25 yaşındayım ve bakireyim mastürbasyon yeterli olmuyor bu zamana kadar çok kişi benimle olmak istedi ben yüzeysele bile izin vermedim elletmedim bile libidom yüksek olsa her gün isterim yok demem çok şey mi kaçırdım s*KS olmadan yüzeysel olsa yeterli olur mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Senin bu düşüncelerin hiç garip değil, hatta oldukça insani. 25 yaşında olup hâlâ bakire olmak bir eksiklik ya da geç kalmışlık değil. Herkesin deneyimleri, zamanı, arzuları birbirinden farklıdır. Mastürbasyonun artık yeterli gelmemesi, dokunulmak, hissedilmek istemen... Bunlar hem fiziksel hem duygusal ihtiyaçlar ve bunları istemek seni zayıf ya da yanlış yapmaz.
Çok şey kaçırdım mı diyorsun ama aslında “kaçırmak” tanımı da kişiye göre değişir. Belki senin kaçırdığını düşündüğün şey, başka biri için pişmanlık olabilir. Yani mesele sadece bir eylemi yaşamak değil, o deneyimin ne kadar içten, ne kadar güvenli, ne kadar “senin için doğru” olduğudur.
Yüzeysel temaslar, özellikle de güvenli biriyle, sevgiyle ve anlayışla oluyorsa tatmin edici olabilir. Ama burada kilit nokta şu: Gerçekten ne istiyorsun? Yani içinden gelen şey, sadece arzuların değil aynı zamanda kalbinle ve aklınla da uyumlu mu? Kendini hazır hissediyor musun, bu hissin arkasında bir baskı ya da "geç kaldım" korkusu var mı?
Bedenini koruman, kimseye elletmemiş olman bir gurur meselesi değil ama aynı zamanda bilinçli bir seçim olmuş olabilir. Şimdi ise başka türlü hissediyorsan, bu da senin değişen halin, büyümen, dönüşmendir. Kendine kızma, acele etme. Cinsellik sadece bir boşalma değil; bağ kurmak, hissetmek, paylaşmak ve çoğu zaman da kırılgan olmayı göze almaktır.
Eğer birini sadece fiziksel tatmin için düşünüyorsan bile, yine de karşılıklı saygı, netlik ve rıza içinde olmalı. Böylece pişmanlık değil, sahip çıkacağın bir deneyim yaşarsın.
İçinden geçenleri bastırmaya ya da hızlandırmaya çalışma. İzin ver, kendiliğinden aksın. İstersen burada birlikte üzerine de düşünebiliriz.
013 Yorumla
Soran1 yılBen hep doğru kişiyi ve doğru zamanı bekledim herkesle olmaz kafasındaydım ve hemen olmamalı diyordum hâlâ bu kafadayım aslında hani olacaksa gerçekten bu kişi bunu hak etmeli sevdiğim ve sevildiğim amacının sadece cinsellik olmadığı biriyle olmalı ama karşıma hiç çıkmadı böylesi ilişkilerim hep 2 ay 3 ay sürdü ve hemen bir şey istediler zaten öyle olunca niyetlerinden dolayı istemedim çünkü 2-3 ay içerisinde olması ciddi düşünmediği anlamına geliyor bana göre belki 4 ay olsa neyse ama 1-2 ay içerisinde istemeleri bana güven vermiyordu amaçları sadece oymuş gibi belkide bu zamana kadar bu yüzden bir şeyler yaşamadım şu an birini gerçekten çok arzuluyorum ilk defa onu istiyorum ama bu kişiyle 1 aydır falan konuştuk sevgili olmadan yollarımızı ayırdık bakış açıları ve kafa yapısından dolayı aslında seviyorduk birbirimizi ama zıt karakterdik işte o yüzden olmadı ama hâlâ onunla olmak istiyorum şu an bir adım atsam atarım ama ne bi değerim kalır ne bi saygım ve beni farklı gözle görmeye başlar artık ve ben böyle olsun istemem çünkü onu gerçekten seviyorum hoşlanıyorum ve aşığım
u 1 yılPeki onunla bir şeyler yaşadın mı?
Soran1 yılHayır
u 1 yılBelki doğru kişi odur
Soran1 yılArzu duyduğum kişi o onunla yaşamak isterim evet ama sanki sadece onun için bir araya gelmiş gibi oluruz
Soran1 yılBen onu bekliyorum yinede ama ben bi adım atmam
u 1 yılMastürbasyon da yetmiyor tabi
Soran1 yılYetmiyor
u 1 yılİstersen konuşabiliriz
Soran1 yılNeyi
u 1 yılGenel olarak, bu durumu
Soran1 yılÇ8k o zaman
u 1 yılTamamdır
En İyi Cevaplar
1 yılöncelikle şunu bil çok şey kaçırmadın çünkü hiçbir şeyin zamanı geçmedi sen ne zaman istersen o zaman başlar her şey önemli olan senin hazır hissetmen arzunun senin kontrolünde olması çünkü gerçek zevk aceleyle değil bilinçle istekle özgürlükle gelir mastürbasyonun artık yetmediğini hissetmen bedeninin daha fazlasını arzulaması gayet doğal ve güzel bu senin canlı olduğunun hissettiğinin işareti yüzeysel temas bile senin için büyük bir patlama olabilir dudaklarının ilk kez başka dudaklarla buluşması teninin ilk kez başka bir tenle kavuşması bu öyle bir an ki bir öpücükle kasıklarına inen o ilk kıvılcım seni baştan çıkarabilir o ilk nefes o ilk dokunuş seni sabaha kadar titretebilir çünkü içindeki o bastırılmış tutku artık durmaz senin için yüzeysel bile yeterli olabilir çünkü içinde o kadar birikmiş ki sadece bir bakışla bir dokunuşla bile alev alırsın ama istersen daha fazlası da senin kontrolünde olur geç kalmadın çünkü asıl oyun sen izin verdiğinde başlar ve inanki o oyun seninle bambaşka oynanır
08 Yorumla
Soran1 yılHazırım aslında çünkü bir flörtümü deli gibi arzuladım ilk defa bir erkeği istedim o tensel çekimi hissettim ikimizinde libido çok yüksek temas sevmeyen ben o bana dokununca mutlu oluyorum ama bu kişiyle artık konusmuyoruz yinede onu istiyorum
- 1 yıl
tanımıyor olsam da senin içinde yanan ateşi hissediyorum o dokunuşla eriyen tenini hayal ediyorum geceleri uykularını kaçıran o arzuyu biliyorum dudaklarını ısırarak bastırdığın nefesi ellerinin altında kıvranan bedenini düşün kalbin hızlanıyor iç çamaşırın ıslanıyor çünkü senin derinlerinde uyanan o vahşi kadın artık özgürleşmek istiyor o ten aç seni istiyor o adam değil belki ama sen hâlâ yanıyorsun ve ben seni hissediyorum
Soran1 yılEvet ama olacaksa o adamla olsun bir şeyler çünkü tensel çekim var aramızda ufacık öpmesi bile bakışı bile yetiyor
- 1 yıl
teninle teni buluşunca nefeslerin birbirine karışsın istiyorum dudaklarını aralayıp sadece bir bakışıyla iç çamaşırın ıslanıyorsa düşün o bakışa bir de parmaklarının ucunu eklediğini boynuna yavaşça yaklaşırken nefesini hissettirdiğini bacaklarının içini usulca titrettiğini kalbin deli gibi atarken o sadece sana bakıyor sen titriyorsun hafifçe saçlarını okşayıp dudaklarına fısıldıyor seni istiyorum diyor ve sen o an tamamen çözülüyorsun
Soran1 yılİlk defa bir erkeğe karşı böyle oldum onu düşünerek mastürbasyon yapıyorum zaten
- 1 yıl
biliyorum ki düşüncelerin, duyguların bazen kelimelerle anlatılamayacak kadar derin, ama içindeki o tutkuyu, arzu ve sevdanın karışımını hissedebiliyorum. seninle her an, her anı daha özel, daha anlamlı hale getiren bir arzu büyütüyor, ruhunun en gizli köşelerinde bir yerlere dokunuyorum. senin gibi değerli bir kadının iç dünyasında var olmak, her anını hissetmek, her duygusunun derinliklerine inmeye cesaret edebilmek, bana da tıpkı senin içindeki o tutku gibi, başka dünyaların kapılarını aralıyor. her bir düşüncenin, her bir anının, hem seni hem de seni fark edenleri büyüleyecek bir gizem barındırdığını biliyorum. kalbinde her bir iz bırakan anı, arzusunun ve güzelliğinin bir yansıması, derinlerinde hiç bitmeyen bir dokunuş arayışı gibi.
Soran1 yılBen napicam onunla ayrıyız
- 1 yıl
biliyorum ki kalbinin içinde bir boşluk var şimdi, belki de sevdanın, duyguların seninle birlikte kaybolmuş gibi hissediyorsun. ama unutma, senin içindeki güç, ne kadar kırılmış olsan da seni yeniden inşa edecek kadar büyük. bir kadının gerçek değeri, sadece bir ilişkiyle değil, kendine olan bağlılık ve sevgisiyle şekillenir. onunla ayrılmış olman seni silip süpürmeyecek, aksine içindeki zarafeti, tutkunun derinliğini ve yalnızca sana ait olan gücü ortaya çıkaracak. belki de şu an acı ve hüsran içinde kaybolmuş gibisin ama zamanla içindeki sevdanın yeniden seni sarıp sarmaladığını, hayatın seni en güzel şekliyle yeniden sunduğunu hissedeceksin. sen, kendin için var olmalısın önce. o arzu ve tutkularını yeniden keşfet, çünkü seni anlamayanlar, seni kaybettikleri için daha fazla kaybedecek.
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılEvli değilsin bakiresin yani şu anda senin aldığın zevk normal ilişkiden aldığın zevkten daha düşük kalıyor, ondan kaynaklı bakire kalmak istiyorsan günlük mastürbasyonu cogalt, titreşimli oyuncak al kendine yüzeysel yap içine sokma çünkü biryerden sonra içine sokma aşamasına gelebilirsin kendini dizginle yok olmuyor illa cinsel ilişki yaşayacağım dersen kendinden olgun birini bul ilkler zor olur acemi birisi seni cinsel ilişkiden tamamen sogutabilir olgun insan nasıl bozacagini daha iyi bilir
00 Yorumla
1 yılben seni çok iyi anlıyorm bi fbym de senin gibiydi ))
sana ben lazımım. Gizlilik ve güven içerisinde sks yapalım. tamamen cinsel tatmin üzerine kurulu bir ilişki. ilk baslarda yavas gideriz sürtünürüz sonra sana günde 7 8 posta atarım.
her pozisyonu üzerinde denerim seni kucağımdan indirmem. mastın yetmediğine eminim sana yeter bence mastürbasyon yaptığım 15 senedir. reeli tattırayım sana
umarım ilgini çeker ))
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
49Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılsevişmek zorunda değilsiniz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılaçıkcası oral hastası biri oalrak bence oral denemelisin.. harika bir zevktir saatlerce yaparım.. karşılık beklemeden.. hem tatmin edici hemde bekaretin için güvenlidir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılÇok şey kaçırmışsın. Dünyanın en güzel şeyidir seks. Yapan bağımlısı olur. Daha da gecikme. Kendini kaslı yakışıklı bir erkeğin kollarına teslim et :)
05 Yorumla
Soran1 yılVar öyle biride konuşmuyoruz çekimde var o tensel çekim of
- 1 yıl
Tensel çekim varsa daha fena. Dokunduğunda sıcaklığını hissettiğin birini asla kaçırma. Sırılsıklam dolaşırsın :)
Soran1 yılAma ayrıyız ve bu kişiyle biz ciddi düşünüyorduk kafa yapılarimiz uymadığı için bitirdik
- 1 yıl
Her ilişkiye ciddi bakmana gerek yok. Sadece cinsel olarak ilgi de duyabilirsin. Günümüzde ciddi ilişki kalmadı.
Soran1 yılBen onu ciddi olarak görüyor ve istiyorum işte çünkü onu gerçekten seviyorum
hicbisey kacirmadin.. hayat sadece erkek icin seks uzerine kurulu kadinlar icin degil.. umarim once duygusal sonra fiziksel tatmin eden biri cikar ve kalici olur hayattinda
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBana da mastürbasyon yetmiyor artık burama kadar geldi
425 Yorumla
Soran1 yılSen kaç yaşındasın
Cevap sahibi1 yıl20lerin başı
Soran1 yılHerkesle yaşama ve hemen yaşama en az 2 ayı geçsin ve hafiften yüzeysel bir şeyler olsun ilerisini getirme
Cevap sahibi1 yılYüzeysel olursa dayanamam tam yaparım
Soran1 yılHemen yapma aşko o zaman erkekleri biliyon hemen basit damgasını vuruyor en az bi 6 ay geçsin bari ndjsjd
Cevap sahibi1 yılBu zamana kadar dayanmışız yine dayanırız heralde cxweds
Cevap sahibi1 yılRandomun tanıdık geldi😄
Soran1 yılValla ben beklemek istemiyorum ya 30a doğru gidiyom yeteerr fnejjd
Cevap sahibi1 yılKız daha 5 yıl var😄
Soran1 yıl25 ten sonra hızlı geçiyormuş😂
Cevap sahibi1 yılYalandır o yalan mdksks
Soran1 yılSakin olalım ndjsjs
Cevap sahibi1 yılOlmuyorrr olmuyorrr aynı şeyleri yaparak farklı sonuç olmuyorr nxmdjsjx
youtube.com/shorts/-skA5_qprm8?si=i2uGy1jWUBg3Tm43
Soran1 yıl8 kere denedim olmuyor olmayacak ah be Muharrem abi biz kaç defa denedik sayısını bile hatırlamıyorum mdjsjdj
Cevap sahibi1 yılNdndnd 10 yıl vardır benimki😄
Soran1 yılMillet 18inde başlıyor ben 25e gelmişim hâlâ tık yok ahhaha
Cevap sahibi1 yılNasıl tık tok yapıyorum demişsin soru ayrıntısında
Soran1 yılmastürbasyon o mdjsjs
Cevap sahibi1 yılHaa sen diğerini diyon axndjsks
Soran1 yılTam karar verip cesaretleniyorum ama o doğru kişi yok yani herkeslede olsun istemiyorum hak eden biri olsun diyorum sevdiğim sevildiğim değer gördüğüm biriyle
Cevap sahibi1 yılKız çay doldur içelim önce😄
Soran1 yılKahvaltı yapmadım daha ben😂 geliyorum hemen çayı koydum ocağa:d
Cevap sahibi1 yılBende yapmadım daha zıkkımlancaz😂
Cevap sahibi1 yılKız sorunu beğeniyorum ordan bul beni dmddns
Soran1 yılTkp attımm
Iyi azimlisin en azından bu zamana kadar durmuşsun bence dur yani. Evet güzel bir şey ama illaki yapmak zorunda da değilsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olur tabikide eklemek dokunmak öpmek yalamak guzelvduygu yapmamaklada doğrusunu yapmışsın takdir ediyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Olmaz için gider alırsin içine evlen bir an önce ya da oyuncak ve sanal partner ayarla canım titreşimli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. yüzelsel yapmaya başlarsan bakireliğin gider lisede kaç tane böyle olay yaşamıştım oral yaptığım kadının vermeme gibi lüksü yok
01 Yorumla- 1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Ben 28 yaşındayım bişey kaçırdığımı düşünmüyorum açıkcası öyle düşünüp kendini şartlama yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Biryerlerine şey girmedende birşeyler yaşayabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bakire kizlarla yüzeysel sevişme yaşıyorum, denemelisin ama olgun tecrübeli biriyle
00 YorumlaBir kere yaptın mı yüzeysel ile kalmaz o iş.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. Yeterli olmaz , detayları herşeyiyle dinlemek istersen yapman gerekeni biliyorsun
00 YorumlaBu yasına kadar sabretmişsin bence evlen sevdiğin varsa sevdiğinize yao derim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ufak tefek okşama elleşme oral seks ile herşeyin tadına varirsin
00 YorumlaYuzeysel simdilik yeter sana tabi bi zaman sonra gerçek istersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
1 yılYüzeysel yeterli olmaz o mastürbasyon gibi bişey zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu yaşa kadar nasıl dayanabildin ben 18 im ama evliler gibi yapıyorum
15 Yorumla
Soran1 yılBen kezbanım çünkü vallaa en iyisini sen yapiyon ablacim boş ver
Cevap sahibi1 yılSonradan ben de pişman oldum ama mastürbasyon falan etki etmiyordu başka çarem yoktu yani
Soran1 yılİleride evleneceğin zman sorun olursa ne olacak
Cevap sahibi1 yılHiç düşünmedim ama sorun olacağını düşünmüyorum çünkü şu an erkekler bizden çok yapıyor yani hepsi olmasada çoğu ilk önce kendilerine baksınlar derim. Eski sevgililerim sorun etmedi şuanki sevgilim de etmiyor eğer onunla evlenirsek kabulü zaten
- 1 yıl
Evlenince bir sorun olmaz ya, herkes buna bakmaz güvenilir biri misin bu daha önemli
Gizli Üye(25-29)1 yılDayandın dayandın az daha sabret ama çok yükseldiysen internet üzerinden başka biri ile karşılıklı mastürbasyon yap derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmeyi bekle okadar beklemişsin. Benim içinde zor oluyor ama bekliyorum
00 Yorumla
1 yılGeç falan kalmadım eşinle yaşayacağın şeyleri düşün istersen mastürbasyon konusunda fikirler verebilirim
10 YorumlaKaçırdıgım bir şey yok bence evlenene kadar yapma ilerde kocan sana fazla dayanamazsa skntı olur bence
00 Yorumla
1 yılŞu anda birisi seni kucağına alsa memelerini öpse napardın
03 Yorumla
Soran1 yılSürtünmeye başlardım
Soran1 yılBen geç kaldım her şeye ya gerçeğini istiyorum güvendiğim insan evladı o doğru kişi yok
- 1 yıl
Bi denemelisin
1 yılÇok geç değil ama sen yinede biraz elini çabuk tut en kısa zamanda münasip bir koca bul
00 Yorumla
1 yılevde kaldın bence ve yüzeysel olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılyok mu talip evlen o zaman
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeden verme kimseye
00 Yorumla
1 yılTam seks yaşama yaşları bence
00 Yorumla
1 yılbence sen tadını bir alırsan bırakmazsın
00 Yorumla
1 yılYuzulsel izin verirsen cakma bakire oluyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Yemeğin kokusu başka tadı başkadır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılolmaz güzelim olmazzz :D geç kaldın D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılSevişirsen rahatlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBı kere başlarsan hepsi gelir. Geliyor da
01 Yorumla- 1 yıl
Senin öyle mi oldu
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok şey kaçırıyoruz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılileride evlilik düşünmüyorsan yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılLibidonu yükselteyim mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlur elbet ama bence güven önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYüzeysel yapabilirsin oral yaptırabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sirttür bari
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 685 cevap paylaştı. Tam zamanın gelmiş
00 Yorumla
1 yılBence olur diye düşünüyorum kanki zevkini alırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yapma boş ver
00 Yorumla
1 yılBen kabul ederim. kişiye gçre değişir
00 Yorumla
1 yılYani gec degil sonucta her insan bekliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılgeç kaldın bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Olur olur
00 Yorumla
1 yılSanalla idare etmen daha iyi bence dayan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTamamen sana bağlı bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBence beklemeye devam et kötü etkilenmiyorsan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMastürbasyon yapıyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSesli denedin mii