Cinsel Yaşam Şaplak sever misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 113 Belki normal bir fantazidir ama nedense beni biraz utandırıyor ama cok isterdim(Cinsel soru) Şaplak sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. severim evett 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Utanma hic istiyorsan zevkine odaklan. O ani yasa aklinda dusuncelerle kasma kendini 7 2 Yorumla Soran 1 yıl Tavsiye için sağol ask Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🌸 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Mememe ve popoma atılsın isterim hoşuma gidiyor 13 16 Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Güzel, özellikle dolgunsa memelere. Ama her türlü güzel Yorumla sendeistersennn 1 yıl memeler büyük sanırım Yorumla muhammet0707 1 yıl Attılar mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Memelerim küçük ya büyük değil Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Amerikan anayasası şey der. All men are created equal. Tüm insanlar eşit yaratılmıştır. Ben de diyorum ki "Tüm memeler eşit yaratılmıştır. Hepsi şaplaklanmayı hakediyor". :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher yaaag çok incesiniz☺️ Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Bu zevk meselesi hocam şimdi. Memeleri tokatlayıp ısırmak, emmek yalamak. Yapılabilecek ne varsa yapılmalı, ihmal edilmemeli :D Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Ve teşekkürler :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher evet yapmak isteyen yapıyor 🥹 Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Yaptık yaptık. Benim için orada inliyor kıvranıyorsun yaOnun hissetmek işte... fena bir şey :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher 😂 Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Öyle ama napalım :D Yorumla muhammet0707 1 yıl Yani öyle Yorumla sendeistersennn 1 yıl memelerin hoşuna gitmiştir bu yazışma :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sendeistersennn çoook Yorumla sendeistersennn 1 yıl seni tanımak isterdim ben de çokkk Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Utanacak bir şey yok ki. O anda yaşanması gerekiyor yaşanır zaten. Sende gözlerini kapatıp keyfine bakman gerekiyor. 1 0 Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. hiç meraklanma normal istekler , sadece partnerine bunu belli et , yoksa aklında kalır hep 1 0 Yorumla
SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Şaplak atmak çok eglenceli ve zevk verici bi rşey ki. Özellikle biraz dolgun ve beyaz kalçaya kızartana kadar. Başta sevişirken öpüküşrken sonra doggy de iyice kızartarana kadar ama 1 0 Yorumla
Vatandas72 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Bende şahsen seks sırasında kalçamın bir bayan tarafından tokatlanmasını istiyorum. Hiç seks yapmadım ama bundan çok zevk alacağımı öngörüyorum 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Utancak ne var burada herkes herşeyi soruyor zaten gizli sormuşsun keşke gizli olmasan ve ne merak ediyorsan direkt bana çatır çatır sorsan. 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Doggy de kızarmayan kalça bizden değildir 😄 1 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. genelde birlıktelık yasadıklarımla denerim hoslarına gidene devam ederim gitmesse fazla tokat atmam 0 0 Yorumla
Japon33 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 69% 1 yıl Sert olması lazım doggy pozisyonunda sağlam saplaklar atarak hatunu inletmek lazım 😅😏 0 0 Yorumla
H-b_a Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. zevk varken neden acı vereyim. ama tabi ki seviyorsa o ayrı. 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bayilirim saplak atmayi ya sekste zevkli hiasettiriyor 0 0 Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. Popoya atarken ya da ilk baslangicta yanaga atarken zevkli bir his :) 0 0 Yorumla
Gamyoncuu41 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Saplaksiz seks olmaz memelere kalçaya vajinaya her türlü şaplak zevk verir 😄 0 0 Yorumla
cokoko Takip Et Master Yaş: 31 , eic 54% 1 yıl Yani atmayı severim ilişki esnasında. Ama karşı taraf da inlemeli tabi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Atmasını severim tabi ki kalça oldukça elimin altında saplaklardım 😆 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Doggy pozisyonunda kızarasiya kadar tokat yiyorum her zaman. Gevşetip rahatlatıyor beni 1 1 Yorumla mustafaram 1 yıl Kimden yiyorsun Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Dabiki kim sevmez sacimi yolmasi filan cok severim 12 1 Yorumla 4seasons 1 yıl Evli misin sende? Bu evli kadinlarin genelinde var galiba Yorumla
Security42 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 1 yıl doggyde kalçaya tokat atmayı ve saç çekmeye bayılırımmisyonerde kadını altıma alıp ezerken boğazını sıkmayı severim ayrıca 0 0 Yorumla
ZEVKADAMI34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Hemde nasıl söyle vurdukça el izim cikarlen kızartmak harika oluyor 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Buradaki abazalara bı sunum bu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O onların gördüğü şeyse benim yapabilecegin bir şey yok hayatı öyle görmemek nasıl hissettiriyor bilmiyolar Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Peki Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben bdsm seviyorum 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç oldumu deneyimin Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Basarım şaplağı hiç acımam xd 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bu fantezi değil bu olan şey zaten 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kalçada güzel duruyor 👍 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Vurmayı severim 0 0 Yorumla
Sipahi001 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Severim o kalça kip kırmızı olacak 0 0 Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı. Tokatlamadan seks mi olur 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Çok seviyorum. Domaltıp tokatlamak 😍 0 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Tokst boğaz sıkma hepsini severim acımak yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Attım da bir daha atmam yok 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Testislerimi sıktı kadın tırnaklarını batırdı tövbe ettim. Genel evde oldu bu. Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sevilmezmi tabiki severim 0 0 Yorumla
AykAnk06 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. şu an biri olsada şaplak atsa diyorsun 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Sevmem canım acıyor 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Amaç biraz da o sanki
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Süper oluyor cinsellikte serlik 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Şaplak iyidir 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Atıyorum sürekli 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yapıştırr 0 0 Yorumla
muhammet0707 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Evet sen 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
sendeistersennn Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. sanırım bakiresin? 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şaplaksız olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Severim 3 1 Yorumla Cemdendeniz 1 yıl Dayanabilmek önemli buna tokatlanmaya erkeğin altında ezilmeye sertçe yapılmaya defalarca lafta olduğu gibi olmuyor ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
severim evett
Utanma hic istiyorsan zevkine odaklan. O ani yasa aklinda dusuncelerle kasma kendini
Tavsiye için sağol ask
🌸
Mememe ve popoma atılsın isterim hoşuma gidiyor
Güzel, özellikle dolgunsa memelere. Ama her türlü güzel
memeler büyük sanırım
Attılar mı
Memelerim küçük ya büyük değil
Amerikan anayasası şey der. All men are created equal. Tüm insanlar eşit yaratılmıştır. Ben de diyorum ki "Tüm memeler eşit yaratılmıştır. Hepsi şaplaklanmayı hakediyor". :D
@SpaceLoverTeacher yaaag çok incesiniz☺️
Bu zevk meselesi hocam şimdi. Memeleri tokatlayıp ısırmak, emmek yalamak. Yapılabilecek ne varsa yapılmalı, ihmal edilmemeli :D
Ve teşekkürler :)
@SpaceLoverTeacher evet yapmak isteyen yapıyor 🥹
Yaptık yaptık. Benim için orada inliyor kıvranıyorsun ya
Onun hissetmek işte... fena bir şey :D
@SpaceLoverTeacher 😂
Öyle ama napalım :D
Yani öyle
memelerin hoşuna gitmiştir bu yazışma :)
@sendeistersennn çoook
seni tanımak isterdim ben de çokkk
Utanacak bir şey yok ki. O anda yaşanması gerekiyor yaşanır zaten. Sende gözlerini kapatıp keyfine bakman gerekiyor.
hiç meraklanma normal istekler , sadece partnerine bunu belli et , yoksa aklında kalır hep
Şaplak atmak çok eglenceli ve zevk verici bi rşey ki. Özellikle biraz dolgun ve beyaz kalçaya kızartana kadar.
Başta sevişirken öpüküşrken sonra doggy de iyice kızartarana kadar ama
Bende şahsen seks sırasında kalçamın bir bayan tarafından tokatlanmasını istiyorum. Hiç seks yapmadım ama bundan çok zevk alacağımı öngörüyorum
Utancak ne var burada herkes herşeyi soruyor zaten gizli sormuşsun keşke gizli olmasan ve ne merak ediyorsan direkt bana çatır çatır sorsan.
Doggy de kızarmayan kalça bizden değildir 😄
genelde birlıktelık yasadıklarımla denerim hoslarına gidene devam ederim gitmesse fazla tokat atmam
Sert olması lazım doggy pozisyonunda sağlam saplaklar atarak hatunu inletmek lazım 😅😏
zevk varken neden acı vereyim. ama tabi ki seviyorsa o ayrı.
Bayilirim saplak atmayi ya sekste zevkli hiasettiriyor
Popoya atarken ya da ilk baslangicta yanaga atarken zevkli bir his :)
Saplaksiz seks olmaz memelere kalçaya vajinaya her türlü şaplak zevk verir 😄
Yani atmayı severim ilişki esnasında. Ama karşı taraf da inlemeli tabi.
Atmasını severim tabi ki kalça oldukça elimin altında saplaklardım 😆
Doggy pozisyonunda kızarasiya kadar tokat yiyorum her zaman. Gevşetip rahatlatıyor beni
Kimden yiyorsun
yani popoya diyorsan olur ya o esnada neden olmasin kfjs
Dabiki kim sevmez sacimi yolmasi filan cok severim
Evli misin sende? Bu evli kadinlarin genelinde var galiba
doggyde kalçaya tokat atmayı ve saç çekmeye bayılırım
misyonerde kadını altıma alıp ezerken boğazını sıkmayı severim ayrıca
Hemde nasıl söyle vurdukça el izim cikarlen kızartmak harika oluyor
Atılmalı kı zaten. Sevılır ya
Buradaki abazalara bı sunum bu
O onların gördüğü şeyse benim yapabilecegin bir şey yok hayatı öyle görmemek nasıl hissettiriyor bilmiyolar
Peki
Utanma yap gitsin bende severim şaplaği
Ben bdsm seviyorum
Hiç oldumu deneyimin
Basarım şaplağı hiç acımam xd
Evet severim
Ben zaten saplatarak dikiyorum
Bu fantezi değil bu olan şey zaten
Kalçada güzel duruyor 👍
Vurmayı severim
Severim o kalça kip kırmızı olacak
Atmayı seviyorum
Şaplak atmayı severim
Kırmızıya çevrene kadar
Tokatlamadan seks mi olur
Çok seviyorum. Domaltıp tokatlamak 😍
Tokst boğaz sıkma hepsini severim acımak yok
Atmayı mi atılması mi
Şaplak atmaya bayılırımm :d
Attım da bir daha atmam yok
Niye
Testislerimi sıktı kadın tırnaklarını batırdı tövbe ettim. Genel evde oldu bu.
İsteyene Atarım elim kırık değil ya
Çok severim atmayı avuçlayıp okşamayı falan
Şaplak ve daha fazlası kışkırtıcı
Sevilmezmi tabiki severim
şu an biri olsada şaplak atsa diyorsun
Sevmem canım acıyor
Amaç biraz da o sanki
Süper oluyor cinsellikte serlik
Çok severimmm
Şaplak iyidir
Atıyorum sürekli
yapıştırr
Evet sen
Bende çok seviyorum hele dolgunsa
Severim
Severim
sanırım bakiresin?
Şaplaksız olmaz
Severim
Dayanabilmek önemli buna tokatlanmaya erkeğin altında ezilmeye sertçe yapılmaya defalarca lafta olduğu gibi olmuyor ama