İlişkinin içerisindeyken ben babam iki üç sene bekleyin sen 23 24 yaşına gel buyursunlar gelsinler ben bekleyemem dedi babası istiyor diye kendisi kendisi nişanlanacak oldu beni her yerden engellemişti 4 ay sonra döndü seni sevdiğimi anladım pişmanım affet diye öyle
Yani böyle davranıyor cümleler söylüyor bende istemiyorum açıkçası cinsellik içinse yakınlaşmasına izin vermiycem kırılıp üzülen ben oluyorum yolun sonunda adam gibi düzgün ilişki içinse amanne diğer türlü yaklaşmasının istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Evet dönebilir ama tek o olur
valla vereni affetmeyiz
Soner kaç ke hadi ordan
Seni kullanıp yeniden gidcek
döner
Dönmesini mi istiyorsunuz
Dönebilir ama geçici
Skp atıcak.
Döner
Döner
donmez
Doner, tiklar, tekrar gider.
Gurur varsa dönmez
Döner bence de
Skecek başka kız bulamamıştır
Döner
Döner iyi mal varsa
Sen rahatlatıcı mısın ona
döner
Ver.
Evet
geri döner seks için
Defalarca döndüm
Dönert
Seve seve döner evet
Neden ayrıldınız ki
İlişkinin içerisindeyken ben babam iki üç sene bekleyin sen 23 24 yaşına gel buyursunlar gelsinler ben bekleyemem dedi babası istiyor diye kendisi kendisi nişanlanacak oldu beni her yerden engellemişti 4 ay sonra döndü seni sevdiğimi anladım pişmanım affet diye öyle
Yaşlar kaç ki şu an
21 yaşındayım ben o 24
Cinsellik olmasına rağmen apar topar evlenmek mi istiyor
Cinsellik olmadı tamamen birliktelik sadece yakınlaştık öpüşme vs gibi birlikte cinsel ilişki yaşamadık
Eeee barışacak mısnız
Yani böyle davranıyor cümleler söylüyor bende istemiyorum açıkçası cinsellik içinse yakınlaşmasına izin vermiycem kırılıp üzülen ben oluyorum yolun sonunda adam gibi düzgün ilişki içinse amanne diğer türlü yaklaşmasının istemiyorum
O zaman direkt bitir
Tabi ki
Evet dönerr
Kesinlikle döner
Çocuk kudurmuş ya 😆
evet
O yüzden dönmüş
Doğru yaparsan döner
Döner
Yaş kaç
Cekiciysen olabilir