise ya da ön s****** yapamıyorsa o cinsellikten bir b** çıkmaz
Ben şahsen yaramaz olsun isterdim, istediği her yere dokunabilir sürtüne bilir hatta kalçalarımı bile ellleye bilir
Bazı erkeklere temas etmen bile yeterli
Ama boynunu sarman veya sırtına sarılman
Popo ve bel sarılması
Eline al em hayret bişey ya
Gögüs karın diye gider
Her yere dokunmalısın bir tanesi
Penis ve testislerle beraber göğüslere, omza
Boyun sırt göğüs saçlar
Penisi boş bırakma derim
Ben dilimle heryere dokunuyorum
Her yere eller hiç durmamalı
Düşünerek de bi kaç ipucu bulabilirsin.
her yere
Kalçaya
ayak serçe parmağı
Neden böyle dedin; sevdiğin için mi nefret ettiğin için mi?
Her yerimize
Cüzdanına kemerine
Sen şu kalkığı bi avuçla önce
Dalgayı yakala
O an nereye isterse anı yaşamak gerek
G*tne
🤣sen seviyorsun sanırım o kısımda dokunmayı
@Cemdendeniz hayır dalga geçtim
Sevenler var ama spor yapan birinde dolgun sıkı olunca
@Cemdendeniz olabilir iyi günler
Alt mağzemeye
Kafaya lazım 😂