Cinsel Yaşam Erkekler kaç yasında milli oldunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Erkekler kaç yasında milli oldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 17 ve 22 senedir milli formayı yurt içi ve dışımda gururla temsil ediyorum 0 4 Yorumla Soran 1 yıl helal sana Yorumla Skol85 1 yıl Sağolasın, tecrübe değerli kolay elde edilmiyor 😅 Yorumla Soran 1 yıl valla ne diyim güzel millet yapmaktan korkuyo eskort falan olmaz diyolar korkudan sap gibi kalmıslar Yorumla Skol85 1 yıl Benim çok maceram var valla 😉 Yorumla
user318389193 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Vallaha 18 im daha olmadım kafam karışık 0 2 Yorumla Soran 1 yıl eskorta git basla sonra sana gelir yavas yavas Yorumla user318389193 1 yıl Hastalık alırım diye korkuyorum ya birde bu bakire isteme işinden Yorumla
comodus Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 57% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. 17 yaşındayken oldum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl normal Yorumla comodus 1 yıl Evet bencede normal yaş Yorumla
Burakerbek Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 35% 1 yıl 20 yaşındaydım herhalde 🤣 0 2 Yorumla Soran 1 yıl biraz gec ama normal Yorumla Burakerbek 1 yıl Vala ben eskortla felan ilişkiye girmedim sevgilimle beraber oldum ilk o da 20 yaşındaydı. 17-18 yaşındayken sevgilimle beraber olmaya korkuyordum başımıza bir iş gelir 🤣 Yorumla
kscoinnn Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. 24 daha arıyom kimse yok 0 6 Yorumla Soran 1 yıl arayarak zor bulursun paran varsa eskortla yap sonra cekersin kendine kendin bulmaya baslarsın Yorumla kscoinnn 1 yıl Esc olmaz ya Yorumla kscoinnn 1 yıl Benimki kötü zaten normalde de beğenmezler Yorumla Soran 1 yıl neden peki Yorumla Soran 1 yıl para veriyon neyi begenmiyo Yorumla kscoinnn 1 yıl Pis Yorumla
Kampçı_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Daha olmadı moruq.. Hatuna saklıyorum kendimi 0 13 Yorumla Soran 1 yıl bu yasta oha Yorumla Kampçı_ 1 yıl Ne ohası mınakoyim.. Bakire istiyorum bakır olmam lazım.. Yorumla Soran 1 yıl bakire zor bulursun senin yasındakiler moruk olmus artık köylerde falan bulursun Yorumla Kampçı_ 1 yıl Herkes kalbinin ekmeğini yermiş.. Belli olmaz.. Herkes patlak değil ya Yorumla Soran 1 yıl ya ne bu felsefesi abi sen yasa gencligin bitiyo yapıstır gelene gecebe ohhh Yorumla Kampçı_ 1 yıl Çavuş'un da bir şerefi var mınakoyim.. Herkesin girdiği deliğe girmez Yorumla Soran 1 yıl sen bu sekilde 31 e devam o zaman Yorumla Kampçı_ 1 yıl Verceksen senle başlayım ozaman.. Vercen mi Yorumla Soran 1 yıl valla verirdimde sen bu yasa kadar yapmamısın öldürürsün falan allah korusun yok olmaz Yorumla Kampçı_ 1 yıl Zu hah haha haa 🤣🤣 Yorumla Kampçı_ 1 yıl Sende ka sar çıktjn Yorumla Soran 11 ay yapcak bisey yok bu kadar sap biriyle yapmak öyle kolay degil ksksksshahahshahsss Yorumla Kampçı_ 11 ay Yemiyor tabi Yorumla
mayctime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl 16-17 in de oldum 1 1 Yorumla mayctime 1 yıl Sen oldun mu Yorumla
smıley1213 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl 16.. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl ideal Yorumla smıley1213 1 yıl Sen? Yorumla
RolanddDeschainn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl 23 yaşındaydım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl gec olmussun baya Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Denk gelmedi :( Yorumla
tekbuzviskiii Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl 39 yaşında 0 2 Yorumla Soran 1 yıl erken degil mi biraz hahahahshshhahshshsh Yorumla tekbuzviskiii 1 yıl kalkmıyodu napalım Yorumla
Gelgelbanaa Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Olmadım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl kac yasındasın Yorumla Gelgelbanaa 1 yıl 30 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Otuz altı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl naptın ya oha Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Otuz altı olunca Rabiam gelecek evlenecez tamam mı Yorumla Soran 1 yıl he simdi uyandım mevzuyu hedef 2030 mu? Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Hee Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmadım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 27 yasında mısın oha gencligin bitiyo Yorumla YektaYamacBoran 1 yıl Yapacak bişi yok bitti zaten Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaş 23 henüz olmadım 0 9 Yorumla Soran 1 yıl daha ne kadar beklicen 30 falan mı ya da 50 hahahahshsh Yorumla TheCeketli 1 yıl Tahmini 27 gibi evlenirsem o zaman Yorumla Soran 1 yıl cok gec kalıyonuz ya filozof gibi hareketler yapıstırsana abi gelene gecene Yorumla TheCeketli 1 yıl Senden mi başlıyım Yorumla Soran 1 yıl sen heyecan yaparsın ahahshshshshsh Yorumla TheCeketli 1 yıl Yapmazsam kork zaten Yorumla Soran 11 ay valla yapsanda yapmasanda sıkıntı zaten bu saplık seni bi canavar yapabilir assdasddsasshahshsh Yorumla TheCeketli 11 ay Yanlış anlaşıldı sanırım 😅Sap değilim sadece cinsellik yaşamadım Yorumla TheCeketli 11 ay Yani yokluktan değil bazı "özel" şeyleri evliliğime sakladığımdan. Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 17 yasimda 0 0 Yorumla
sociosf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. 17... 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. 33 de oldum 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. 25 yaşında 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. 15 🥺 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmadım 0 5 Yorumla Soran 1 yıl oha bu yasta Yorumla KalkYerimeYat 1 yıl Nesi varmış yaşımın Yorumla Soran 11 ay 34 yazıyo dogru mu o Yorumla Soran 11 ay nesi varmıs degil nesi kalmıs artık yakında kalkmicak haberin olsun basla artık hahahshshsh Yorumla KalkYerimeYat 11 ay Doğru, kalktığı kadar artık 🍕 Yorumla
BiqDiq_18 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 1 yıl 24 yaşında 0 4 Yorumla Soran 1 yıl gec olmusun Yorumla BiqDiq_18 1 yıl Öncesinde sadece sevişiyordum Yorumla Soran 1 yıl yine biseyler yasamısın millet kız eli degmemis Yorumla BiqDiq_18 1 yıl Yok ya 16 yaşında başlamıştım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
17 ve 22 senedir milli formayı yurt içi ve dışımda gururla temsil ediyorum
helal sana
Sağolasın, tecrübe değerli kolay elde edilmiyor 😅
valla ne diyim güzel millet yapmaktan korkuyo eskort falan olmaz diyolar korkudan sap gibi kalmıslar
Benim çok maceram var valla 😉
Ama ben de mi bir sıkıntı var 19 ama bakirim
19 peki sen kaçta oldun milli
Vallaha 18 im daha olmadım kafam karışık
eskorta git basla sonra sana gelir yavas yavas
Hastalık alırım diye korkuyorum ya birde bu bakire isteme işinden
17 yaşındayken oldum
normal
Evet bencede normal yaş
20 yaşındaydım herhalde 🤣
biraz gec ama normal
Vala ben eskortla felan ilişkiye girmedim sevgilimle beraber oldum ilk o da 20 yaşındaydı. 17-18 yaşındayken sevgilimle beraber olmaya korkuyordum başımıza bir iş gelir 🤣
24 daha arıyom kimse yok
arayarak zor bulursun paran varsa eskortla yap sonra cekersin kendine kendin bulmaya baslarsın
Esc olmaz ya
Benimki kötü zaten normalde de beğenmezler
neden peki
para veriyon neyi begenmiyo
Pis
Daha olmadı moruq.. Hatuna saklıyorum kendimi
bu yasta oha
Ne ohası mınakoyim..
Bakire istiyorum bakır olmam lazım..
bakire zor bulursun senin yasındakiler moruk olmus artık köylerde falan bulursun
Herkes kalbinin ekmeğini yermiş.. Belli olmaz.. Herkes patlak değil ya
ya ne bu felsefesi abi sen yasa gencligin bitiyo yapıstır gelene gecebe ohhh
Çavuş'un da bir şerefi var mınakoyim.. Herkesin girdiği deliğe girmez
sen bu sekilde 31 e devam o zaman
Verceksen senle başlayım ozaman.. Vercen mi
valla verirdimde sen bu yasa kadar yapmamısın öldürürsün falan allah korusun yok olmaz
Zu hah haha haa 🤣🤣
Sende ka sar çıktjn
yapcak bisey yok bu kadar sap biriyle yapmak öyle kolay degil ksksksshahahshahsss
Yemiyor tabi
16 yaşındaydım.. sen oldun mu
14 yaşımda
16-17 in de oldum
Sen oldun mu
15 cnms
24 yaşındayım daha milli olmadım
16..
ideal
Sen?
23 yaşındaydım
gec olmussun baya
Denk gelmedi :(
39 yaşında
erken degil mi biraz hahahahshshhahshshsh
kalkmıyodu napalım
Olmadım
kac yasındasın
30
Otuz altı
naptın ya oha
Otuz altı olunca Rabiam gelecek evlenecez tamam mı
he simdi uyandım mevzuyu hedef 2030 mu?
Hee
Olmadım
27 yasında mısın oha gencligin bitiyo
Yapacak bişi yok bitti zaten
Yaş 23 henüz olmadım
daha ne kadar beklicen 30 falan mı ya da 50 hahahahshsh
Tahmini 27 gibi evlenirsem o zaman
cok gec kalıyonuz ya filozof gibi hareketler yapıstırsana abi gelene gecene
Senden mi başlıyım
sen heyecan yaparsın ahahshshshshsh
Yapmazsam kork zaten
valla yapsanda yapmasanda sıkıntı zaten bu saplık seni bi canavar yapabilir assdasddsasshahshsh
Yanlış anlaşıldı sanırım 😅
Sap değilim sadece cinsellik yaşamadım
Yani yokluktan değil bazı "özel" şeyleri evliliğime sakladığımdan.
17 yasimda
17...
33 de oldum
25 yaşında
15 🥺
Olmadım
oha bu yasta
Nesi varmış yaşımın
34 yazıyo dogru mu o
nesi varmıs degil nesi kalmıs artık yakında kalkmicak haberin olsun basla artık hahahshshsh
Doğru, kalktığı kadar artık 🍕
15. Sen
17 sen peki
18de
17 yaşımda
Sen
24 yaşında
gec olmusun
Öncesinde sadece sevişiyordum
yine biseyler yasamısın millet kız eli degmemis
Yok ya 16 yaşında başlamıştım
19da oldum